Anghinarea este o leguma care, potrivit cercetatorilor germani, are capacitatea de a scade nivelul de colesterol dupa numai 6 saptamani de consum regulat.
Cercetatorii sustin ca nivelul colesterolului a scazut la pacientii cu probleme dupa perioada de tratament cu pana la 18,5 %.
Cinarina, substanta activa din anghinare, inhiba producerea colesterolului “rau”. De asemenea, ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine.
Citeste si:
 
		 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
				
			             Faci miscare dimineata? Florentina Opris iti spune care sunt avantajele
					Faci miscare dimineata? Florentina Opris iti spune care sunt avantajele
				 Eva Mendes dezvaluie cum a slabit pentru noul rol
					Eva Mendes dezvaluie cum a slabit pentru noul rol
				 
			













 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					





