6 lucruri pe care să ți le amintești când nu te simți suficient de bună

De în Dezvoltare personala 5 sep 2017

Adu-ți aminte de aceste 6 lucruri data viitoare când nu te simți suficient de bună.

Salvează undeva acest articol, nu se știe niciodată când vei avea nevoie de el sau când vei dori să-l arăți cuiva. Gândește-te de acum încolo că poți face orice și meriți tot ceea ce este mai bun.

1. Ești exact unde trebuie

Se poate să nu ți se pară așa la început, dar întreg Universul a conspirat să-ți creeze viața pe care o ai acum. Chiar dacă ai impresia că nu ești unde ai vrea și uneori trebuie să treci prin multe greutăți pentru a realiza ceva, fii sigură că ești în cel mai bun loc pentru tine acum. Deci când simți că ai dat greș sau că niciodată nu îți vei îndeplini visele, adu-ți aminte că Universul nu ți-a zis nu din start ci doar te-a amânat până la momentul propice. Spune-ți mereu că ești în locul și momentul perfect și continuă să privești înainte.

2. Fii blândă cu tine

Fii blând cu tine însuți. Ești un copil al Universului, precum copacii și stelele, ai dreptul să fii aici.” Max Ehrmann

Nu trebuie să-ți faci tot timpul probleme pentru că nu avansezi destul de repede sau la fel de repede ca altcineva. Pe măsură ce trece ziua trebuie să fii împăcată cu tine însăți că ai făcut tot ce ai putut pentru a avansa către scopul tău, asta este tot ceea ce poate face cineva. Lumina ta strălucește și este pusă deoparte, indiferent cât de mică este flacăra și ea te va călăuzi în cele mai grele încercări și cele mai negre momente din viață. Asemenea unei grădini cu flori, în care fiecare înflorește la momentul potrivit așa și oamenii, fiecare își atinge potențialul maxim în alt moment.

3. Poți schimba mereu felul în care privești lucrurile

Prezentul a fost creat pe baza experiențelor tale trecute. Câteodată, acesta poate fi atât de crud încât să simți că nu poți trece mai departe și te vei simți uneori fără viață. Ideea este că vremurile pot fi grele, dar nu este nimic greșit în faptul de a crede că tu ești puternică, deoarece când crezi că poți face față și crezi că ești suficient de bună situația se poate îmbunătăți. Când se întâmplă asta, modul în care privești lumea se schimbă radical și înainte să-ți dai seama realitatea ta se schimbă în ceva cu adevărat pozitiv.

4. Gândește pozitiv

Indiferent de situația în care te afli, gândirea pozitivă te scapă mereu din încurcături. Pozitivismul este ca un dar divin, este energie pozitivă. Dacă vrei ca lucrurile să se transforme în jurul tău trebuie să ai încredere, să scapi de frică și să te concentrezi pe soluții în loc de probleme. Ai dreptul să gândești pozitiv și orice situație să se îmbunătățească.

5. Te însoțește binele

Chiar și când ți-e greu nu uita să te concentrezi pe punctele tale forte. Mult prea des oamenii se uită doar la slbiciunile cuiva și încearcă să le corecteze, dar în timp ce ești echilibrată este important să existe și anumite puncte vulnerabile care să balanseze cu cele puternice. Când te gândești la calitățile tale poți alcătui o listă impresionantă pentru unii, din ceea ce păreau a fi nimicuri. Deci concentrează-te pe ce este bun la viața ta, pe calitățile tale și tot ceea ce faci bine. În părțile pe care le poți îmbunătăți fii blândă cu tine însăți și dacă chiar te îngrijorează un anumit aspect, atunci realizează un plan de acțiune, dar oricum ar fi, vei vedea că de fapt faci mai multe lucruri bine decât credeai.

6. Există mereu o soluție

S-ar putea să simți uneori că ai ajuns la capătul drumului, dar din fericire pentru tine, există mereu potecuțe și alei neexplorate. Urmează drumul pozitivismului și privește cum îți apar noi soluții la problemele tale. Unele vor fi simple sau vor fi doar o parte din rezolvare, dar precum piesele unui puzzle, depinde de tine să creezi imaginea de ansamblu.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian