Ulei de măsline - acesta înlocuieşte cu succes uleiul de floarea-soarelui în salate, având o mulţime de beneficii pentru sănătatea ta.
Ulei de alune - bogat în grăsimi sănătoase, vitamina E, dar şi antioxidanţi, acesta poate fi folosit cu succes la preparatele prăjite.
Ulei de avocado - acesta poate fi folosit atât la prăjit, cât şi în salate sau supe reci, aroma sa fiind una delicată. Mai mult decât atât, uleiul de avocado scade nivelul de colesterol din sânge.
Ulei de cocos - oferă un gust excelent preparatelor de patiserie şi cofetărie şi este bogat în grăsimi sănătoase.
Ulei de susan - asemănător uleiului de măsline ca şi conţinut caloric, acesta are o aromă mai puternică.
Bea acest suc de 2 ori pe zi şi vei avea un abdomen plat
Ligia Pop, bucătar raw food: "Puteţi consuma crudităţi sub forma unor reţete sănătoase, care nu îngraşă"
























