Sanatatea are gust

De în Recenzie 5 noi 2011
Volumul Sanatatea are gust, Editura Curtea Veche, este un proiect aplicat de prezentare a regulilor nutritiei sanatoase, cuprins in 640 de pagini, structurat in 55 de capitole separate, usor de parcurs cu sfaturi de nutritie pentru toti membrii familiei, de la mic la mare, pentru toate gusturile si pentru toate nevoile.

Cartea, ilustrata cu fotografii sugestive, isi propune sa clarifice orice nelamuriri legate de mancare, sa ajute publicul sa recunoasca un produs sanatos in avalansa mesajelor publicitare sau a etichetelor colorate si sa ii sustina pe cei care au inteles ca alimentatia este cheia catre o viata mai buna sa isi creeze o dieta diversificata si echilibrata.

Limbajul este accesibil, Mihaela Bilic vrand sa apara mai mult in ipostaza de prieten sfatuitor decat in cea de doctor. Asa cum este prezentat in prefata cartii, semnata de prof. Dr. Nicolae Hancu, mesajul-cheie subliniaza "prietenia dintre om si aliment".

Dar mai mult decat atat, autoarea isi doreste ca volumul sa stea deschis in cat mai multe case si sa devina un ghid util pentru toti membri familiei, in toate perioadele anului. Cartea, asadar, este un prieten de cursa lunga, cu o multime de informatii stiintifice si sfaturi practice despre intreg parcursul alimentelor, de la producator pana in farfuria noastra. "Schimbati abordarea daca vreti reusita.

Plecati urechea si dati-va voie sa ascultati, sa intelegeti si sa va acceptati nevoile si slabiciunile, tratati-va cu rabdare, indulgenta si multa atentie ca sa scapati pentru totdeauna de lupta cu voi insiva. Veti obtine mai mult printr-o atitudine pozitiva, prietenoasa, fara interdictii si frustrari." (Mihaela Bilic).
Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Recenzie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 mai