Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscopul pisicesc: Află ce zodie este pisica ta

Universul afectează starea pisicii tale aşa cum ne influenţează şi pe noi. Deci dacă ai o pisicuţă drăguţă sau un pisoi gras şi enervant este posibil să fie doar vina astrelor.

Citeşte în continuare dacă vrei să ştii de ce se poartă într-un anume fel pisica pe care o ai. În plus, învaţă cum să te înţelegi cu ea în cele mai dificile momente.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Pisicile Berbec sunt active şi le place la nebunie să îşi urmărească prada, se simt chiar din ce în ce mai energice când fac asta. În mod natural agresive, aceste pisici nu sunt foarte iubăreţe, dar ştiu să îşi arate afecţiunea dacă sunt recompensate pentru asta, mai precis sunt parşive. Dacă te joci un pic mai mult cu ele sau le acorzi atenţie s-ar putea însă să se ataşeze într-atât de mult încât să tragă un pui de somn în poala ta.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Pisicile Taur sunt foarte gurmande şi sunt acelea care se freacă tot timpul de piciorul scaunului sau al mesei când tu mănânci. Vor mânca absolut orice, de la ciorbă de peste până la bobiţele acelea seci de la veterinar, nu vor face nazuri, chiar dacă preferă hrană umedă. În plus, îţi vor atrage atenţia în orice mod, asta încadrându-le în categoria filmuleţelor deja omniprezente de genul "pet me human". Când se vor simţi pline, dacă vreodată se va întâmpla asta, locul lor preferat va fi în braţe la tine, unde îşi vor face patul pentru siesta, mai ales dacă le vei mângâia pe burtă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dacă ai impresia că în casa ta se află o singură pisica te înşeli amarnic în condiţiile în care este Gemeni. Aceasta are o personalitate dublă, când te iubeşte şi se gudură pe lângă tine, când nu se lasă atinsă de nimeni, deci de aici vine şi concepţia că felinele sunt duplicitare sau leneşe. Această zodie are cele mai multe reprezentante, întrucât primăvara este sezonul de împerechere. În ciuda acestor lucruri, te poţi aştepta să te înţelegi foarte bine cu pisica ta, deoarece comunică foarte bine ceea ce doreşte şi asta fără a fi dresată în prealabil. Ştiu să semnalizeze când le este foame, când vor să se joace şi cel mai bun lucru este că învaţă foarte repede să te trezească când ai nevoie. Sunt firi active şi curioase, deci să nu te mire dacă îţi dispare vreo bijuterie frumos colorată sau când vii acasă îţi face inspecţia genţii şi se uită apoi nevinovată la tine.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aceste pisici sunt foarte sensibile, se simt ofensate uşor şi dispar imediat sub o pătură dacă sunt triste. Sunt cele mai drăguţe din tot horoscopul, nu fac mizerie, miaună destul de rar şi se ataşează foarte uşor. Preferă un mediu plăcut şi liniştit, drept pentru care se simt cel mai bine în aer liber, deci fie le scoţi la plimbare în lesă fie te muţi la o casă care să aibă curte, dacă nu stai deja. Se comportă precum un câine atunci când îşi simt stăpânul în pericol, adică sar pe agresor şi îl zgârie sau fac tot posibilul să le fie bine lor şi familiei în care se află. Dacă nu o găseşti te poţi uita după ea sub pat sau în şifonier, pentru că uneori au pur şi simplu nevoia să se retragă din societate pentru a-şi reîncarcă bateriile, asemenea unui om.

Leu (23 iulie - 22 august)

Acestea sunt adevăratele feline. Se cred lei atotputernici şi miaună tot timpul, pentru a atrage atenţia celor din jur. Au deci nevoie de o persoană jucăuşă şi răbdătoare, pentru că sunt aidoma unui copil mic, mereu necesită să fie cineva cu ochii pe ele. Adoră jucăriile special concepute pentru ele şi acei copaci în care îşi ascut ghearele, dar mai ales în primii ani de viaţă, tot ce este nou le face cu ochiul. O pisică din această zodie, căreia nu îi acorzi suficientă atenţie va avea grijă să te pedepsească făcându-şi nevoile în mijlocul camerei imediat după ce ai făcut curăţenie sau sfâşiind noua canapea.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Pisicile sclifosite sunt cu siguranţă Fecioare. Ai încercat probabil orice pentru a le face pe plac dar n-ai reuşit şi asta se traduce prin zgârieturi, mieunat exasperant în toi de noapte şi mâncare aruncată pe podea. Dar nu este chiar atât de greu să mulţumeşti o astfel de pisică, doar asigură-te că îi cumperi mereu mâncarea preferată, că are bolul de apă plin şi proaspăt tot timpul, asta pe lângă litieră curăţată frecvent. Te va răsplăti cu o purtare pisicească exemplara, pentru că în mod normal pisicile sunt foarte curate.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Pisicile Balanţe sunt protejate de planeta Venus şi au cei mai frumoşi ochi pe care i-ai văzut vreodată. Acestea sunt superbe, au blană lucioasă şi stufoasă, pentru că mult timp îl petrec făcându-şi toaleta. Însă chiar mai mult timp îl consumă pe socializare, deci trebuie să ai grijă să-i faci cunoştinţă cu alte pisici, pentru a avea prietene cu care să se joace şi chiar parteneri care să o curteze. Pentru asta, cel mai bine se înţeleg cu Gemenii, care le pot ţine în mod eficient companie cât nu eşti acasă. Dacă vrei să faci o petrecere, invită cât mai mulţi oameni şi nu îţi izola pisica, pentru că va ţine morţiş să îi primească pe fiecare în parte şi să fie una dintre voi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Reprezentantele acestei zodii sunt genul acela care se ascund mereu şi te urmăresc fără încetare. Sunt foarte misterioase, imprevizibile şi răzbunătoare, mai ales dacă le faci geloase adoptând încă o pisica. Ele pot fi la un moment dat pline de iubire ca în secunda următoare să te ignore complet, fără vreun motiv evident. Iubesc să se ascundă atunci când sunt strigate şi o fac special, pentru că le place să-ţi observe reacţia când descoperi şoarecele mort de sub pernă sau alte asemenea surprize. În plus, fură des cheile, ca să nu le poţi lăsa singure acasă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă trăieşti cu o pisică ce dispare cu zilele apoi se întoarce ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat înseamnă că ai un Săgetător clasic, aventurier. Aceasta adoră să exploreze, dar nu-şi uită niciodată originile. Chiar dacă se plimbă în continuu căutând noi aventuri, se întoarce mereu la stăpâni, deoarece ştie că acolo va găsi întotdeauna o farfurie de mâncare caldă, o litieră curată şi apă potabilă. Poate că cel mai bine ar fi să găseşti în jurul casei un loc în care să se poată juca în voie şi în siguranţă. Asta te va ajuta să-ţi menţii casa mai curată, întrucât genul acesta de pisici are tendinţa să spargă lucruri prin casă în timp ce zobară de pe masă pe dulap, iar apoi pe noptieră.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cele născute în Capricorn ştiu să respecte ierarhia, ştiu cine este şeful în casă şi îţi vor face rareori probleme. Sunt timide şi serioase, devotate şi hotărâte să-şi atingă scopurile. Deci dacă le închizi afară din dormitor în timpul nopţii, dar ele vor neapărat să intre, vor zgâria uşa şi vor face zgomot până le vei da drumul. Cu siguranţă te vei ridica furioasă din pat, la insistenţele mieunatului insuportabil, fiindcă vei dori să dormi la un moment dat, însă dacă te aştepţi să o poţi mustra nu vei reuşi, pentru că se va strecura printre picioarele tale.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ai o pisică nebună, care îşi prinde capul în tot felul de probleme şi are gusturi ciudate la mâncare atunci te-ai ales cu un Vărsător. Posedă o combinaţie unică de inteligentă, independenţă şi excentricitate. Nu suportă să stea singură şi să se plictisească, deci ar fi bine să-i găseşti activităţi variate şi provocatoare. Dacă nu te vei chinui un pic să-i găseşti jucării potrivite rasei şi vârstei sale, atunci poţi avea probleme din cauza curiozităţii ei. Însă dacă o vei învăţa diverse trucuri, ca de exemplu cum să aducă înapoi un obiect sau să facă tumbe la comandă, atunci vă veţi înţelege foarte bine.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Aceste pisici cu o mare imaginaţie sunt visul oricărui stăpân. Mereu dispuse la joacă, afectuoase şi fericite tot timpul, sunt de obicei calme şi au o influenţă bună asupra mediului în care cresc. Nu cerşesc prea multă atenţie, pentru că trăiesc în lumea lor, care le este suficientă, dar nici nu le deranjează să toarcă în braţele cuiva. Ca orice altă pisica, activitatea lor preferată este să doarmă sau să fugărească câte un şoarece sau vreo gâză. Această zodie simte cel mai bine nevoia omului de ceva cald şi se aşează imediat pe locul în care are cineva o suferinţă.

Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar