Numerologia casei tale: Cum să decorezi locuinţa de Crăciun şi de Anul Nou

Cifra casei tale te poate ajută să îţi decorezi mai uşor locuinţa anul acesta de Crăciun, respectiv de Anul Nou.

numerologie

Este destul de simplu să îţi calculezi cifra casei. Mai exact, trebuie să aduni toate numerele din adresă, până când ajungi la o singură cifră. Spre exemplu, dacă locuieşti în blocul cu nr. 2, etaj 4, apartamentul 18, atunci 2 + 4 + 1 + 8 = 15; 1 + 5 = 6, aşadar, cifra casei tale este 6.

Cifra 1

Promovează independenţa şi persoanele care sunt în căutarea unui nou început. Vei fi în permanenţă ocupată şi cel mai proabil nu vei petrece foarte mult timp acasă. De aceea, ai putea decora casa cu mesaje motivaţionale şi câteva decoraţiuni evergreen care să aducă prospeţime şi speranţă de mai bine.

Cifra 2

Încurajează intimitatea, creativitatea şi răbdarea. Locuieşti într-o casă guvernată de Cifra 2 pentru că vrei să ai parte de pace şi linişte. Deşi eşti o fire indecisă, ştii exact ce îţi doreşti în preajma sărbătorilor de iarnă. Poţi decora casa de Crăciun şi de Anul Nou folosind ornamente duale, cum sunt îngeraşii şi cu lumânări parfumate pe care să le aşezi peste tot prin casă.

Cifra 3

Este cifra ideală pentru întruniri, creşterea copiilor şi comunicarea deschisă. Mai mult decât atât, căminul guvernat de cifra 2 este cunoscut pentru pace şi linişte. Astfel, anul acesta de Crăciun şi de Anul Nou, pentru că vei petrece sărbătorile în mod special cu prietenii şi familia, poţi să decorezi casa cu diferite ornamente DIY pe care să le creezi împreună cu membrii familiei.

Cifra 4

Te simţi în siguranţă în casa ta şi eşti născută pentru a-i proteja pe cei din jur. Uneori, ai tendinţa să fii uşor inflexibilă şi conservatoare. Totuşi, pentru a putea să le oferi tot confortul celor dragi, de Crăciun şi de Anul Nou, poţi decora casa cu un brad de Crăciun imens şi foarte multe perne decorative călduroase de iarnă.

Cifra 5

Eşti iubitoare de călătorii, îţi place să petreci nopţile în oraş şi adori compania persoanelor tinere. Pentru că vei fi mai mult plecată şi cel mai probabil nu vei petrece sărbătorile de iarnă acasă, poţi decora doar ferestrele cu luminiţe pentru a le da de înţeles străinilor că în permanenţă se află cineva acasă.

Cifra 6

Casa ta este locul ideal pentru întâlnirile de familie, îngrijirea animalelor de companie şi chiar şi pentru afaceri. Mai exact, casa ta este precum un cuib de păsări. Pentru că dai foarte mare importanţă aparenţelor, vei decora casa până la cele mai mici detalii şi vei achiziţiona cel mai probabil diferite ornamente din supermarket pe care le vei personaliza împreună cu cei dragi.

Cifra 7

Toţi cei care locuiesc în case guvernate de cifra 7 sunt iubitori de natură. Mai mult decât atât, cei care îţi trec pragul, vin la tine pentru a se încărca cu energie pozitivă şi pentru a fi în compania persoanelor dragi. Casa ta trebuie să fie decorată cu ghirlande din crengi de brad, pe care să le agăţi atât de tocurile de la uşi, cât şi la ferestre sau chiar pe biblioteca din sufragerie. Peste tot trebuie să miroasă a brad, scorţişoară şi vin fiert.

Cifra 8

Casa ta este asociată cu banii şi puterea, motiv pentru care ai de gând să cheltui banii în mod special pe decoraţiuni de lux, indiferent cât de costisitoare sunt acestea. În plus, ai de gând să îţi faci căminul să strălucească cu decoraţiuni de iarnă argintii şi aurii, care sugerează luxul şi opulenţa.

Cifra 9

De sărbători, în casa ta nu va locui numai o familie, pentru că an de an inviţi prieteni de peste hotare, care vor să se simtă fericiţi în sânul familiei tale. Pentru că trebuie să ai masa în permanenţă încărcată cu bunătăţi, nu vei investi foarte mult în decoraţiuni, ci te vei rezuma la câteva ornamente centrale, cum sunt bradul de Crăciun, un ornament din crengi de brad şi lumânări pentru masa la care vă aşezaţi şi eventual câteva luminiţe la ferestre.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 noi