Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop 2016 - Un an de NEUITAT pentru Gemeni, Balanţe şi...

Află ce schimbări, provocări, oportunităţi, lecţii şi transformări ţi-au rezervat astrele pentru anul 2016!

Berbec

Pentru nativii din această zodie, anul 2016 va fi unul armonios şi echilibrat. Asta nu înseamnă că nu vor apărea şi situaţii neplăcute, ci că Berbecii le vor depăşi cu mult curaj. Tocmai provocările care apar în prima parte a anului sunt cele care îi modelează pe reprezentanţii acestei zodii, făcându-i să fie mai înţelepţi şi mai docili. Vara îi va găşi pe Berbeci mai încrezători în forţele proprii decât au fost vreodată. Problemele cu care te vei confrunta vor fi de natură financiară şi vor afecta şi celelalte sfere ale vieţii tale. Trebuie să ştii însă că vei trece peste aceste probleme fără prea mari eforturi. Pentru a îţi fi mai uşor însă, trebuie să asculţi sfaturile celor dragi, care îţi vor binele aşa cum ţi-l doreşti şi tu.

În perioada iulie-septembrie vei reuşi să te relaxezi. Familia şi pasiunile tale vor fi singurele tale preocupări, după o perioadă în care nu ai făcut altceva decât să munceşti din greu. Această perioadă este favorabilă pentru legarea unor noi relaţii. Învaţă să nu mai judeci oamenii după copertă şi dă-le o şansă. Orice decizie iei acum îţi va schimba, într-un fel sua altul, viaţa aşa că trebuie să cântăreşti bine orice ai hotărî. Nu te implica în conflicte ce nu te privesc întrucât rişti să fii ţapul ispăşitor.

Adesea finalul de an te prinde muncind din greu, însă nu e cazul în 2016. De data aceasta astrele nu te ajută să îţi duci proiectele la final, iar colegii tăi vor face asta în locul tău. Este foarte posibil ca sărbătorile de iarnă să te surprindă în pat, zăcând în urma unei răceli neglijate şi netratate la timp. Pentru a preveni acest scenariu sumbru, mergi încă din toamnă la medic, fă-ţi un set complet de analize şi urmează un tratament pentru întărirea sistemului imunitar.

Taur

Şi pentru Tauri anul 2016 va fi unul stabilt. Este adevărat că vor apărea probleme din când în când, însă, per total, binele va învinge răul în cazul acestor nativi în anul ce urmează. Astrele te ajută în 2016 să rezolvi problemele pe ultima sută de metri. Orice eveniment ai planifica, fii sigură că totul va ieşi ca la carte. Un mic obstacol se va ivi la jumătatea lunii mai, însă vei reuşi să te mobilizezi la timp pentru a pune totul la punct. Să nu te mire dacă persoane pe care le credeai prietene devin, în această perioadă, cei mai mari duşmani. Pe cât de dureros va fi conflictul, pe atât de repede vei depăşi momentul şi vei fi dispusă să reiei legătura. Cântăreşte bine orice decizie şi, dacă persoana în cauză te-a dezamăgit, nu te uita înapoi.

În prima parte a verii eşti susţinută în proporţie de 100% de astre aşa că profită de acest avantaj şi rezolvă toate problemele cu un efort minim. Nu te teme de deciziile importante şi de schimbările drastice din plan personal. Taurii au tendinţa nativă de a complica lucruri simple, iar firea sensibilă nu îi ajută să deloc să se hotărască. Trebuie să înţelegi că, uneori, nu ai încotro şi, de asemenea, trebuie să accepţi că schimbările trebuie făcute mai devreme sau mai târziu. Totul va decurge ca la carte dacă nu laşi emoţiile să te controleze şi dacă eşti raţională. În cazul tău, echilibrul este ingredientul secret care te ajută să îţi găseşti calea şi să fii fericită.

În cea de-a doua parte a verii, karma îşi spune cuvântul. Aşadar, dacă ai făcut lucrurile aşa cum trebuie, vei fi răsplătită pe măsură. Dacă nu ai procedat corect, totul se va întoarce împotriva ta. Toamna va veni apoi cu schimbări pe plan profesional, însă schimbări dorite. Calmul descrie cel mai bine perioada de final de an pentru nativii din această zodie. Odată cu finalul de an, o perioadă din viaţa ta se va încheia. Schimbarea locului de munca este necesară şi tu trebuie să înţelegi asta. Este timpul să laşi în urmă momentele fericite, dar şi pe cele mai puţin plăcute, frustrările, greşelile şi nu numai şi să mergi mai departe, într-o altă echipă, alături de alţi oameni de la care vei învăţa alte lucruri.

Gemeni

Anul 2016 va fi unul încununat cu succes pentru nativii acestei zodii. Este drept, nu este un an uşor, însă cu siguranţă este unul care va aduce multe satisfacţii Gemenilor. O serie de oportunităţi ce se ivesc pe plan profesional te vor ajuta să atingi ţeluri la care abia îndrăzneai să visezi. Acest lucru este valabil şi în cazul Gemenilor care lucrează pentru cineva, dar şi în cazul antreprenorilor. Prima parte a anului nu vine cu nimic impresionant, totul decurgând ca până acum. Nu trebuie să te laşi descurajată pentru că lucrurile bune vor veni treptat, odată cu venirea primăverii. Trebuie să nu uiţi că norocul ţi-l faci şi cu mâna ta, aşa că nu aştepta ca astrele să facă totul pentru tine.

Treatează cu respect oamenii care îţi arată respect pentru că altfel totul se va întoarce împotriva ta. De asemenea, ţine minte că oamenii ne judecă în funcţie de imaginea pe care noi ne-o creăm. Şi cariera ta, dar şi viaţa amoroasă vor depinde de acţiunile tale aşa că fii foarte atentă. Cel mai important este ca, în această perioadă să nu obligi pe nimeni să facă ceva, chiar dacă este pentru binele persoanei în cauză. Vei deveni un lider numai atunci când vei face oamenii să îşi dorească să procedeze ca tine, iar pentru asta ai nevoie de timp, răbdare şi înţelepciune. Fii un exemplu demn de urmat şi oamenii vor avea încredere în tine. Se spune că Gemenii au stofă de lider, tot ce trebuie să faci este să confirmi prin faptele tale că aşa stau lucrurile.

Din iunie până în decembrie totul va decurge lin. În lunile de vară vei munci din greu pentru a îţi asigura confortul dorit la finalul anului. Unele persoane te vor dezamăgi, dar nu trebuie să iei nimic personal. Caută în continuare şi vei găsi persoanele care să te merite  şi alături de care să ai realizări măreţe, important este să priveşti, aşa cum îţi stă în fire, lucrurile în perspectivă. Nu lăsa succesul de la final de an să ţi se urce la cap pentru că ştii deja că lucrurile se pot schimba de pe o zi pe alta.

Rac

În 2016, un lucru este cert: Racii vor putea să atingă toate obiectivele pe care le stabilesc pentru propria persoană. Însă pentru a îndeplini aceste obiective, Racii ar trebui să înveţe să îşi armonizeze emoţiile şi să nu mai pună la îndoială capacităţile lor.

Începutul anului 2016 - şi până la sfârşitul lunii mai - va fi o perioadă pozitivă pentru Raci. Nu vpr fi probleme semnificative, nu vor fi situaţii care ar necesita ca aceşti nativi să depună eforturi suplimentare. De fapt, duşmanii nu vor putea să le facă niciun rău acestor naativi. Sistemul imunitar al Racilor va fi incredibil de puternic şi, de aceea, vor putea să facă faţă oricărei ameninţări externe.

A doua jumătate a anului 2016 va fi un pic mai dinamică, dar va fi o perioadă mai puţin pozitivă comparativ cu restul anului. Asta înseamnă că toate problemele curente se vor aduna, iar Racii vor fi practic prinşi într-o ambuscadă. De aceea, nativii din zodia Racului ar trebui să fie pregătiţi, pentru că oponenţii lor nu vor recurge la cele mai cinstite metode. Un alt lucru de reţinut: Racii nu ar trebui să se implice în activităţi "murdare", care sunt în contradicţie cu principiile şi valorile lor morale. Indiferent de cât de greu le va fi Racilor în 2016, ei nu trebuie să se diistanţeze de acele persoane care vor să îi ajute şi sunt cinstiţi.

Leu

Pentru nativii din zodia Leului, 2016 va fi un an ambiguu, în multe aspecte va fi instabil, dar în general, va fi un an pozitiv. Leii nu vor da peste niciun fel de oportunităţi execepţionale şi nu vor fi evenimente care să le schimbe viaţa. De fapt, ceea ce trebuie să facă aceşti nativi este să muncească la jobul lor şi să se rezume la planul lor iniţial.

Prima jumătate a anului 2016 va avea multe influenţe pozitive. Nativii născuţi în zodia Leului vor simţi anul viitor un flux puternic de energie vitală, performanţa lor la locul de muncă va creşte în mod clar, iar obiectivele vieţii lor vor fi mai clare şi mai precise.

În a doua jumătate a lui 2016, către sfârşitul verii, va începe o nouă etapă din viaţa Leilor, care va fi radical diferită de restul anului. Din acest moment, Leii vor simţi o scădere în eficienţa muncii lor, dar din fericire lucrurile nu vor fi chiar atât de rele. În toamna lui 2016, Leii vor căuta un loc unde să se poată ascunde de toate lucrurile. Aceşti nativi vor simţi o nevoie irezistibilă de a evada şi de a se ascunde de restul lummii. Din fericire, nu apar probleme majore la orizont, nici în sectorul carierei, nici în viaţa de familie. Unel aspecte vor necesita mai multă atenţie din partea Leilor, dar aceştia vor reuşi să se descurce cu toate  aceste probleme din mers.

Fecioară

Pentru Fecioare, anul 2016 poate fi descris ca find o etapă pozitivă a vieţii, nu va fi un an dinamic, cât mai degrabă intens, iar rezultatele ar putea fi benfice. În primele 4 luni ale anului, Fecioarele vor trebui să muncească din greu, dar toate lucrurile vor ieşi exact aşa cum ar trebui. Acest lucru va fi adevărat mai ales dacă la finalul anului 2015 Fecioarele au trecut printr-o schimbare radicală în viaţa lor - nu o schimbare spontană, ci una mai mult planificată. Această schimbare va fi la nivelul carierei lor, de unde se explică şi impactul fluxului de energie de la planete. Fecioarele vor simţi plăcere la locul de muncă, poate pentru prima oară în viaţa lor.

Către sfârşitul verii, situaţia Fecioarelor se va schimba dramatic. Şi chiar dacă au un suflet puternic, multe dintre ele pot să se "înmoaie" în faţa unor obstacole. Relaţiile acestor nativi vor ajunge la o concluzie logică, deşi nu va fi una tocmai pozitivă. Dar în ciuda egoismului lor excesiv, sfera relaţiilor personale va avea un succes incredibil pentru Fecioare. Acest lucru este sigur. Sau este posibil ca, în sfârşit, aceşti nativi să scape de relaţia care, literalmente, îi "ucide".

Toamna şi iarna vor fi caracterizate de o stare armonioasă ce ţine de viaţa amoroasă a Fecioarelor, dar vor exista şi tendinţe pozitive în sectorul carierei. Toate momentele care au fost relevante pe parcursul anului 2015 îţi vor găsi calea spre dezvoltare, iar această dezvoltare va fi suficient de stabilă.

Balanţă

Anul 2016 va fi unul de neuitat pentru Nativul Balanţă. Mai exact, vei avea parte de momente pline de dinamism de neuitat, pentru că se vor ivi evenimente care îţi vor schimba la propriu cursul vieţii. Cel mai important este să acorzi mare atenţie lucrurilor care se întâmplă în jurul tău în mod special în prima parte a anului, pentru că vei fi învăliută de energii şi emoţii despre care nu credeai vreodată că pot exista.

Pe la mijlocul anului 2016 vei avea tendinţa de a trata uşor exagerat activităţile pe care le întreprinzi, iar în ceea ce priveşte subordonaţii îţi propui să nu le mai dai mână liberă la nimic. Este bine de ştiut că pe măsură ce timpul va trece, viaţa îţi va fi afectată de deciziile luate în pripă, motiv pentru care nu ar fi o idee rea să ai mare grijă la modul în care tratezi tot ceea ce îţi iese în cale.

Ultima fază a schimbărilor ce vor avea loc în viaţa ta va începe în octombrie şi se va încheia în decembrie. Nativul Balanţă va avea parte de un uşor declin la locul de muncă, din cauza lipsei de concentrare sau a nerespectării termenelor limită de predare a proiectelor. Pentru a întâmpina finalul anului 2016 cu zâmbetul pe buze, tot ce trebuie să faci este să nu mai exagerezi în ceea ce priveşte ambiţia debordantă pe care o ai, de a dărâma tot ce îţi stă în cale pentru a ajunge să îţi vezi visul cu ochii.

Scorpion

Per total, anul 2016 va fi unul de succes pentru Scorpion. Uneori vei străluci mai mult, alteori mai puţin. Totuşi, vei reuşi fără doar şi poate să treci peste orice hop având o atitudine pozitivă. Anul viitor vei fi determinată să iei cele mai radicale decizii, în mod special în perioada primăvară - vară, de la finalul lunii aprilie mai exact până la finalul lunilor de vară.

În perioada toamnei, este recomandat să fii mai sinceră cu tine şi să te păstrezi departe de certuri şi intrigi. Mai mult decât atât, nu trebuie să uiţi că există răspunsuri la orice întrebare, dar numai atunci când ştii să ai răbdare. Dată fiind firea ta nestatornică, cel mai probabil la jumătatea anului 2016 te vei aventura în vacanţe riscante, în compania unor persoane pe care le-ai cunoscut de foarte puţin timp.

La trecerea de la toamnă la iarnă vei alege să apelezi la latura ta calmă, pacifistă şi armonioasă şi te vei apropia mai mult de cei din familie. De asemenea, cea mai importantă temă, cea legată de familie vs. carieră va fi dezbătută îndelung şi vei lua decizii radicale, indiferent de riscurile la care te supui. Nu te judeca pentru deciziile pe care le faci, ci concentrată-ţi atenţia asupra dezvoltării personale şi a modului prin care poţi fi împlinită şi fericită.

Săgetător

Eşti un nativ care nu se teme de nimic şi care îşi asumă orice decizie pe care o ia, mai ales în anul 2016, când au loc schimbări majore în ceea ce priveşte latura profesională. Viaţa ta devine din ce în ce mai interesantă şi vei avea parte de întâmplări speciale mai ales în prima parte a anului, aşa că este bine să aduni energiile negative şi să ai grijă ca nu cumva să distrugi propriile planuri folosind o mişcare greşită.

În vară vei fi la extreme în ceea ce priveşte viaţa sentimentală şi nu vei şti ce înseamnă aşteptarea, pentru că ai de gând să treieşti la maximum fiecare clipă. Nu mai vrei să fii un simplu pasager în povestea voastră de dragoste, ci vrei să joci rolul principal, eventual chiar să treci la conducere. Indiferent cât de greu ţi se va părea să le faci faţă duşmanilor, ţine capul sus şi nu uita că atitudinea face diferenţa.

Spre finalul anului 2016, dacă nu ai un partener de viaţă vor exista mici schimbări care îţi vor lumina viaţa. În cazul în care eşti deja într-o relaţie, să nu te surprindă faptul că partenerul te va purta în locuri de poveste. Aceasa este clipa în care te poţi bucura de cele mai frumoase trăiri din viaţa ta şi îţi vei putea trăi povestea fiind în acelaşi timp inocentă, dar suficient de matură ca să nu îţi fie teamă să faci un pas.

Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricornului, 2016 va fi un an instabil, dar plin de distracţie şi poate fi împărţit în cinci etape. În prima parte a anului, până în primăvară, atmosfera va fi oarecum uscată, gri şi monotonă, dar nu neapărat negativă. Pur şi simplu nu va fi la fel de dinamică pe cât ţi-ai fi dorit. Nu e indicat să planifici vacanţe în această perioadă. Aşadar, amână pentru mai târziu orice eveniment de mare anvergură şi temperează-ţi entuziasmul, pentru că altfel ai putea avea dificultăţi în viaţa de cuplu.

Cea de-a doua etapă, care se va încheia în luna iunie, va fi extrem de activă şi plină de oportunităţi pe plan profesional. Negocierile îţi vor aduce bonusuri peste bonusuri şi o potenţială avansare. Trebuie doar să fii sinceră, atentă şi insistentă. Odată cu venirea verii, intri într-o a treia etapă a anului, una ceva mai armonioasă. Până în septembrie nu se anunţă evenimente memorabilă, aşa că te poţi relaxa, atât pe plan profesional, cât şi personal, alocând timp îngrijirii în ceea ce priveşte starea de sănătate. Din septembrie începe cea de-a patra etapă a lui 2016, scurtă, dar cu risc sporit de depresie şi emoţii negative. Este momentul potrivit pentru a acorda mai multă atenţiei familiei, în special rudelor care au nevoie de ajutor. Dă dovadă de altruism şi destinul îţi va surâde.

Ultima parte a anului va fi de-a dreptul distractivă pentru Capricorni, întrucât nu vor avea probleme în a planifica vacanţa de sărbători. Totul se va întâmpla poate chiar mai bine decât s-ar fi aşteptat vreodată. Este o perioadă în care vor avea parte de surprize plăcute şi se vor încărca de energie pozitive. Nu în ultimul rând, vor constata că unele dintre principiile de care ţin cu dinţii sunt departe de a fi ideale. 

Vărsător

În 2016, Vărsătorii vor avea parte de o influenţă puternică din partea astrelor, iar Soarele îi va proteja de gelozia lui Marte, care îşi va face de cap cu aceşti nativi până în primăvară. Este recomandat ca Vărsătorii să caute soluţii pentru planurile pe care şi le-au făcut pentru această perioadă. Important este să nu lase hăţurile din mână, pentru că riscă să rămână fără un cuvânt de spus şi să le fie subminată autoritatea. Pot chiar să apeleze la concedierea unor angajaţi care nu îşi fac treaba cum ar trebui, fiindcă de aceste decizii depinde bunăstarea companiei. În această perioadă se recomandă ca Vărsătorii să îşi lase problemele personale acasă şi să îşi controleze ieşirile impulsive.

Până în vară, nativii din Vărsător trebuie să fie precauţi şi pregătiţi pentru surprize de tot felul. Pot, însă, să acorde atenţie şi problemelor personale. Dacă pe plan profesional apar dificultăţi, măcar se pot consola cu norocul în dragoste! Ba chiar astrele recomandă ca Vărsătorii să îşi pună relaţiile personale pe primul loc şi să încerce să fie mai toleranţi cu cei din jur.

Din toamnă şi până la finalul anului, Vărsătorii vor avea mereu senzaţia că pluteşte ceva în aer în jurul lor. Din fericire, nu este calmul de dinaintea furtunii, ci anticiparea unui eveniment crucial. Nu se ştie dacă acest sentiment se va concretiza şi dacă aşteptările vor fi împlinite, fiindcă totul depinde de atitudinea Vărsătorilor faţă de familie. Este momentul ca nativii să îşi ia inima în dinţi şi să îi adune pe cei dragi în jurul lor, fiindcă sunt singurii care pot transforma finalul de într-unul de poveste pentru întreaga familie. Devenind mai conştientă de aspecte ale personalităţii tale care deranjează, vei reuşi să le temperezi. Evoluezi, te maturizezi, iar asta va face ca familia voastră să fie din ce în ce mai unită!

Peşti

Încă din primele zile ale lui 2016, Peştii vor fi favoriţii astrelor, iar acest an se va dovedi a fi o perioadă plină de succes. Cu toate acestea, nu este recomandat să începi să iei bilete la loterie, fiindcă norocul nu este neapărat de partea ta până în primăvară. Ba mai mult, fii calculată, pentru că numai tu poţi controla consecinţele, prin alegerile pe care le faci. Vei avea parte de o mulţime de oportunităţi, aşa că nu îţi concentra toate resursele într-o singură direcţie! Acţionează atât pe plan profesional şi financiar, cât şi pe plan personal, dar evită extremele, fiindcă nu poţi fi în zece locuri deodată.

Până în vară, Peştii pot avea probleme în ceea ce priveşte concretizarea planurilor, aşa că e bine să aibă mereu o variantă de rezervă. Toamna îi va găsi pe nativii din zodia Peştilor într-o rutină lipsită de evenimente neplăcute la locul de muncă. Planificarea unei vacanţe este ideală pentru această perioadă, astfel încât să te încarci cu energie pozitivă.

Finalul de an va fi unul de neuitat pentru Peşti, întrucât va fi o perioadă plină de lumină, culoare, claritate şi bunătate, în ciuda faptului că la locul de muncă vor pluti nori de invidie. Totul va fi bine dacă vei lua decizii înţelepte şi nu vei încerca să îţi impui punctul de vedere ca fiind singurul corect. Consultă-te cu colegii, cu partenerul şi cu membrii familiei mai întâi!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar