De ce să te relaxezi este benefic pentru întreaga familie

De în Familie 24 apr 2017

În mod clar sunt câteva alegeri în viaţă pe care le poţi face şi care te influenţează pe tine şi familia ta. Citeşte în continuare doar câteva exemple care cu siguranţă nu vor face rău nimănui.

Kristina Kuzmic a devenit o senzatie a online-ului după ce a început să posteze pe o reţea de socializare sfaturi pentru proaspetele mămici. Are numeorase prezenţe la radio şi a strâns peste 300 milioane de vizualizări pe blogul ei. Într-una dintre cele mai recente postări ea mărturiseşte, printre altele, că nu trebuie să fii o femeie perfectă pentru a fi o mamă bună.

1. Femeia însărcinată este liberă să aleagă daca vrea să nască prin cezariană sau natural, dacă vrea să facă epidurala sau nu, fără ca asta să o facă o mamă rea. Orice femeie este, cel puţin în acel moment, stăpână pe viaţa ei şi a pruncului ei. Copii nu ajung răufăcători din cauza modului în care s-au născut.

2. Contează prea puţin dacă şosetele copilului tău se potrivesc. Asta nu-l va face mai deştept şi nici nu-i va răpi inteligenţa nativă. Nu se va îmbolnăvi din acest motiv. Copilul tău poate avea o viaţă foarte fericită şi productivă chiar dacă uneori nu are fix şosetele cele bune.

3. Copii se dezvoltă în ritmul lor propriu şi nu se întâmplă nicio nenorocire dacă la un an încă nu vorbeşte sau dacă incepe să facă la oliţă un pic mai târziu decât ceilalţi copii de vârsta lui sau decât consideră bunica bătrână din provincie sau cea mai bună prietenă a ta că ar trebui. Oamenii ar fi bine să îşi ţină pentru ei părerile despre creşterea copiilor, mai ales cei care încă nu au devenit părinţi. Fiecare părinte ştie ce-i mai bine pentru copilul său, iar cei care trăiesc doar din cărţi ar trebui să revină cu picioarele pe pământ, pentru că un bebeluş, deşi este neajutorat, nu este un robot.  

4. Acest lucru este bine de ţinut minte, pentru că viaţa nu va fi automat mai bună doar dacă îţi împătureşti perfect hainele din şifonier sau lenjeria de pat. Nici nu te vei îmbogăţi şi probabil că nici nu vei fi mai sănătoasă, decât dacă asta te menţine psihic ocupată şi îţi aduce cu adevărat o satisfacţie interioară deosebită.

5. Chiar dacă găteşti în fiecare zi singură, trei mese pe zi, sau vei mai comanda uneori câte ceva de la restaurantul tău preferat, nu va cădea acoperişul casei. Află că este chiar distractiv ca uneori să ieşiţi în familie la plimbare şi să vă opriţi chiar şi la un fast-food.

Nici una dintre aceste alegeri nu te vor face să fii o mama mai puţin bună, deci când toate acele mame perfecte vor începe să te judece pentru alegerile tale culinare şi nu numai, află că ele sunt cele care îşi distrug singure viaţa prin faptul că se concentreaza pe judecarea altora în loc să îşi vadă de viaţa lor. Aşadar, dacă nu este o chestiune legată de viaţă şi de moarte nu te mai procupa atât. Stresul este boala secolului şi lucrurile mărunte nu merită să ne sacrificăm sănătatea.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 mai