smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Zodia ta te ajuta sa slabesti

De în Sport 26 noi 2010
Dieta sau sport? Nu stii la ce metoda sa mai apelezi pentru a slabi? Feminis.ro iti spune cum te ajuta zodia sa scapi de kilogramele in plus.

Berbec

Pentru tine a da jos cateva kilograme nu este niciodata o problema majora. Profilul astral al nativilor din zodia Berbecului arata un metabolism foarte bun. Daca mai punem la socoteala si faptul ca esti plina de energie, intr-o permanenta miscare si proactiva lupta cu kilogramele o sa fie pentru tine floare la ureche. Desi consumi destul de mult reusesti la fel de repede sa dai jos kilogramele depuse.

Dominate de Marte, planeta puterii si a agresiunii, s-ar putea sa ai probleme in ceeea ce priveste stabilitatea.  Nu prea ai rabdare si iti doresti ca rezultatele sa se vada imediat. Asa ca este posibil sa renunti rapid la programul de exercitii sau la dieta aleasa pentru a te apuca de alta, lucru care nu este tocmai bun.

Iti place mancarea gustosa, condiementata, motiv pentru care, intr-o dieta e bine sa te axezi pe supe si branzeturi slabe. Evita condimentele iuti si carnea rosie. Totodata, ai nevoie de rosii, fasole, orez brun, linte, nuci, masline, ceapa, laptuca, spanac, banane sau caise in dieta ta.

Taur

Dominate de Venus, planeta confortului, frumosului si luxului nativele din zodia Taurului apreciaza foarte mult frumusetea fizica. Isi doresc sa arate bine, insa sunt persoane lente si mai degraba sedentare decat dinamice. Le va fi destul de greu sa dea jos kilogramele in plus pentru ca nu le place prea mult sportul.

Daca esti in zodia Taurului, pentru tine este de doua ori mai greu sa slabesti. De ce? Pentru ca esti o adeavarata artista si atunci cand iti propui sa gatesti. Iti este foarte greu sa nu gusti din ce pregatesti si cu greu te poti metine in forma.

Atunci cand tii un regim trebuie sa faci un efort consistent sa-l duci pana la sfarsit fara probleme. Totodata, odata realizat obiectivul este posibil sa o iei de la capat cu mancarea delicioasa careia nu poti sa-i rezisti. Incearca sa faci miscare usoara, mergi cu bicicleta, plinba-te prin natura, bea multa apa si ai grija ca in alimentatia ta sa se gasesca cat mai multe dintre alimentele precum sfecla rosie, conopida, ridichile, spanacul, castravetii, ceapa, dovleceii, nucile crude.

Gemeni

Dominate de planeta Mercur, nativele din zodia Gemenilor au un metabolism ridicat, sunt active, spontane si sunt in general persoane foarte flexibile care se adapteaza usor la orice situatie. Esti flexibila si versatila, accepti sfaturile si sugestiile insa te plictisesti repede si din acest motiv s-ar putea sa abandonezi dietele si programele de exercitii care sa te slabeasca.

Obiceiurile alimentare ale Gemenilor se intreapta adesea catre mancarea nesanatosa, iar, in momentele in care sunt stresate nativele guvernatede acest semn zodiacal simt nevoia de a manca orice.

Mesele dese si usoare sunt cele care ar putea sa aduca echilibru in dieta ta si sa te scape de kilogramele inestetice. Evita cafeaua si excitantii nervosi, include in dieta ta portocale, pere, lamai si prune uscate.  Consuma lactate si branzeturi degresate si fa miscare. Incearca sa faci sporturi de echipa pentru a nu te plictisi- volei, tenis, baschet.

Rac

Nativii din zodia Rac isi fac mereu griji si primul care simte stresul este stomacul. Asa ca, in cazul tau orice problema emotionala se rezolva cu ciocolata si inghetata... Nu este bine deloc, mai ales ca fiind dominate de Luna ai metabolism scazut si s-ar putea sa se depuna foarte repede.

Pentru voi sportul si exercitiile fizice trebuie sa va faca sa va simtiti bine si nu vei reusi niciodata sa iti schimbi organismul. Cand iti decizi rutina zilnica trebuie sa acorzi o atentie sporita vointelor trupului tau.

Esti sensibila, uneori irascibila si s-ar putea sa-ti pierzi repede cumpatul atunci cand rezultatele dietelor si programelor de exercitii nu se vad. Sustinerea din partea prietenilor sau colegilor te va motiva insa sa mergi mai departe. Pentru a slabi incearca inotul sau sporturile care implica apa. In dieta bazeaza-te pe alimente precum secara, iaurt, sfecla rosie, peste si stridii. Acestea au proprietatea de a imbinatatii circulatia si a accelera arderile. Pentru a favoriza drenajul lichidelor, bea multa apa.

Leu

Leul are vointa, hotarare si multa energie. Dominate de Soare, planeta care ofera putere, energie si vitalitate, leoaicele au un metabolism ridicat, le place sa fie in centrul atentiei si sa castige fiecare lupta pe care o duc. Este valabil si in cazul luptei cu kilogramele in plus.

Pentru ca un leu sa aiba o forma fizica de invidiat trebuie sa fie in primul rand in forma din punct de vedere psihic. Ai grija sa-ti controlezi emotiile si atunci si corpul tau o sa fie fericit. Nu esti mofturoasa asa ca este posibil sa mananci mai mult decat trebuie.

Redu aportul de grasimi saturate in favoarea fibrelor si limiteaza portiile, cand vrei sa dai jos cateva kilograme. Ti-ar prinde bine o dieta cu mere si supa de legume. Totodata, iti fac bine alimentele bogate in fier: spanacul, strugurii si curmalele.In ceea ce priveste sportul, leoaicele adora dansurile, aerobicul, dar si sporturile care le pun in valoare latura agresiva si competitiva.

Fecioara

Desi ai un metabolism ridicat, ai probleme cu sistemul digestiv si trebuie sa ai grija de tine deoarece nu poti face excese dar nici sa te infometezi. Totusi, esti puternica, perseverenta si determinata si nu te dai batuta usor, desi iti este destul de greu sa tii o dieta.

Dominata de Mercur, esti pragmatica si stii ca pentru ca o dieta sa dea cu adevarat rezultate trebuie sa faci si sport sa arzi caloriile. Perseverenta, uneori chiar incapatanata, desi nu iti place prea mult faci sport, pentru ca stii ca asa este bine pentru corpul tau. Este adevarat, insa incearca sa te relaxezi putin.

Succesul unei diete si a unui program de fitness care sa te slabeasca consta si in starea ta de spirit. Daca esti stresata si agitata s-ar putea ca singurul rezultat sa fie o problema medicala.
Pentru intestinele sunt punctul tau slab si ai putea suferi de balonari, iti sunt indicate alimentele care nu fermenteaza.

Balanta

La tine totul depinde de dispozitie. Ai grija de corpul tau, insa nu poti sa scapi de o tentatie foarte plina de calorii- dulciurile. E foarte greu sa rezisti cand vine vorba de prajituri, bomboane sau ciocolata. De asemenea, apreciezi mancarea sofisticata si gustoasa.

Ai grija de rinichii, nu uita sa te hidratezi corespunzator in timp ce faci sport. Evita alcoolul si bauturile carbogazoase, bea multa apa sau ceaiuri si sucuri naturale care iti ajuta corpul sa isi intensifice metabolismul. Alege o dieta bogata in proteine si saraca in grasimi.

Gratioasa si echilibrata, te coordonezi foarte bine si poti incerca orice sport care foloseste aceste calitatii. Golf-ul, volei-ul sau dansuri sunt si ele recomandate pentru tine.

Bazeaza-te pe o dieta preventiva, pe baza de fructe si legume, putini carbohidtratati si multa carne alba.

Scorpion

Nativele din zodia Scorpionului sunt hotarate si curajoase. Dominate de Marte, planeta energiei si agresivitatii, femeile Scorpion au un metabolism ridicat si sunt extrem de competitive. Le place sportul, sunt persoane dinamice si rezistente. Asa ca, mersul la sala de fitness, aerobicul sau joggingul este o optiune pentru tine cand vrei sa slabesti, asta daca nu te-ai gandit sa faci vreun sport exrem, mai ales ca setea ta de adrenalina este destul de accentuata.

Concentreaza-te insa si asupra unui stil de viata sanatos si o sa vezi cum vei reusi sa ai rezultate remarcabile. Ar fi bine sa ai o dieta bazata pe proteine, fructe si legume proaspete si paine integrala.

Partea dominanta a corpului tau sunt organele reproducatoare. O optiune serioasa pentru a fi in forma o reprezinta si sexul. Cu cat faci mai mult cu atat arati si te simti mai bine, mai ales ca iti place atat de mult.

Sagetator

O sa fie greu sa gasesti in randul Sagetatorilor persoane care sa aiba prea mai probleme cu kilogramele in plus. Iubesc libertatea, iar sportul si miscarea in general reprezinta un stil de viata pentru nativele acestei zodii.

Ce-i drept iti vine greu sa te abtii, pentru ca iti place mancarea buna, insa rareori lasi sa se depuna grasimile. Gasesti tu ceva de facut care sa te mentina in forma.

Dominata de Jupiter, planeta fericirii si a optimismului, faci doar ceea ce iti place. Pui foarte mare accent pe libertate, iti place sa incerci mereu ceva nou si slabesti foarte usor. 

Din punct de vedere al alimentatiei, evita consumarea sosurilor si incearca sa mananci mai multe fructe si alimente bogate in vitamine din grupul B. Smochinele, capsunele, perele, merele, cartofii, ouale si citricele trebuie sa faca parte din dieta ta.

Capricorn

Capricornii depun efort indelungat pentru realizarea unui obiectiv. Sunt perseverenti si nu renunta usor la planurile lor. Daca vor sa slabeasca, fac tot ce le sta in putinta pentru a ajunge la silueta pe care o viseaza.

Nativelor din Capricorn le place viata in aer liber. Asa ca ai alege oricand o plimbare pe munte, o sectiune de catarari sau un jogging usor decat sa lucrezi la diverse aparate in sala de fitness. Ciclismul este si el o obtiune pentru tine. Ai un metabolism ridicat, iar predispozitiile astrale te face ambitioasa si dornica sa castigi orice competitie in care intri.

Alimentele de care ai nevoie sunt cele care contin fosfat de calciu, iti tin oasele in forma, ceea ce pentru tine e vital. Incearca sa mananci varza, broccoli, porumb, orez brun si telina. Evita sa mananci prea mult seara.

Varsator

Varsatorul este dominat de Uranus, planeta inventiilor si a surprizelor. Nativele acestei zodii  gasesc intotdeauna strategii geniale pentru atingerea obiectivelor. Daca nu au gasit inca dieta potrivita pentru ele sunt in stare sa o inventeze. Trebuie doar sa fie motivata sa faca asta.
Bea multe ceaiuri din plante si renunta la cafea. Incearca pestele oceanic, homar, ton, dar si spanac, ridichii, telina si varza.

Urasti rutina asa ca nu poti sa tii o dieta care iti spune sa mananci acelasi lucru zi de zi. In aceeasi masura, iti este foarte greu sa faci sporturi plictisitoare Ar trebui sa ai o dieta limitata in grasimi si bogata in proteine si sa te axezi pe sporturi precum baschetul, handbalul, sau voleiul, unde altruismul tau poate fi pus in evidenta.

Pesti

Ca toate semnele de apa, te ingrasi usor, suferi de retentie de apa si ai probleme cu circulatia limfatica. Din aceste motive mai tot timpul incerci sa-ti supraveghezi silueta.

Pentru a slabi trebuie sa ai un motiv foarte bun. Ti se pare destul de greu sa duci o dieta la bun sfarsit si ai tendinta de a renunta dupa primele zile. Motivatia este cheia, si cum dai semne de slabiciune cum kilogramele in plus sunt inapoi pe abdomen, coapse si talie.

Fiind o zodie de apa, la fel ca si Racii, Pestii sunt foarte buni inotatori, de asmenea fac performante in sporturile nautice. Nu ezita sa-ti iei un abonament la bazin sau la piscina pentru a te mentine in forma. Totodata, incearca balet sau aerobic pentru  a slabi. In alimentatie, alege alimente usoare, peste si legume. Iar daca vrei sa slabesti rapid, renunta la sare.
Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr