Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Zodia ta iti spune cum sa slabesti eficient in 2010

De în Sport 2 dec 2009
In 2009 ai incercat, ai jonglat cu diverse diete sau trucuri, nu ai reusit sa le tii pana la capat, te-ai impotmolit undeva la sfarsitul unora, din sport ai facut un experiment esuat: asadar, 2009 a fost un an nereusit din punct de vedere al slabitului, pentru ca nu ai facut fata tentatiilor. In 2010 esti decisa sa nu mai lasi garda jos in aceasta privinta, iar daca nu esti inca decisa cum, in ce fel, si ce sa alegi din vastul domeniu al dietelor, insasi zodia ta iti spune. Alimente permise si interzise "scrise" in stele pentru 2010!

Intotdeauna astrele au fost secretul din maneca ta in cam toate domeniile: atunci cand ai vrut sa cuceresti ai analizat in detaliu profilul astrologic al barbatului pe care l-ai tintit si i-ai intuit toate miscarile si asteptarile; cand ai vrut ceva banuti in plus, ai intrebat astrele, iar ele au avut curajul sa-ti spuna uneori verde-n fata ca ai sanse sau nu sa primesti bani, sau ca pur si simplu banii nu sunt atrasi de tine ca de un magnet (asta e, ai infruntat si realitatea dura a astrelor), in cariera ai facut cele mai dibace miscari, atunci cand zodia ta te-a indemnat..si ti-a priit. Cu slabitul ai cam dat-o-n bara anul acesta, dar nu-i nimic iti poti lua revansa in 2010.

Cand aleg sa slabesc? Cand e Luna in scadere sau in crestere?

Nu uita ca "Astrele iti arata cand este cel mai bine sa slabesti"   - Mihaela Dobre, specialist in astrologie ne-a deslusit cu ceva timp in urma care sunt perioadele cele mai propice pentru a incepe un intreg proces de slabire in functiile de fazele lunii - iar noul calendar al fazelor lunii pe 2010 il regasesti aici, in evidentierea celor mai importante evenimente astrologice ale anului 2010, descifrate de Minerva, un alt specialist in astrologie.

Acum ca te-ai pus la curent cu perioadele din 2010 in care este mai bine sa alegi o dieta, sa vedem ce spune zodia ta ca iti este mai benefic anul viitor in alimentatie si la ce trebuie sa acorzi maxima importanta, pentru un corp subtire, dar in primul rand pentru o sanatate de neinvins intr-un an marcat de epidemii si pandemii, si de alte boli grave. Renumitul astrolog Minerva s-a "uitat" in stele si iti spune la ce trebuie sa fii atenta in alimentatia ta in 2010.

Berbec


Berbecutele au nevoie rapida, spune astrologul de alimente bogate in fosfat de potasiu si de aceea, un beneficiu pentru Berbeci ar fi sa le introduca in alimentatie cat mai repede: rosii, fasole de orice fel, orez brun, linte, nuci, masline, ceapa, laptuci, conopida, castraveti, spanac, broccoli, varza de Bruxelles, carne de vitel, peste spada, platica, smochine, banane, caise deshidratate, dovleac.

Trebuie sa bea lichide din abundenta si sa invete sa se relaxeze. Ii fac bine stimulentele ca piperul, mustarul, cuisoarele,  scortisoara, ghimbirul, usturoiul.

Pentru proteine – peste, putin sau deloc carne slaba pentru a le tine temperamentul in frau. Mancati din plin salate proaspete in special laptuci, rosii si spanac, beti sucuri din amestec de germeni de grau incoltit, struguri si mere, pentru controla tendinta spre aciditate corespunzator cu hiperactivitatea metabolica.

Beti apa cat mai multa pentru a elimina toxinele. Trebuie sa bea apa cat mai multa – 6 pahare pe zi si sa invete sa se relaxeze.

Trebuie evitate condimentele grele. Sarea si bauturile alcoolice sunt doi inamici redutabili ai Berbecilor si deci trebuie evitate. Trebuie sa evite mancarurile foarte picante, lactatele si carnea rosie.

Taur

Porbleme cu greutatea si kilograme dornice sa se posteze pe trupul nativilor acestei zodii. Asa se face ca este foarte important ca nativii semnului sa aiba o dieta saraca in fainoase, grasimi si dulciuri, deoarece majoritatea Tauroaicelor duc o adevarata lupta impotriva acumularii kilogramelor. Au tendinta de a consuma alimente bogate in grasimi, sa fie lenesi si indolenti si sa evite miscarea. Sa nu ne miram ca au probleme cu pleoape umflate sau ca gafaie. De aceea, miscarea moderata si alimentatia adecvata trebuie sa fie primordiala pentru un Taur.

Alimentele care contin sulfat de sodiu, un mineral necesar Taurului sunt asparagusul, sfecla, conopida, hreanul, spanacul, castravetii, ceapa, dovleacul, nucile verzi si merisorul. Telina va ajuta sa eliminati toxinele din organism dupa o perioada de abuz alimentar.

Este recomandat sa beti cat mai multa apa. Cu cat beti mai multa apa cu atat eliminati mai repede deseurile toxice din organism.

Carbohidratii au darul de a se depune in corpul unui nativ Taur si de aceea trebuie evitati. Un organism prea incarcat si o alimentatie bogata pot duce la disfunctionalitati organice. Pentru a mentine tiroida in limite normale, Taurii ar trebui sa consume cat mai multe alimente bogate in iod, cum sunt pestele, algele si produsele marine. Alte alimente recomandate sunt ouale, ficatul de pui si de vita, fasolea, germenii de grau, fructele proaspete si salatele verzi. 

Gemeni

Cafeaua si alte stimulente pot crea probleme nervoase serioase si de aceea ar trebui evitata. Ceaiurile de plante, in schimb, au un efect calmant. Pe de alta parte, Gemenii sunt inclinati sa manance din fuga si este de notorietate ca ei prefera resturile de prin frigider. Daca vor sa se bucure de energia pe care le-o confera semnul vor trebui sa aiba un regim alimentar rational. Multi Gemeni nu pot manca foarte mult deodata, ci prefera sa manance putin si des ceea ce este un beneficiu pentru organismul lor.

Alimente cu un continut ridicat de clorura de potasiu necesare sanatatii nativilor din aceasta zodie sunt sparanghelul, fasolea verde, tomatele, telina, morcovii, spanacul, portocalele, piersicile, prunele, caisele si orezul salbatic.

Pentru un sistem nervos viguros, dar si pentru o silueta armonioasa, Gemenii ar trebui sa consume si grapefruit, migdale, peste copt si scoici, suc de grapefruit, mere si stafide. Gemenii au nevoie de calciu, de aceea alimentatia lor trebuie sa contina si lactate: lapte, unt si branza de vaci care sunt o excelenta sursa din acest mineral.

Rac

Toti Racii se pot schimba de-a lungul timpului, ei fiind susceptibili la acumularea kilogramelor mai ales la maturitate. Tensiunea, anxietatea si stresul emotional sunt cele mai frecvente motive care duc la imbolnaviri. Din acest motiv au tendinta sa aiba un stomac delicat si probleme digestive. De aceea este posibil sa ajunga cu usurinta la ulcer, litiaza biliara (celebrele pietre la fiere), balonari dureroase la nivelul stomacului, hernie hiatala, greturi si gastrite.

Fiind nascuti intr-un semn de apa, le cam place vinul bun si chiar alcoolul, pe care nu le tolereaza de fel. Consumul de alcool poate agrava problemele cu stomacul, si asa parea delicat, sa ajute la acumularea kilogramelor si sa cauzeze retentia de lichide in organism.

Daca respecta un program alimentar ordonat, alimentatia poate insemna pentru un nativ Rac un adevarat scut protector, mai ales cand mananca cate putin din fiecare: placinta, prajituri, inghetata sau bomboane. Atentie insa pentru ca si consumul exagerat de dulciuri ii poate duce in special spre diabet ca sa nu mai amintesc ulcerul si gastrita. Asa ca Racii au nevoie de o alimentatie adecvata care sa le menajeze sensibilitatea sistemului digestiv .

Grasimile, dulciurile si sarea in exces trebuie evitate. Primele doua produc constipatie, iar sarea duce la balonare. Racii trebuie sa stea departe de condimente, de hrean de sosurile picante si alimentele prajite.

Leu

Leii au o constitutie robusta, un trunchi suplu si o buna coordonare a miscarilor, poate nu intamplator se numara printre cei mai buni dansatori si atleti.  De notat ca Leii sunt remarcabili prin longevitatea lor.

Semnul Leului este caracterizat prin crestere, vitalitate si o sanatate de fier. Conform acestei reguli, Leii duc o viata sanatoasa, dar trebuie sa invete sa o lase mai moale dupa 40 de ani deoarece risca sa faca un atac de cord.

Le place mancarea bogata si variata si un vin bun mai ales ca dau dovada de un stomac pe masura, o buna circulatie a sangelui si se pastreaza in forma datorita energiei si faptului ca sunt persoane extrem de active. In alta ordine de idei, trebuie sa invete,de fapt sa se auto-educe, sa aiba un modede alimentatie adecvat si sa renunte la grasimi, prajeli s.a.
 
Alimentele care contin fosfat de magneziu, prielnic Leilor, sunt germenii de grau si produsele din secara, migdalele, alunele, semintele de floarea soarelui, smochinele, lamaile, merele, piersicile, nuca de cocos, orezul, algele si produsele marine, sfecla rosie, sparanghelul, salata de laptuci si galbenusul de ou. Alimentele care ajuta circulatia sangelui si la formarea elementelor figurate din sange sunt carnea de vita, de miel si de pui, ficatul, fructele proaspete, salata verde, branza, laptele integral si iaurtul. Pentru fierul care il contin alimente ca spanac, stafide si curmale sunt recomandate cu caldura Leilor.

Fecioara

Nativii acestui semn pot, literar vorbind, sa fie grijulii cu sanatatea lor. Cand lucrurile ameninta sa o ia razna sau aud de vreo boala ori de vreo epidemie, au tendinta sa se gandeasca automat la ei si din acel moment problema se reflecta instantaneu prin indispozitii, de regula, intestinale.

Fecioarele au un sistem digestiv iritabil si sufera de indigestie, de dureri provocate de flatulenta, ulcere, disfunctii hepatice, colite si bineinteles, colon iritabil si de aceea sunt foarte atente cu sanatatea lor si de multe ori, tind sa devina ipohondre. Asadar, Fecioarele au oarecum ghinionul unui sistem digestiv senzitiv, de aceea un regim de viata adecvat este esential pentru o stare de sanatate buna si pentru energia interioara. Altfel spus, mancarea nu trebuie sa fie nici prea piperata, nici prea condimentata si nici agrementata cu sosuri din abundenta.

Carenta de sulfat de potasiu de care pot da dovada unele Fecioare mai poate conduce la constipatie, la scaderea calitatii sistemului imunitar si la oboseala extrema. Alimentele cu un crescut continut de sulfat de potasiu de care au nevoie Fecioarele sunt legumele cu frunze verzi – andive, cicoare, laptuca, salata verde, grau nedecorticat , paine cu un continut bogat de cereale, ulei din germeni de grau, ovaz, migdale, branza, portocale, banane, lamai, carne slaba si miel.

Alimentele care pot fi usor de digerat si le pot ajuta pentru o digestie mai buna si pentru evitarea kilogramelor in plus sunt turta din malai, iaurtul, orezul brun, ouale, branza de tara (proaspata). Pepenele rosu, merele, perele si papaya sunt poate cele mai bune fructe pentru Fecioara, iar sucul de lamaie poate atenua predispozitia spre eruptiile cutanate si spre matreata. Ar trebui sa inlocuiasca zaharul cu mierea si sa bea ceaiuri din plante digestive.

Desi le place ciocolata, le-as sfatui pe Fecioare sa nici nu se gandeasca la asa ceva.

Balanta

In cazul balantelor, echilibrul este cheia pentru sanatatea lor infloritoare, o dieta echilibrata, un echilibru intre munca si repaus, dar si in relatiile cu ceilalti.

Fosfatul de sodiu raspunde de echilibrul acido-bazic al organismului Balantei si curata organismul de deseurile toxice. Este important pentru Balanta sa tina echilibrul acido-bazic deoarece prea mult acid ar distruge functia renala. O sursa foarte buna pentru acest mineral sunt capsunile, merele, stafidele, migdalele, sparanghelul, mazare, porumb, morcovi, spanac, sfecla rosie, hrean, tomate, grau decorticat, orez brun si faina de ovaz.

Balanta functioneaza cel mai bine cu o dieta bogata in proteine mari de aceea trebuie sa fie atenta la grasimi, zahar si produsele acidulate. Ar trebui sa manance mult peste fiert, produse marine si pui si mai putin carne de vita sau de porc, branza degresata, iaurt, fructe si legume proaspete din plin, salata verde si paine intermediara sau din cereale. Pielea delicata a unei Balante reflecta rapid lipsa de somn, mancarurile bogate in grasimi sau alcoolul.

Trebuie sa bea apa plata din plin pentru ca sistemul sau excretor sa poata lucra si sa poata evacua toxinele din organism si sa evite alcoolul si bauturile carbogazoase care fac rau rinichilor.

Scorpion

Rareori veti vedea un Scorpion urat, el intotdeauna va fi puternic, va avea un corp armonios si proportionat si o excelenta putere de regenerare, de recuperare. Se spune ca Scorpionul arata matur la tinerete si tanar la batranete.  Un regim de viata sanatos este foarte important pentru el daca vrea sa-si pastreze cat mai mult energia si sa aiba o perceptie pozitiva asupra vietii. Cand problemele il napadesc devin super indulgenti cu ei insisi dar mai ales cu alcoolul uitand sa mai manance. Scorpionul are probleme dupa ce bea un paharel in plus. Probabil Dr. Jeckill a fost Scorpion. Problemele cu alcoolul se vad mai intai la nivelul pielii, acesta este toxic pentru organismul sau, iar pe de alta parte ii exacerbeaza starile emotionale.

Cum sarea lor celulara este sulfatul de calciu care este primul ingredient implicat in vindecarea tesuturilor ca sa nu mai spun ca da rezistenta impotriva bolilor infectioase. Nasul, gatul, gura, esofagul, organele reproductive si tractul intestinal au nevoie de acest mineral pentru a functiona cum trebuie. Carenta de sulfat de calciu deschide drum racelilor, sinuzitelor cronice, eruptiilor cutanate care nu se mai vindeca si infertilitatii. Alimente bogate in sulfat de calciu si pe care orice Scorpion ar trebui sa le includa in dieta sa, sunt sparanghelul, napii, conopida, hreanul, ceapa, pastarnacul, macrisul de balta (nasturelul), tomate, smochine, prune, cirese negre, nuca de cocos. 

Scorpionul are nevoie de alimente bogate in calciu cum este laptele, branza, iaurtul si branza de vaci. De asemenea, trebuie sa aduca in alimentatie proteine mari, fructe si legume proaspete precum si paine din cereale cu graunte. In mod particular, benefic pentru Scorpion este pestele si fructele de mare, salata verde, sfecla, laptuca, varza de bruxelles, anghinare, lintea, germeni de grau, migdale, nuci, sucul de citrice, de fructe de padure, de mere, de banane sau de ananas.

Scorpionul nu ar trebui sa manance mult iar masa de seara ar trebui sa fie frugala, iar apa plata este cel mai bun lichid pentru ei. 

Sagetator

Sagetatorul ar trebui sa tina un regim bogat in proteine mari, care sa contina carne de pui si de peste, fiarta sau facuta la gratar, multe legume proaspete – varza de bruxelles, sfecla rosie, tomate, sparanghel, si fructe – prune, cirese, portocale si lamai, oua, lapte degresat, iaurt, orez brun si cereale.

Alimentatia este si ea foarte importanta pentru Sagetator. Un mod de alimentatie incarcat cu grasimi, prajeli si alcool obliga ficatul sa reactioneze si de aceea este foarte greu pentru Sagetatori sa pastreze constant nivelul propriei energii.

Te poti infrupta din unversul fructelor si legumelor, mai ales din: salatele naturale, piperul verde, smochinele, prunele uscate, capsunele, fructele de padure, perele, merele, cartofii, ovazul, taratele, cerealele.  

Evita pe cat posibil grasimile, inghetata, untul, dulciurile si ciocolata. Devin cu mare usurinta dependenti de alcool si acest viciu vizeaza nu doar ficatul si pielea care imbatraneste inainte de vreme.

Trebuie sa bea multa apa plata si pe langa cele trei mese obisnuite sa mai ia si 3 - 4 gustari.

Capricorn

Sanatatea Capricornului tinde sa devina tot mai buna pe masura ce inainteaza in varsta. Alaturi de Leu si de Sagetator, Capricornul este recunoscut pentru longevitatea sa. Au tendinta sa manance o singura data pe zi si atunci cand o fac, mananca mult si de aici problemele de indigestie. Ar trebui sa fie atent la alimentele condimentate care le creeaza probleme intestinale.

Un regim bazat pe proteine mari si calciu este mai mult decat necesar pentru un Capricorn pentru a asigura sanatatea articulatiilor, danturii si a pielii. Marea problema a acestor nativi este alcoolul. Alimente bogate in fosfat de calciu,  necesar acestei zodii sunt: portocala, lamaia, smochinele, telina, varza, napul, frunzele de papadie, spanacul, broccoli, porumbul, mazarea, cartofii, nucile, migdalele, cereale nedecorticate, orzul si orezul brun.

Este bine sa manance si salata verde, fructe si legume proaspete, carne slaba, peste, oua, painea cu graunte. Pentru ca au nevoie de calciu mai mult decat celelalte semne trebuie sa consume si branza, unt si iaurt. Capricornul trebuie sa aiba o dieta variata si sa nu se fixeze doar asupra unui aliment cum au tendinta. Consumul de ciocolata si de dulciuri este nociv pentru ei.

Varsator

Varsatorul are nevoie de o alimentatie sanatoasa care sa-i pastreze la cote maxime vitalitatea, dar sa ii tina sub control si greutatea. Le place sa se adanceasca in activitati istovitoare, proiecte indraznete si sa dea mai putina atentie alimentatiei. Asa ca devin repede dependenti de snack-suri pe care le rontaie in fuga spre cine stie ce sedinta sau intalnire de afaceri.

Alimentele prea sarate pot ducein cazul lor la retentia apei in organism, probleme cu rinichii, la formarea placilor de aterom (placile de grasime din artere) si la o circulatie periferica defectuoasa.  Pe de alta parte, o alimentatie saraca in clorura de sodiu poate duce la deshidratare. Astfel ca cea mai buna solutie este sa ia aceasta substanta printr-o alimentatie corecta.

Alimentele care sunt o adevarata sursa de clorura de sodiu: pestele oceanic, homarii, tonul, midiile, scoicile, spanacul, ridichi, telina, salata verde, varza, laptuca, porumbul, dovlecelul, lintea, migdalele, nucile, alunele, merele, perele, piersicile, lamaile si portocalele.

Varsatorul trebuie sa aiba o alimentatie fara grasimi dar bogata in proteine mari cum sunt fructele si legumele proaspete sau painea din seminte.  Alte alimente recomandate acestor nativi sunt carnea de pui, de vitel, sfecla rosie, broccoli, morcovi, ardeiul gras, tomatele, ananasul, smochinele, capsunele, curmalele, orezul brun, hrisca, graul, iaurt si branza naturala. Sa renunte la cafea si excitante care ii agita, sa incerce sa invete sa se relaxeze si sa consume ceaiuri de plante.

Pesti

Nativii acestei zodii sunt atrasi de un stil de viata incantator, undeva la limita dintre real si ireal si de aceea sunt extrem de indulgenti cu ei insisi in ce priveste mancarea, bautura si dormitul cat mai tarziu posibil, spre dimineata daca s-ar putea. Daca doresc sa se bucure de o sanatate ca lumea trebuie sa-si stabileasca un mod de viata cat mai adecvat: sculatul si culcatul la ore fixe, un mod de alimentatie echilibrat si miscare.

Nivelul scazut al fierului poate duce la anemie, la scaderea tensiunii arteriale, la inflamatii, la probleme glandulare si la tulburari cardiace. Alimente bogate in fier care ar trebui incluse in dieta lor sunt ficatul, muschiul de vita, carnea de miel, galbenusul de ou, scoicile, rinichii, cerealele cu bobul intreg, orzul, fasolea uscata, sfecla rosie, spanacul, ceapa, laptuca, stafidele, curmalele, prunele, caisele, piersicile, grapefruitul, merele, lamaile, portocalele.

Le fac bine regimurile cu proteine mari, cu un continut scazut de grasimi si de zahar. Carnea slaba fiarta, de pui sau de peste, branza de vaci, iaurtul si nucile sunt o excelenta sursa de proteine.

Trebuie sa renunte la consumul exagerat de sare deoarece aceasta poate duce la formarea cheagurilor de sange. Cafeaua si celelalte stimulente ar trebui si ele reduse la minim. In mod special, nativii Pesti sunt extrem de sensibili la efectele alcoolului, de aceea sunt nativii din zodiac care cad cel mai usor prada acestui viciu.

Nu rata nici:

Horoscop 2010 

13 evenimente astrologice majore in 2010

Nicoleta Svarlefus: 2010, anul "transformarilor profunde" din Horoscop

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

alina brusture (24.06.2010, 09:11)
foarte interesant acest articol!
Răspunde-i
Daniela Ganciu (03.12.2009, 18:05)
Răspunde-i
m m (03.12.2009, 17:50)
unde gasesc restul zodiilor(respectiv sagetator) ptr "zodia ta iti spune cum sa slabesti eficient in 2010"
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr