Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Unde dragoste nu e, nimic nu e!

Va invit sambata, 29 octombrie, de la orele 17:00 la Clubul Mandala, unde voi tine un workshop cu tema Astrologia,  dragostea mea. Mai multe detalii gasiti aici.


O posibila relatie depinde de doua elemente esentiale:  sinastria sau compatibilitatea astrala si factorul uman. Intre cele doua se creeaza o simbioza la un moment dat si atunci stim clar incotro vom merge.

Compatibilitatea de cuplu sau sinastria, este un subiect pe cat de complex, pe atat de delicat chiar si in astrologie. De ce? Pentru ca este o suma de factori care trebuie luati in considerare si de aceea putini astrologii se incumeta sa faca acest tip de analiza. Nu faptul ca ia ceva timp sa faci o asemenea analiza ii impiedica sa faca acest lucru, ci faptul ca implica multa responsabilitate. Dar mai ales contrazice teoria compatibilitatii instituita de astrologia clasica. Conform acesteia, compatibilitatea se explica prin afinitatea dintre semne.

Se spune ca semnele de Foc sunt compatibile ele intre ele, dar si cu semnele de Aer. Similar, semnele de Pamant cu cele de Apa. Pana la a stii ce anume vrei sa afli, de la compatibilitatea in astrologie, este un drum lung, puternic marcat de probabilitate datorita influentelor exterioare - educatie, mediu social, tabuu-uri sociale - averea sau un defect fizic, mentalitate, parinti care nu se inteleg, parinti care nu isi doresc nora sau ginerele, criteriile sociale s.a. si creioneaza un tablou dinamic, cu interdependente si interactiuni la fel de complexe.

Toate relatiile noastre au o parte pozitiva si, implicit, una negativa, elemente care se regasesc in analiza astrologica. Este nevoie de experienta si rabdare pentru a cunoaste profunzimea problemelor cu care se vor confrunta cei doi. Daca vreti sa stiti care sunt nevoile, sperantele si dorintele unui cuplu trebuie sa priviti harta natala a celor doi urmarind evolutia Soarelui, a Lunii, a lui Marte si a lui Venus, dar si a Ascendentului. Daca, in general, Soarele si Luna indica adevaratele necesitati ale cuplului, Venus si Marte vorbesc despre dorinta si atractie, iar Ascendentul da sugestii asupra felului in care concep viata in doi, partenerii.

Normal, o relatie foarte buna este aceea in care necesitatea se completeaza cu nevoia (Soare – Luna), dorinta, sentimentul si atractia (Venus – Marte). In general, o cale de a afla cum va evolua relatia dintre doi oameni este dea vedea care sunt relatiile dintre cuplurile planetare pomenite si Ascendent din hartile amandoura dupa modelul: Soare El – Soare Ea, Luna El – Luna Ea, Venus El – Venus Ea, Marte El – Marte Ea si Ascendent El – Ascendent Ea. Cand acestea sunt plasate in acelasi gen de semne, masculin sau feminin ori sunt intr-un sextil (aspect armonic) foarte strans, spunem ca, in general, aceste persoane sunt compatibile. Dar este doar partea vizibila a aisbergului, lucrurile sunt mult mai complicate decat atat. De aceea cred ca cel mai indicat ar fi sa discutam putin despre planetele amintite pentru a intelege mai bine ideea de compatibilitate si pentru a stabili o ordine a importantei lor dar si tonul pe care il dau intr-o sinastrie.

Luna este cea mai importanta planeta implicata intr-o relatie. Ea reprezinta cele mai profunde nevoi privind siguranta afectiva si este foarte dificil intr-o relatie sa nu poti sa oferi partenerului siguranta afectiva de care are nevoie. Apoi, elementul in care se afla Luna celor doi, semnul si casa, sunt foarte importante pentru celalalt partener care si el trebuie sa aiba in harta sa aceleasi elemente sau elemente armonice pentru a se realiza compatibilitatea mult asteptata. Daca unul din parteneri nu este la fel de puternic ca celalalt, adica nu are Luna intr-un element, semn sau casa care sa ii dea energie, dar intre Luna ei si Luna lui este un aspect armonios puternic putem de asemenea, vorbi despre armonie afectiva.

Compatibilitatea dintre Luna lui si Luna ei va arata doi oameni care se simt foarte bine unul in prezenta celuilalt – gandesc la fel, se bucura la fel, le plac aceleasi lucruri, locuri si aceiasi oameni, si instinctiv isi vor purta de grija reciproc. Acestia sunt o familie. Iata de ce este atat de importanta Luna intr-o relatie de cuplu. Daca doriti sa va petreceti restul vietii langa o asemenea persoana, atunci este evident ca trebuie sa va simtiti foarte bine impreuna. Altfel spus, pentru ca Luna este de natura feminina, ea arata de ce fel de femeie are nevoie barbatul. Luna Sorinei si Luna lui Bogdan sunt in inconjunctie.

Inconjunctia sau quincunxul este poate cel mai confuz aspect dintr-o sinastrie. Partenerii tind sa aiba ciocniri frecvente care de cele mai multe ori le fac un deserviciu decat sa ii ajute sa inteleaga ce se intampla. In schimb, astrologia moderna considera ca un quincunx strans intre planetele interesate in compatibilitate cum sunt cea de Luna – Luna avem de a face cu un aspect foarte bun deoarece este vorba despre un reglaj karmic intre parteneri. Disfunctionalitatea vine de la aspectul in sine, dar faptul ca acesta se realizeaza intre planetele care vorbesc despre compatibilitate inseamna ca cei doi au o datorie unul fata de celalalt, mai au inca ceva de facut impreuna, misiunea lor inca nu s-a terminat, iar balanta cosmica trebuie reechilibrata. Afirm acest lucru pornind de la ipoteza sustinuta de astrologia karmica si anume ca toate relatiile noastre sunt de fapt o alta fateta ale uneia si aceleiasi relatii, cu aceeasi parteneri. Adica toate intalnirile noastre se petrec cu oameni pe care i-am cunoscut intr-o alta viata si alaturi de care trebuie sa incheiem un ciclu de relatie pentru a evolua spiritual. Dar Luna Sorinei este in opozitie cu Venusul lui Bogdan si de aici ies scantei! Oricum am da-o, tot provocare se cheama, iar ea este cu atat mai necesara cu cat se doreste o relatie pe termen lung. Atat Sorina cat si Bogdan au dificultati in a-si exprima sentimentele si de aici neintelegerile sau perceptia gresita asupra a ceea ce vor de fapt unul de la celalalt.

In primul rand sunt tensionati unul in prezenta celuilalt si nu se simt relaxat. Este o tensiune care daca nu va fi canalizata constructiv in activitati comune poate repercuta negativ asupra fiecaruia in parte. Este o senzatie de tipul ca si cum ar lucra unul impotriva celuilalt. De ce spun asta? Pentru ca Bogdan traieste cu impresia ca Sorina nu este sigura pe sentimentele ei sau este atat de sigura, incat nu se gandeste ca prin atitudinea ei, loveste in sensibilitatea lui Bogdan. Romantismul este o tema majora intr-o uniune care implica Luna si planeta Neptun. De ce spun lucrul acesta? Pentru ca Luna Sorinei face un aspect frumos cu Neptunul lui Bogdan. Cu aceasta combinatie planetara, Sorina si Bogdan sunt meniti sa fie impreuna. Cei doi se inteleg intuitiv. Oricum atractia este reciproca intr-un mod care nu este logic deloc, poate pentru ca la ei conexiunea cea mai puternica este cea psihica.

Sorina este inspirata de Bogdan, iar acesta din urma ar trebui sa inteleaga intuitiv nevoile emotionale ale Sorina. Probleme este ca la amandoi le este teama de... dependenta, nu de dominare, nu, pur si simplu de dependenta. Totusi suntem in fata unei relatii deosebit de puternice si de intense. Luna Sorinei este conjuncta si cu Pluto a lui Bogdan. Simt o atractie extrema si unul si celalalt, de asemenea atractia sexuala este foarte mare, dar niciunul nici celalalt nu indraznesc sa faca pasul, ci tatoneaza mereu terenul. Atat Sorina cat si Bogdan ar trebui sa se analizeze cu atentie, dar mai ales sa-si analizeze sentementele, sa lase orgoliile si mandria deoparte daca vor sa se bucure de o uniune pe termen lung.

Relatia poate fi o experienta pozitiva pentru amandoi, problema este exprimarea sentimentelor de care se pare ca si Sorina, dar mai ales Bpgdan se feresc. Sorina simte ca Bpgdan ar putea sa-i schimbe viata definitiv si irevocabil, sa-i schimbe modul de perceptie asupra lumii. E ca si cum pentru Bogdan viata ar curge intr-alta dimensiune decat pentru Sorina. Sorina, la randul ei poate scoate la iveala bunatatea lui Bogdan intr-un mod in care nu a mai facut-o nimeni si aceasta poate atrage aprecierea lui Bogdan vis-a-vis de suportul emotional oferit de Sorina. Combinatia dintre Luna si Nodurile care indica o relatie personala importanta, menita sa schimbe cursul vietii Sorinei – Luna este conjuncta cu Nodul Nord al lui Bogdan. La fel se intampla si cu Bogdan. Se simt puternic atrasi unul de celalalt, se confrunta cu sentimentul ca relatia lor este scrisa in stele, cu alte cuvinte, se simt ca si cum stiau ca urmeaza sa se intalneasca. Daca aceasta relatie este fluida sau cu hopuri, depinde de Sorina care va accepta sa-si duca crucea alaturi de Bogdan.

Natura acestei legaturi insa depinde in mare masura si de alte aspecte de hartile celor doi. Pasiunea se pot aprinde in cazul in care ingredientele sunt indeajuns pentru a lansa o relatie pasionala sau atat cat sa dezvolte o relatie de pura prietenie care ar putea fi mai de graba alegerea cea mai adecvata. "Extremele se atrag" – aceasta ar fi tema generala pentru combinatie de planete personale. Totul trebuie sa fie spontan si atunci cand scanteia scapara atat Bogdan, cat si Sorina indeplinesc conditiile, fie ca este vorba despre iubirea propriu-zisa, fie de o prietenie pur si simplu. Lumea devine mai interesanta cand sunt impreuna. Simt ca atunci cand sunt impreuna sunt capabili sa-si expandeze orizonturile pe cai la care nici nu se gandesc.

Fiecare pare sa umple golul din sufletul celuilalt. Succesul acestei relatii depinde in mare masura de capacitatea fiecaruia persoane de a accepta diferentele celuilalt. Sorina trebuie sa fie atenta pentru ca nu prea intelege natura emotionala a lui Bogdan. Acesta se simte frustrat de nerbdarea Sorinei, iar Sorina de limitarile pe care le-a impus Bogdan, mai ales ca acesta din urma este coplesit de personalitatea Sorinei. Firile antagonice sunt dominate de sentimente de nesiguranta. Este important si pentru Sorina si pentru Bogdan sa se aprecieze reciproc. Cred ca este o relatie care poate deveni profitabila pentru ambele parti daca reusesc sa gaseasca solutii la dificultatile cu care se confrunta. Deoarece Soarele este de natura masculina, el arata ce anume asteapta femeia de la barbat. Dar, de asemenea, pentru barbat este foarte important elementul in care este prezent Soarele in harta femeii. Daca Soarele barbatul nu are calitatile elementului in care se afla Soarele femeii, va fi foarte dificil pentru ea sa aiba incredere in acesta si sa il respecte.

Si nu in ultimul rand, sa nu uitam polaritatea masculin / feminin, daca Soarele celor doi este in semn de Pamant sau de Apa e clar ca energia feminina domina, iar daca este in semne de Aer sau de Foc domina cea masculina. Cu toate acestea, aspectele puternice, de regula, reprezinta o provocare. Pe de o parte, legatura dintre cei doi Sori – un septil este un semn bun pentru ca intalnirea loc care nu este deloc intamplatoare si care are o legatura mai profunda decat ar crede cei doi pe doparte cu personalitatea lor, pe de alta cu latura spirituala. Atat Sorina, cat si Bogdan sunt provocati prin acest aspect sa constientizeze ca daca vor ca relatia lor sa mearga mai departe, trebuie sa invete sa depaseasca impreuna problemele inainte de a finaliza prin casatorie ori prin ruptura relatia lor. Daca reusesc sa faca acest lucru inseamna ca sunt facuti unul pentru celalalt, ca au o relatie excelenta in care se regasesc ca prieteni, ca amanti, ca iubiti s.a.

Problema majora la cei doi, zic eu, este una de rivalitate. Sorina si Bogdan manifesta unul fata de celalalt o atractie instantanee, mai ales ca ei vin din lumi diferite, ma refer aici la educatie si la munca, in special. Sunt ca doi poli opusi in modul in care vad lumea. La inceput totul li s-a parut incintant si ispititor, chiar si romantic, depinde din perpectiva caruia ne punem. Apoi a inceput un fel de lupta surda intre ei si fiecare a incercat sa-l atraga pe celalalt de partea lui si pentru ca nu au reusit, emotia initiala a disparut, dar si comunicarea s-a blocat. Adevaratul obstacol intre cei doi este faptul ca nu stiu sa exprime ca fiecare vede lumea si lucrurile, viata si evenimentele, altfel. Ei ar intra, mai de graba, in competitie decat sa coopereze, iar acest lucrur este frustrant. Si Sorina si Bogdan au senzatia ca se lovesc de un zid. Eu cred, insa, coroborand cu celelalte aspecte din temele natale cei doi pot gasi modul in care sa depaseasca aceste obstacole pentru a-si fructifica sansa de a fi impreuna.

Ca tot am vorbit despre comunicare Soarele Sorinei in patrat cu Mercurul lui Bogdan sugereaza ca intre ei comunicarea nu este suficient de empatica. Fara a intelege punctul de vedere al celuilalt, capacitatea de a comunica propriile ganduri si sentimente este la randul ei greoaie. Sorina nu intelege punctul de vedere a lui Bogdan, impetuozitatea, nerabdarea Sorinei se poate transforma pentru ea in handicap si de aici, tensiunea dintre ei care se resimte cu fiecare intalnire. Sorina ar trebui sa fie atenta la cum se exprima, la orgoliu atunci cand incearca sa rastalmageasca vorbele lui Bogdan. Ea are foarte multa personalitate dar si el. Daca Sorina va continua sa aiba o atitudine didacticista si superioara, de profesor care preda, aceasta va dauna asupra propriilor scopuri, in sensul ca Bogdan se va simti neinteles stiind ca ideile lui sunt atat de diferite de ale Sorinei.

Exista pericolul ca Bogdan sa se sature si sa isi vada de ale lui. Soarele Sorinei este in sextil cu Nodul Nord (Linia Destinului) a lui Bogdan. Combinatia dintre Soare si Nodurile Lunare sugereaza o relatie personala importanta, care poate schimba cursul vietii Sorinei. Prezenta Sorinei in viata sa ar trebui sa reprezinte pentru Bogdan un punct de referinta mai ales ca ei sunt puternic atrasi unul de celalalt, iar Sorina traieste sentimentul ca relatia lor a fost scrisa in stele. Cu alte cuvinte, ei simt ca trebuiau sa aiba aceasta relatie, Natura acestei asociatii depinde in mare masura de celelalte aspecte de temele Sorinei si a lui Bogdan. Pasiunea se pot aprinde in cazul in care ingredientele necesare exista sau poate doar din o simpla prietenie.

Venus arata ce il atrage pe un barbat la o femeie. Femeia cu un Venus puternic aspectat in harta natala si aflat in elementul sau, sau daca se afla intr-un aspect deosebit de armonic cu Venus din harta unui barbat intra in relatie cu acesta cu foarte mare usurinta si implicit, atractia si dorinta sexuala se amplifica datorita compatibilitatii dintre semnele, casele si planeta implicata. Pentru o femeie, Venus reprezinta o parte din feminitatea sa, deci este foarte bine ca Venus din harta barbatului sa fie in armonie cu astrul din harta femeii. Cand cuplurile au Venus bine aspectat intr-o sinastrie, ei se plac si se implica sentimental intr-o relatie in mod natural si firesc, de aceea armonia dintre Venusul lui si Venusul ei este atat de importanta. Pe de alta parte, Venusul Sorinei este tensionat de Luna lui Bogdan si de aici problemele, este o combinatie care excita ambele parti si gata provocarea, pe care o arunca virtualilor parteneri. Au dificultati in exprimarea sentimentelor si adesea se inteleg gresit unul pe celalalt. Nu se pot relaxa unul in prezenta celuilalt, o lipsa de armonie care creeaza necazuri. Au momente cand traiesc cu impresia ca lupta ca sa gaseasca elemente comune care sa transforme intalnirea lor in bucurie. Ambii simt ca fiecare ar dori sa-si caute alti parteneri, dar nu indraznesc sa faca primul pas. Poate un menage a trois sa-i scoata din impas, dar la cat sunt de puternici cei doi niciodata nu vor accepta intruziunea unui al treilea intre ei.

Bogdan se simte nesigur asa ca tot Sorinei ii revine rolul de a incerca sa-i castige increderea. Venusul lui Bogdan  este intr-un aspect armonic cu Soarele Sorinei. Aceasta sugereaza ca exista si sentimente si armonie daca se doreste in relatie. Posibil ca Sorina sa fi simtit o atractie puternica din prima clipa cand l-a vazut pe Bogdan si care ar incadra frumos si profund tocmai dragostea. Personalitatea prea puternica a Sorinei, insa a facut ca Bogdan sa bata in retragere, aparent fara motiv, el fiind intimidat de ideea ca o femeie poate fi mai puternica decat el. Cu toate acestea, conexiunile astrale arata ca relatia poate fi repusa pe linia de plutire daca Sorina ar aborda-o de pe pozitia de prieten, ca sa ii dea timp lui Bogdan sa se obisnuiasca cu felul ei de a fi. Spun asta pentru ca atat Sorina, cat si Bogdan se simt bine unul in compania celuilalt, iata o baza care se poate consolida si pe care apoi se poate construi. Sorina s-ar relaxa, Bogdan ajijderea si prietenia ar re-evolua spre o relatie de dragoste profunda, deci atentie Sorina, de tine depinde ce vei face. Bogdan ar fi capabil sa comunice intr-un mod mai cald si mai afectuos, ar comunica cu usurinta si ii va spori acestuia mandria de sine. Tu, Sorina te-ai simti apreciata la adevarata ta valorare si acest lucru va face efectiv sa stralucesti in societate. Bogdan va simti si el cum creativitatea proprie care intrase in colaps se retrezeste, caldura si generozitatea Sorinei, ajutandu-l sa se exprime asa cum isi doreste. Ba chiar s-ar putea implica in afaceri impreuna.

Marte arata ce o atrage pe o femeia la un barbat. Un barbat cu un Marte puternic sustinut sau care face un aspect armonic cu Marte din harta natala a unei femei, leaga o relatie cu multa usurinta, iar dorinta si atractia se manifesta foarte puternic. Ca si la femeie, pentru un barbat, Marte reprezinta o parte din natura sa masculina, deci este foarte bine cand Marte din harta natala a femeii este armonic cu Marte din harta barbatului, mai ales daca sunt in elemente care au afinitate. Totusi, prea multe elemente martiene nu sunt chiar atat de bune pentru sinastrie si compatibilitate. Marte nu inseamna doar un barbat frumos, ci chiar trebuie sa-l facem sa fie. Majoritatea conjunctiilor, patratelor, opozitiilor cu Marte nu sunt chiar de dorit daca vreti sa aveti o relatie placuta, calma, de durata si fara tensiuni, totusi, cum o parte nu inseamna un intreg, trebuie sa privim lucrurile in ansamblu. Nu inseamna ca daca intalniti o persoana a carui Marte este dizarmonic in raport cu Marte personal, nu puteti sa va angajati intr-o relatie. Dar este important sa tineti cont de asptectul amintit pentru ca predispune la o relatie extrem de tensionata.

Martele lui Bogdan este in sextil cu Soarele Sorinei. Aceasta poate sugera eforturile ambelor parti de intelege ceva din relatia lor. Poate aduce acea scanteie de care este nevoie pentru sexualitatea amandurora si care sa duca la un sentiment de tipul nu am mai trait cu nimeni ceea ce am trait cu tine. Este o combinatie foarte interesanta. Ar trebui ca cei doi nu se plictisesc deloc cand sunt impreuna. Daca ar fi convinsi de sentimentele lor ar putea lupta cu provocarile din exterior. Si Sorina si Bogdan dispun de suficienta energie incat sa fie activi mult timp pe frontul propriilor initiative, sa aiba initiativa, aceasta este cheia, nu sa stea sa astepte sa se intample vreo minune. Oare simte Bogdan ca Sorina este impulsul care sa-l ajute sa-si atinga scopul si sa arate ce poate face? Am putea spune ca da, dar numai pe jumatate. Bogdan este speriat de personalitatea puternica a Sorinei, dar acest lucru pare ca il si inspira.

Pentru ca relatia sa se materializeze asa cum doreste Sorina, trebuie sa o lase sa creasca, sa se aseze in matca si apoi sa ia pieptis problemele. Martele Sorinei este conjunct cu Venusul lui Bogdan, iata o combinatie ideala pentru o relatie de dragoste, pentru iubire, in general, deoarece induce o puternica atractie sexuala si implica poate cel mai ridicat grad de compatibilitate. Chiar daca dragostea dintre ei pare imposibila, ei pot trai o poveste de dragoste demna de un roman. Si daca vor ramane impreuna, chiar daca relatia lor va fi supusa la tot felul de incercari, atractia sexuala, chimismul dintre cei doi este atat de puternic incat ii pot ajuta in vremuri tulburi. Combinatie, zic eu, ca este ideala pentru o casatorie.

Martele Sorinei este in sextil cu Martele lui Bogdan. O relatie extrem de dinamica. Sorina si Bogdan sunt provocati sa depuna eforturi sustinute pentru ca relatia sa mearga chiar daca, asa cum spuneam undeva mai sus, de multe ori sar scantei. Asta se datoreaza firilor deosebite ale celor doi. Aparenta rivalitate poate stimula nu doar sentimentul competitivitatii afective, ci si apetitul sexual si le aduce energia necesara care sa transforme prietenia lor intr-o adevarata poveste de dragoste. Daca vor depasi hopul comunicarii vor simti ca impreuna sunt capabili sa cucereasca lumea si sa depaseasca toate obstacolele care se ivesc in drumul lor. Martele Sorinei este in opozitie cu Nodul Nord a lui Bogdan. Opozitiile sunt incredibil de puternice atunci cand vorbim despre atractie si, de asemenea, puternice ca baza pentru compatibilitate. Dar opozitia, orice am spune, tot opozitie ramane. Le putem considera rezonabile cand se produc intre planetele personale (dar Marte, Saturn si Pluto in nici un caz nu vor fi incluse aici), dar si atunci cu anumite rezerve mai ales daca fac aspecte stresante cu celelalte planete.

Pe de alta parte, prea multe opozitii inseamna prea mult asta in cazul ca vreunul din parteneri nu juca la doua capete. Un orb de 8 grade este mai relaxat, dar daca opozitia se realizeaza sub un orb de 6 grade deja ea devine puternica si fiti siguri ca aceasta relatie se va incheia, mai devreme sau mai tarziu, oricat am spera contrariul. Aspectul l-am gasit la legaturile afective cu durata intre doi si opt ani, chiar si cincispreze am avut in cateva situatii. Totusi Marte, o planeta de Foc si impreuna cu Nodul Nord poate fi o combinatie fatala. Sorina si Bogdan, impreuna pot fi dinamita pura. Este un lucru bun pentru a-si atinge scopurile. Cu toate acestea aceasta combinatie poate fi o amenintarea pentru relatia lor, pentru viata lor intima.

Actiunile lui Bogdan de exemplu, subrezestc increderea Sorinei. Aceasta, geloasa, poate transforma cu destul de multa usurinta orice discutie intr-o scena violenta, deci violenta si situatiile violente trebuie evitate in orice moment. Pasiunea poate fi o forta motrice in aceasta legatura. Mercur intr-o sinastrie vorbeste despre... comunicare despre modul de interactiune, de exprimare. Cum si planeta Mercur si la Sorina si la Bogdan se afla in semne de Foc, Berbec respectiv Sagetator as spune ca cei doi se exprima cu vigoare. Doar asa se simt bine sa vorbeasca despre dorintele lor, ceea ce dovedeste ca au o viziune destul de pragmatica asupra lumii si nu sunt preocuati doar de rezolvarea problemelor personale. Isi apara ideile cu pasiune, iar planurile lor, chiar daca nu sunt deosebit de practice sau de snsibile, sunt optimiste. Ascendentul arata viziunea noastra asupra propriei persoane, dar si asupra vietii precum si modul in care ne integram in societate, in viata, in lume. Daca persoana cu care vreti sa fiti are majoritatea planetelor personale – Marte, Mercur, Venus si luminariile, in armonie cu Ascendentul dvs este, de asemenea foarte important. Este important pentru doi oameni sa aiba Ascendentul in acelasi element si chiar doar una sau doua din planetele tot acolo sau intr-un aspect bun cu Ascendentul. Daca nu este asa, relatia se clatina precum conjunctiile sau opozitiile dintre Soare, Luna sau Venus, ca sa nu mai amintim de dizarmonia dintre Ascendentele celor doi.

In particular trebuie spus ca orice conjunctie, cu exceptia lui Marte (ori a lui Saturn si a lui Pluto), dau o mare compatibilitate. Si ca orice lucru, pentru a intregi tabloul, normal ca sunt importante detaliile, care musai trebuie sa le luam in considerare. O relatie nu poate fi citita ca orice aspect astrologic. Dar conjunctiile sunt intr-adevar cele mai bune aspecte pentru compatibilitate deoarece compatibilitatea incumba in primul rand similaritate si nici un aspect astrologic nu sugereaza similitudinea asa cum o face conjunctia. Aspectele armonice cum sunt sextilele si trigoanele vorbesc despre comuniunea de idei si comunicare din interiorul relatiei, fiind aspectele cele mai bune pentru o sinastrie.

Sextilele au o mai mare putere de stimulare a sensibilitatii iar trigoanele face sa constientizati cu mai multa usurinta sentimentele. In general, luam in considerare mai intai conjunctiile pentru a considera compatibilitatea ca fiind excelenta apoi trigoanele si abia pe urma, sextilele. Ne aflam pe drumul cel bun. Soarele Sorinei este conjunct cu Ascendentul lui Bogdan ceea ce sugereaza o relatie personala cu semnificatii profunde pentru Sorina, mai ales ca asa cum am tot spus cei doi se simt extrem de atrasi unul de celalalt, desi se confrunta cu sentimente contradictorii cand sunt unul in prezenta celuilalt. Bogdan poate straluci alaturi de Sorina daca lasa orgoliul si vanitatea deoparte si va aprecia beneficiile acestei relatii, care chiar ii ajuta sa-si realizeze obiectivele personale si profesionale. Sorina are sentimentul de bunastare in prezenta lui Bogdan, il apreciaza si il respecta dar trebuie sa o lase mai moale cu aerul de superioritate si de atotstiutoare.

Mercurul lui Bogdan este conjunct cu Ascendentul Sorinei, ceea ce vine si subliniaza odata in plus cele spuse pe parcursul acestei analize si anume, comunicarea joaca un rol cheie in aceasta relatie, fie ca este una de dragoste sau doar una de prietenie, o relatie care se poate pastra intacta si la standarde inalte toata viata.

Va fi o relatie vivace si pozitiva pentru ambii parteneri, cu conditia sa se modeleze dupa cum le-am sugerat mai sus.

Punctajul meu pentru aceasta relatie este de 70 %. Celeleate 30 procente le aduc partenerii daca vor ca aceasta relatie sa functioneze!

Costul unei asemenea analize este de 300 lei.
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Bodea Daniela (29.01.2012, 14:18)
La multi ani ,d-na Gabriela Dima! Ma bucur mult ca am descoperit site-ul dvs...! Nu-l stiam ,dar din link in link ,am ajuns aici...Unde zabovesc, ca sunt atatea informatii..Va mutumesc mult pentru ele...Toate cele bune...D-na draga am o mia intrebare..Dac o considerati suparatoare,sa nu-mi raspundeti...Cum aveti acces la atatea informatii? Dvs ati gasit astrologia sau ea v-a gasit pe dvs ? Mutumesc...!
Răspunde-i
Minerva (13.11.2011, 11:25)
As vrea sa multumersc si pe aceasta cale, celui sau celei care mi-au trimis programul de astrologie Kepler 7. Imi este util si este un instrument care usureaza munca in sinastrii. Face scoring-ul si asta este foarte important pentru ca nu mai pierd timpul cu...adunarea si cu scaderea.

Inca odata multumiri,
Minerva
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar