nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Top vedete care s-au confruntat cu tulburari alimentare

De în Sport 30 ian 2012
Tulburarile alimentare sunt o problema cu care se confrunta multe celebritati. Presiunea pe care o poate pune statutul de vedeta asupra lor le face pe multe sa recurga la o metoda extrema de a se mentine in forma, care nu face decat sa le afecteze sanatatea si viata.

Putine sunt cele care au curajul sa recunoasca problemele cu care se confrunta si sacrificiile pe care le fac doar pentru a ramane in lumina reflectoarelor. Sunt, desigur, si persoane care au curajul sa isi infrunte proprii demoni, dau un exemplu tuturor prin puterea lor si vorbesc deschis despre o problema cu care multe femei se pot confrunta asemenea lor.

Iata care sunt vedetele de la Hollywood care au avut curajul sa recunoasca faptul ca au o problema si au cerut ajutor

Paula Abdul

In 1995, Paula Abdul a recunoscut ca sufera de bulimie, o afectiune cu care se lupta de mai bine de 17 ani. In ciuda succesului sau, Paula Abdul fiind una dintre cele mai in voga artiste ale anilor 90, aceasta a recunoscut ca nu a fost niciodata multumita de felul in care arata. Are impresia ca este prea mica de inaltime si grasa. Artista a apelat la tratament psihiatric din dorinta de a scapa pentru totdeauna de aceasta problema si de atunci adopta un stil de viata sanatos. Acum, cantareata este purtatoare de cuvant pentru Asociatia Nationala de Tulburari Alimentare.

Jessica Alba

Poate parea greu de crezut ca Jessica Alba ar avea vreun motiv pentru care sa fie nemultumita de felul in care arata. Din pacate, si ea s-a confruntat multi ani la randul cu anorexia. Actrita a recunoscut in 2005 ca la varsta de 12 ani a inceput sa isi gateasca singura deoarece toti din familia ei aveau o problema cu greutatea. Devenise obsedata de felul in care arata, iar in 2000 pe cand se pregatea pentru rolul din serialul "Dark Angel" era dependenta de exercitii fizice si abia manca. Abia cand ajunsese sa cantareasca sub 45 de kilograme si-a dat seama ca isi pune viata in pericol si si-a schimbat radical stilul de viata.

Ashlee Simpson

Ashlee Simpson s-a confruntat cu anorexia inca de la varsta de 11 ani. Lua lectii de balet si pentru a fi la fel de slaba precum colegele ei a inceput sa manance din ce in ce mai putin. Dupa 6 luni de malnutritie, ajunsese sa cantareasca 35 de kilograme la 1,70 cm. Din fericire, parintii artistei s-au alarmat si au luat masurile necesare.

Demi Lovato

Actrita in varsta de 19 ani s-a internat intr-o clinica de reabilitare in anul 2011 dupa ce a recunoscut ca sufera de o tulburare alimentara. Aparitia in vara lui 2011 la Premiile MTV i-a adus multe critici referitoare la kilogramele in plus luate in ultimul timp. A fost momentul in care actrita si-a dat seama ca are intr-adevar o problema si nu mai are rost sa se ascunda. A cerut ajutor specializat pentru a se trata de bulimie. Dupa trei luni, tanara actrita a vorbit deschis despre aceasta problema si este tot mai hotarata sa nu ii mai pese de gurile rele. Aceasta a marturisit ca se simte mult mai bine acum, decat inainte cand era slaba.

Victoria Beckham

Prezenta Victoriei Beckham in aceasta lista nu este tocmai surprinzatoare. Sotia lui David Beckham are o constitutie prea slaba si mereu s-a spus despre ea ca ar avea o problema de alimentatie. In 2003, aceasta a recunoscut in cartea de memorii ca s-a confruntat cu anorexia in perioada cand facea parte din trupa "Spice Girls". La sfatul colegei de trupa, Geri Halliwell, Victoria a inceput sa se hraneasca doar cu lichide.

"Eram de-a dreptul obsedata. Iti puteam spune aportul caloric si de grasimi din orice aliment.", marturisea Victoria Beckham in autobiografia "Learning to fly".

Acum, aceasta declara ca reuseste sa se mentina la fel de slaba, dar de data aceasta intr-un mod sanatos, cu un regim de alimentatie corespunzator, bazat pe legume si peste.

Kelly Clarkson

In 2007, cantareata a recunoscut ca un esec in cariera a impins-o sa recurga la o metoda nesanatoasa de a se mentine in forma. Dupa ce a pierdut un rol intr-un musical in detrimentul unei cantarete care era mai putin talentata, dar era slaba, Kelly Clarkson s-a confruntat cu bulimia pentru urmatoarele 6 luni. A decis apoi ca nu asta este calea cea sanatoasa, si-a dat seama ca are o problema. Acum Kelly Clarkson este o cantareata de succes si o femeie mandra de formele ei.

Sharon Osbourne

Sharon Osbourne s-a confruntat cu bulimia inca din adolescenta. In 1999, a apelat chiar la chirurgie si si-a instalat un inel gastric, sperand astfel sa rezolve problema. Din pacate, aceasta procedura nu a avut efectul scontat si Sharon Osbourne se confrunta si in prezent cu aceasta problema, dupa mai bine de 38 de ani. Cu ajutor medical si sprijinul familiei, Sharon incearca sa tina aceasta problema sub control.

Nicole Richie

Nicole Richie s-a confruntat si ea cu o tulburare alimentara. Buna prietena cu Paris Hilton, aceasta s-a lasat influentata de silueta prietenei ei mult prea slabe, despre care s-a vorbit, de asemenea, mult timp ca ar suferi de o tulburare alimentara, si a inceput sa piarda din ce in ce mai mult din greutate. In 2006, in ciuda negarilor sale, tatal lui Nicole, Lionel Richie, a luat masurile necesare si a internat-o intr-o clinica unde a primit tratament pentru tratarea anorexiei.

Calista Flokhart

Actrita din "Ally McBeal" a fost mereu in vizorul presei din cauza constitutiei mult prea slabe. Calista Flockhart sigur ca a negat mereu zvonurile. In 2002, insa, dupa ce serialul a fost scos din grila de programe, aceasta a recunoscut ca stresul si-a pus amprenta asupra ei si a avut probleme de ordin alimentar.
"Lucram cate 15 ore pe zi si apoi a trebuit sa ma impac cu terminarea filmarilor pentru serial. Am inceput sa mananc mai putin, sa ma suprasolicit. Pur si simplu nu mai aveam timp sa mananc.", declara actrita la acel moment.

Portia De Rossi

Actrita vorbeste in cartea de memorii "Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain" despre lupta pe care a dus-o cu kilogramele in plus si cum devenise dependenta de dieta. Ajunsese in stadiul in care se hranea zilnic cu doar 300 de calorii. Asemenea colegei sei, Calista Flochart, alaturi de care juca in serialul "Ally McBeal", aceasta a recunoscut ca in timpul filmarilor resimtea o presiune mare de a fi mereu slaba. "M-am intrebat de multe ori daca nu jucam in acel serial, m-as mai fi confruntat cu anorexia.", declara Portia De Rossi la acel moment.

Mary-Kate Olsen

Mary-Kate Olsen a fost in atentia presei de la varsta de doar 9 luni. Alaturi de sora sa geamana, Ashley, cele doua au o cariera stralucita in actorie si in industria modei.
In 2003, Mary-Kate aparea la premiera unui film numai piele si os. Presa a inceput sa speculeze ca ar fi vorba de o tulburare alimentara, dar tanara actrita a negat aceste zvonuri. In 2004, insa, Mary-Kate cere ajutor specializat si se interneaza intr-o clinica specializata in tratarea tulburarilor alimentare.
In 2008, actrita a rupt tacerea si a vorbit pentru prima oara deschis despre anorexia care i-a pus in pericol viata.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr