Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Top 5 locatii "low budget" unde sa te simti regina plajei

De în Calatorii cu zambet 15 mai 2009

Vine vara si vacanta desi mai modern zboara cu avionul din Franta. Hai sa ne pregatim si ca atare dati-mi voie sa fac TOP 5 al celor mai tari destinatii pentru o calatoare singura. Asta este categoria aleasa de mine  desi s-ar putea sa spuneti ca nu pot ca eu nu sunt “calatoare” profesionala ci calator. Tocmai de aceea stiu. Va trebui sa facem 2 categorii low budget si luxury. Daca nu va desurcati singure sa aflati mai multe de pe internet va stau la dispozitie cu amanunte...........

Azi va fi low budget. Ca in orice top o luam  de jos in sus locul, acum ar trebuia sa se auda ceva tobe si o fanfara mica, locuuuuul 5 - Fehmarn

Este o insula in nordul Germaniei un paradis natural cu plaji enorme, hoteluri mari si in general cam tot ce iti doresti de la o statiune deosebita. Locul 5 este dat doar de faptul ca aici vremea e o loterie, poate fi foarte foarte frumos si cald dar chiar si in mijlocul verii poti prinde zile cu vant teribil din marea Baltica, ploaie si temperaturi pe la 12-15 grade. Oricum este locul care detine recordul de ore de soare pentru toata Germania. La minus mai trecem si faptul ca germana e de baza si rar ceva engleza dar daca ai maini si un zambet te descurci. Ai cam toate alternativele de hotel de la Kurbad-ul de 500 de euro pe noapte pana la camping-uri foarte foarte curate si placute la 30 de euro pe noapte. De ce va trimit aici? Ei bine e una dintre cele mai prietenoase, sociale zone din Germania. Natura e minunata, soare, apa, blabla dar incepand de pe plaja freundschaft e cuvantul, oamenii doresc sa socializeze sa se imprieteneasca si numarul de baieti germani si danezi parca scosi din reclamele de sport inalti blonzi cu ochi albastri si pectorali frumos dezvoltati revin numarul lor e clar mai mare decat cel al Walkiriilor blonde unele cu brate si pulpe mai groase decat ale mele (eu chiar am facut sport in tinerete). Un loc minunat de facut windsurf,  nudism si ce va mai trece voua prin cap. Tinerii baieti nemti sunt foarte receptivi si intersati de un suflet si corp cald de undeva mai din sudul Europie ca voi asa..

Tobe si ceva trompete locuuuuuuuuuuuuul 4 - Turgutreis
 se afla nu departe de Bodrum in Turcia,un loc putin cunoscut turistului roman(multumesc) unde ai chiar de toate la indemana. Hoteluri de lux pe plaja si apartamente minunate cu charm in oras la sume super rezonabile. Mancare foarte foarte buna si chiar in centru este o shawarmarie tinuta de un turc care vorbesti romaneste pentru ca a avut o shawarmarie langa gara de Nord in Bucuresti. Plaja cat cuprinde, unele la cca 5-10 minute de oras, mai retrase si mai frumoase mai wild. Ramane sa le descoperiti. O marina imensa unde orice suflet feminin ratacit poate gasi priteni care sa o coopteze la un voiaj nautic. Marina e un fel de centru turistic unde aveti shopping de clasa, restaurante super, piscina superba si cateva disco/club-uri cinema in aer liber. Cam toate hotelurile mari au activitati de entertainment. Turcii care vin aici ca majoritatea sunt  turisti si fac parte din clasa mai de sus sa zic si ei sunt mai de moda veche adica deschid usile la fete, deosebit de charmanti si majoritatea vorbitori de engleza sau franceza. Scoala scumpa bat-o vina. Eu zic ca o sa va placa sa fiti rsfatate de tot ce are Turgutreis mai bun.

Locuuuuuul 3 cu multa trompeta aici - Visby
Este orasul “capitala” a insulei Gotland din Suedia. Oras Hanseatic este un monument medieval impresionant, nu te-ai mira deloc daca ar apare cavaleri in armuri pe strada. Cateodata apar pentru ca  in timpul verii sunt parazi si chiar un turnir calare. Plaji nenumarate, salbatice cu nisip minunat, distantele sunt minore si modul de deplasare favorit este bicicleta, unele cu atas sa ai loc fie de bagaj, un baiat dragut sau de cos pick nick. Cazare de toate felurile si nenumarate restaurante dintre care Munkkallaren este de departe cel mai tare. Un beci din 1165 unde ai mancare de o stea in Michelin, la etaj pub si pe deasupra intr-o alta aripa poate cel mai popular club. Tofta e cea mai cunoscuta plaja care e frumos impartita, partea de nord familii cu copii, sudul tineret/nudism/petreceri de noapte. Tanarul sau mai putin tanarul suedez arata ca vikingii poate fara coiful cu pricina si daca resusesti sa-l feresti de prea mult alcool e o persoana extrem de charmanta.

Tobe, surle you know the rest locuuuuuuuuuuuuuuuul 2 - Costa de Caparica
La sud de Lisboa capitala Portugaliei este aceasta minune. Ai ce vrei de la complex hotelier imens pana la casute de pescari de inchiriat la Sezimbra dar asta e un secret pe care nu vi-l pot dezvalui. Mancarea e super simpla directa fara fite dar de o calitate incredibila. Preturile omenesti chiar prietenesti. Locul e mega romantic , partea de sud a plajei e de nudisti  si fiti atente ca aici cei mai frumosi baieti ar putea fi gay. Asa e in viata nu le poti avea pe toate dar credeti-ma ca raman destule frumuseti maculine straight care sa  va ofere un paharel la una din nenumaratele bodegas de pe plaja.

Lumanari, valuri, caldura doi ochi frumosi ce va mai doriti. Ziua puteti fugi pana in capitala care chiar merita vazuta adormita putin in timp cu o personalitate deosebita.

Ladies and ladies am ajuns la NUMBER ONE, NUMERO UNO - Hyere
Franta, Coasta de Azur varianta pentru cine stie. Poate cel mai frumos loc de pe coasta. Un orasel mic la cativa km de Mediterana. Avantaj gasesti cazari ieftine. Bicicleta ( de inchiriat) e varianta cea mai simpla. Ai doua insule fabuloase Porquerolles si Port Cros. Ferryboat-uri fac legatura si sunt nenumarate curse. In Porquerolles aveti cea mai alba/stralucitoare plaja din toata Mediterana, Plage D Argent secretul e ca nisipul e de fapt cuartz. Va recomand ceva mai aparte. Heliopolis pe Ille de Levant, un loc aparte. 75% din insula aprtine armatei asa ca nu ai voie sa intri. Restul e insa un paradis, cea mai veche comunitate de nudisti/free spirit in Mediterana. Nu s-au schimbat multe aici si sunt sigur ca veti fi descoperite si la propriu si la figurat dar mai ales vrajite de acest loc.

Port Cros, intreaga insula este o rezervatie naturala, pana si la snorkling poti vedea o feerie de pesti ,e la fel de frumos ca in Caraibe(aproape). Nu ai cum sa gresesti cine nu vine multumita de aici sa ma puna la colt cu conditia sa fie intr-un colt din Porquerolles.

Puneti in priza calculatoarele, faceti-va rezervarile( sau play la sansa), pregatiti bagajul adica o geanta mica de tot cu un tricou frumos si un short ca mai mult nu va trebuie. Nu uitati insa prezervativele si un pix sa scrieti toate telefoanele si adresele de email de la cei cu care veti trai le mirage de soleil..  Cap D Agde, Dubrovnik, Gotland, Turgutreis, Fehmarn

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 4

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

mihaela (16.10.2009, 00:15)
Hej!
Locuiesc in Visby de 2 ani, pe Gotland. Sunt impresioanata ca ai ales plajele de aici ca fiind pe locul 3 din cele pe care le-ai vazut tu. Si mie mi se pare un loc deosebit, m-am indragostit de insula de cand am ajuns aici. Impresionant ca ai ajuns in atatea locuri.
Iar despre paradele medievale de care spui, e de fapt Saptamana Medievala anuala de aici, cand toata lumea umbla imbracata in costume medievale, au loc turnire cu cai si un targ mare cu spectacole, cantece si mancare medievala. E superb in Visby in acea saptamana, orasul e plin de turisti in fiecare saptamana 32 din an cum nu e niciodata in rest.

Frumos blog de calatorii, am si eu unul, te-am trecut la blogroll, imi place cum scrii.
Numai bine si calatorii minunate mai departe!
Răspunde-i
ademar (27.05.2009, 10:32)
Minunat !!!!!
Răspunde-i
victor (20.05.2009, 11:40)

Evident ca am fost in toate ca altfel nu as putea povesti despre ele.Incerc sa scriu despre destinatii deosebite, restul le gasiti prin brosuri si alte forme clasice. Hyeres e simplu pt ca ai mai multe variante.Zbor pana la Nice/Marseille /Toulon ca sunt cele mai la indemana. Tren(SNCF) super comod pe net sau diverse linii de autobuz pana la Hyere.Daca vrei sa vezi coasta Monte Carlo,Nice,Cassis etc sa inchiriezi o masina low cost e o alternativa. Atentie!! Pe insule nu ai cum sa ajungi cu masina. In rest e dupa calator, te muti des dintr-un loc in altul sau stai undeva mai mult. Intreaba dac e ceva neclar...raspund cu placere!

Răspunde-i
(19.05.2009, 17:11)
Hmm, interesante locatii si destul de necunoscute, ceea ce e un plus daca vrei sa explorezi locuri cu adevarat interesante...in mod clar varianta Hyere imi surade pe deplin si chiar e o propunere interesanta de vacanta, avand in vedere ca inca nu ne-am planificat nimic, dar oare cum se ajunge cu acolo (adica cu avionul banuiesc, dar pana unde? si de acolo mai cum)..tu ai vizitat toate 5 locurile?
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Calatorii cu zambet
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar