chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Savureaza deliciul lunii soptit de zodia ta

De în Sport 18 iun 2009
Luna iunie a venit la pachet cu o multime de produse infratite cu sezonul torid, si nu numai. Degust, incerc sa aleg alimente cat mai in ton cu preferintele, poftele si capriciile mele, dar pe cat de gustoase si aromate sunt, trebuie neaparat sa fie si sanatoase, mai ales ca vreau sa profit de sezonul fructelor si legumelor si sa ma hranesc sanatos. Zodia iti spune in mare ce alimente ai voie si ce nu sa consumi, dar daca ti-ar sopti direct produsele?
Zodia ne vorbeste despre multe lucruri: palavrageste de nu o mai tine gura despre cum, ce, unde, de ce, in ce fel si pentru ce sa fac x lucru, sau sa mananc y lucru. Vorbeste despre fizionomia si aspectul corpului interpretand in fel si chip culoarea ochilor, forma fetei si alte trasaturi imprumutate de la bietii nostri parinti, "barfeste" cu celelalte zodii despre finante, joburi, dragoste si familie; de, ce sa faca si ele, trebuie sa fie mereu cu un pas inaintea tuturor in ceea ce priveste astfel de predictii si cred ca le si place sa se laude una in fata celeilalte cu marile realizari ce vor urma in varii domenii.

Parca imi si imaginez cum Gemenii la unison se lauda despre beneficii financiare, iar Fecioara biata de ea se tot incumeta in a previziona cateva realizari amoroase, macar la ceas de seara pe undeva, fiind tare nefericita in dragoste. In schimb Tauroiul este un adevarat mascul, defineste litera cu litera cuvantul "barbat", dar mai da semne si de sensibilitate si face niste declaratii de dragoste incendiare. Leul, stapanul junglei, domneste peste tot, chiar in toate domeniile, fiind uneori cea mai invidiata zodie din tot horoscopul; uneori parca prea i se cuvin toate; iar bietul Racusor se plange de noutatile aduse in domeniul alimentatiei lui: "ce ma fac eu cu persoanele adepte ale zodiei mele, tind incet-incet sa fie atinse de boala secolului 21: obezitatea; trebuie sa iau masuri urgent!". Si se facu reuniune de urgenta pe aceasta tema si uite-asa mi-au soptit mie zodiile ce alimente trebuie si ce nu sa consumati in functie de zodia voastra in aceasta luna: mai mult chiar, s-au oferit sa va recomande ele si produsul, pentru a fi sigure ca nu vor da gres si ca nu veti interpreta gresit carnea de pui (cea slaba, fada, fiarta sau gatita la aburi) cu copanele unsuroase si uleioase prajite in ceaunul plin cu ulei de floarea soarelui.

Berbec


Femeia Berbec este cameleonica in privinta dietelor, se aventureaza cu mult entuziasm si patos in diete, dar renunta la fel de repede la ele, atunci cand observa ca nu slabeste repede. Insa, desi are acest mic defect de a fi delasatoare cand rezultatele intarzie, ea are potential si ar atinge si imposibilul in ceea ce priveste dieta. Un sfat util ar fi sa fie consecventa unei singure diete si sa nu mai experimenteze orice ii iese in cale. Coloritul vietii si picanteriile planeaza si asupra mancarii cu care se infrupta Berbecutele: fructele si legumele colorate si sosurile si condimentele picante facand deliciul oricarei mese sau cel putin, ar trebui sa faca. Si ce mai pui ca ajuta si la dieta.

De aceea recomandarea mea pentru "inflacaratele" Berbec este mancarea picanta cu ajutorul unor sosuri delicioase, care nu ar trebui sa lipseasca din camara nimanui: iuti, spicy si aromate.

Sosul tomat cu curry (de la Saveur Attitude) este ingredientul perfect pentru aceasta zodie, mai ales ca este bio, fiind realizat numai din ingrediente naturale fara conservanti. Si m-am mai gandit si la un sos mexican (Spak - 7,2 Ron), pentru ca aceasta recomandare sa fie "la ea acasa" pe taram condimentat. Ei, si sa nu uiti si de sosul cu chilli  (Heinz). Pai ce poate defini mai bini picantul decat ardeiul acela mititel care ia foc in gura ta!Taur

Un pic lenese si lipsite de vointa, dar nu fara rezolvare, femeile Tauroaice sunt incapatanate in ceea ce priveste slabitul si dieta; nu prea se omoara dupa alimente "light". Este o devoratoare de alimente gustoase, aromate, care nu prea fac obiectul unei diete. Fara doar si poate legumele si fructele sunt un punct usor sensibil pe lista lor, desi ar trebui sa faca parte din meniul lor zilnic, iar painea si cerealele integrale sa fie la mare cautare in alimentatia lor.

Pentru a nu-i deranja preferintele culinare abundente, dar fara a-i recomanda un produs daunator, m-am gandit la noua bautura de la Prigat - Itsy Bitsy, din fructe proaspete si ingrediente naturale, destinate... copiilor. Si tu de ce nu ai savura din acest preparat? Personal am mai multa incredere in produsele destinate copiilor, ca sunt mai sanatoase, si beau Tedy de cate ori am ocazia.

„Cel mai Itsy suc cu cel mai Bitsy fruct” de la Prigat este un produs sanatos ?s benefic pentru organism, fabricat din ingrediente naturale. Cele cinci arome sunt rezultatul celui mai creativ mix de ingrediente: portocale si mandarine; piersici si biscui?i; zmeura, banane si miere; fructe exotice  si morcov; struguri, sfecla rosie si miere. Gemeni

Gemenele sunt unele dintre norocoasele horoscopului din punct de vedere dietetic: nu prea au nevoie sa slabeasca multe dintre ele, pentru ca au un metabolism extrem de "grabit" care arde foarte rapid calorii si pot degusta cam orice le place. Deja suntem invidioase pe aceasta predispozitie a lor, dar intotdeauna exista si exceptii, nu-i asa, ranjim noi, cele care nu avem sansa de fi sub aureola protectoare a acestei calitati, pe sub mustati. Dar nici nu le este greu sa se mentina, pentru ca odata ce aleg calea cea dreapta a alimentatiei sanatoase, nu prea se mai abat de la ea.

Si, pentru a incuraja si mai mult drumul drept al alimentatiei sanatoase, le recomand Gemenelor noastra doua sugestii de la care sa porneasca in prepararea mesei: doua mixuri delicioase de la Bonduelle, pentru ca stiu ca timpul e pretios si achizitionarea si prepararea fiecarui produs in parte necesita un efort mai mare decat acela de a desface punga si a arunca legumele gata curatate si taiate intr-o tigaie in care untul sfaraie.

Asadar Summer Mix (varza, morcovi tineri, fasole verde taiate, mazare, porumb si sos de smantana), precum si un Trio Mix (broccoli, varza, sos smantana) ar trebui sa faca, conform indicatiilor pe care mi le-a dat aceasta zodie, deliciul constant al fiecarei mese.Rac

Mai trist de atat nici ca nu se putea - adica sa aflu eu ca propria-mi zodie este predispusa la obezitate? Pai cu ce am pacatuit sa primesc o astfel de veste-bomba, care imi rastoarna toate preferintele culinare si imi deviaza toate gandurile de la inghetata si alte prajituri delicioase pe care le savuram la ceas de seara, crezand cu tot dinadinsul ca am arderi puternice. Ei bine, nu-i chiar asa se pare! Si mai aflati ceva, Racusoarelor: avem "pacatul" de a ne trata ranile sentimentale cu ciocolata si inghetata si de a ne trezi astfel in fata unei alte depresii decat sentimentale: cea  cauzata de kilograme in plus.

Este cazul sa luam masuri fetelor, si am trecut la unele chiar drastice, adica doar una, dar importanta. Pentru ca zaharul este cel mai pacatos dintre produsele calorice, eu recomand vara aceasta indulcitorii artificiali care sa ne "indulceasca" imaginea de sine: Sucrazit - pudra este aliatul tau impotriva caloriilor si te ajuta sa prepari instant orice bautura, fie ea calda sau chiar rece, dizolvandu-se imediat si pastrandu-i intact gustul. Leu

Leul este o zodie cu standarde inalte si este foarte meticulos stiind bine ca, daca se apuca de o dieta, o va tine pana la capat, aceste standarde nepermitandu-i sa renunte sub nicio forma. Sub auspiciul organizarii si planificarii, Leoaica este o entuziasta si o perfectionista care va duce la capat ceea ce inseamna o dieta, ba mai mult chiar, va reusi sa le induca si celorlalti dorinta unei astfel de vieti. Sensibilitatea culinara a acestora sunt lactatele, care ar trebui evitate pe cat posibil, insa fructele, legumele, carnea de pui, curcan, pestele si fructele exotice fac deliciul unui conducator, cum este Leul.

De aceea, pentru exotismul junglei din care provine Leul, dar si pentru a mai racori atmosfera tropicala de acolo, o inghetata racoroasa si sanatoasa de la Algida, din ingrediente cat se poate de proaspete si fine, va fi cu siguranta "vedeta" sezonului torid. Asadar, fie ca are un continut mai cremos, prin adaosul de lactate fine (Crema di Mascarpone), fie ca este exclusiv din fructe (Twister), rasfatandu-ne si racorindu-ne papilele cu un continut predominant de gheata, alegerea este exclusiv a ta.Fecioara

Fecioara este gratioasa si feminina si are un potential excelent de a slabi, dar poate fi abatuta de la acest drum numai din cauza unei zile proaste pe care o are. Asadar, usor vulnerabila, dar cu o dorinta de a reusi de nestavilit, ea poate trece "linia de finish" a unei diete cu succes. Tot ce trebuie sa faca o Fecioara este sa-si mentina focusata atentia pe alimente mai putin grase si calorice si eventual sa aiba in minte cuvantul "Integral" la paine, cereale si alte produse fainoase pe care le utilizeaza.

Asadar, pentru o silueta pe placul feminitatii de care da dovada, recomandarea zodiei este cea de cereale integrale, chiar si pentru o dimineata torida de vara, cu lapte rece de la frigider. Nestle Fitness este un produs dedicat femeilor care vor sa se mentinta in forma, energice si cu un trup frumos conturat. Realizat numai din cereale integrale cu mici adaosuri delicioase (miere, fulgi de ciocolata) este un produs pe placul Fecioarei noastre.Balanta

Desi cu un metabolism destul de lenes, Balanta este o zodie care-si pastreaza totusi speranta ca intr-o zi, candva, problema sau eventualitatea aparitiei obezitatii sau problemelor medicale cauzate de alimentatia incorecta va disparea ca prin minune. In mod clar nu le place miscarea, iar respectarea unei diete nu face parte din reusitele ei in viata. Asadar, ar trebui sa fie atenta cu ceea ce mananca: zarzavaturile, fructele, carnea de pui, fructele uscate fiind obligatorii in meniul lor.

Dar, pentru ca sunt mari iubitoare de ceaiuri, le fac o propunere pe care nu au cum sa o refuze: Nestea Vitao. Le-as fi recomandat cateva ceaiuri fierbinti, dar totusi sa ne gandim ca suntem deja intr-un sezon fierbinte, iar daca mai plusam si cu bauturi fierbinti, s-ar putea sa se topeasca la propriu, ceea ce nu e de dorit. Nestea a scos un produs pentru momentele in care ritmul vietii iti absoarbe toata energia si trebuie sa cauti in jur solutii naturale de revitalizare pentru a-ti recapata instant pofta de viata care iti pune in valoare stilul. Acesta este perfect pentru a-ti atenua si setea si oboseala, pentru a te refrisa, dar si pentru a iti pastra intacta sanatatea, el continand antioxidanti naturali.Scorpion

Plin de pozitivism si determinare, Scorpionul este mai mult decat capabil sa tina o dieta, nefiind chiar nevoie sa i se faca recomandari speciale, stiind ce e bun si ce nu pentru el. Scorpionul slabeste cel mai repede dintre toate zodiile, ceea ce ne face iar sa ne scoatem "coltii" de invidie si rautate. Dar aceste calitati se aplica numai la Scorpioancele determinate si optimiste si nu la cele dominate de negativisim si delasare.

Pentru ca este o gazela la trup si stie foarte bine cu ce se mananca sanatatea, aceasta zodie are nevoie si savureaza fara mari greutati seva naturala a vietii dintr-o salata verde, care inchipuie parca "venele" prin care viata curge si pe care ea si-o doreste cu tot dinadinsul. Salata Eisberg este mai mult decat perfecta pentru asa ceva: fina, rafinata, care nu imbatraneste parca niciodata, te poti bucura in orice anotimp de ea, si unde mai pui ca este aproape gata preparata, doar sa arunci un dressing rapid peste ea.Sagetator

Sagetatorii vor, dar nu prea fac mare lucru spre a slabi cumva. Nu reuseste sa se mentina focusat pe linia dietei si nici nu are rabdarea de a-si numara caloriile de la o singura masa pentru a stii cat are voie sa manance la urmatoarea. E dezorganizat si sufera de mari carente in privinta capacitatii de planificare, ceea ce ii face dificila abordarea unei diete. Desi cu multa nevoie de fructe si legume, de vitamina C si lichide, nu ii poti impune un astfel de stil fara o farama de vointa din partea lui.

De aceea, sfatul zodiei este sa te axezi foarte mult pe lichide, iar apa, cea mai "sfanta" bautura, sa fie ca o rugaciune pentru tine, fie ca e plata sau minerala. Dorna iti ofera ambele feluri de apa pentru a te bucura de izvoarele nesecate ale muntilor nostri. Dar, pentru ca aceasta zodie imi tot sopteste sa nu uit de ceaiul verde extrem de necesar pentru o persoana cu probleme de controlare a dietelor, iti voi sugera un ceai verde refrisant de vara, Lipton Green Tea, pentru a nu-ti amari de tot viata cu ierburi infuzate cu un gust nu tocmai placut.Capricorn

Pentru a nu ma mai simti singura adepta a unei zodii cu probleme de greutate in acest horoscop, aflu acum, cu parere de rau, ca si Capricornul imi bolboroseste ceva despre obezitate si le atentioneaza pe fetele acestei zodii sa nu se lase ispitite de gustul delicios al produselor pline de calorii, caci vor regreta. Desi greu de urnit in a tine o dieta, atunci cand se apuca de ea, ele au norocul de slabi foarte repede. Daca totusi dieta da gres, in mod clar ei dau vina pe cu totul altceva sau altcineva, dar in niciun caz ei nu se fac vinovati de acest esec.

Desi nici in cazul sau fructele si legumele nu ar trebui sa fie uitate din meniu, Capricornul este "plimbat" prin mari si tari, de unde s-a intors si s-a oprit la alimente cu iz italian, astfel ca si-a descoperit pastila de sanatate si suplete in gusturile Italiei: pastele sunt extrem de benefice pentru ei, dar si porumbul. Recomandarea este sa folosesti paste integrale de la Barilla, pentru ca sunt mult mai sanatoase, decat cele prelucrate industrial. Gata, acum le poti "imbraca" in diverse sosuri si poti alatura o paleta larga de legume de vara.Varsator

Varsatoarele parca sunt un magnet pentru suplimente naturale, pastile de slabit si alte astfel de diete nesanatoase. Totusi, desi se balanseaza intre a cadea sau nu in capcana acestor monstri ai slabitului, ele contientizeaza ca nu pe asta se bazeaza de fapt o slabire sanatoasa si corecta. Varsatorii sunt firi optimiste care fac dintr-o dieta sau dintr-un program de slabire o adevarata distractie. Pentru Varsatorul puternic si independent, tentatiile sunt ca si inexistente si reusesc cu succes sa-si planifice diete si antrenamente, desi au nevoie din cand in cand de flexibilitate.

Pentru ca Varsatorii au o nevoie speciala de fructe, recomand o savoare de gustare intre mese nu cu fructe banale si plictisitoare, ci cu fructe exotice uscate: curmalele, smochinele si caise confiate pentru o distractie dulce pe cinste.

Pesti

Usor indecise si dezorganizate, Pestoaicele reusesc ca nimeni altele sa se hotarasca si sa se razgandeasca intr-o zi de nenumarate ori: acum o auzi spunand ca intra la dieta, acum o vezi mancand o amandina suculenta; acum spun ceva, iar in urmatorul moment fac tocmai opusul. Ele sunt din pacate cele care cad cu usurinta in capcana reclamelor mincinoase care ne "imbata" cu idei de genul "slabesti 5 kg in 3 zile fara sa iti schimbi stilul alimentar". Ar trebui sa se axeze mai mult pe echilibru si constanta in alimentatia lor, sa evite tot ce ii poate dauna siluetei si sa constientizeze ca slabit rapid fara schimbarea stilului alimentar si fara miscare nu exista.

Si pentru ca ai probleme de control al alimentatiei, infrupta-te dintr-un iaurt degresat pe care il pozitionezi strategic in frigider pentru a-l vizualiza imediat ce deschizi frigiderul. Zuzu a venit cu o gama degresata de lactate delicioasa, pe care ti-o recomand pentru zilele toride de vara. Si daca in momentul imediat urmator te razgandesti si esti dezamagita de gustul destul de fad al acestui iaurt, atunci este bine sa ai pozitionat langa tot un produs lactat, dar dulce, care sa inlocuiasca cu succes amandina "grasa" si bolnavicioasa de care te agatai anterior. Acesta este orezul Riso, noua surpriza de la Muller, un orez cu lapte in patru sortimente gustoase: scortisoara, ciocolata, caramel si cirese, potrivite pentru fiecare stare de spirit, atunci cand pofta de ceva dulce iti da tarcoale.

Spune-ne ce alte recomandari ti se potrivesc pe forum.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar