Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

O nutriţionistă dezvăluie TRUCUL care o ajută să se menţină slabă

De în Diete 19 noi 2015

Fie că vrei să ai o alimentaţie sănătoasă, fie că vrei să îţi menţii greutatea, astăzi îţi prezentăm trucul pe care îl foloseşte o nutriţionistă pentru a avea grijă de silueta ei.

nutritionista

Astăzi îţi prezentăm conceptul de supă sau fiertură. Americanii au termenul "broth", care este un preparat ideal pentru a înlocui o masă, o gustare sau o băutură cu această fiertură de oase, astfel încât tu să o poţi savura pentru a te menţine tânără, sănătoasă şi pentru a avea o talie subţire.

Supa aceasta este o modalitate fantastică de a slăbi, de a şterge ridurile de pe chip şi de a calma corpul. Iată mai jos câteva informaţii utile, precum şi reţeta pentru această supă.

Fiertură sau supă din oase de curcan

* folosim termenul fiertură pentru a descrie apa în care carnea, peştele sau legumele au fost fierte, este o supă subţire, limpede, în care se pot adăuga şi alte ingrediente.

Timp de pregătire: 15 minute

Timpul efectiv de gătire: 6-8 ore

Ingrediente

  • 1 carcasă sau diverse oase de curcan
  • 6-8 picioare de pui sau 1 picior de porc (opţional)
  • 1 sfert până la 1 jumătate de cană de oţet din mere, în funcţie de dimensiunile oalei în care fierbi totul
  • Apă purificată pentru a acoperi oasele şi carnea în oală
  • 2-4 morcov, curăţaţi şi tocaţi
  • 3-4 tulpini de ţelină bio, inclusiv partea cu frunze, tocată
  • 1 ceapă tăiată în bucăţi mari
  • 1 roşie, tăiată în felii (opţional)
  • 1-2 cuişoare întregi
  • 2 linguriţe de boabe de piper negru

Mod de preparare

Pune toate oasele şi carnea într-o oală mare. Adaugă oţetul din mere şi suficientă apă pentru a acoperi totul bine. Acoperă oala şi fierbe la foc mic spre foc mediu. Foloseşte o lingură de mică adâncime pentru a amesteca cu atenţie pelicula de deasupra fierturii.

Adaugă morcovii, ţelina, ceapa, roşiile (dacă foloseşti), cuişoarele, piperul şi redu focul (aragazul trebuie să fie la foc mic). Este de dorit ca supa să fiarbă încet. Amestecă ocazional în timpul primelor 2 ore. Găteşte totul preţ de cel puţin 6 ore sau chiar e indicat să fierbi oasele până la 8 ore, adăugând apă dacă este nevoie, pentru a te asigura că oasele sunt acoperite suficient cu apă.

Atunci când supa ta este gata, închide aragazul sau ia oala de pe foc. Folosind o lingură mare, scoate toate oasele şi carnea din lichidul acesta. Toarnă fiertura printr-o sită fină şi aruncă părţile solide. Răceşte supa şi pune-o la frigider.

Apelează la această supă atunci când simţi nevoia să lupţi cu tentaţiile culinare

Ştii şi tu că mâncărurile tentante sunt peste tot. Dacă vrei să rezişti în faţa lor, ai nevoie de o armă secretă, iar această supă este exact ceea ce ai nevoie.

Atunci când bei dintr-o cană această supă de oase, preparatul îţi umple stomacul şi te încălzeşte din cap până în picioare. Mai mult, îţi taie toate poftele de mâncare, permiţându-ţi astfel să refuzi plăcinta, prăjituril şi chips-urile care te tentau până de curând, scrie Dr. Kellyann Petrucci, medic nutriţionist, citată de mindbodygreen.com.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Diete
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
12 dec