smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Incepe cascada de eclipse. Astazi 1 iunie

Eclipsa partiala de Soare care se va produce la 1 iunie, are loc la 11 gr 01 Gemeni, la ora 23.02. Dar ce este o eclipsa de Soare, chiar si partiala? O explicatie simpla ar fi aceea ca eclipsa se produce atunci cand pamantul se interpune intre Luna si Soare, in asa fel incat Soarele nu mai poate fi vazut de pe pamant.  Este ca si cum am fi la un meci de rugby si Luna placheaza Soarele, iar aceasta placare nu poate avea loc decat in anumite conditii cosmice si anume, cand Luna in mersul ei pe bolta, se afla la un anumit numar de grade de Nodul Nord sau de Nodul Sud. Asa se face, ca o eclipsa partiala de Soare, poate avea loc doar daca Luna se afla la 15 gr 21 de Nodul Nord sau de Nodul Sud. Ca sa se produca o eclipsa totala de Soare, atunci Luna Noua ar trebui sa se afle intre 0 si 9 gr 55 de Nodurile Lunare. Deoarece Luna Noua este la 11 gr 01 Gemeni, iar Nodul Sud la 24 gr 15 Gemeni, se afla in acelasi semn, in aceeasi emisfera, dar prea departe pentru a se produce o eclisa totala de Soare.

Dar ce are atat de interesant aceasta eclipsa partiala de Soare? Pai, conjunctia lumanarilor cu steaua fixa Aldebaran si trigonul cu Saturn. Aceasta conjunctie are mare greutate pentru fundamentul Lunii Noi si este cu atat mai speciala cu cat Aldebaran este una dintre cele 4 stele regale recunoscute din antichitatea timpurie. Imaginea temei astrale a momentului sugereaza ca a sosit timpul sa construim altceva decat ceea ce am fost obisnuiti sa facem.

Trigonul luminarilor cu eclipsa sugereaza traseul traditional, traditiile si obiceiurile pe care le-am cultivat de-a lungul generatiilor. Luna in trigon cu Saturn arata mentalitatea pe care o mostenim. Mama si Tata. Ca si cum am fi invitati sa ne alezam cuminti in fotoliu, sa admiram privelistea si sa ne pastram status-quo-ul nealterat. Este un aspect materialist si conservator, iar Saturn reprezinta materialul si conservatorismul prin excelenta. Reprezinta tot ceea ce este inchistat, cristalizat, dens, solid si sigur, iar aceasta eclipsa partiala reprezinta sistemul nostru de autoaparare, este demarcajul intre lumea exterioara si lumea noastra interioara.

Ce se petrece in lumea esterioara este reprezentat de Ceres in patrat cu Nodul Nord care Nod este conjunct si el cu steaua fixa Ras Alhague din constelatia Purtatorului de Sarpe, stea care aduce energie, dinamism si activitate, iar Ceres prin conjunctia cu Markab din constelatia Pegas, aduce ambitie, vanitate, intuitie, entuziasm, dar si capriciu si o judecata gresita. Ruleta cosmica ii atribuie, de aceasta data lui Ceres rolul Jucatorului profesionist, care poate sugera un mare castig, dar, in acelasi timp, poate fi si o mare pierdere. Pe urma sa nu uitam, Pegas este calul inaripat nascut din sangele scurs din capul Medusei (Algol) dupa ce a fost decapitata de Perseu, iar ultima Luna Plina a avut loc in opozitie cu Algol si care vorbea despre inlaturarea unor sefi de stat sau religiosi. Iar eu va aminteam de povestea Strauss-Khan (decapitarea FMI). Un alt scandal, dar la o alta scara, vorbea despre destramarea unei familii renumite, cea a Mariei Shriver (facea parte din celebra familie Kennedy) si a lui Arnold Schwarzenegger (actorul austriac, ajuns Guvernatorul Californiei).

Mitul lui Pegas este foarte interesant deoarece vorbeste de spre incapacitatea Omului de ase ridica la nivelul asteptarilor sale. Calatit de Belerofon, protejaul zeitei Demeter/Ceres dupa o serie de fapte eroice i s-a urcat renumele la cap si a vrut sa ajunga in Olimp ca sa o rapeasca pe Hera/Junona sotia lui Zeus/Jupiter si sa se casatoreasca cu ea. Pegas s-a inaltat cu el, dar un taun l-a intepat, s-a aburcat si si-a aruncat calaretul din sa, asa ca el a ajuns printre stele singur (ego-ul). Orice am spune, se pare ca Pegas mosteneste spiritul amagitor al Lilithei, asimilata la un moment dat cu Medusa si implicit cu Algol.

Sa nu uitam apoi, valul de sateliti saturnieni, care au marcat autoritatea si felul in care ne-am raportat la ea. Modul in care ne raportam la societate vine de la modul in care se spune ca ne vedem relatia cu mama (mai ales Saturn pe Mijlocul Cerului). Se stie ca Saturn este o planeta feminina, iar majoritatea astrologilor considera, astazi,  Casa a 10-a casa stapanita de acesta drept Casa mamei ori Mama este prima experienta de viata a copilului si prima care ii impune primele norme de disciplina. Deci Ceres este si ea mama, altfel de mama, o zeita, furioasa ca si-a pierdut cea mai pretioasa comoara: fiica. Am spune ca patratul cu Nodul Nord scoate in evidenta aceasta latura a sa, dar nu este asa, ci steaua fixa Ras Alhague din constelatia Imlanzitorului de Serpi (Ophiochus) cu care este conjunct Nodul Nord si care poate sugera la un moment dat  masa sociala a celor defavorizati, multimea furiasa, exilul unora.

Deci, sa nu ne grabim sa trecem linia de demarcatie dintre Lumina si Intuneric. Acum avem elita stelelor, o avem pe Aldebaran, identificat cu Arhanghelul Mihail, Pazitorul Pragului de Est. Ea poate aduce unora  elocventa, onoruri neasteptate, integritate, popularitate, curaj, altora – izbucnirea unui razboi, agitatie, pericol, pierderi, moarte violenta, pentru ca Aldebaran totusi este o stea de natura martiana, chiar daca este cea mai stralucitoare stea din constelatia Taurului.

Vivian Robson considera ca Aldebaran aduce noroc, bogatie si o mare ridicare de rang si o considera ca fiind de natura venusiana, dar si pericol de rusine si de ruina. Berbadette Brady sustine ca toate stelele regale aduc riscul caderii de la inaltime, in cazul in care influenta acestor setele este folosita la modul egoist doar pentru a-ti consolida puterea ori pentru a da vreo lovitura financiara. Deci, Aldebaran ne someaza imperativ sa actionam integru, sincer si loial. Deci, ea cere pe fondul eclipsei pe care o insoteste, ca lucrurile sa fie clare si precise. Lumea este divizata in bogati si saraci, stim, dar bogatii sunt elita care ar putea sa ii ajute pe cei mai putini norocosi. Poate fi vorba de asemenea, despre demarcatia clara dintre Est si Vest, musulmani si crestini, de stanga sau de dreapta, barbati si femei...adica tema centrala a eclipsei este tocmai polaritatea.

Mitologic, Aldebaran se pare ca il reprezinta pe printul Hyas, fratele nimfelor Hyiade – Ploiasele, surorile Pleiadelor si ale Hesperidelor. Isi iubeau atat de mult fratele, incat atunci cand acesta a fost ucis de un leu, s-au sinucis. Impresionat, Zeus/Jupiter le-a transformat intr-un grup de stele si l-a urcat pe Cer ( Hyadele sunt nimfele care l-au ingrijit pe Dionisos copil, fiul lui Zeus nascut din relatia cu nimfa Semele). In vechime, atunci cand incepea sezonul ploilor, oamenii credeau ca Hyadele isi jelesc fratele ucis la vanatoare.

Ultima eclipsa de soare pe Aldebaran a fost pe 31 mai 2003, la 9 gr 20 Gemeni. Oare s-a  petrecut ceva semnificativ atunci? Pana in prezent, singurul numitor comun, pare sa fie nevoia de o nou fundament pentru viitor, care sa inglobeze totul si clasele sociale si credinta oamenilor, indiferent care ar fi ea, adica un stil de viata care sa nu aiba iz de ghetou, sa nu ne incuiem in turnul nostru de fildes, ci sa acceptam melanjul de culturi si religii din jurul nostru, suntem intr-o pozitie in care ii putem ajuta pe cei mai slabi sau mai putin norocosi decat noi.

Revenind cu picioarele pe pamant sa mai spunem ca aceasta eclipsa partiala de soare face parte din cea de-a 13-a serie Saros, pe Nord Sud si ca ar trebui sa aduca lucruri mai bune daca ne gandim la Marte, prin energia pe care o implica, ca la un punct median intre Jupiter si Luna Noua, dar si intre Luna Noua si Saturn. Energia martiana se combina armonios cu Luna Noua in trigon cu Saturn, chiar daca acesta din urma este inca retrograd.

Ce inseamna asta? Haideti sa vedem:
•    Jupiter (din vechea serie Saros) este conjunct cu conjuctia Soare-Luna Noua, adica cu eclipsa si aduce speranta si optimsim referitor la ceva nou. Este timpul sa canalizam spiritual acest optimism pentru a aduce putin mai mult bine celorlalti.
•    Marte (din vechea serie Saros) ca punct median intre Luna Noua si Saturn poate induce un sentiment de inferioritate sau de inhibitie, dar poate aduce si dorinta de a depasi dificultatile prin care trec unii dintre noi si care incep sa vada, in sfarsit, luminita de la capatul tunelului si, mi ales, daca au puterea sa mearga pana la capat.
•    Saturn retrograd, in Balanta, formeaza un trigon strans cu eclipsa din Gemeni. Acest aspect va aduce modificari de forma si de structura tuturor lucrurilor pe care vrem sa le demaram.
•    Conjunctia Luna – Soare in patrat cu Chiron si Neptun din Pesti. In timpul eclipsei este posibil sa apara unele stari confuze sau incapacitatea de concentrare. Cu toate acestea este un moment bun pentru a medita la orice schimbare o dorim. O minte clara (Gemeni) este esentiala pentru a face orice schimbare pe care o presupune Luna Noua . Conjunctia Soare-Luna in patrat cu Chiron ne indeamna sa dorim sa ne exprimam personalitatea ceea ce va avea un rol vindicativ asupra psihicului, in general.
•    Luna vorbeste mereu despre schimbare. Luna Noua da startul spre ceva nou – proiect personal, proiect profesional, un nou loc de munca, o noua relatie. Luna Noua in Gemeni este legata in mod special de comunicare – scris, vorbire, mesaje pe mail.
•    Luna Noua in trigon cu Saturn retrograd urmareste usurinta cu care folosim energia pe care ne-o da aspectul pentru a materializa o noua idee. Altfel spus, deoarece Saturn este retrograd posibil sa fie vorba despre idei sau proiecte mai vechi pe care sa le fructificam altfel decat ne gandeam noi sa o facem. Odata ce Saturn revine in mers direct, pe 12 iunie, vom fi capabili sa ducem mai departe orice schimbare pe care am inceput-o in perioada eclipsei. Cu alte cuvinte, va trebui sa fim atenti ce alegem, daca este de munca sa muncim, daca este de distractie, sa ne distram.

Ei bine, punand totul la un loc, putem spune ca eclipsa partiala de Soare este excelenta pentru a initia si a pune in practica noi idei si pentru a duce mai departe proiecte incepute si abandonate, apoi prin cine stie ce sertar. Este un moment bun pentru un nou loc de munca – cei care sunt in cautarea unui loc de munca au sanse foarte mari sa gaseasca unul in aceasta perioada sau sa abordam munca dintr-o alta perspectiva la locul de munca pe care il avem.

Cei mai vizati de aceste schimbari cine pot fi altii decat Gemenii nascuti intre 28 mai – 4 iunie, cei care au Ascendentul in Gemeni sau cei cu un puternic marcaj de Gemeni pe casa de creatie, Casa a 5-a ori a 9-a – actori, regizori, scriitori, dramaturgi, mass-media, arte vizuale, arte plastice, fashion s.a. sau pe casa puterii, Casa a 10-a – politiceni, moderatori media, formatori de opinie etc. Daca eclipsa vizeaza casa casatoriei, Casa a 7-a,  s-ar putea fie sa incepeti o noua relatie, fie relatia, care de ceva timp a inceput sa devina anosta, sa se revigoreze.

Ce poate aduce eclipsa fiecarui semn in parte:
Berbec – voua va poate aduce o imbunatatire a comunicarii cu fratii, cu vecinii, cu responsabili din comunitatea in care traiti. La cei care invata profesorii pot remarca o latura creativa pe care nu au mai vazut-o pana acuma, iar cei care lucreaza pot fi remarcati de sefi pentru ceea ce fac si le poate aduce mici beneficii financiare.
Taur – la voi aceasta actioneaza la nivelul Casei banilor munciti si a sigurantei materiale. Sunt avantajate femeile, in special cele tinere, care pot semna astazi un contract cu beneficii pe perioada indelungata, de ordinul anilor. De asemenea le poate aduce stabilitatea locului de munca prin sprijinul neconditionat al cuiva mai in varsta.
Gemeni – voua va poate aduce acea stralucire speciala pe care o poate da personalitatea cuiva. Nu este rau, problema este daca veti stii sa pastrati proportiile si sa nu va intindeti mai mult decat va este plapuma. Poate aduce remarci laudative din partea sefilor sau a dascalilor, puteti deveni vedetele zilei.
Rac – la voi ar putea sa actioneze la nivelul prietenilor si protectorilor, a imaginii sociale si aici, as vrea in mod special, sa ii atentionez pe cei din politica si din administratie si sa le spun ca Marte nu sta deloc cuminte si i-ar putea aduce in ipostaze neplacute, ipostaze care sa fie supuse judecatii opiniei publice.
Leu – pentru voi, ar putea insemna un moment fast deoarece ea se petrece la nivelul Casei puterii. Vor fi vizate personalitatile din orice domeniu. In back-ground insa Mercur le sugereaza sa fie atenti la ce spun sau ce declaratii fac pentru ca s-ar putea intoarce impotriva lor. Poate fi vorba despre taxe, impozite, venituri sau propunerile pe care le fac sa starneasca valuri de discutii.
Fecioara – pentru voi, eclipsa lucreaza la nivelul Casei drumurilor lungi-ar fi bine sa evitati calatoriile lungi, mai ales cele cu avionul, a studiilor – nu cumva sa sustineti o lucrare siguri de reusita si cand colo sa se dovedeasca un mare fiasco, a credintelor si a conceptiilor filosofice – puteti descoperi o alta fateta a credintei sau o noua doctrina filosofica.
Balanta – voua, eclipsa va ridica stacheta la nivelul la care doriti cu conditia sa stiti ce anume vreti. Poate actiona in favoare voastra prin cresterea valorii unor pachete de actiuni pe care le aveti si sa va transforme peste noapte in milionari. Poate fi vorba despre un tratament nou sau despre o descoperire medicala care sa va favorizeze.
Scorpion – si pentru voi eclipsa lucreaza la nivelul beneficiilor prin manipularea, de aceasta data, a banilor altora si sa dati lovitura. Alti Scorpioni se pot trezi in postura de a pierde un frate sau o sora ca urmare a unei boli galopante de tip anevrism, stop cardiac, meningita meningococica s.a. Cei tineri sa-si stapaneasca impulsul de a juca sume mari de bani la casino.
Sagetator – ceea ce se demareaza acum, pentru voi, este ireversibil si irevocabil. Si cand spun aceasta ma gandesc la familii care se separa, la cupluri care se despart aparent, fara nciun motiv, la decizii pe care le luati fara sa mai priviti in urma. Atentie ca tot ce incepeti acum va cunoaste apogeul in iarna sau va va transforma in victime ale propriului interes.
Capricorn – eclipsa poate face ca relatiile la locul de munca sa cunoasca o cotitura neasteptata, pentru ceilalti, moment pe care insa, voi l-ati intuit de mai bine de doua luni. Increderea pe care o aveti in ceea ce faceti va aduce in postura de factori de decizie si tare as fi curioasa cum va veti descurca mai ales ca este vorba si despre partera/ul de viata.
Varsator –  eclipsa va poate aduce, in primul rand o noua dragoste si, atentie, ca este conjunca co Nodul Sud, este o dragoste karmica, ce va poate schimba cursul vietii prin implicatiile pe care le va impune. Pentru femeile casatorite poate fi vorba despre o relatie adulterina de pe urma careia sa rezulte un copil, taina pe care nu o vor stii decat ele. Poate fi vorba si despre o relatie intre doi Varsatori casatoriti fiecare cu altcineva. Dar poate fi vorba si despre un copil mult asteptat – Luna Noua.
Pesti – cum spuneam si ieri, eclipsa si Luna Noua poate da o noua dimensiune relatiei de cuplu.  Mai multa incredere, mai multa toleranta, mai multa seninatate si mai mult romantism. Latura financiara poate fi si ea stimulata de influxurile momentului, mai ales pentru acei nativi care au mici afaceri, PF-auri sau au slujbe part-time care se pot transforma in slujbe intregi, totul este sa va adunati si sa nu actionati haotic.

Foarte interesant este ca la 2 zile dupa eclipsa se produce un alt aspect interesant, Luna se va afla in opozitie cu Pluto. Aspectul se repeta lunar, dar acum, la nici 48 de ore dupa eclipsa, ea  pare sa aiba o conotatie ceva mai aparte. Se produce la ora 23:09:35, opozitie perfecta, la 6 gr 48 Rac, in timp ce Pluto, retrograd este la 6 gr 48 Capricorn.  Tranzitul creeaza o acumulare treptata de emotii si stari interioare pana la un punct in care va trebui sa rodeasca CEVA. Ce este de retinut este ca acest tranzit plutonian poate face ca intensitatea vietii emotionale sa creasca zi de zi, ceas de ceas, chiar si pana la un an durata si ca, in cele din urma, tensiunea acumulata induce o schimbare majora de viata. Si cum este vorba despre Luna, ma gandesc ca aceasta poate avea legatura cu modelul comportamental, cu obiceiurile din interiorul relatiilor sau cu schimbarea unor obieciuri in familie, de regula fata de mama sau de surori, tendintele compulsive – reactivitate intensa, pot fi si ele la ordinea zilei.

Pluto reprezinta fortele incontrolabile ale subconstientului, forte pe care nu le putem controla, iar evenimentele se vor desfasura in circumstante resimtite de cei implicati. Pot fi reactii dure, neasteptate, stari de furie interioara care sa iasa la iveala cand nativul se asteapta mai putin, mai mult, desfasurarea acestor evenimente poate fi extrem de dificila si implica nu doar confruntari ci si ultimaturi, presiuni extreme, ceea ce inseamna ca in vita noastra trebuie sa se schimbe ceva si atunci cel mai bun lucru est sa facem o coborare cat mai adanca in lumea noastra interioara, in noi, sa analizam ce este de evacuat, la ce trebuie sa renuntam sau incotro sa ne indreptam. Daca, insa, va simtiti confortabil cu ceea ce aduce acest tranzit, atunci s-ar putea sa va confruntati cu un moment de lupta, cu momentul in care trebuie sa va aparati convingerile si pozitia vis-a-vis de un anumit lucru, eveniment, cale si care, clar, au legatura cu familia, casa sau cu femeile din familie.

Parerea mea este ca cele mai afectate vor fi persoanele care au Luna natala situata intre gradele 3 – 12 Rac. Claudia Schiffer dupa nasterea celui de-al doilea copil petrecuta pe un asemenea tranzit, avea sa se confrunte cu latura intunecata a lui Pluto, chiar in casa sa fiind hartuita de un admirator, la propriu si la figurat, cand nu a mai putut suportat si a anuntat politia.

[gallery:1280]

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr