Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Sfaturi pentru a combate grasimea de pe burta

În Diete 15 sep 2014
Desi a trecut vara, nu ne putem desprinde de saloanele de infrumusetare sau de piscina. Cu toate acestea, exista o mica problema- nu exista nicio modalitate de a ascunde grasimea de pe burta bombata intr-un costum zgarcit de baie.

Nu sunteti sigure cum veti reusi sa dati jos surplusul de grasime, cu scopul de a reusi sa incapeti in costumul de baie preferat sau in rochia rosie pe care v-ati cumparat-o in urma cu doar o luna? Cititi urmatoarele sapte obiceiuri toxice care pot provoca grasimea de pe abdomen si asigurati-va ca veti face opusul, astfel incat sa puteti pierde aceste colectari inestetice cat mai repede posibil.

1. Consumul de bauturi carbogazoase in mod regulat

Nu puteti rezista o zi fara sa dati pe gat o cutie sau doua de suc acidulat? Daca faceti acest lucru, atunci cu siguranta nu sunteti blande cu corpurile voastre. Potrivit cercetatorilor, consumul de una sau doua cutii de suc determina zilnic talia voastra sa creasca de cel putin cinci ori mai repede decat cei care abia beau o cana de bautura acidulata in cursul unei saptamani. Conceptul din spatele acestui fapt este ca aceasta cantitate mare de zahar folosita in sucuri, de regula declanseaza pofta de mancare, astfel incat sfarsiti prin a manca mai mult decat trebuie in timpul meselor. Sucurile dietetice nu sunt mai bune decat soiurile obisnuite, deoarece acestea contin indulcitori artificiali, care pot creste pofta de mancare la fel de mult cum o face si zaharul. Deci, daca aveti acesta dorinta serioasa pentru o bautura satisfacatoare, optati pentru piureuri sanatoase, sucurile de fructe proaspete sau un pahar de apa cu coaja de lamaie si frunze de menta. Astfel le veti face corpurilor voastre un bine si starea voastra generala de sanatate o sa fie una mai buna. E de preferat alegerea unei bauturi mult mai hranitoare, , care este de asemenea scazuta in continut de zahar. De vreme ce suculacidulat nu va face decat sa va ingrasati, fara a stinge setea, de ce sa va deranjati sa il beti, nu?

2. Folosit o farfurie mai mare de fiecare data cand manancati

Fie ca este vorba de o cina tip bufet sau doar de o masa regulata la domiciliu, se acorda o atentie la dimensiunea farfuriei pe care o utilizati pe timpul mesei. Intr-un sondaj realizat in randul persoanelor obeze, s-a descoperit ca acesti oameni prefera farfurii mai mari in locul celor mai mici sau mijlocii. Cu o farfurie de dimensiuni mai mari, ele au mai mult spatiu pentru hrana lor. Deci, a aduna mancarea, aveti tendinta de a consuma mai mult decat corpurile voastre au nevoie, iar asta duce la mai multa grasime stocata in corpurile voastre. Pentru a evita aceasta reactie in lant, este de preferat sa folositi farfurii mai mici si sa reziste tentatiei de a manca sau de a merge inapoi la vasul cu mancare pentru cateva secunde atunci cand ai avut deja destul.

3. Cina tarziu in noapte

Desi este adevarat ca corpurile voastre ard in mod natural unele grasimi in timp ce dormiti, s-ar putea sa nu fie in masura sa faca fata eficient, atunci cand mergeti la culcare cu stomacul plin. In afara faptului ca asta cauzeaza grasimea de pe abdomen, consumul de alimente tarziu si stomacul plin in timpul somnului creste riscul de a dezvolta reflux de acid si indigestie, deoarece gravitatia nu mai este capabila sa traga totul in buticile voastre drept in jos. Pentru a preveni aceste situatii, se ia in considerare consumul de mese mai mici pe timp de noapte si sa nu va intindeti in patpentru cel putin trei ore dupa cina. Daca este posibil doar gustare precum fructele, in cazul in care simtiti un pic foame pe timp de noapte in loc sa dati raiduri la frigider pentru deserturi dulci ce satisfac pofta.

4. Consumul de mancare cand sunteti triste, furioase sau suparate

Va treziti mancand atunci cand mintile va zboara in alta parte, sau atunci cand emotiile voastre ajung la limita superioara? Data viitoare cand realizati acest lucru, incercati sa iesit din acea stare inainte de a termina de mancat un cheesburger dublu cu cartofi. Mancatul emotional nu face nimic pentru a va face sa va simtiti mai bine. Daca exista ceva ce va poate retine de la acest obicei de a manca ori de cate ori sunteti suparate si stresate, asta este grasimea de pe abdomen care devine din ce in ce mai hidos. Cel mai bun mod de a combate acest raspuns la stres este de a bea un pahar de apa, vorbind cu un prieten, sau  de a iesi la o plimbare relaxanta. Alegeti o activitate care nu implica mancatul, astfel incat va veti putea mantine si nu va veti incarca emotional cu calorii.

5. Consumul scazut de grasime mai des

Unii oameni presupun ca alimentele bogate in grasimi si bauturi duce la depozitarea mai multor grasimi pe abdomen. adevarul este ca grasimile monosaturate nu sunt rele pentru dumneavoastra. Daca ceva poate face bine, acelea sunt alimentele ca avocado, uleiul de masline si semintele care ajuta la eliminarea grasimii de pe abdomen. Trebuie sa va abtineti de la prea multe alimente cu continut scazut de grasime, deoarece producatorii adauga zahar de multe ori la aceste elemente. Si stiti ce inseamna asta! Mai mult zahar retinut in organism, mai mari sansele de a stoca mai multa grasime pe abdomen.

6. Privarea de somn

In mod ideal, adultii ar trebui sa aiba de  la sapte la noua ore de somn in fiecare noapte. Atunci cand nu reusiti sa dormiti suficient, nivelul de cortizon( hormonul stresului) creste si va face sa tanjiti dupa alimente dulci. Cu asta in minte, e mai greu  sa scapati de grasimea de pe abdomen, atunci cand va pastrati obiceiul de a nu obtine suficient de mult somn in mod regulat. Pentru a obtine nivelul normal de cortizon, incercati cel mai bine sa atingeti orele de somn recomandate in fiecare noapte. In acest fel puteti echilibra nivelul de cortizon in timp ce creste productia de leptina, un tip de hormon care te ajuta sa controlezi apetitul.

7. Nu consumati necesarul de proteine pentru o dieta echilibrata

Ati privat organismul de alimente bogate in proteine? In general, adultii sanatosi ar trebui sa consume cel putin 20  pana la 25 de grame de proteina la fiecare masa, cu toate ca acest lucru depinde de activitate si de marimea corpului. Prin cresterea aportului de proteine, puteti echilibra nivelul de zahar din sange in timp ce veti reduce nivelul de insulina pentru a promova un ritm metabolic mai rapid. Mai mult, proteinele ajuta la hormonii de control care cresc pofta de mancare, astfel incat sa puteti ramane subtirele in mod natural. Ca sa va luati energia din mesele de zi cu zi, se ia in considerare consumul de alimente bogate in proteine, cum ar fi branza ricotta, crustaceele, curcanul, carnea de pui fara piele, somonul si ouale. Acestea sunt cele mai bune optiuni din cauza continutului scazut de grasimi si nivelului ridicat de proteine- o combinatie ideala pentru a da jos kilogramele si pentru a te modela armonios.

Citeste si:

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Diete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar