covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»

Detox dupa sarbatori in functie de zodie

De în Sport 12 ian 2011
Vrei sa stii care este cea mai potrivita dieta pentru tine astfel incat sa scapi de grasimile acumulate dupa sarbatori? Afla care sunt recomandarile astrale pentru a-ti detoxifia organismul si pentru a avea un corp de invidiat.

Berbec

O zodie dinamica si plina de energie, profilul astral al nativilor din zodia Berbecului arata un metabolism bun, fara probleme prea mari in ceea ce priveste problemele cu greutatea, cu acumularea de grasimi sau cu retentia de apa.

Berbecul este dominat de planeta Marte, asta inseamna ca pot avea probleme in ceea ce priveste capacitatea de a se mobiliza pentru a tine o dieta sau pentru a urma o cura detox.

Nativii acestei zodii nu trebuie sa faca excese de cafea, tutun si alcool. De asemenea, o renuntare totala la grasimi si dulciuri este benefica, mai ales acum, dupa sarbatori. Iar pentru a arde grasimile si a scapa de toxine, pentru nativii acestei zodii sunt potrivite alimente precum de rosii, fasolea, orezul brun, lintea, nucile, maslinele, ceapa, spanacul sau caisele.

Taur

Daca esti in zodia Taurului este destul de greu sa tii o dieta menita sa te scape de toxine si grasimile in exces. Atunci cand tii dieta trebuie sa faci un efort consistent sa o duci pana la sfarsit fara probleme, pentru ca iti place sa mananci mancaruri gustoase si sofisticate.

Consuma cat mai multe lichide, apa si ceaiuri si ai grija ca in alimentatia ta sa se gasesca cat mai multe dintre alimentele precum sfecla rosie, conopida, ridichile, spanacul, castravetii, ceapa, dovleceii, nucile crude.

Nu ignora nici fructele. Merele, perele, fructele de padure, prunele, avocado, bananele, ciresele, portocalele si lamaile sunt deosebit de importante in timpul unei diete de detoxifiere.

Gemeni

Dominate de planeta Mercur, nativele din zodia Gemenilor au un metabolism ridicat, sunt active, spontane si sunt in general persoane foarte flexibile care se adapteaza usor la orice situatie.

Obiceiurile alimentare ale Gemenilor se intreapta adesea catre mancarea nesanatosa.

Evita cafeaua si excitantii nervosi, include in dieta ta portocale, pere, lamai si prune uscate. Consuma lactate si branzeturi degresate si fa miscare. Totodata, tine cont de faptul ca mesele dese si usoare sunt cele care ar putea sa aduca echilibru in dieta ta si sa te scape de kilogramele inestetice si de toxinele acumulate in organism.

Rac

Luna  este cea care domina zodia  Racului. Din acest motiv metabolism nativilor din aceasta zodie este unul scazut. Daca ai probleme cu greutatea sau pur si simplu vrei sa tii o dieta prin care sa scapi de toxine si de grasimile acumulate pana acum, bazeaza-te pe alimente precum secara, iaurt, sfecla rosie, peste si stridii. Acestea au proprietatea de a imbunatatii circulatia si a accelera arderile. Pentru a favoriza drenajul lichidelor, bea multa apa.

Daca nu poti renunta la paine, inlocuieste-o pe cea alba cu cea neagra, renunta complet la bauturile acidulate si include in dieta ta ceaiurile si sucuri facute in casa.  De asemena, o dieta detoxifianta presupune renuntarea la dulciuri, alcool si condimente.

Leu

Dominate de Soare, planeta care ofera putere, energie si vitalitate, leoaicele au un metabolism ridicat, le place sa fie in centrul atentiei si sa castige fiecare lupta pe care o duc. Este valabil si in cazul luptei cu toxinele si tesutul adipos.

Ti-ar prinde bine o dieta cu mere si supa de legume. Totodata, iti fac bine alimentele bogate in fier: spanacul, strugurii si curmalele.  De asemenea, poti suplimenta dieta zilnica cu fructe exotice, masline, vinete si pepene galben pentru a scapa de toxinele acumulate de corpul tau.

Fecioara

Dominata de Mercur, esti pragmatica si stii ca pentru ca o dieta sa dea cu adevarat rezultate trebuie sa faci si sport sa arzi caloriile. De asemenea, succesul unei diete care sa te slabeasca consta si in starea ta de spirit. Daca esti stresata si agitata s-ar putea ca singurul rezultat sa fie o problema medicala.

Iti plac legumele, iar o dieta vegetariana iti este mai mult decat adecvata. Preferi alimentele crude si proaspete, cu un continut scazut de calorii.  Incearca sa urmezi o dieta bazata pe  conopida, telina, cartofi.


Balanta

Apreciezi mancarea sofisticata si gustoasa. Nu trebuie sa faci apel la un regim dur, ci trebuie sa gasesti un echilibru convenabil. Poti sa urmezi o dieta bazata pe zarzavaturi, ceaiuri, fructe si carne de pui.

De asemenea, fa tot posibilul ca in dieta ta sa se gaseasca si germeni de grau, legume - mazare, rosii, fasole si spanac, dar si fructe precum merele, bananele, ciresele, perele, capsunile, fructele de padure sau curmalele.

Evita alcoolul si bauturile carbogazoase, bea multa apa sau ceaiuri si sucuri naturale care iti ajuta corpul sa isi intensifice metabolismul.

Scorpion

Dominate de Marte, planeta energiei si agresivitatii, femeile Scorpion au un metabolism ridicat si sunt extrem de competitive. Concentreaza-te asupra unui stil de viata sanatos si o sa vezi cum vei reusi sa ai rezultate remarcabile. Ar fi bine sa ai o dieta bazata pe proteine, fructe si legume proaspete si paine integrala.

Poti alege regimul disociat sau  un regim vegetarian. Alimentele recomandate sunt meiul, germenii de grau, orezul brun, varza, guliile, telina sau castravetii, iar dintre fructe indicate sunt ciresele, grepfrutul, lamaile, pepenii rosii si portocalele.

Sagetator

Dominata de Jupiter, planeta fericirii si a optimismului, faci doar ceea ce iti place. Pui foarte mare accent pe libertate, iti place sa incerci mereu ceva nou si slabesti foarte usor. 

Din punct de vedere al alimentatiei, evita consumarea sosurilor si incearca sa mananci mai multe fructe si alimente bogate in vitamine din grupul B. Smochinele, capsunele, perele, merele, cartofii, ouale si citricele trebuie sa faca parte din dieta ta.




Capricorn

Capricornii  sunt perseverenti si nu renunta usor la planurile lor. Daca vor sa slabeasca, fac tot ce le sta in putinta pentru a ajunge la silueta pe care o viseaza. Ai un metabolism ridicat, iar predispozitiile astrale te face ambitioasa si dornica sa castigi orice competitie in care intri.

Adopta o dieta care sa aiba la baza lactate degresate, carne slaba, ar fi de preferat de miel, varza, broccoli, porumb, orez brun, sfecla, cartofi, vinete sau telina.


Varsator

Nativele acestei zodii  gasesc intotdeauna strategii geniale pentru atingerea obiectivelor. Daca nu au gasit inca dieta potrivita pentru ele sunt in stare sa o inventeze. Trebuie doar sa fie motivata sa faca asta.

Acelasi lucru se intampla  si cand e vorba de detoxifierea de dupa sarbatori. Bea multe ceaiuri din plante si renunta la cafea, alcool si tigari. Incearca pestele oceanic, homar, ton, dar si spanac, ridichii, telina si varza, iar corpul tau o sa-ti multumeasca.

De asemena poti incerca dietele disociate, si ai grija sa consumi foarte multe lichide. Inlocuieste dulciurile cu fructele proaspete sau cu fructe uscate: curmale, caise, prune.

Pesti

Ca toate semnele de apa, te ingrasi usor, suferi de retentie de apa si ai probleme cu circulatia limfatica. Din aceste motive mai tot timpul incerci sa-ti supraveghezi silueta. Ti se pare destul de greu sa duci o dieta la bun sfarsit si ai tendinta de a renunta dupa primele zile. Regula de aur este fara dulciuri, fara condimente in exces, fara prajeli si fara grasimi.  Poti apela cu incredere  la peste, carne slaba, oua si lactate, dar si la fructe si verdeturi.

O planta care face minuni pentru coprul tau este urzica, purificandu-ti organismul si eliminand toxinele. De asemena, poti sa urmezi o dieta in care sa incluzi fructele de mare, salata verde si ananasul.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

iulia popescu (26.12.2012, 20:16)
urmariti dieta functie de grupa sanguina,pare mai plauzibila
Răspunde-i
(13.01.2011, 11:48)
Suuper!!! Mi se potriveste!!! :)
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 apr