De ce să-ți pui alarme care să-ți aducă aminte de iubire

De în Dragoste & Sex 25 iun 2019

Unele persoane sunt dependente de control și simt mereu nevoia să ia legătura cu partenerul de viață ca să vadă ce face acesta, să-i audă vocea sau să-i trimită un gif amuzant, pe când alte persoane se mulțumesc să-și vadă jumătate doar dimineața și seara, acasă.

Dacă ți-e greu să-ți exprimi sentimentele sau pur și simplu uiți dacă nu o faci în momentul în care îți vine, soluția este simplă, setează-ți de-a lungul zilei câteva alarme care să-ți aducă aminte să-ți contactezi iubitul. Ia-o ca pe o consiliere de cuplu, nu ca pe un control și trimite-i texte apreciative, nu interogatorii, ceva care să-l facă să zâmbească și vei vedea cum vei câștiga aprecierea lui și chiar admirația celor din jur.

Vestea bună este că există și aplicații mobile care să-ți aducă aminte, dar ar fi bine ca în acest caz să știe și partenerul, pentru că altfel reacțiile când află pot fi imprevizibile. Până la urmă nu vrei să-l faci să creadă că nu este important pentru tine și ai nevoie de ceva sau cineva care să-ți aducă aminte de el ci din contră, vrei să conștientizeze cât de mult îl iubești. Aceste aplicații sunt utile în special celor care suferă de deficit de atenție și care sunt bine intenționați, dar a căror minte nu se poate concentra prea mult pe o sarcină. De asemenea, mai sunt utile celor care se luptă cu anxietatea sau depresia și celor care pur și simplu nu sunt atât de sensibili, dar a căror partener își dorește mai multă atenție.

Așadar, deși există consilieri care se ocupă de întărirea relațiilor și există aplicații care-ți aduc aminte să faci un anumit lucru, toate acestea le poți obține și gratis, dacă îți setezi remindere în calendarul de pe telefon, setezi câteva alarme de-a lungul zilei sau îți notezi în calendarul de pe perete ca sarcină de efectuat. Ca să nu devină o simplă parte din rutina ta, adu-ți aminte să nu-ți suni partenerul sau să nu-i trimiți mesaj în fiecare zi la aceeași oră, deoarece astfel nu mai are nici un farmec și îi va fi clar că o faci doar din obișnuință.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 noi