De ce să-ți duci mama în concediu cel puțin o dată pe an

De în Familie 21 feb 2019

Pentru unele persoane, să călătorească cu părinții nu mai este de mult amuzant și preferă să meargă undeva cu partenerul de viață sau prietenii, dar odată ce vei afla mai multe despre beneficiile excursiilor cu mama ta, vei dori imediat să-ți iei câteva zile libere.

Călătoria alături de mama ta poate fi ceva extrem de plăcut, ce merită trăit cel puțin o dată pe an.

1. Tu și mama ta formați din start o echipă

Într-o călătorie cu prietenii îți va lua timp să te acomodezi cu tabieturile fiecăruia, dar pe mama ta deja o cunoști și fie că stați la plajă, vizitați muzee, faceți cumpărături, luați masa la un restaurant cu pretenții sau vă bucurați de priveliști, vă veți acomoda mult mai repede cu cerințele și rezistența fiecăreia. În plus, pentru că părinții ți-au arătat prima oară ce înseamnă să pleci în concediu, veți avea cam același program, fără prea mari eforturi.

2. Veți contura amintiri care chiar merită retrăite

Nici un suvenir nu va înlocui selfiurile haioase alături de mama ta sau o poză în care amândouă stați lângă un monument vestit. Acele poze ciudate, din care pot lipsi anumite părți ale corpului, vor fi lucrurile care vă vor aduce aminte toată viața de momentele dragi. Când călătoriți, nu vă grăbiți, permiteți-vă să faceți rost de amintiri pentru o viață întreagă, pentru că nimic nu poate fi mai bun decât un ceai sau o cafea savurate alături de mama ta.

3. Este o șansă bună de a vă pune la curent cu viețile voastre

Chiar dacă locuiești la mică distanță față de mama ta, probabil că-ți este greu să vorbești cu ea anumite lucruri. Se întâmplă adesea să vorbiți doar la telefon și în weekend sau la ocazii speciale, așa că cel mai bine este să călătoriți doar voi două, ca să aveți timp să vorbiți pe îndelete, să râdeți împreună de ce vă aduceți aminte și să faceți tot ce nu aveți timp în rest.

4. Călătoria alături de mama ta este modul perfect de a spune „mulțumesc

O mamă iubitoare va face orice pentru copilul ei, iar dacă o inviți să meargă tu tine undeva este un fel de a-i mulțumi pentru tot ceea ce-a făcut de-a lungul timpului pentru tine. S-ar putea să nu crezi acest lucru, dar să călătorească alături de copilul ei mult iubit înseamnă foarte mult pentru ea. În plus, dacă vei încerca să recreezi călătoriile pe care le-ați făcut când erai mică, ea va fi fericită și nostalgică în același timp.

5. Vă veți cunoaște mai bine și veți părăsi zona de confort

În timp, gusturile se mai schimbă, așa că acum vei afla care este mâncarea ei preferată și care sunt planurile ei pentru viitorul apropiat. Petreceți timp împreună și cunoașteți-vă din nou, vorbiți mult despre orice și bucurați-vă de timpul petrecut împreună. În plus, dacă veți face ceva ce nici una dintre voi nu a făcut niciodată, veți întări legătura dintre voi două.

6. Te va învăța să ai răbdare

Chiar dacă legătura dintre o mamă și copilul ei este cea mai puternică din lume, faptul că faceți parte din generații diferite face ca gusturile voastre să difere. S-ar putea să vă treziți la ore diferite, să preferați alte modalități de petrecere a timpului liber, să vreți altfel de mâncare și să preferați alt gen de filme înainte de culcare, dar timpul limitat și locurile noi vă vor încuraja să faceți compromisuri, pentru ca amândouă să fiți fericite.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
12 noi