10 motive pentru care relația tată-fiică este cea mai valoroasă

De în Familie 14 dec 2018

Cercetările arată că există numeroase beneficii pentru fetele care reușesc să aibă o relație strânsă cu părinții lor și în special cu tatăl și se pare că deși aceștia își iubesc toții copii în mod egal și petrec mai mult timp alături de băieți, ei se pot simți la fel de bine și alături de fete.

Iată de ce relația dintre un tată și fata lui este una încununată cu o legătură specială.

1. Un tată vrea doar ca fiica lui să fie fericită

Tatălui de fată nu-i pasă dacă aceasta urăște machiajul și nu-l deranjează dacă nu are cele mai moderne haine, ba chiar se bucură pe ascuns. El vrea doar ca ea să fie sănătoasă și fericită.

2. Este cel mai bun evaluator al iubiților

Dacă nu se înțelege cu iubitul fiicei sale, atunci probabil că acesta nu este cel mai potrivit bărbat pentru ea. Un tată poate identifica imediat pe cineva care încearcă doar să profite de odrasla lui.

3. Este cel mai bun sfătuitor

Deși nu-i spune mereu ce să facă, găsește moduri de a-i transmite ce ar face în locul ei și în nouă cazuri din zece fata îi calcă pe urme, deoarece el ia întotdeauna cele mai bune decizii.

4. Este prietenul ei cel mai bun

Chiar dacă, uneori, o tânără nu va fi în stare să vorbească chiar orice cu tatăl ei, în 95% dintre cazuri aceasta îi poate împărtăși tot ce are pe suflet, iar secretele nu-și găsesc locul între cei doi.

5. Fata poate fi sinceră cu tatăl ei

Dacă acesta își dorește adevărul, atunci îl va căpăta și va răsplăti sinceritatea cu acceași monedă. Cei doi pot avea astfel încredere unul în celălalt.

6. Este diplomat

Dacă fata se ceartă cu iubitul ei, mama sau o prietenă, tatăl încearcă mereu să o facă să vadă lucrurile și din punctul de vedere al celeilalte persoane, pentru ca ea să nu se lase acaparată de sentimentele de moment.

7. Tatăl se pricepe la bani

Dacă o fată are nevoie de sfaturi despre cum să facă economii, tatăl ei poate fi consilierul financiar personal, că doar s-a abținut atâția ani să nu cheltuie din economiile făcute de soție.

8. Nu o va lăsa să se facă de râs

Dacă fata lui are tendința de a bea un pic prea mult, atunci o va lua deoparte când întrece măsura și îi va spune subtil că și-a atins de mult limita, ca să nu se facă de râs în fața familiei sau a prietenilor.

9. Nu judecă

Deși copiii naturali sunt întotdeauna mai tineri decât părinții biologici, toți oamenii sunt predispuși la a face, în esență, aceleași greșeli. Din această cauză, pentru că el a trecut deja prin viață, nu-și mai judecă fiica cu asprime, chiar dacă aceasta nu vrea să învețe din greșelile lui.

10. Este acolo necondiționat

Un tată adevărat este alături de fiica lui orice-ar fi, indiferent de câte greșeli a făcut aceasta sau cât a deraiat de la calea cea dreaptă. El își iubește fata (și băiatul) ca pe ochii din cap.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
05 dec