Cum îți influențează energiile relațiile - 7 informații pentru un trai în comun mai bun

De în Dragoste & Sex 21 mai 2019

Uneori, relațiile sunt dificile, indiferent că este vorba despre cele amoroase sau de amiciție. Într-o relație există cel puțin doi oameni care încearcă să se înțeleagă în ciuda faptului că au personalități, nevoi și opinii diferite. Iar la un moment dat, unul dntre ei poate trece printr-o schimbare hormonală, probleme la muncă, dezvoltare personală sau alte aspecte delicate ale vieții.

Găsești mai jos 7 trucuri pentru a înțelege ceea ce se întâmplă în viața ta, pe care dacă le urmezi vei avea parte de relații mai împlinite.

Înțelegerea energiilor

Acum 3000 de ani, în China antică a fost descoperit faptul că fiecare om se naște cu un fel de amprentă energetică, care stă la baza acupuncturii și a altor forme de medicină orientală. Altfel spus, în noi există cinci tipuri de energii: Apă, Lemn, Foc, Pământ și Metal, fiecare oferindu-ne o întrebare la care trebuie să avem mereu răspunsul pentru a putea fi fericiți.

Apa: „Sunt în siguranță?
Lemn: „Sunt liberă?
Foc: „Sunt iuită și aprecată?
Pământ: „Înțeleg corect?
Metal: „Ce-mi lipsește?

Acceptarea faptul că toată lumea este diferită

Una dintre marile provocări ale unei relații este faptul că fiecare om vede și înțelege altfel lucurile din jur. Putem avea aceleași exeriențe, putem auzi aceleași cuvinte și putem fi în același timp în același loc, dar să interpretăm altfel ceea ce se întâmplă, auzim sau vedem.

Învață să te iubești pe tine însăți

Este foarte dificil să ai o relație bună cu altcinva dacă nu te placi pe tine, așa că iubește-te și valorifică-te pe tine însăți un pic mai mult, ca să poți fii fericită.

Stresul zilnic

Pentru majoritatea persoanelor este foarte greu să izoleze relațiile de restul activităților care produc stres. În acest sens, îți faci griji din pricina banilor, lipsa de timp și oboseala te ajunge, ca să nu mai menționăm munca, hobby-urile, visele, sănătatea și restul. Viața este plină de bucurii și dezamăgiri care îți influențează relațiile, dar trebuie să treci prin toate și să extragi învățăturile, dacă vrei să ai relații de durată.

Fii maleabilă

Cel mai ușor mod de a înțelege cât de importantă este flexbilitatea într-o relație e să te gândești cum e acea relație când nu există înțelegere. Adesea, când nu vorbiți despre ce vă deranjează, apar frustrările, iar relația stagnează și niciunul nu puteți evolua, dar nici nu renunțați la acea relație toxică și astfel dispare și interacțiunea dintre doi oameni care la un moment dat s-au plăcut.

Acceptarea schimbării

În orice relație de lungă durată, singurul lucu de care poți fii sigură este că toată lumea se schimbă de-a lungul timpului. Oamenii se află într-o continuă schimbare din cauza experiențelor prin care trec și acest lucru înseamnă că fiecare trebuie să se adapteze continuu la realitatea din jur.

Bunătatea ca regulă de aur

Această regulă de aur presupune să-i tratezi pe ceilalți așa cum ți-ai dori tu să fii tratată și este prezentă în orice cultură și religie. Bunătatea se află în interiorul oricui, trebuie doar să o cauți. De fapt trebuie să-i tratezi pe ceilalți șa cum și-ar dori i să fie tratați și nu este vorba doar despre a face la întâmplare o faptă bună ci despre ceea ce lași în urma ta, cât de spontane sunt acele acte de bunătate pe care le faci și ce anume lași în urma ta.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 oct