Cum îţi dai seama că ţi-ai întâlnit DEJA sufletul pereche

De în Dragoste & Sex 25 ian 2017

Ştii să asculţi Universul când îţi spune că ai găsit persoana potrivită sau te încăpăţânezi să ţii cu dinţii de o listă cu trăsături pe care îţi doreşti să le găseşti la partenerul ideal?

Iată care sunt semnele clare că ţi-ai întâlnit deja sufletul pereche:

1. O ştii, pur şi simplu

Ai senzaţia inexplicabilă că el este cel pe care îl căutai. Ascultă-ţi intuiţia!

2. Drumurile vi s-au mai intersectat

Poate că nu aţi interacţionat la momentul respectiv, dar cu siguranţă v-aţi mai nimerit în acelaşi timp, în acelaşi loc!

3. V-aţi cunoscut la momentul potrivit

Sufletele pereche se intersectează abia atunci când amândoi partenerii sunt pregătiţi, din toate punctele de vedere, să primească o astfel de legătură în viaţa lor. Dacă sincronizarea este perfectă, însă, vei şti cu siguranţă că el este bărbatul potrivit.

4. Liniştea dintre voi vă calmează

În unele relaţii, momentele de linişte sunt dificil de gestionat. Sufletele pereche, însă, pot petrece momente în linişte fără ca vreunul dintre ei să resimtă un disconfort sau nevoia constantă de comunicare.

5. Ştii ce gândeşte

E drept că nu poţi citi gândurile partenerului, însă între sufletele pereche există o compatibilitate excepţională la nivelul comunicării non-verbale. Astfel, există numeroase momente în care puteţi comunica fără a avea nevoie de cuvinte.

6. Empatizezi cu uşurinţă

Sufletele pereche se cunosc foarte bine şi vibrează în acelaşi ritm. Astfel, când el este fericit, la fel eşti şi tu. La fel se întâmplă şi când unul dintre parteneri suferă. Conexiunea este atât de puternică încât simţiţi la fel.

7. Vă acceptaţi cu bune şi rele

Sufletul pereche poate vedea atât binele, cât şi răul din tine. Diferenţa constă în faptul că un suflet pereche poate vedea latura pozitivă a defectelor tale. De exemplu, dacă eşti excesiv de organizată, probabil că eşti şi cea care plăteşte facturile la timp, iar partenerul ştie şi apreciază acest lucru.

8. Aveţi o perspectivă similară asupra vieţii

Fie că este vorba de etică, valori sau ţeluri, sufletele pereche sunt pe aceeaşi lungime de undă. Poate că procedaţi diferit, însă esenţa este aceeaşi.

9. Nu ţi-e teamă să discuţi cu el

Exprimarea temerilor şi discuţiile serioase se pot transforma într-un adevărat coşmar în anumite cupluri, însă asta nu se întâmplă între sufletele pereche. Cei doi ştiu că e benefic să comunici şi folosesc această armă în favoarea relaţiei.

10. Înţelegi că are nevoie de spaţiu

Fiecare are nevoie de timp în care să respire, să reflecteze. Momentele petrecute împreună sunt cât se poate de intense, aşa că vă acordaţi reciproc timp pentru a vă echilibra energetic, astfel încât să aveţi amândoi de câştigat.

11. Nu există gelozie

Sufletele pereche ştiu că au o relaţie pe care se pot baza. Atunci când ştii că el este cel potrivit pentru tine şi viceversa, gelozia nu-şi poate face loc în cuplu.

12. Există respect reciproc

Sufletele pereche nu sunt trase la indigo, aşa că fiecare individ are propria opinie. Într-un astfel de cuplu, însă, fiecare partener înţelege şi respectă diferenţele de opinie.

13. Nu există răutate

Da, poate că vă mai supăraţi din când în când, însă sufletele pereche nu îşi varsă nervii asupra partenerului. Între voi nu există ameninţări şi şantaj emoţional sau cuvinte spuse la mânie.

14. Vrei să îl vezi fericit

Un zâmbet are o vibraţie excepţională şi poate schimba multe. Sufletul tău pereche îşi va dori să te vadă zâmbind cât mai des şi va face multe sacrificii în acest sens.

15. Poţi să spui "Îmi pare rău."

Nu e uşor să recunoşti că ai greşit, însă între suflete pereche acest lucru nu se întâmplă. Faţă de el îţi este uşor să îţi dai seama că ai greşit şi să îţi exprimi regretele sincere.

16. Ai lua-o de la capăt oricând

Ştii că el este bărbatul potrivit pentru tine şi, cu bune şi rele, nu ai schimba absolut nimic la relaţia voastră. Dacă ai avea de ales, ai lua-o de la capăt, alături de el, fără îndoială.

17. Vă completaţi

Poate că tu eşti extrovertită, iar firea lui introvertită te echilibrează. Poate că ţie îţi place grădinăritul, iar lui gătitul. Dacă analizezi existenţa ta alături de el, constaţi că mereu există o trăsătură a lui care să o echilibreze pe una care te caracterizează.

18. În braţele lui, toate problemele dispar

Nimic nu se compară cu liniştea pe care ţi-o oferă o îmbrăţişare din partea sufletului pereche. Poţi spune, cu mâna pe inimă, că în braţele lui te simţi "acasă".

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Oscar Oxana (31.01.2017, 09:41)
Dorești sa afli cu cine vorbește persoana iubită pe siturile de socialiare atunci eu te pot ajuta ...
Ajut la aflarea parolei de pe siturile de socializare: Skype, Twitter, Вконтакте, Одноклассники, Facebook.... etc.
Veți putea citi mesajele persoanelor cointeresate...
Acest serviciu dureaza de la 5 min la 3 zile
Ma puteți contacta pe mail: [email protected]
Operativitate, confidentialitate si onestitate - Va GARANTAM!

Puterea este in adevar!
Noi aflam adevarul!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct