Ingrediente necesare:
- doi cartofi
- un morcov
- o ceapă
- un dovlecel
- o rădăcină de țelină
- un ardei gras
- 100 de grame de broccoli
- două linguri de ulei
- doi litri de apă
- sare și piper, după gust
Mod de preparare:
Curăță legumele și taie-le sub formă de cubulețe mici, după care pune-le la fiert în doi litri de apă cu sare și două linguri de ulei.
Lasă-le să fiarbă bine, iar apoi strecoară-le și dă-le prin blender. Pune din nou compoziția obținută la fiert, condimentează cu sare și piper, iar pentru un plus de savoare adaugă niște pătrunjel tocat mărunt.
Servește-o cu crutoane ori cu o lipie caldă.
Poftă bună!
 
		 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
				
			             Cum faci cea mai bună salată grecească cu paste și brânză feta
					Cum faci cea mai bună salată grecească cu paste și brânză feta
				 Cum faci cea mai bună prăjitură de post cu gem
					Cum faci cea mai bună prăjitură de post cu gem
				 
			

















 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					





