Cristina Soare: Rutina din spatele unui corp suplu si tonifiat...ca la carte

De în Sport 1 mai 2010
Prezinta rubrica Meteo in cadrul emisiunii Trezirea la Apel de la TVR in fiecare zi si in Weekend aceeasi rubrica in cadrul principalului jurnal de stiri seara. Este o frumoasa blonda care nu se dezice de la un stil de viata cat se poate de sanatos. Uraste scuzele invocate in calea unei vieti sanatoase si este constienta de importanta miscarii si de faptul ca infometarea sau lipsa unor mese dezorganizate de-a lungul unei zile conduce la rezultate devastatoare. Ea ne explica in jurnalul culinar acordat site-ului nostru cum se mentine in forma si care sunt alimentele secrete care o fac atat de frumoasa. Sa fie mostenire genetica sau un stil de viata exhilibrat? Afla in cele ce urmeaza direct de la ea!
Mereu am apreciat persoanele care au grija de corpul lor si de sanatate, care traiesc sub deviza “Mens sana in corpore sano”. Pentru mine stilul de viata decent se rezuma in primul rand la o alimentatie controlata, unde scuza timpului nu isi gaseste locul. Evit sa spun “nu mananc pentru ca nu am timp”. Este una dintre cele mai mari greseli la care ne supunem corpul.

In ultimii doi ani programul zilnic mi s-a schimbat radical fata de ce am trait pana atunci si pot spune ca jurnalul meu incepe in fiecare zi de la ora 5. Din pacate, bioritmul imi joaca feste si nici la sfarsit de saptamana cand sunt libera dimineata nu pot dormi mai tarziu de ora 8.

Luni


Alarma isi face datoria si ma trezeste la 5:30, ma scol cu greu, dar cu gandul la o cafea cu lapte si cu zahar brun. Ajung la TVR, ma duc la machiaj. Mananc un baton de cereale cu fructe de padure si beau un fresh de portocale.

Dupa ce termin transmisia in direct la matinal, verific informatii pentru ziua urmatoare.

De obicei, pranzul ma prinde tot in televiziune. Astazi, am pofta de o supa cu legume si de un gratar de pui.

Dupa-amiaza am sala, apoi ma duc la un film (El secreto de sus ojos) cu niste prietene. Si dupa un film argentinian merge o mancare similara, asa ca ne rasfatam cu assado.

Marti

Ora de trezire nu se schimba, insa astazi micul dejun e ceva mai copios: cereale integrale cu lapte.

Pranzul de la restaurantul din televiziune ramane cea mai buna optiune iar supa de pui de aici concureaza cu cea facuta de bunica mea.

Ziua de astazi este mai libera asa ca imi permit sa imi gatesc cina. Inainte dau o fuga la piata de unde imi cumpar niste legume si fructe.

Cina consta intr-o salata inventata de o prietena: leurda, cuburi de branza de capra, cateva frunze intregi de patrunjel, piper alb, sare, ulei de masline verzi si otet balsamic. Mmmm, delicios!

Miercuri

Pana imi pregetesc hainele pentru Trezirea la apel, las sa fiarba 2 oua pe care le mananc cu paine prajita si cu o cana de cafea.

Astazi am sedinta foto de la 12, asa ca pranzul il iau mai devreme decat de obicei (orez cu legume si snitel de pui). Dupa shooting, merg impreuna cu colegii de la matinal la un restaurant italian. Sunt destul de obosita asa ca ma rezum la capresse si o limonada.

 Joi

Un mic dejun frugal – 2 banane si un fresh de portocale. Sesiunea de shopping de la pranz cere o masa mai consistenta si chiar imi e pofta  de ceva romanesc (ciorbita radauteana si mamaliguta cu branza).

Dupa sala,  seara sunt invitata la aniversarea unei prietene care ne-a pregatit o masa fusion (asa crede ea). Ce-i drept, am ramas impresionata de tijele de praz cu branza dulce si cafea, de pateul cu masline murate, de branza de capra cu mucegai albastru servita cu miere si de spuma de lamaie cu rodie.

Vineri

Astazi voi sta toata ziua in televiziune pentru ca am transmisiune in direct si dimineata la matinal, dar si seara in cadrul telejurnalului. Dimineata imi pregatesc iaurt cu 1% grasime cu fructe uscate.

Masa de pranz inseamna astazi ficat de pui cu piure, iar cina o salata de ton cu porumb. Seara, dupa jurnal, plec la parintii mei la Targoviste. Mama ma asteapta cu o placinta cu branza calda si pufoasa.

Sambata

Neasteptat, ma trezesc la ora 9 si mama mi-a pregatit deja un mic dejun copios la pat (branza de oaie, muschi tiganesc, ridichii, cacao cu lapte, paine prajita si gem de gutui). Dupa ce ma plimb cu parintii mei in centru, pranzul il luam acasa si savurez o supa de galuste, friptura de vita impanata la cuptor si papanasi “a la mama Soare” cu smantana dulce si dulceata de coacaze.

La ora 3 plec spre Bucuresti pentru ca la 8 am direct la telejurnal.

Cina o sar astazi, ma multumesc cu o salata de fructe si ma pregatesc sa ies in club cu fostele colege de facultate.

Duminica

Desi am fost in club, nu am stat mai mult de 3 ore pentru ca la mine weekend-ul inseamna tot munca.

La micul dejun imi pregatesc o omleta americana, nu de alta, dar astazi merg in parc sa alerg (cam 3-4 km) si am nevoie de energie.

La pranz mananc somon la gratar cu salata verde. Seara, dupa telejurnal, salata de telina cu morcov si mere.
Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec