Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Ce inseamna pentru el sa arati bine? Echivalentul tau in celebritati!

De în Sport 18 mar 2010
Nu l-ai surprins niciodata laudandu-ti vreo celebritate vizavi de aspectul ei, despre cat de sexy i se pare? Atunci afla ca pentru el, respectiva imagine se traduce cam cum sa... arati tu bine! Nu o lua ca pe o insulta la adresa ta, nici nu incepe sa tragi in el cu urlete si reprosuri de gelozie nejustificata, si tu ai favoritii tai masculini printre vedete, pe care ti-ar cam placea sa ii vrajesti, dar asta nu inseamna ca nu apreciezi barbatul de langa tine. Tot ce poti face este sa scoti din acest model al lui cateva lucruri de care sa te folosesti in imaginea ta...si cam atat! Am intrebat cativa barbati despre 'idolul' lor feminin in materie de look si conditie fizica si iata ce explicatii am primit si si ce raspunsuri am primit cand i-am intrebat daca ar dori ca iubita lor sa arate precum respectivele femei.
Eram acasa intr-o zi cu iubitul meu, relaxati pe canapea si butonand televizorul. Pe unul dintre canale era difuzat serialul "Mesaje de dincolo", cu Jennifer Love Hewitt. In gandul iubitului meu se "scria" urmatoarea fraza care la un moment dat a prins tonalitate si in realitate: "J.L Hewitt este preferata mea ca vedeta, este o femeie foarte frumoasa". Parca as fi avut un deja-vu; de fapt am avut, dar nu chiar in deplinatatea definitiei termenului; mi-am dat seama ca nu era prima oara cand mi-o pomenea pe frumoasa Jennifer si cand facea aluzie la cat de frumoasa este; in mod cert, acesta este tipul lui de femeie, chiar daca eu nu am nici in clin nici in maneca cu ea! As fi avut doua posibilitati: sa fac o imbecila criza de nervi asociata unei gelozii extreme si cu o furtuna dura de strigate si tipete (ceea ce nu ma caracterizeaza si mi se pare pueril) sau sa fi folosit acest lucru in favoarea mea, analizand-o un pic si creandu-mi un oarecare tipar cu care sa il impresionez. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ma vopsesc culoarea parului ei, sau sa imi fac operatii estetice ca sa arat ca ea, dar e usor de dedus din preferinta lui ca cel putin prin prisma a ceea ce ma intereseaza pe mine: tonus fizic, silueta, e clar ca nu degusta din fetele plinute, macar atat pot sa retin, chiar daca nici nu m-as ingrasa vreodata doar pentru a-i face pe plac, insa este bine de retinut in unele privinte. In care? Afla chiar de la ei, pentru ca am chestionat cativa barbati in vederea identificarii tiparului sexy, dar celebru de femeie si i-am supus si unei provocari, sa ne spuna daca iubita lor arata sau le-ar placea sa arate ca acea femeie. Descopera si tu ce vedeta i se pare sexy si profita de acest lucru in favoarea ta!

Cazul meu: daca tot am inceput sa va povestesc de prietenul meu, vreau sa va spun ca l-am si intrebat, special pentru articol, despre Jennifer Love Hewitt ca preferinta in materie de femei, in raport cu mine. Mi-a spus ca intr-adevar lui i se pare ca Jennifer este o femeie foarte frumoasa, care arata foarte bine (cel putin in filmele pe care le-a vazut), dar a te indragosti si a construi ceva cu o persoana nu rezidaa in acest lucru. Totusi, din acest punct de vedere, in mod cert el prefera femeile destul de siluetate, nici prea-prea nici foarte-foarte, si nu crede ca ar fi atras de vreo femeie mai plinuta, nu a avut nici in trecut o astfel de preferinta. Pentru el, a arata bine inseamna sa fii ingrijita, sa ai grija de corpul tau. Mi-a spus, intr-un mod mai subtil, ca apreciaza faptul ca am grija sa nu depasesc o anumita greutate, si ca imi fac imi fac griji si iau masuri de cate ori simt ca se mai intampla. Denota respect pentru propria persoana. Discutia se poate rezuma doar la o atractie fizica intamplatoare, insa dragostea si sentimentele sunt mai mult de atat si defapt, realitatea este alta, una mult mai complexa si uneori, complicata, dar in interiorul careia un cuplu se sudeaza dincolo de aparente.

Iulian: "personal, urasc slabanoagele. Ma rog, nu ador nici supraponderalele, genul meu de femeie printre celebritati este, de exemplu, Mariah Carey sau Jennifer Lopez. Ele sunt exemplul perfect prin care definesc eu o femeie sexy. Nu o sa imi placa niciodata Victoria Beckham, chiar daca face sala si se mentine in forma, este mult prea slaba si osoasa pentru gustul meu. Si am observat ca imi pastrez gustul si in alegerea iubitelor, majoritatea fiind plinute. Mi se par mai sexy, sincer si mai feminine; papusile Barbie nu sunt pentru mine, sunt cam false in opinia mea si mi se pare ca pun accentul mai mult pe aspect decat pe alte lucruri mult mai importante".

O alta prietena imi povestea despre iubitul ei ca are preferinte cel putin ciudate in materie de femei. Ea este o femeie care arata foarte bine la corp, cu o silueta armonioasa, la care multi barbati ar ravni, insa el mereu ii arata femei destul de plinute ca fiind foarte hot in opinia lui. El arata si foarte bine ca barbat, este un tip foarte atragator si ea nu intelege cum de ea nu intra (in totalitate) in gratiile lui ca aspect, pentru ca este sexy, si se uita la femei mult mai grasute decat ea. Gusturile sunt diferite, iar el alege astfel de femei mai plinute, dupa cum recunoaste, prin prisma unei oarecare 'utilitati'. Mi se pare usor egoist in acest sens, dar  spune, ca atunci cand face sex cu o astfel de tipa este mult mai excitat, iar zonele proeminente sunt utilizate in acest joc sexual. Stiti ca va mai vorbeam eu de "love handles" (citeste mai multe aici), acei colacei ai dragostei care pot fi folositi cu succes in activitatea sexuala. Unii barbati, asa cum este si cel despre care va povestesc (dar caruia nu ii dau numele, pentru ca testimonialul nu este cu acordul lui) considera excitante partile mai grasute ale femeilor, iar gandul la slabit li se pare o adevarata "crima" a viatii sexuale. Insa dincolo de acest amanunt, sa nu credeti ca prietena mea este ignorata sau ca primeste adevarate reprosuri vizavi de aspect, caile iubirii fiind de altfel intortocheate si rezumandu-se foarte putin la aspectul fizic. Insa acest lucru intareste ideea ca nu trebuie sa fii skinny pentru a fi placuta, si mai mult decat atat, iubita.Razvan: "Mi se pare ca se pune foarte mult pret pe aspect in ziua de azi; chiar daca este prima forma de comunicare  cu o femeie, nu inseamna ca aceasta este definitorie. Atunci cand incepi sa te indragostesti de o femeie nu o vezi goala (nu este acesta un test, sau cel putin asa era pe vremea mea, astazi nu mai stiu dce sa spun despre "goliciunea la prima cunoastere"), si oricat ai incerca, ca barbat sa ii "vizualizezi" formele, ele nu corespund niciodata cu originalul (va spun din propria experienta :D, nu in sensul rau). Primele intalniri sunt de tatonare a terenului si gandurile iti zboara mai putin la aspect ci mai mult la convingerile ei, la educatia pe care o are, la ingrijirea exterioara per total. Este adevarat ca trebuie sa corespunda unui tipar. De exemplu, eu am avut si iubite mai plinute si mai putin plinute, si nu in asta consta aventura unei relatii si frumusetea ei. Mi se par foarte sexy insa femeile care fac sport! Fie plinute sau grasute, mersul la sala sau dedicarea unui minim de timp acasa acestui aspect imi da impresia ca sunt persoana sanatoase cu un corp si o minte sanatoasa, vorba proverbului! Ce vedeta mi se pare sexy? Dar atat, doar sexy caci mai mult nu am cum sa stiu, pot sa spun despre Shakira de exemplu ca imi place sau chiar Jennifer Aniston. vezi, destul de diferite ca personalitati si aspect!"

Sorin: "Evident ca imi zboara ochii de colo pana colo cand vad femei frumoase, iar o femeie este in opinia mea frumoasa cand arata respect si implicare in propria persoana: curata, ingrijita, sexy, mereu aranjta, niciodata neglijenta cu aspectul ei. Voi ne acuzati pe noi ca ne uitam dupa toate fustele, dar si voi ravniti la o multime de celebritati masculine, insa voi le pastrati pentru voi sua intre voi, pe cand noi vi le spunem franc in fata. Mi se pare corect: ce e rau sa vad frumusete intr-o alta femeie decat iubita mea? Sunt o multime de femei frumoase pe lumea asta, a fost generos Dumnezeu cu ele si mi se pare cinism si ipocrizie sa spun despre Beyonce sau Kim Kardashian ca arata rau! Eu vorbesc tot timpul cu prietena mea despre aceste lucruri si nu avem probleme legate de gelozie de acest fel. Imi place un corp de femeie frumos modelat de Dumnezeu, dar ingrijit de femeia care il detine. Nu zic ca nu sunt frumoase sui femeile plinute, cele doua mentiuni de mai sus validand acest lucru (nu sunt tocmai cele mai slabe), dar am cunoscut femei care, scuza-ma ca iti spun, dar erau chiar lipsa de orice respect, ca sa nu spun altcumva, cu propriul lor corp: pur si simplu isi bateau joc de el; nu le pasa de ce mancau, cat mancau si pe urma se plangeau ca s-au ingrasat ingrozitor. Cu scuzele de rigoare fata de femei, dar una este sa fii grasuta, dar sa vada barbatul ca te straduiesti sa arati si mai bine, si alta este sa lasi al voia poftelor tale culinare propriul corp. E urat, chiar si atunci cand esti slaba, trebuie sa fii atenta si sa te ingrijesti sa fii sanantoasa si sa arati cat mai bine...si pentru tine, dar si pentru barbatul de langa"

Andrei: "Femeia ideala pentru mine este undeva intre Beyonce si Megan Fox, adica prietena mea :)! Nu am un ideal de femeie, dar respect femeile care au grija de ceea ce le-a oferit natura si nu denatureaza propriul corp expunandu-se constient la cele mai nocive procese. Fiecare femeie are frumusetea ei si exista cate un barbat pentru fiecare dintre ele. Si recunosc ca imi plac "femeile de revista", ma atrag, ar fi si anormal sa nu se intample asa si este adevarat ca poate mi-as dori/mi-as fi dori sa am copii cu multe dintre ele, insa cu siguranta nu ele imi sunt sortite. Imi iubesc prietena mea ca un tot, nu numai pentru corp, care este apetisant daca tot a venit vorba :), dar sincer nu stiu daca mi-ar placea sa arate ca ele - am impresia ca nu s-ar potrivi ca personalitati!

Care este idealul iubitului tau printre celebritati si cum vezi tu acest lucru? Crezi ca a vedea in alte femei un sex-simbol inseamna inselat? Te simti jignita? Sau dimpotriva, crezi ca ai ce invata din aceste preferinte ale lui?
Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cristina Rogobete (26.03.2010, 09:42)
ESTE O CHESTIE DE GUSTURI PUR SI SIMPLU...
Răspunde-i
(18.03.2010, 18:23)
ana beatriz barros. nu am ochii ei, dar semanam la cupa D :)
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 apr