covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»

Ce faci dupa divort?

De în Tu si El. 16 aug 2009
Cel mai sigur, o depresie. Cele mai multe dintre femei sufera. Cumplit. Indiferent cine a hotarat ruperea relatiei, ele sunt cele mai afectate. Se intreaba unde au gresit si cu ce, ce puteau face in plus pentru a pastra relatia, barbatul, casnicia…Divortul, despartirea in sine, e considerata un factor de stres dintre cele mai mari. Chiar si numai dupa doi ani de casnicie e greu sa accepti idea ca de acum inainte te reintorci la statutul de femeie singura. Si divortata pe deasupra. Suna atat de urat! Si nu e numai asta. A fi divortata inseamna a fi esuat intr-o relatie. Indiferent a cui a fost vina si tu ai facut parte din relatia aceea, asa ca e si inadecvarea ta. Daca ai fi deschis mai bine ochii inainte de casatorie, nu ai fi ajuns poate la divort. Poate fi sau nu adevarat punctul asta de vedere.

Cert e ca atunci cand se face o evaluare unui om, se ia in calcul si capacitatea lui de integrare sociala. Din ce familie provine, ce educatie a primit, pana la ce nivel a reusit sa “urce” cu studiile, ce statut familial are, daca a avut sau nu probleme cu legea, etc. Astea toate alcatuiesc un profil al individului. In cazul abandonarii premature a studiilor, a mai multor relatii nedefinitivate, a unuia sau mai multor divorturi, se poate spune ca persoana respectiva nu a “inteles” prea bine care sunt regulile societatii din care face parte si ca nici nu stie cum sa le respecte.

Care e motivul pentru care se invinovatesc femeile cand se destrama relatia? Din obisnuinta. Daca au fost parasite pentru alta, or sa isi spuna ca puteau face un efort sa arate mai bine, sa fie mereu dichisite si aranjate; ca ar fi putut sa fie ceva mai deschise la capitolul sex. Daca motivul divortului a fost nepotrivirea partenerilor, e tot vina ei, ca nu a ales din start pe cineva potrivit siesi. Daca, din nefericire, sotul a decedat, e tot vina femeii. A facut ea ceva rau, un pacat, drept pentru care Dumnezeu a pedepsit-o, luandu-i barbatul. Si tot asa.

E foarte greu sa treci printr-o despartire. Odata ce te-ai obisnuit, uneori in decurs de ani buni, cu o persoana, ii cunosti tabieturile, ce ii place si ce nu, il simti in permanenta, zilnic, in preajma ta, ii cunosti mirosul, mersul, felul in care doarme, respira, mananca, vorbeste, esti obisnuita sa ii auzi glasul, cand toate astea dispar, se creeaza un gol pe care, pe moment, nu ai cu ce sa il umpli. Sau, cele mai la indemana sunt lacrimile si regretele; amintirile.

Durerea asta de nesuportat, tristetea si apatia, depresia, provin si din faptul ca femeia e mult mai dependenta de barbat. Mai ales din punct de vedere afectiv. Dar, din nefericire, de multe ori, si financiar. Daca ea ar fi mai independenta, mai stapana pe viata ei, cu picioarele pe pamant, nu s-ar mai simti asa in aer, odata ce el dispare din cadru.

Imediat dupa despartire ea se simte fara rost, uneori chiar si fara motiv pentru a mai trai. Dar viata ei merge inainte, fie ca vrea, fie ca nu. Si, cu timpul, ajunge sa constate ca ea e aceeasi persoana, cu aceleasi trasaturi, afinitati, abilitati. Nu a fost transformata in nimic altceva. Nu i s-a pierdut personalitatea si caracterul, sinele, asa cum avea senzatia imediat dupa despartire. Sunt tot acolo. Dar pana sa ajunga sa simta asta trec saptamani si luni de durere si neintelegere, de tristete si depresie. Fie ca alege sa le administreze singura pe toate, fie ca cere ajutor, fiecare zi care trece seamana cu firicelele de nisip dintr-o clepsidra. Se scurg cu lentoarea picaturii chinezesti si fac rani similare, dar in suflet. Rani care se vindeca cu greu, in perioade foarte mari de timp.

Se pare ca perioada necesara pentru a-ti reveni dupa o relatie incheiata este egala cu jumatate din perioada duratei relatiei. Suna destul de infricosator si de greu de dus.

Dar nu e intotdeauna astfel. Sau, ar putea sa nu fie. Acum exista posibilitatea sa te duci sa ceri ajutor unui specialist. Sau poti inlocui, chiar daca cu greu, obisnuinta relatiei cu multe alte lucruri pe care le-ai tot amanat sau ai vrut sa le faci si nu ai ajuns la ele. Fiecare dintre noi are o astfel de lista, cu lucruri pe care si-a dorit sa le faca si le-a tot amanat din varii motive. Ei bine, asta ar fi un moment foarte bun pentru a incerca sa le faca. Ar fi ca un fel de validare care sa ii redea increderea in propria persoana. Sa ii spuna ca nu e totul pierdut pentru ea, tocmai pentru faptul ca ea e inca acolo; face parte din viata ei si si-o poate hotara precum simte de cuvinta.

Cred ca nu exista persoana care sa nu fi avut parte, macar odata in viata, de o despartire. De orice fel. O pierdere a unei persoane dragi. Poate ca e unul dintre cele mai grele lucruri de dus in viata asta. De multe ori, indiferent de cauze, o percepem ca pe o respingere, ca pe o abandonare. Iar asta e una dintre cele mai mari temeri ale omului: cea de abandon. Si ea provine in parte din felul in care am fost crescuti si educati.

Dar, odata ajunsi la maturitate, putem sa reordonam si sa readministram aceste lucruri in asa fel incat sa ne fie bine mai intai cu noi insene si apoi impreuna cu altcineva, in cadrul unei relatii. In felul asta fiecare o sa realizeze ca nu depinde de nimeni pentru a respira, pentru a functiona si trai. Singura persoana pe care te poti baza cu adevarat, oricand, esti TU. Iar viata ta incepe cu tine, in fiecare dimineata cand deschizi ochii. Ce mai adaugi pe parcurs, persoanele pe care vrei sa le ai alaturi, sunt bine venite. Dar nu depinzi de ele decat in masura in care lasi sa se intample lucrul asta, sau iti doresti tu asta.

Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 15

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

michael mary (13.10.2018, 16:12)
Bună ziua, sunt Mary Michael, sunt aici pentru a obține această veste bună pentru întreaga lume despre modul în care i-am recuperat soțul. Am fost nebun când dragostea mea m-a lăsat pentru o altă fată luna trecută, dar când mă întâlnesc cu un prieten care mă introduce la Dr. Imed Marele Messenger, i-am spus problema mea Dr. Imed despre cum m-a părăsit soțul meu și, de asemenea, necesare pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns în locul potrivit unde îmi voi aduce dorința inimii fără efecte secundare. Mi-a spus ce trebuia să fac, după ce a fost terminat, în următoarele două zile dragostea mea ma sunat la telefon și mi sa spus că îmi pare rău să mă trăiesc acum înainte și în săptămâna următoare după ce dragostea mea ma chemat să plec pentru iertare , am fost chemat la interviu în compania mea dorită fiind nevoia de a lucra în calitate de supraveghetor. Sunt atât de fericit și copleșit că trebuie să le spun întregii lumi despre modul în care Drigbinovia mă ajută să îmi îndeplinesc dorința inimii. Drigbinovia este un specialist de tot felul de vrăji și de o magie bună. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Drigbinovia la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

Mulțumește-mi mai târziu.
Răspunde-i
michael mary (13.10.2018, 16:10)
Bună ziua, sunt Mary Michael, sunt aici pentru a obține această veste bună pentru întreaga lume despre modul în care i-am recuperat soțul. Am fost nebun când dragostea mea m-a lăsat pentru o altă fată luna trecută, dar când mă întâlnesc cu un prieten care mă introduce la Dr. Imed Marele Messenger, i-am spus problema mea Dr. Imed despre cum m-a părăsit soțul meu și, de asemenea, necesare pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns în locul potrivit unde îmi voi aduce dorința inimii fără efecte secundare. Mi-a spus ce trebuia să fac, după ce a fost terminat, în următoarele două zile dragostea mea ma sunat la telefon și mi sa spus că îmi pare rău să mă trăiesc acum înainte și în săptămâna următoare după ce dragostea mea ma chemat să plec pentru iertare , am fost chemat la interviu în compania mea dorită fiind nevoia de a lucra în calitate de supraveghetor. Sunt atât de fericit și copleșit că trebuie să le spun întregii lumi despre modul în care Drigbinovia mă ajută să îmi îndeplinesc dorința inimii. Drigbinovia este un specialist de tot felul de vrăji și de o magie bună. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Drigbinovia la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

Mulțumește-mi mai târziu.
Răspunde-i
Rodela Camila (23.08.2018, 01:45)
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: [email protected]
Răspunde-i
Rodela Camila (23.08.2018, 01:44)
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: [email protected]
Răspunde-i
Cristina Marioglou (10.11.2012, 11:42)
Ai spus ca esti in cursul unui divort, dar nu ai mentionat care a fost motivul producerii lui. Nu ai de ce sa te simti prost. Din nefericire, exista multe cupluri care esueaza in casnicie, partenerii luand-o apoi de la capat, continuandu-si viata. Mai important decat ce gandesc ceilalti despre tine e cum te simti tu, cum faci fata acestei schimbari din viata ta. Se spune ca atunci cand aduci o schimbare in viata ta sau a altora, e bine sa inlocuiesti ceva cu altceva. Divortul fiind nepronuntat inca si procesul in sine mai de durata...afectiva, poate ar fi bine sa iti gasesti o preocupare noua sau sa faci ceva ce ti-ai dorit si n-ai apucat sau ai tot amanat (un curs de dans?, sa studiezi ceva...). Fiecare persoana are nevoie de o anume perioada pentru a se reface in urma unui divort. Nu exista o perioada standard. Cat despre telefoanele si mesajele lui...poti pur si simplu sa nu ii mai raspunzi. In cele din urma va inceta. Si apoi, fiind in situatia asta, ce mai conteaza ce iti spune sa faci sau sa nu faci? Esti femeie in toata firea si nu mai ai nevoie sa ti se spuna ce sa faci cu viata ta. Fa ceea ce consideri tu ca e mai bine pentru tine si asuma-ti cu responsabilitate asta. Nu se pune problema cine e mai bolnav...se stie ca barbatii in genere sunt foarte posesivi si nu prea accepta sa "piarda" o femeie, o sotie. Nu stiu sa dea drumul. Dar asta e problema lor, nu a ta. Daca esti hotarata sa te desparti de el, atunci mergi pe drumul tau si vezi-ti de ale tale.
Răspunde-i
lukita (09.11.2012, 22:14)
Si eu sunt in divort dupa o perioada de 5 ani. Din fericire nu avem copii dar totusi, cateodata ma simt groaznic, ma gandesc cum se uita lumea la mine sau ce gandesc altii despre mine. Din pacate, fostul sot vrea sa fim prieteni, sa vorbim, sa ne intelegem. Eu nu stiu ce simt in momentele astea, dar nu imi surade ideea si totusi ma suna zilnic, imi trimite mesaje. El crede ca o sa ne impacam dar eu nu-mi mai doresc lucrul asta. Sper ca nu o sa am nevoie de asa o lunga perioada de timp ca sa-mi revin. Am citit ca specialistii ne recomanda sa ne petrecem timpul in compania altor persoane, prieteni, sa leg noi prietenii sa cunosc oameni noi. Dar cum as putea astfel daca fostul nu ma lasa? Imi spune in continuu ca nu i se pare normal ca eu sa-mi continui viata, sa ies seara in oras si sa astept divortul si apoi sa-mi"fac de cap". Va rog sa-mi spuneti cine e mai bolnav eu sau el?
Răspunde-i
dana (23.04.2012, 13:31)
Mi-a placut fraza din articol, "singura persoana pe care te poti baza cu adevarat, oricand, esti tu", am avut o casnicie de 20 de ani, sper sa nu dureze 10 ani sa-mi revin, au trecut 7 luni, dar e groaznic, eu am simtit sa ma rup total de el din momentul in care a plecat de acasa, nu vreau sa-l vad, sa-l aud sau sa-i vorbesc, nu stiu daca procedez corect avand in vedere ca avem si 2 copii, dar asta simt, un om care a procedat cum a facut-o el, a plecat de la copii lui la copii alteia, dupa o casnicie frumoasa, consider ca mai merita nici o privire macar din partea mea.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (04.09.2009, 16:33)
Anais, precum spuneam, toti oamenii trec printr-o despartire, prin astfel de stari si sentimente grele.
Incearca sa nu iti mai incepi viata cu el. Stiu ca este foarte greu, dupa atatia ani, dar iti va fi mai usor daca te vei concentra mai mult asupra vietii tale si cea a copilului.
Nu esti intr-atat de in varsta incat sa nu te mai gandesti la a-ti reface viata. Oricum ai vrea tu sa faci lucrul asta.
Doare. Doare tare. Insa stii si simti ca intr-o buna zi o sa treaca. Si atunci, vei privi in urma si vei vedea ca tu esti cea care a castigat, care e deasupra. Pana atunci, incearca sa iti gasesti echilibrul tau, sa pui accent pe ce iti place TIE, pe ce ai vrea sa faci si te-ar multumi, te-ar face fericita. El a hotarat sa iasa din viata ta. Accepta-i decizia si continua-ti viata. POTI!
Răspunde-i
stroe anais (01.09.2009, 13:26)
si eu credeam ca numai eu simt ca sunt intr-o situatie fara iesire, simt aceleasi lucruri pe care le descrie Carmen, nesiguranta, confuzie, regrete, teama de a mai lega o relatie si de ce nu si lipsa de chef pt a mai avea pe cineva, e ORIBIL.
La mine e foarte dragut ca am acceptat sa vina la fiul nostru si il mai si vad cam in fiecare weekend, ceea ce ma bucura, dar abia dupa ce pleaca si eu si copilul ne simtim groaznic. Oare el cum se poate simti bine? defapt imi raspund singura ca e un barbat fericit, are tot ce-si doreste.... Nu pot iesi din staarea asta rea ba chiar mai rau cred ca m-am imbolnavit, am un nod in gat, ceva ce ma apasa, la propriu. Vreau sa merg mai departe, dar cum? Nu stiu, probabil voi invata. Cu el am fost impreuna de la 18 ani, acum la 42 ne-am despartit, nu stiu sa traiesc fara EL. Nu ma pot RUPE total de EL, ma gandesc in permanenta ce ar zice, cum ar fi zis, cum i-ar fi placut... tot felul, de cand fac ochi dimineata este in gandul si in sufletul meu. Uneori ma gandesc: cat rau trebuie sa imi mai faca ca sa ma RUP. Dar acum inteleg ca nu numai eu ma simt foarte rau, asa parasita. Cristina, ma bucur ca te-ai gandit sa scrii despre divort, este de ajutor pentru multe femei, eu asa cred. Anais
Răspunde-i
Cristina Marioglou (20.08.2009, 22:28)
Berbecutz (ce dragutz!), ma bucur ca privesti optimist lucrurile. Nu e musai sa fie nevoie de jumatate din timp. Important e sa nu te pierzi tu cu firea si sa nu o iei in jos. Incet incet, se vor rearanja lucrurile, ai sa vezi. Mult succes.
Răspunde-i
GABRIELA VASILESCU (20.08.2009, 14:55)
Eu incerc sa ies, sa depasesc. Sper sa nu fie nevoie de jumatate din timpul cat a durat casnicia. S-a terminat iar acum incerc sa fac cumva sa-mi fie mai bine dpdv. financiar. Si-om mai vedea...
Răspunde-i
Cristina Marioglou (19.08.2009, 21:12)
Alina, cred ca trebuie sa iti fie foarte greu. Dar dupa 31 de ani impreuna cu aceeasi persoana, ati consumat multe impreuna, ati trecut prin multe. Si femeile si barbatii fac crize de varsta, pe care le manifesta fiecare cum poate. Al tau sot probabil ca s-a "speriat" de faptul ca inainteaza in varsta si, fiind cu una mai tanara, crede ca asta il poate intineri si pe el. Daca nu a reusit sa se maturizeze pana acum si sa inteleaga ca nu poti opri timpul in loc, asta e.

Depinde de tine ce vrei pe mai departe, pt restul vietii tale. Si sa nu crezi ca nu ai sa poti, orice ar fi acel ceva. Precum spuneam si in randurile de mai sus, lipsa lui nu te anuleaza pe tine ca femeie, ca individ. Atata doar ca vei avea nevoie de timp si de efort sa o iei poate de la capat, sau sa iti oferi ce mai crezi tu de cuviinta pe viitor.
Răspunde-i
alina (19.08.2009, 07:50)
Dupa o casnicie de 31 de ani sotul meu a ales sa fie cu o pesoana cu 24 de ani mai tanara decat el. Cum sa merg mai departe ,cum sa ies din asta
Răspunde-i
Cristina Marioglou (17.08.2009, 21:43)
Carmen, iesire exista pt toata lumea. Se zice ca timpul le vindeca pe toate, dar putem sa o luam putin inaintea timpului, sa nu il asteptam pe el sa ne vindece ranile pe care noi ni le-am facut. Fiecare se reconstruieste si isi reorganizeaza viata in ritm propriu. Ai incredere in tine si priveste inainte cu curaj. E vorba de viata ta, de tine, de ce vrei sa faci si sa traiesti tu in continuare. "Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista"; asta e treaba ta.
Răspunde-i
carmen (17.08.2009, 11:11)
ce sa spun ..punct ochit punct lovit ..ce ne facem daca totusi nu reusim sa mai depasim momentul care ne-a bagat in aceasta stare ..uneori nici tratamentul nici gindirea pozitiva nu reuseste sa ne ajute.mai ales ca nici urmatoarele incercari de a avea o relatie esueaza lamentabil si incepi sa te gindesti daca oamenii au luat-o razna sau tu ..nu mai esti capabila sa ai o relatie adevarata !nu am crezut ca un asemenea eveniment te poate stigmatiza pe toata viata ...si ma gindesc cu groaza ca tot restul vietii va fi o lupta cu nesiguranta si cu confuzia in care ai fost aruncata fara nici un fel de scrupule si regrete ...oare pentru unii nu mai exista iesire ????
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Tu si El.
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 apr