Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Atractie irezistibila

De în Tu si El. 2 dec 2008
Inca de mica, orice fata isi doreste un baiat, un partener, o viata de familie si viseaza la o nunta ca in povesti. Unele asteapta ca el, Fat Frumos, sa vina pe un cal alb si sa le “salveze”, sa le faca fericite. Altele il cauta asiduu, incercand iar si iar sa il gaseasca pe El, cel ideal, cel mul visat si dorit. In cazurile cele mai fericite, acesta apare la momentul “oportun” si are chiar “bunul simt” sa se respecte intreaga “formula”, adica sa fie frumos, brunet cu ochii albastri, inalt, elegant, atent, iubitor, sa isi doreasca relatia cu ea si sa se implice in tot ceea ce inseamna viitorul lor impreuna. Ba chiar isi doreste si copii si ajunge sa fie un tata minunat pentru acestia. Ce poate fi mai minunat decat sa iti vezi toate visele implinite?!? Sa ai parte de fericirea pe care ti-ai dorit-o si la care ai sperat mereu?!?

Deci, esti casatorita, fericita, ai un copil minunat, tot ce ti-ai dorit vreodata sa ai in viata si…intamplator, apare un alt El. Pe care nu il asteptai, pe care nu ti-l doreai dar, pe care l-ai simtit intotdeauna in adancul fiintei tale. Este barbatul acela pentru care simti intr-o secunda ca ai face orice, ca i te-ai oferi pe data daca el ar dori asta si in mod neconditionat. Nu astepti nimic de la el, nu i-ai cere absolut nimic.

Iti arunca doar o privire si te simti vrajita, posedata de acest alt barbat, care poate nu are nici o intentie in ceea ce te priveste. Dar tu simti ca plutesti, ca ti-ai pierdut reperele. Nu mai stii exact cine esti, ce cauti in acel loc, nu mai realizezi ca de fapt, alaturi de tine se afla sotul si copilul tau. Acea singura privire, aruncata in treacat, te-a vrajit pur si simplu. Simti ca ai fi capabila sa renunti la tot; la tot ce ai visat vreodata sa ai si ti s-a implinit. La acest sot minunat cu care te intelegi foarte bine in toate privintele, la casa frumoasa si primitoare pe care voi ati aranjat-o astfel incat sa va contina nu numai fiintele dar si sufletele, care te face sa te simti atat de acasa, atat de bine; la copilul pe care ti l-ai dorit din prima clipa in care l-ai vazut pe el, pe sotul tau de care ti-ai jurat ca nu te vei desparti niciodata.

Ce se petrece in interiorul tau seamana ca o furtuna nedorita, care da totul peste cap intr-o clipita. Nu poti sa iti stavilesti si sa iti stapanesti sentimentele. Continui sa ii zambesti sotului, sa iti mangai tandrul copilul, insa in mintea si in sufletul tau se petrece o schimbare brusca: altcineva s-a strecurat acolo, pe nesimtite, intr-o clipita, si nu esti convinsa ca il vei mai putea alunga vreodata. E acea unica iubire care ti se intampla o singura data in viata, daca esti suficient de norocoasa, pe care ai simtit-o mereu in inima ta, dar la care ai renuntat sa mai speri sau sa mai visezi, considerand-o ceva ireal, din alta viata, care nu iti poate apartine, care nu ti se poate intampla tie. Ai citit in carti despre asa ceva, ai auzit astfel de povesti de dragoste, ai vazut aceeasi tema in filme. Si toate astea nu au facut decat sa iti intareasca ideea ca asa ceva nu se petrece in viata reala. Ca nu ti se poate intampla tie.

Functionezi in continuare, dar ca un fel de robot. Tu esti acolo, doar sufletul tau nu mai stii exact unde se afla. Gandurile iti sunt confuze, incerte. Nu stii ce ai de facut, daca ai de ales sau nu. Tot ce stii e ca pe moment, vei face fata, te vei aduna cumva si vei continua sa existi, sa fi, ca si mai inainte.

Nu te poti trada fata de cei dragi. Bucuria si preaplinul sentimentelor ce te-au subjugat sunt de nedescris pentru nimeni. Asa incat le pastrezi pentru tine, ca pe ceva drag, pe ceva minunat si unic. Stii bine ca au mai existat astfel de momente in viata ta, in care ai fost nevoita sa iti pastrezi trairile doar pentru tine, sa nu le arati celor din jur ce gandeai sau simteai de fapt. Ai reusit de atatea ori inainte, ai sa poti si acum.

Nu suporti gandul ca i-ai putea rani pe ei, pe sotul si copilul tau. Ar fi nedrept! Nu ai fost in stare niciodata sa fi atat de cruda cu altcineva. Dar cu tine insati?!? In definitiv, cum ar fi sa lasi sa treaca pe langa tine pe acest alt El, pe care nu ai mai avut curajul sa speri ca il vei intalni vreoada in viata asta?!?

Continui sa te zbati in interiorul tau, sa incerci a te elibera cumva din aceasta “stransoare”. Ai vrea sa il stii plecat deja, disparut pentru totdeauna, sa nu mai fie acolo si sa respire acelasi aer cu tine; dar in acelasi timp nu te poti opri sa il “simti”, sa il percepi cu fiecare particula a fiintei tale. Iti mai dai putin ragaz pentru a-ti imagina cum ar fi daca…Insa gandul la ce ar putea urma e mult prea coplesitor pentru a-l mai putea tolera si accepta. Il opresti in cele din urma. Il alungi cu un gest ca si cum ai incerca sa indepartezi ceva care te incomodeaza.

In clipele urmatoare dorinta iti este implinita. El pleaca si se pierde in multime, asa cum il simti ca se pierde si in adancul fiintei tale, asa cum simti si stii ca nu iti este dat sa il mai revezi vreodata.

Respiratia ti s-a mai linistit, mintea iti este parca mai limpede. Doar sufletul e cumva de negasit. Probabil ca e si el pe undeva pe aici. Sau poate a plecat impreuna cu El? Iti doresti sa afli cat mai repede raspunsul la aceasta intrebare. Alfel nu ti-ai mai putea continua minunata viata, alaturi de minunatul tau sot si copil.

S-a intamplat cu adevarat?!?
Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 17

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

lia (15.12.2008, 18:57)
Draga valewska,departe de mine gandul sa te judec sau sa ridic piatra...fiecare avem propriile noastre greseli,rataciri,amintiri ce nu pot fi sterse...Eu am facut greseli mult mai mari decat tine (cicatricele nu se vor vindeca niciodata).Am dat un sfat tuturor(desi nimeni nu mi l-a cerut) nu in mod special tie..si in nici un caz ca o condamnare,verdict asupra faptei tale.Fiecare este in mod cert constient de greseala savarsita care,contribuie la dezvoltarea sa,maturizarea sa. Din greseli inveti cel mai mult.Ai invatat ceva ...de acum incolo, drum drept si lumina.
Te sarut si SARBATORI FERICITE ! AI MULTE PRIETENE ! NU ESTI SINGURA !
Răspunde-i
Cristina Marioglou (14.12.2008, 20:08)
Valewska,
cred ca ai putea sa meditezi acum, avand mai mult timp ca oricand, asupra celor intamplate in trecut, a faptului ca ti-ai "permis" acea aventura atunci si apoi ai simtit sa spui adevarul si nu sa alegi minciuna. din cele ce spui, reiese ca te-ai folosit subconstient de acest eveniment pt a atrage cumva atentia asupra ta, pt a face cumva sa contezi mai mult (atat cat simteai tu ca aveai nevoie) pt sotul tau.

incearca sa nu mai fi atat de aspra cu tine. poate metoda folosita de tine nu a fost cea mai eleganta si cea mai corecta, insa atat ai putut tu atunci si acum. toti avem limite si ajungem sa le depasim doar cand avem o motivatie majora, altfel, functionam in spatiul delimitat de ele. iar asta nu e nici bine si nici rau. odar ca asa stau lucrurile.
Răspunde-i
valewska (13.12.2008, 22:11)
pt. lia
multumesc ca ai raspuns mesajului meu
stersesem pasul pierdut....dar un comentariu binevoitor a nascut semne de intrebare in mintea sotului.... si a inceput sa caute... nu cred ca ar fi aflat vreodata ceva.... dar m-a intrebat si nu am putut sa mint... desi aceasta minciuna ar fi salvat relatia... nu am putut si nu am vrut sa mint.... este adevarat ca relatiei noastre ii lipseste ceva, el are foarte multa libertate, face doar ceea ce vrea si cand vrea.... deseori ma simt un accesoriu, asa ca floarea de la butoniera...uneori cred ca traiesc intr-o lume creata de mine, unde nu vad decat ceea ce-mi place si nu realitatea... desi spune ca ma iubeste, ca sunt sufletul-pereche, ceea ce face contrazice.... poate ca acum e ranit, dar inainte? acum iese cu prietenii si mai mult ca inainte, merge la evenimente singur...eu cresc copilul, merg la serviciu, plang si astept ca el sa-si gaseasca linistea si sa ma aleaga tot pe mine... citind ceea ce am scris imi dau seama ce slaba sunt... ca el nu a vazut niciodata ceea ce imi doresc, nu il intereseaza ceea ce imi doresc si nu cred ca ii va pasa vreodata.... dar nu pot renunta la speranta ca miine va fi altfel, ca isi va da seama ce importanta sunt pentru el, ca pentru a primi este necesar sa si oferi... nu fiti prea aspre cu mine, nu am nici macar o prietena...
Răspunde-i
dianye (10.12.2008, 10:37)
Am trecut si eu recent prin asa ceva , am 20 de ani , un baiat minunat langa mine ... insa la un moment dat a aparut brusc si din senin , chiar daca a fost langa , la un pas de mine si nu il obsevasem pana atunci ...Dar mi-a dat totul peste cap , pentru cateva saptamani nu mai stiam de nimeni , nu stiam cine sunt , si de ce el aparut din neant !! A venit , a stat o clipa iar mai apoi a plecat la fel de repede cum a intrat in viata mea . Acum m-am reintors la vechea eu , si e bine , insa asemenea "furtuni " frumoase nu se uita niciodata . Asta pentru ca in momentul in care ai acasa o relatie frumoasa , ti-e greu sa renunti si sa o iei de la capat , mai ales ca e e un Don Juan , preferi sa ramai cu amintirile , si regretul ca nu s-a intamplat mai devreme ...
Asa cum zicea cineva relatii perfecte gasesti mai rar , iar cele care sunt perfecte pentru tine , nu vor dura prea mult ... Asta cred eu , si mereu asa a fost .... SI da ,!!! Esuperb sa fii atinsa asa cum o face EL ... insa ne aducem mereu aminte de cel de acasa ... si va dau dreptate voua celor ce souneti ca nu merita sa renunti la o relatie de cativa ani ( mai ales casatorie si copii ) pentru o aventura .. fie ea si atat de frumoasa ... decat daca ne va fii cu adevarat mai bine ....
Răspunde-i
rodica (10.12.2008, 09:16)
Citind articolul tau,tot timpul m-am gandit la Mihaela R......probabil ca de aceea sunt multe care o aproba,care-i lauda curajul de a face numai cum simti ca-ti este bine,de a gandi cu sufletul...si lasand ratiunea deoparte.Nimeni nu stie cum e mai bine,mai corect,onest sa procedezi cand esti dus de val...te lupti sau cedezi ...ai liber arbitru si suporti consecintele."suntem fauritorii propriului destin".
Oricum,iubirea e ceva innaltator,daca este pura,casta.
Răspunde-i
lia (09.12.2008, 18:01)
Se fac pasi gresiti si din pura curiozitate...nu numai din sentimente,trairi aparte.
Acestia trebuiesc stersi precum stergi cu mopul si nicidecum marturisiti,caci lasa urme ce NU se sterg niciodata.Cel care a calcat gresit trebuie sa uite el insusi..nu sa imparta povara. E greu,e foarte greu sa mai beneficiezi de incredere din moment ce ai spulberat-o.Recunoasterea sau marturisirea pasilor pierduti nu este o dovada a iubirii ce-i porti,ci o dovada a slabiciunii tale in fata tentatiilor.
Răspunde-i
aftene mihaela (07.12.2008, 19:16)
as vrea si eu sa stiu daca trece asa ceva vreo data ? Acest sentiment dispare vreodata si mai poti fi ca inainte?
Răspunde-i
gladiatoarea (06.12.2008, 13:02)
Uneori monotonia relatiei de cuplu sau timpul prea putin petrecut impreuna,lipsa de comunicare te pun in situatia de a fi nesigura pe tine,pe ceea ce reprezinti tu ca femeie.Posibil ca magicul ,,El" sa apara intr-un astfel de moment.Daca este doar un flirt nevinovat te redescoperi tu o alta femeie prin ochii lui.Depinde de tine pana unde lasi lucrurile sa mearga.Este posibil ca pentru tine sa fii fost doar un flirt,un joc dar sa fie perceput altfel de cei din jur si pretul pe care trebuie sa il platesti sa fie enorm.Dar trebuie sa iti asumi responsabilitatea faptului ca singura te-ai pus intr_o situatie vulnerabila.Indiferent care au fost motivele pentru care ai cedat in fat unui flirt un lucru este sigur in relatia ta de cuplu lipseste ceva,acel ceva il cauti la magicul el.Posibil ca un flirt sa te ajute sa depasesti un moment de impas in relatie.Daca intre parteneri exista comunicare poti sa depasesti orice problema esential sa discuti constructiv pe marginea acesteia.
Se poate intampla oricui dar esentia e sa nu iti pierzi controlul ,indiferent ca este flirt virtual sau real bucura -te de ceea ce adus constructiv in viata ta.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (06.12.2008, 12:52)
Pentru un barbat este foarte greu sa accepte ca a fost "tradat" de o femeie. e ca un fel de "castrare" psihologica. chiar daca intamplarea a avut loc cu mult timp in urma, barbatul o percepe la fel. e nevoie de maturitatea lui pentru a putea trece peste asta. poti incerca sa faci apel la modul de gandire si de comportament al unui barbat. ei pot veni oricand cu scuza: a fost doar o aventura, nu a insemnat nimic pentru mine, nu a fost decat sex. la femei pare inacceptabil asa ceva...de catre ei, desigur. este vorba de alta optica, de alt gen de orgoliu. desi cred ca de ranit si suferit o facem aproape la fel si noi si ei.

fiecare cuplu e unic si are propriile lui probleme sau neajunsuri.

incearca sa iti raspunzi la intrebarile: de ce ai simtit nevoia sa ii marturisesti ca l-ai inselat cu un alt barbat? de ce acum, dupa atata timp si nu atunci, cand s-a intamplat.

dupa ce vei reusi face asta, este foarte posibil sa iti dai seama ce strategie poti adopta pentru a-ti mai recupera relatia si familia.
Răspunde-i
valewska (04.12.2008, 21:13)
20 ani, facultate, barbatul ideal, iubire, casatorie...dupa 10 ani de casatorie, rutina, sotul lucra in alt oras, a aparut un oarecare el, care a creat o iluzie... n/a fost decat o aventura, dar probabil cea mai mare greseala din viata mea....apoi familia s/a reunit, copilul s/a nascut, o minunatie....iar intr/o zi, intr-un moment de sinceritate spun sotului de aventura, trecusera cinci ani de atunci..... acum viata noastra e un cosmar, tristete, despartiri, copilul sufera, lacrimi, lacrimi.... mi/a spus "te iubesc enorm dar nu te mai vreau" ... oare iubirea invinge totul? mai pot recastiga barbatul pe care il iubesc, tatal copilului meu, familia mea? infidela, valul pictat.... filme... oare povestea mea se va termina cu banalul divort sau cu happy/end...
Răspunde-i
Cristina Marioglou (04.12.2008, 17:39)
Alexandra, cred ca nu probleme cautam noi in mod special; mai degraba tindem sa ne completam, sa ne implinim si sa ne perfectionam, atat intelectual cat si sentimental.
Răspunde-i
alexandra (04.12.2008, 14:29)
o poveste tipic normala, putem spune, pentru noi oamenii, care orice am face, oricat de fericiti pretindem sa fim sau chiar suntem, mereu vom cauta probleme petntru ca sa ne ocupe oarecum timpul, sa iesim cumva din cotidian si sa patrundem intr-o lume fantastica a gandirii noastre .
Răspunde-i
Cristina Marioglou (03.12.2008, 22:32)
da, Catalina. filmul ala e cumplit de dureros. o realitate pe care e greu sa o traiesti si foarte greu sa o accepti.

ciudat e ca mai exista si barbati "de casa", carora le mai scurg ochii dupa cate una alta, dar nu si-ar da sotia pe nicio alta femeie din lume.
chiar am auzit un barbat marturisind asta..."ne place sa ne uitam si dupa altele, spunem noi multe si uneori chiar rautati, dar nu reununtam usor la ce avem si, in adancul fiintei noastre apreciem". pacat ca nu ne spun si noua direct lucruri de genul acesta, si faptul ca ne apreciaza cu adevarat.
Răspunde-i
Catalina (03.12.2008, 22:01)
Va recomand calduros filmul "Infidela" cu Diane Lane, Richard Gere si Olivier Martinez. Vorbeste exact despre ce spune Cristina in acest post.
Răspunde-i
Catalina (03.12.2008, 21:57)
...si uite asa l-a pierdut Scarlett pe Reth Buttler :(:(
Răspunde-i
Ana-Maria Savu (03.12.2008, 16:04)
Se spune ca noi, femeile, cand inselam, inselam cu sufletul, si mai putin cu trupul...Pe voi ce v-ar deranja mai mult? Sa aflati ca s-a culcat intr-o seara cu o femeie, pe care a 2-a zi nu mai stie cum o cheama, sau daca el s-ar topi dupa ea si ar fii aerian tot timpul? Relatii perfecte nu exista decat in povesti...
Răspunde-i
amalia@26 (03.12.2008, 14:43)
2,3 fluturi in stomac n-ar trebui sa compromita o relatie adevarata. Si totusi exista multe femei (tinere) care nu realizeaza ce au acasa si alearga dupa o iluzie mai mult ... optica! Oricarei femei i se poate intampla sa ii pice cu tronc un 'Adonis' al vremurilor noastre .... Dar, TREZIREA! El pleaca in treaba lui, Tu mergi acasa!
Bineinteles, e la fel de valabil si in cazul barbatilor !!!!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Tu si El.
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr