Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Cat de repede il uiti?

De în Tu si El. 10 dec 2008
Chiar, cat de repede poti sa il uiti pe Ex? Sa te detasezi de el, de un fost iubit?

Oricat ar dura o relatie si indiferent cum s-ar termina, raman acolo, in sufletul oricarei femei, anume sentimente, trairi, de care nu se poate detasa foarte usor.

Si mai e si vesnicul telefon. Mobil sau fix. Si, pe deasupra, e-mail-ul sau mess-ul, unde se intalneau si vorbeau de nenumarate ori pe zi. Cred ca de acest tip de comunicare te detasezi cel mai greu. Cand esti obisnuita sa apesi pe un singur buton, de speed dial, sa ii spui lucrurile cele mai neimportante doar ca sa il auzi putin, e greu sa iti scoti din memorie, a ta si a telefonului, aceasta modalitate rapida de a intra in contact cu El.

Si ce te faci cand isi aduce aminte, din cine stie ce motiv, sa te sune el pe tine?!? Sa iti spuna ca si-a uitat nu stiu ce la tine, sau ca tu mai ai sa iti iei niste lucruri neinsemnate din apartamentul lui, sau, pur si simplu, sa reactioneze si el in acelasi mod automat si sa te sune cum o facea inainte.

Daca el e cel care a dorit sa rupa relatia, care a plecat (eventual la alta!), iti e si mai greu sa treci prin toate astea. Fiecare semn din partea lui te face sa tresari, sa iti accelereze bataile inimii si sa iti fure respiratia. Inca mai speri ca se va intoarce la tine. Tu inca mai esti acolo, in relatie cu el.

Chiar si atunci cand tu esti cea care si-a dorit aceasta separare, tot iti e nitel dificil. Obisnuinta si chiar dependenta fata de el, de persoana lui, nu te lasa sa te desprinzi chiar atat de usor pe cat ti-ai propus.

Oare e bine sa il mai suni, sa mai accepti sa te sune? Sa mai comunicati in vreun fel? In definitiv, puteti ramane prieteni! Dar asta ajuta la ceva? E neaparat un semn de maturitate?

Dupa mai mult timp realizezi ca fiecare merge pe drumul lui, cunoaste alti oameni, va faceti alti prieteni, mergeti in alte locuri si aveti parte de alt fel de experiente si trairi. Ca, de fapt, nu mai sunteti impreuna. Simiti asta.

Cu prietenii e altfel. Cu ei te poti supara, avea neintelegeri sau pareri diferite, dar treceti peste asta altfel. Chiar daca aveti nevoie de o perioada in care sa meditati asupra acestor neintelegeri sau certuri, reveniti unii la altii in cele din urma, reinnodati relatia in mod firesc. Cu un Ex lucrurile nu se pot petrece la fel. In relatia cu el au fost investite sentimente, iar pierderea sau ranirea lor nu poate fi facuta neobservata, uitata. Si atunci te intrebi de ce mai e nevoie sa revii asupra acestei rani? Sa ii auzi din nou vocea care la inceput ti-a fost atat de draga dar care, spre sfarsitul relatiei voastre, a devenit de nesuportat.

Simti ca ai suficienta tarie si putere sa treci peste toate astea. Te ajuta si timpul care stie foarte bine sa vindece rani. Si intr-o buna zi constati ca nu mai reactionezi in acelasi mod la un semn din partea lui. Ca inima nu se mai zbate zapacita in pieptul tau, ca nu te mai simti confuza sau bulversata. Ca nu mai ai resentimente sau cuvinte vindicative de aruncat la adresa lui sau chiar lui, in fata. Te simti usurata de aceasta povara inutila pe care ai purtat-o indelung, suficient de acum.

Detasata acum de acest trecut, te simti uneori suficient de temerara pentru a-l suna sa il feliciti de ziua lui sau de sarbatori. Si constati ca lumea nu se mai sfarseste cand inchizi telefonul. Ca nu mai ramai fara aer, cu mintea incetosata. Si e mai bine asa.

Dar toate astea mai sunt de vreun folos? Tie iti mai folosesc la ceva?

Am citit undeva ca atata timp cat mai simti nevoia sa mentii legatura cu un Ex, inseamna ca mai ai oarecari sentimente pentru el. Ca te simti inca legata de fiinta lui. Ca il mai doresti ca barbat. Oare chiar asa sa fie?!?

Sau poate ca tot ce te mai leaga de el sunt sentimentele tale investite si pierdute, pe care le vrei cumva inapoi, desi stii ca asta nu se mai poate. O traire similara celui de furt, in care te simti neputincioasa, in care vrei recupera ce a fost al tau si nu va mai fi vreodata.

O iubire uitata, pusa in albumul cu fotografii, scrisori adunate intr-un manunchi legat cu fundita sau, puse intr-un folder pe un CD, dosit pe undeva printr-un dulap. Doar atat ramane dintr-o fosta iubire? Sau mai e si experienta traita, din care te-ai ales totusi cu ceva util pentru relatiile viitoare, care te-a ajutat sa te cunosti mai bine, sa te maturizezi, sa evoluezi??

Intr-un fel sau altul ramanem conectati toata viata cu oamenii pe care i-am cunoscut, pe care i-am acceptat alaturi de noi, fie si pentru o perioada limitata de timp. Depinde de fiecare persoana in parte, de nevoile ei afective si intelectuale de a mentine aceasta punte de legatura intre vechi si nou.

Atunci cand nevoia ta de a-l auzi, de a-l vedea sau de a fi in legatura cu el, cu cel care acum are statutul de Ex se diminueaza sau chiar ajunge sa se stinga, inseamna ca ti-ai luat tot ce aveai nevoie din aceasta relatie si ca poti trece mai departe. Daca aceasta nevoie nu va inceta niciodata, probabil ca persoana lui a insemnat pentru tine ceva mai mult decat ai avut curajul sa recunosti. Si atunci, tot ce poti sa iti spui e: Lasa-te sa fi, sa traiesti! Asa cum simti ca e mai bine pentru tine. Fara a-ti pune singura oprelisti de care nu ai nevoie.
Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 42

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Martinez Alejandro (26.09.2019, 11:51)
Ce lucrare miraculoasă a Domnului Zakuza. Am citit un articol despre munca sa și a fost atât de uimitor pentru lucrurile pe care le face este minunat și excelent. Aveam nevoie de ajutor pentru a-mi reveni fosta soție și am văzut recenzii minunate despre Lord Zakuza și am luat legătura cu el, indiferent de faptul că nu am vrut să spun că am crezut în el și mi-a spus că ajutarea oamenilor îl face fericit. Îți vine să crezi? Am fost atât de scutit de trauma mea emoțională după ce am vorbit cu el și mi-a spus că va pregăti o vraja de dragoste pentru mine, care o va readuce pe fosta mea soție în termen de 24 de ore. Nu am putut înțelege cum o face, dar m-a asigurat că fosta mea soție va reveni la mine și despre care, după ce i-a urmat instrucțiunile, el a pregătit vraja de dragoste și fosta mea soție a revenit la mine în 24 de ore. Am fost atât de fericită și astăzi, fosta mea soție și cu mine avem parte de cel mai bun moment. Nu știu prin ce treci azi, dar te pot asigura și că Lord Zakuza te poate ajuta. Doar clienții serioși care au nevoie de ajutorul lui pot să-i trimită un mesaj pe linia sa WhatsApp prin +17405739483 pentru răspuns imediat sau să-i trimită un e-mail prin: doctorzakuzaspelltemple @ hotmail. com
Răspunde-i
Martinez Alejandro (26.09.2019, 11:49)
Ce lucrare miraculoasă a Domnului Zakuza. Am citit un articol despre munca sa și a fost atât de uimitor pentru lucrurile pe care le face este minunat și excelent. Aveam nevoie de ajutor pentru a-mi reveni fosta soție și am văzut recenzii minunate despre Lord Zakuza și am luat legătura cu el, indiferent de faptul că nu am vrut să spun că am crezut în el și mi-a spus că ajutarea oamenilor îl face fericit. Îți vine să crezi? Am fost atât de scutit de trauma mea emoțională după ce am vorbit cu el și mi-a spus că va pregăti o vraja de dragoste pentru mine, care o va readuce pe fosta mea soție în termen de 24 de ore. Nu am putut înțelege cum o face, dar m-a asigurat că fosta mea soție va reveni la mine și despre care, după ce i-a urmat instrucțiunile, el a pregătit vraja de dragoste și fosta mea soție a revenit la mine în 24 de ore. Am fost atât de fericită și astăzi, fosta mea soție și cu mine avem parte de cel mai bun moment. Nu știu prin ce treci azi, dar te pot asigura și că Lord Zakuza te poate ajuta. Doar clienții serioși care au nevoie de ajutorul lui pot să-i trimită un mesaj pe linia sa WhatsApp prin +17405739483 pentru răspuns imediat sau să-i trimită un e-mail prin: doctorzakuzaspelltemple @ hotmail. com
Răspunde-i
Martinez Alejandro (26.09.2019, 11:48)
Ce lucrare miraculoasă a Domnului Zakuza. Am citit un articol despre munca sa și a fost atât de uimitor pentru lucrurile pe care le face este minunat și excelent. Aveam nevoie de ajutor pentru a-mi reveni fosta soție și am văzut recenzii minunate despre Lord Zakuza și am luat legătura cu el, indiferent de faptul că nu am vrut să spun că am crezut în el și mi-a spus că ajutarea oamenilor îl face fericit. Îți vine să crezi? Am fost atât de scutit de trauma mea emoțională după ce am vorbit cu el și mi-a spus că va pregăti o vraja de dragoste pentru mine, care o va readuce pe fosta mea soție în termen de 24 de ore. Nu am putut înțelege cum o face, dar m-a asigurat că fosta mea soție va reveni la mine și despre care, după ce i-a urmat instrucțiunile, el a pregătit vraja de dragoste și fosta mea soție a revenit la mine în 24 de ore. Am fost atât de fericită și astăzi, fosta mea soție și cu mine avem parte de cel mai bun moment. Nu știu prin ce treci azi, dar te pot asigura și că Lord Zakuza te poate ajuta. Doar clienții serioși care au nevoie de ajutorul lui pot să-i trimită un mesaj pe linia sa WhatsApp prin +17405739483 pentru răspuns imediat sau să-i trimită un e-mail prin: [email protected]
Răspunde-i
Martinez Alejandro (26.09.2019, 11:47)
Ce lucrare miraculoasă a Domnului Zakuza. Am citit un articol despre munca sa și a fost atât de uimitor pentru lucrurile pe care le face este minunat și excelent. Aveam nevoie de ajutor pentru a-mi reveni fosta soție și am văzut recenzii minunate despre Lord Zakuza și am luat legătura cu el, indiferent de faptul că nu am vrut să spun că am crezut în el și mi-a spus că ajutarea oamenilor îl face fericit. Îți vine să crezi? Am fost atât de scutit de trauma mea emoțională după ce am vorbit cu el și mi-a spus că va pregăti o vraja de dragoste pentru mine, care o va readuce pe fosta mea soție în termen de 24 de ore. Nu am putut înțelege cum o face, dar m-a asigurat că fosta mea soție va reveni la mine și despre care, după ce i-a urmat instrucțiunile, el a pregătit vraja de dragoste și fosta mea soție a revenit la mine în 24 de ore. Am fost atât de fericită și astăzi, fosta mea soție și cu mine avem parte de cel mai bun moment. Nu știu prin ce treci azi, dar te pot asigura și că Lord Zakuza te poate ajuta. Doar clienții serioși care au nevoie de ajutorul lui pot să-i trimită un mesaj pe linia sa WhatsApp prin +17405739483 pentru răspuns imediat sau să-i trimită un e-mail prin: [email protected]
Răspunde-i
Reyna Allie (24.02.2019, 13:15)
Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: [email protected] sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.
Răspunde-i
Reyna Allie (24.02.2019, 13:14)
Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: [email protected] sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.
Răspunde-i
Rodela Camila (15.10.2018, 15:42)
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde-i
Cristina Marioglou (19.08.2011, 20:16)
Alys, nu ai uitat chipul barbatului l-ai iubit si se pare ca il mai iubesti inca. Atata doar ca inca te doare prea tare si ai senzatia ca nu mai stii cum arata. Incearca sa te desprinzi, sa iei viata asa cum a venit ea, cu acest necaz si cu aceasta despartire si sa inveti ceva din aceasta experienta. Inteleg ca te doare si ca suferi, iar asta o sa mai dureze o vreme. Daca crezi ca te ajuta cu ceva, gaseste pe cineva cu care sa vorbesti despre el. Ai sa vezi ca, dupa o vreme, ai sa incepi sa te linistesti si o sa il lasi sa "plece" de tot. Viata ta merge inainte, din pacate, fara el.
Răspunde-i
alys (19.08.2011, 17:39)
am trait o poveste de iubire cu un barbat care a murit acum 11 luni,imi este nespus de dor de el, il iubesc mai mult decat in trecut ii datorez foarte multe,datorita lui am ajuns cineva, sunt de profesie inginer,a avut un accident cerebral si un infart ,a murit fara macar sa ne luam ramas bun,il vreau inapoi, nu ma pot impaca cu gandul ca a plecat ,ma doare nespus ca am uitat chipul barbatului pe care l-am iubit si il iubesc enorm.Ma intelege cineva ,dati-mi un sfat cum sa imi gasesc linistea fara el?
Răspunde-i
andrei (02.01.2010, 14:58)
vreau 4 fms+9 si 4 rib+9
Răspunde-i
DIANA (14.04.2009, 18:21)
Am trait experienta unui ex, a ramas un copil si dorind sa incerc o relatie cu cineva pentru ca viata nu? , merge inainte... am dat peste cineva care nu are copil dar e obisnuit libertin... relatia a mers cam un an si ceva , printre tentative sa renunte la baute si iesiri fara sa dea socoteala cand vine si ce face, ca doar zice el... nu sunt mama lui!!... ei bine, a fost o imprejurare in viata mea care m-a determinat sa pun capat si acestui lung sir de compromisuri ..doar ca sa nu fiu singura !Am cunoscut pe cineva cu care ma inteleg super bine si care zice ca ma iubeste si mi-o repeta de mii de ori pe zi , mi-a spus-o si in fata , m-a cucerit de la sute de km, pret de cateva zile, saptamani... pana cand a trebuit sa aflu si ca sunt iubita de un om care are familie, copil de asemenea... si care zice, nu e fericit!la inceput am zis ca nu pot sa mai continui relatia dar ceva ma opreste... sunt nefericita sa iau o decizie cata vreme nu vad un alt motiv pentru care sa renunt la fericirea ce o traiesc... e adev ca e insurat dar nu uita sa ma sune in fiecare zi , mesaje si sa imi spuna sa ma intrebe de mine , de copil...si care aduce flori cand ne intalnim , care gateste cu mine, ma rasfata in clipele cat suntem impreuna... care doar pentru ca e la sute de km ma doreste!!!?oare pot eu sa sper la o alta fericire decat sa traiesc clipa ce mi-o ofera viata acum...? de unde sa mai am curajul de a mai lasa pe altcineva pe langa copilul meu cata vreme sunt oameni si oameni si viata e prea scurta!?e rau sa fii o celalata dar... si singuratatea te omoara uneori, copilul creste si cu tine ca persoana cum ramane!?
Răspunde-i
Cristina Marioglou (10.01.2009, 15:48)
da, deeeaa, este complicat. dar este vorba de viata ta si a copilului tau. poate ca nu gasesti un raspuns intrebarilor tale pt ca te invarti in jurul acelorasi lucruri. incearca sa privesti toata situatia asta si din alt unghi si fa abstractie, pe cat posibil, de ce gandesc sau zic ceilalti.

cum ziceam, in orice relatie pe care o ai, iei in calcul ce poti accepta sau nu de la celalalt. chestia cu bautul si cu seriozitatea serviciului...deeeaa, oamenii se schimba foarte foarte greu, doar daca au o motivatie puternica sa faca asta. asa ca gandeste-te bine ce ai acum, ce ai avut si ce ai putea avea in viitor. pana sa iei o hotarare care sa iti schimbe viata, afla totusi ce anume vrei tu de la ea si cum sa iti fie.
Răspunde-i
deeeaa (08.01.2009, 18:32)
nu stiu......cu actualul nu am nici prieteni,suntem cam diferiti k si anturaj.cu ex erau toate amintirile,5 ani,un copil de 3 ani,am botezat un baietel,multe multe amintiri frumoase si nu numai,cred ca m-am grabit putin in legatura cu actualul,dar acum mi se pare tarziu sa mai pot da inapoi,dar si tarziu sa ma impac cu ex.imi este si frica de reprosuri....pt k vor fi cu siguranta.Actualul se comporta fff frumos si cu mn si cu copilul,cred ca m-as putea apropia de el mai mult,dar in momentul in care as rupe legatura ce ex.MAI RAU E CA NU SUNT EU HOTARATA.NU STIU CE VREAU SI PROBLEMA E K MA GANDESC DE CEVA VREME,DAR FARA REZULTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspunde-i
deeeaa (08.01.2009, 17:37)
problema lui(ex) este k nu prea se tine de serviciu,ii place sa faca bani,dar nu cu multa munca k sa spun asa.....si ar mai fi ceva BEA si lipsea noptile de acasa...akm eu nu mam gandit dk as fi de acord cu toate astea,atata timp kt au fost cauza despartirii nu as fi de acord,dar el spune k numai e asa akm eu pt k il iubesc.Akm problema ar fi si actualul....el divorteaza pt mine..e atat de complicat
Răspunde-i
Cristina Marioglou (08.01.2009, 17:24)
greu deeeaa. depinde de ce l-ai parasit pe ex. te intrebi daca s-a schimbat...oamenii se schimba foarte greu. gandeste-te daca tu te-ai mai schimbat, daca te raportezi altfel la el acum, daca poti sa ii accepti ce nu ii puteai accepta inainte si ai plecat.
Răspunde-i
deeeaa (08.01.2009, 16:07)
de suferit a suferit deja ex in momentul knd ne am despartit......akm sa il las pe cel cu kre sunt pt el ,ar suferi actualul.....eu nu stiu nici macar dk ar fi bine sa ma impac cu ex,dk sa schimbat...greu
Răspunde-i
Cristina Marioglou (08.01.2009, 13:51)
cuvinte marete FMS. realitatea e insa cu noi, aici, si ceva mai cruda si mai dureroasa decat o vrem noi. la poezie putem vorbi mult; din nefericire, oamenii traiesc si au problemele si neintelegerile lor.

imi pari putin prea dura si parca ne-ai privi cumva de sus. tu stii despre ce e vorba, noi doar vorbim. oare chiar asa sa fie?!?

sa stii ca exista oameni care au iubit de mai multe ori in viata. si au fost super fericiti. mie mi s-a intamplat sa cunosc cativa din astia; un cuplu septagenar care avea o relatie foarte frumoasa impotriva tuturor vicisitudinilor vietii (ea avea un picior amputat). iar ea era la a doua dragoste din asta, unica in viata cum spui tu.

cred ca daca ajungi sa te iubesti suficient pe tine, sa te respecti si sa iti respecti nevoile, poti iubi suficient si pe celalalt de langa tine; ai ce darui si sti cum sa o faci, pt a primi inapoi ce simti si ai tu nevoie.

e greu sa ii judeci pe ceilalti si deciziile pe care le-au luat. nu stii niciodata ce au simtit si trait ei! pt ca nu ai fost in pielea lor. cum zice in Biblie...sa ridice piatra acela fara de pacat...cam asa si cu cei care se grabesc sa ii puna pe ceilalti la zid. sunt situatii in viata cand iubesti pe cineva si cu toate astea mai e nevoie si de altceva, nu iti e bine cu totul in situatia in care te afli. sau pur si simplu simti nevoia de o schimbare. si atunci poti lua si decizii nefericite; atat pt tine cat si pt cei apropiati tie. important e pt fiecare in parte sa se gandeasca: "de ce?" de ce am facut asta atunci? de ce asa si nu altfel? cand reusesti sa gasesti raspunsul la intrebarile astea poti vedea viata si cu alti ochi, intelege mai mult; pe tine spre exemplu. iar noi suntem cele mai mari mistere. de ce? pt ca ne e MULT prea teama sa dam de noi, sa ne descoperim, sa ne cunoastem si sa recunoastem cine suntem cu adevarat. pt asta e nevoie de mult curaj!
Răspunde-i
FMS (08.01.2009, 05:05)
Pentru Liana: intr-adevar aceasta e dragostea adevarata, pe care o citim in romanele sau poeziile de dragoste. Ea exista dar e rarisima. Cert e ca odata instalata, nu se poate uita niciodata pt. ca transcende dincolo de fiinta fizica umana, este sufleteasca, iar sufletul indurerat nu-l vindeca nici un psiholog sau orice alte sfaturi mai mult sau mai putin diligente. Numai Dumnezeu ajuta in timp.
Cine a facut ruga impotriva dragostei a pacatuit enorm. Dragostea nu are granite.

Pentru deeea: imi pare ca gresesti enorm, ca ti-ai parasit barbatul pe care-l iubesti pentru cineva care e doar "bun" cu tine facind cadouri tie si copilului. E o pura prostie. Daca e dragoste adevarata si-i dai cu piciorul, cu ea nu te mai intilnesti.

Dragostea adevarata o intilnim 1x in viata sau poate niciodata. Fiecare avem in noi puterea aceasta de a iubi, dar din nefericire majoritatea se rezuma la a se iubi pe sine sau la a se iubi fizic cu partenerul/partenera.

Nu exista caractere perfecte, sau ajustari perfecte nici spirituale si nici fizice. Exista numai dragoste. Cine a dat de ea ma intelege. Cine nu a dat de ea inca, o da cu articole de sex in sus si in jos. "Sexul" e bun dar e doar o guma de mestecat de care te plicisesti repede mai ales daca esti expert la el.

Asa ca numai dragostea adevarata merita cautata. Dar asa cum se spune: "Dragostea salasluieste in sufletul ales" Poate aceasta va da de gindit sper. Dragostea salasluieste in sulfetul ales de Dumnezeu...

Numai bine.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (07.01.2009, 19:42)
deeea, asta e viata ta. astia sunt pasii pe care i-ai facut tu pana acum. incearca totusi sa iti dai seama ce vrei de la viata, de la o relatie cu un barbat. ai totusi si o responsabilitate f. mare - esti mamica! in concluzie, gandesti lucrurile si din alta perspectiva, iei si copilul in calcul.

ceilalti judeca si vorbesc fara sa ii poata opri cineva vreodata. important este sa iti gasesti tu linistea si fericirea, iar in procesul asta sa nu ranesti pe ceilalti, sa nu ii faci sa sufere.

cred ca indecizia asta a ta in ceea ce priveste viata, relatia cu un barbat, are oarece dedesubturi, provine de undeva. incearca sa meditezi la toate relatiile tale anterioare (nu doar cele cu barbati); poate iti vei da seama cum functionezi tu, ce ai nevoie si ce te face fericita.
Răspunde-i
deeeaa (07.01.2009, 17:56)
este imposibil sa il uit.am nevoie de ajutor pt k nu stiu ce vreau de la viata asta....cu ex am stat 5 ani,avem un baietel de 3 ani,ne-am despartit eu akm sunt cu un alt barbat mai mare cu 12 ani el face tot posibilul sa ma faca fericita,cadouri,se comporta bine cu copilul,dar park nu merge,relatia a avansat cam mult fara k eu sa imi dau seama.Imi este greu pt k il iubesc pe ex,poate e asa greu pt k ink tinem legatura...nu stiu,nici nu stiu dk as vrea sa ma impac cu ex,nici dk ar vrea el,nici dk ar mai accepta familia mea.nu stiu cum as putea da ochii cu lumea cu fam lui dupa ce eu am stat cu un alt barbat.REGRET NESPUS. HELP PLS!!!!!
Răspunde-i
deeeaa (07.01.2009, 17:47)
un ex pe kre l-ai iubit cu adevarat sau poate il mai iubesti nu il poti uita.....am incercat si nu merge.si am incercat si cu alta relatie.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (26.12.2008, 20:49)
"cineva cu care discuti pe mess" ...hmmm! discutiile aceastea online, pe mess sau alt fel, ajuta foarte mult la intarirea si mentinerea unei stari euforice, a unei "realitati" confectionate, a unui vis frumos cu un fat frumos. realitatea e mai greu de dus, de suportat si de aceea avem uneori nevoie sa visam si in felul acesta. tu pari a fi atasata mai mult de imaginea pe care ti-ai creat-o despre acest El decat de El, cel adevarat. l-ai cunoscut si in carne si oase?
Răspunde-i
catalina aurika (26.12.2008, 15:09)
e tare complicat sa uiti p cineva in care ai investit incredere si mai ales f multa dragoste ,,,,dar eu am un anumit fel de a gandi.....poate merit cv mai bun ,,sau ca Dumnezezeu stie de ce se intampla asa,,,,Cel mia bun lucru ar fi sa incercam sa facem ceva bun pt noi in asa fel incat aceasta durere sa se diminueze facand cv constructiv,,,si de care sa im multumiti!!!! dar cum putem sa uitam p cineva cu care discuti p mess? rasp plssss
Răspunde-i
Cristina Marioglou (26.12.2008, 01:41)
Liana, asa ai ales atunci, din motivele tale. incearca sa transformi durerea din suflet in ceva frumos, doar al tau. pastreaza in continuare amintirea lui si bucura-te; unii oameni nu au parte de asa dragoste nicicioada. tu vei pleca din aceasta lume cumva mai bogata prin aceasta minunata experienta traita in tinerete.
Răspunde-i
Liana (25.12.2008, 21:47)
Uneori trec o groaza de ani si nu-l uiti.Este cazul meu.Ne-am cunoscut acum 27 de ani,in decembrie.El medic,eu croitoreasa.eu 23 ani,el 26.Tineri si...frumosi.Din seara in care ne-am cunoscut nu ne-am mai despartit timp de 5 ani si ceva.Sa nu credeti ca-i era jena cu mine ca n-aveam studii superioare.Dimpotriva,imi spunea ca n-a putut discuta cu licentiatele la nivelul la care discuta cu mine.Eram o fata citita si cultivata,in pofida faptului ca ma plafonasem doar la un liceu.Erau alte vremuri !Am trait o poveste de dragoste minunata de la inceput la sfarsit.L-am parasit eu,fara regrete desi nu intervenise altul sau alta si fara un motiv serios.Peste ani aveam sa aflu de la mama ca a postit sau nu stiu ce slujbe a platit la o manastire ca sa ne despartim,pentru ca era nemultumita ca nu oficializam legatura.Dupa 2 ani m-am casatorit,asa ca sa fiu casatorita.am 2 copii mari,sotul meu este un om bun,dar pe EL nu l-am uitat si au trecut peste 20 ani.Uneori il visez si ma trezesc cu o durere fizica in inima.A fost iubirea vietii mele !
Răspunde-i
tya (14.12.2008, 23:36)
Totul depinde de cat de mult ai iubit acea persoana ....Si totusi e ciudat cum pe unii ii uitam atunci cand ne asteptam mai putin ! Am asteptat mult timp pentru a-l uita pe fostul , fusesem plecata in America , si venisem pentru el inapoi , insa nu a mai vrut sa continuam relatia , iar eu am suferit ca o nebuna si nu concepeam sa traiesc fara el . Insa am cunoscut un baiat minunat care m-a inteles , si incetul cu incetul ( deloc usor !! ) mi l-am scos din minte . Insa poate si acum dupa 3 ani imi aduc aminte de unele momente ... dar momentele frumoase nu trebuie uitate pentru ca noi alegem sa traim intr-un fel sau altul , iar faptul ca I-AM IUBIT SAU II MAI IUBIM A FOST ALEGEREA NOASTRA SI A FOST FRUMOS ... asa ca trecutul la un moment dat devine istorie , si oate nu vom uita toata viata cat de frumos a fost ..insa trebuie sa mergem inainte , vom cunoaste un altul , mai bun sau mai rau decat el .... sau ne vom reintoarce la el .... indiferent cum ar fi , nu e usor sa il uiti , dar macar sa incercam sa fim tari ..
Răspunde-i
Cristina Marioglou (13.12.2008, 01:46)
Cine e Simona?
Răspunde-i
gladiatoarea (12.12.2008, 23:24)
,,Break-up never pretty,emotionaly very painful"

Uneori este foart greu de trecut peste despartire,dar trebuie sa acceptam decizia celuilalt,dragostea unoeri se stinge foarte usor.Relatiile se construiesc in timp si uneori in cateva minute totul se termina.Eu consider ca trebuie sa acceptam,sa analizam relatia care sa terminat,sa tragem concluzii, sa invatam din greseli si sa le evitam intr-o noua relatie.
Ce poti sa faci? Sa ii ceri sa explice ce considera el ca a mers prost in relatie,iar tu sa nu te autoinvinovatesti pe viitor.Daca totul se discuta este posibil sa ramaneti prieteni pentru viitor si nu deveniti dusmani. Daca poti sa i spui since r din toata inima:,,Sper ca tu sa iti gasesti jumatatea perfecta,mult noroc pe viitor."atunci esti extraordinara.
Posibile sfaturi pe care poti sa le incerci:
-incearca sa reduci la minim orice contact cu el
-socializeaza cu prieteni singuri
-viziteaza prieteni vechi
hobby.
Acorda-ti sansa ca sa te vindeci sufleteste...maine soarele va straluc...vor aparea alte sanse...incerca sa il uiti...mergi inainte...zambeste si totul in jurul tu iti va zambi.
Feel like kissing someone new?YOU CAN!
Steagul sus fetelor o batalie pierduta nu inseamna un razboi pierdut.
Multumiri Simona,fascinante subiectele alese,superb stilul tau de a scrie.5 star
Răspunde-i
(12.12.2008, 18:22)
da e foarte tare chestia asta cu ex-ul .....
toate trecem prin asta si trebuie sa fim tari si cu capul pe umeri .....
Răspunde-i
mihaela (12.12.2008, 18:18)
chiar trebuie sa fii pusa si la zid dupa ce ca suferi si vrei sal uiti ?
de ce esti condamnata uneori chiar si de el ?
Răspunde-i
moatza (12.12.2008, 17:52)
eu am fost cea care a rupt...dupa 'doar'3 anisori....nu cred ca am sa-l uit totusi niciodata....mereu ma va 'umbri'chipul lui,cuvintele lui,persoana lui,iubirea lui...
au trecut aproape 2 ani de atunci....si nu am reusit inca....am incercat sa-mi impun,sa-mi fac o noua rel...dar mi-am dat seama ca nu va mai fi niciodata la fel cu o alta persoana
Răspunde-i
Cristina Marioglou (12.12.2008, 16:31)
8 luni. e mult? e putin? e indeajuns?
exista o "varianta de vindecare" care sustine ca timpul necesar ar fi jumatate din cat a durat relatia respectiva.
eu cred ca depinde de fiecare persoana in parte, de cat a investit si a primit din acea relatie.

nu e usor sa uiti, sa treci peste tot ce a fost. insa viata merge inainte si oricat ne-am impotrivi, vrand nevrand mergem si noi in pas cu ea. timpul trecut e doar pentru amintiri, pentru amintiri minunate pe care la construim in timpul prezent sau la care visam in cel viitor.

daca o relatie nu a fost sa fie "ultima", inseamna ca mai ai de cautat, de implinit, de completat. ca poti gasi pe altcineva care sa te faca si mai fericita si multumita.
Răspunde-i
Ionica Enescu (12.12.2008, 13:50)
cat de repede il uiti ? sa va spun eu k niciodata. oricat de mult m-as chinui si a-si incerca nu o sa il uit niciodata, am incercat sa incui semntimentul pt el si sa arunc cheia, sa ma indragostesc de altul da nici o sansa, de fiecare data cand imi propun sa il uit definitiv face el ceva sa reapara in viata mea si sa nu ma lase sa il uit.
depinde de cat de mult l-ai iubit si cat de mult te-ai implicat in relatie dar in momentul de fata eu cred k nu pot sa il uit atata timp cat ma chinui de 8 luni si nu am reusit
Răspunde-i
Ana-Maria Dinu (12.12.2008, 13:31)
ne-am iubit 4 ani. ne iubim si acum. stiu asta pentru ca ma suna, il sun. "buna dimineata! have a nice one, lil'one!" i've got somebody else, he has somebody else. Ies cu altcineva incercand sa-l uit pe el. Stiu insa ca nu asa se face. Iese cu cealalta deoarece ea e "frumoasa", nu ca mine. Asa zicea. Si ma intreb....are rost sa ma gandesc la cineva care ma percepe ca acum 4 ani? sa accept faptul ca pt el eu sunt inca "lil'one"? Macar de m-ar proteja de ceva..
Nu sunt eu mai buna decat el? Sau poate..poate..nu eram NOI, unul pentru celalalt..
Răspunde-i
Gigilica (11.12.2008, 09:04)
mmmmda!!!:) Foarte INTERESANT.!! Dar nu UITATZI.!!! Ca DRAGOSTEA este ca si_n Viatza!!:) Pierzi si castigi.!!:) Si atunci cand CASTIGI este foarte greu de INTRETZINUT de PASTRAT.!! Ptr ca normal :Ni_e DRAG .ne PLACE ne simtzim CONFORTABIL.DAR:!!!! Nu prea reusim sa_l DESCIFRAM pe INTERIOR pe individul(a) de langa NOI.!!! Si cand nu te asteptzi.!! Te face sa SUFERI.!!!:) DRAGOSTEA e precum VIATZA.!! O continuuua SINUSOIDA.!!:) In care URCI si COBORI mereu.!! Si e GREU da STAT acolo in varf.!!!:) E TRIST dar ADEVARAT.!!!:(
Răspunde-i
ella75 (11.12.2008, 09:00)
mi-a placut enorm articolul nota 10 tot ce faci e de nota 10 te felicit
Răspunde-i
Mihaela (11.12.2008, 00:28)
De curand m-am despartit de baitul la care am visat 2 ani de zile...m-am indragostit de el ink de knd l-am qnosqt...intr-un final,dupa multe incerkri de a ma apropia de el,am format un cuplu timp de 3 luni...timp in care am fost mai fericita k niciodata!eram in al 9-lea cer..dar nu si el!se pare k statea q me din lipsa de ocupatie.am uitat c e orgoliul,am intors spatele pers kre ma iubea q adv si imi focalizam toata atentia asupra lui!nu vroiam dekt sa fim fericiti...dar el se gandea la fosta,abia aqm am inteles k aici era problema.pt k d fiekre data,eu ma invinuiam pt tot,credeam k eu nu fac lucrurile cum treb.aqm incerc din rasputeri sa-l uit...dar a treqt o luna de atunci si ink nu ma pot opri din plans!mai rau e k nu am q cine discuta...nu stiu d c imi intorc toti spatele tocmai aqm...ma simt fff singura!
Răspunde-i
Cristina Marioglou (10.12.2008, 20:54)
poate ca nu ai gresit cu nimic. pur si simplu nu erati potriviti unul pentru celalalt. mergi mai departe. viata continua. incearca sa te bucuri de ea si de tine. cauta pe altcineva care sa te inteleaga, sa te aprecieze si sa te iubeasca.
Răspunde-i
tatiana (10.12.2008, 20:44)
aveti dreptate este foarte greu sa iubesti fara sa fi iubit... cateodata indiferenta doare atat de tare...am trecut si eu prin asa ceva si in momentul de fata am fost parasita pentru alta... oare e ce? cu ce am gresit oare?ma intreb.
Răspunde-i
petronela mihai (10.12.2008, 12:54)
Adevarat!Foarte adevarat tot ce am citit!Am trait aceste sentimente si le impartasesc!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Tu si El.
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar