7 atribute ale oamenilor foarte atractivi

De în Dezvoltare personala 2 aug 2017

Este destul de clar că fiecare om este diferit și gusturile nu se discută, dar dacă ne putem face viața mai plăcută de ce să nu acționăm în acest sens. Astfel încât putem studia oamenii și lua de la fiecare ceea ce ne place.

Dacă vrei să fii atrăgătoare, citește în continuare care sunt calitățile cele mai apreciate la cei din jur, penturu că nu stă totul doar în fusta scurtă, decolteul adânc și rujul roșu.

1. Simțul umorului

Viața poate fi dificilă la un moment dat și în ziua de astăzi ne confruntăm cu provocări care pun la încercare și cei mai rezistenți oameni în fața stresului. În această situație, abilitatea de a te relaxa și a râde este esențială. Simțul umorului atrage foarte multă lume, prieteni și chiar pretendenți, pentru că toată lumea vrea să fie în preajma oamenilor amuzanți.

2. Dorința de a trăi

Cei mai mulți dintre noi apreciază pasiunea de care dau dovadă cei din jur, pentru că aceasta arată faptul că omul respectiv are un scop în viață, la care lucrează activ și cu entuziasm. Viața trăită fără pasiune este o viață irosită, toată lumea are nevoie de ceva pentru care să trăiască, chiar dacă luptă pentru scopul respectiv. Pasiunea este atrăgătoare, deoarece de prea puține ori este egoistă. Putem să trecem prin tumultul vieții dacă avem încredere în scopul nostru, chiar dacă acesta este legat de prieteni, familie, dragoste, muncă sau orice altceva.

3. Abilitatea de a lua decizii

Această abilitatea este atrăgătoare deoarece arată că omul care o posedă are un sens în viață, știe către ce se îndreaptă. Este probabil cel mai atrăgător lucru la un posibil partener, întrucât până la urmă tot iese la iveală capacitatea de a lua sau nu deciziile cele mai bune în situații limită. Pe de altă parte, graba este total respingătoare. În acest sens, deciziile raționale sunt foarte atrăgătoare și reprezintă un atribut greu de identificat la altcineva.

4. Bunătatea

Toată lumea își dorește să fie înconjurată de oameni buni la suflet, pentru mulți nu numai că este ceva atrăgător ci chiar obligatoriu. Asta înseamnă că partenerul trebuie să fie politicos și generos cu prietenii, dar și cu străinii. A fii empatic și a face acte lipsite de egoism înseamnă să fii un om bun la suflet.

5. Fără prejudecăți

Dacă cineva are prejudecăți, acesta este un semn de ignoranță, ceea ce majoritatea oamenilor detestă. Acesta este și motivul pentru care cei mai mulți consideră religia și politica drept activități, credințe, care te seacă de puteri, mai ales că astfel de doctrine separă oamenii. În schimb, cineva care are doar un set de valori morale, dar îi acceptă și pe cei diferiți sau se arată încântat de experiențe noi și eventual neobișnuite, este o persoană care nu creează bariere în jurul ei.

6. Stimă de sine

Poate fi greu de căpătat, deoarece fiecare om are propriile nesiguranțe, dar unii sunt în stare să se concentreze mai mult pe ceea ce îi întregește. Oricine își dorește să fie în preajma oamenilor buni, pentru că de cele mai multe ori ei reușesc să îi facă și pe ceilalți să scape de temeri și să se simtă bine. Încrederea în sine nu este doar foarte atractivă ci și contagioasă.

7. Acceptarea celorlalți

Foarte multe dintre problemele lumii moderne se întâmplă din cauza incapacității de a accepta persoanele exact așa cum sunt ele. Deschiderea către tot felul de oameni îi atrage și pe cei compatibili și astfel se nasc manifestările de dragoste.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 noi