5 lucruri pe care ar trebui să i le spui bărbatului care ţi-a frânt inima

De în Dragoste & Sex 13 iun 2019

Chiar dacă ai iubit un om din tot sufletul tău, dacă acțiunile lui te-au făcut să suferi și împreună formați un cuplu toxic, iar totul s-a terminat brusc, cu siguranță ai avut foarte multe lucruri să-i transmiți și ți-ai înghițit multe cuvinte sau pur și simplu nu ai mai avut ocazia să i le spui.

Cu siguranță că n-ai vrut să rămâi în trecut, dar trebuie să închei cumva acea etapă din viața ta și dacă reușești să-i transmiți aceste vorbe fie și numai printr-o hârtie arsă, atunci te vei simți mai bine.

1. „Sper să o respecți mai mult pe următoarea ta iubită.

Faptul că te-a putut minți atât de ușor în față, chiar și când tu știai adevărul, a fost o dovadă suficientă că trebuie să se mai maturizeze. Când te-a înșelat cu o altă fată, căreia evident că nu-i spusese că are deja o prietenă, nici măcar n-ai fost supărată pe ea, pentru că știai alături de cine ai trăit. Această frază îi va transmite lui că ceea ce ți-ai dorit pentru toată lumea a fost doar sinceritate și respect.

2. „Mă rog să nu te mai poți apropia niciodată de o altă fată.

Poate că te-ai ales cu vânătăi de pe urma acesteai relații, cu ochi vineți și mâini rupte sau mai rău sau poate a fost vorba „doar” despre abuz verbal și emoțional, fără a se trece la fizic, dar acest lucru nu diminuează cu nimic gravitatea vorbelor și faptelor lui. Chiar dacă la momentul respectiv ai pus totul pe baza alcoolului, ai știut tot timpul adevărul, că nu este în regulă ce se petrece și că nu are nici o scuză. Oamenii nu sunt saci de box și nimeni nu trebuie să-i înjosească în vreun fel, acum roagă-te să își înțeleagă proprii demoni și transmite-i să nu se mai comporte niciodată astfel.

3. „Lipsa sprijinului din partea ta m-a făcut să fiu distantă.

Te scuzai în continuu că nu e și el la cinele în familie sau petrecerile de sfârșit de an de la muncă și acest lucru te-a făcut să fii distantă nu numai față de el ci și față de cei dragi, pentru că nu mai făceai față avalanșei de întrebări. Cu toate acestea, el nici măcar nu observa că nu se implică deloc în viața ta și nu arăta pic de remușcare, ceea ce până la urmă te-a făcut și pe tine să-ți găsești alinarea în altă parte.

4. Când ți-a spus că vrea să vă împăcați

Chiar dacă ați încercat tot ce-ați putut pentru a continua relația, lucrurile pur și simplu nu mai puteau continua în acel ritm. Dovadă a acestui lucru este faptul că până și în al 12-lea ceas, când a încercat să vină spășit la tine să vă împăcați, cumva simțeai că minte. Când ți-a încălat încrederea ai pierdut o bucățică din tine, acum știi că nu va mai avea niciodată parte de o femeie ca tine, care-l așteaptă liniștită acasă cu masa pusă și ai această putere tocmai pentru că în adâncul sufletului tău ai știut dintotdeauna că relația voastră nu va dura.

5. „Sper că ai învățat ceva din greșelile tale.

Nu trebuie să ai regrete sau resentimente, spune-i că îți dorești cu adevărat ca într-o bună zi să găsească fericirea, dragostea adevărată și o fată care să-l cumințească și pe care el s-o respecte mai mult decât pe tine. Oricum nu-ți dorești să mai ai prea curând de-a face cu el deci de ce să nu găsească și el pe cineva care să nu simtă constant nevoia de a-i controla telefonul și a se întreba tot timpul unde este. O femeie căreia să nu-i fie frică de el când e supărat sau beat și care, la un moment dat, să-l facă să vadă ce a pierdut.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 aug