15 citate care îți vor face despărțirea mai suportabilă

De în Dragoste & Sex 1 mai 2019

Să te desparți de cineva poate fi foarte greu dacă mai ai sentimente pentru el, deoarece ai impresia că de acum înainte vei fi singură, dar nu este așa.

Despărțirile sunt grele și deprimante, pentru că ai impresia că ai întâlnit pe cineva special de care te-ai îndrăgostit și cu care ai trăit o viață și de care acum nu te mai leagă nimic. Pentru momentele în care te simți cu moralul la pământ, am pregătit următoarea colecție de citate care să te ajute să vezi că este în regulă să plângi și să mai ții la un om, dar că trebuie să treci peste despărțire cu toate lecțiile învățate.

1.Te las să pleci, deoarece dacă rămânem împreună, vom fi amândoi nefericiți. Te-aș trage înapoi de la toate aceste vise incredibile pe care le ai și vei ajunge să mă urăști pentru acest lucru.” Will și Emily „Definitely, Maybe”

2.M-ai stricat, mi-ai rupt inima în două... pentru că sunt încă îndrăgostită de tine.” Carrie „The Carrie Diaries”

3.Motivul pentru care doare atât de mult despărțirea este deoarece sufletele noastre sunt conectate.” Nicholas Sparks „The Notebook”

4.Tu erai roșu și eu eram albastră, de aceea m-ai plăcut, dar m-ai atins și brusc am devenit lila și ai decis că mov nu e de tine.” Halsey „Colors”

5.Timpul nu va trece... e ca și când aș fi paralizată și îmi doresc să fiu vechea mea versiune, pe care încă încerc să o regăsesc. După zile întregi de purtat cele mai simple ținute și nopți în care am devenit a ta, acum îmi trimiți lucrurile înapoi și eu mă duc acasă singură.” Taylor Swift „All Too Well”

6.Există mai multe stagii ale doliului și este trist când ceva se termină, deoarece te lasă descoperită și vulnerabilă la toate sentimentele, iar când încerci să eviți durerea ea se mărește și mai mult.” Jennifer Aniston „Vanity Fair”

7.Permite-ți să fii obsedată și să te gândești la fiecare mic detaliu al relației, care ar fi putut duce la despărțire, ai nevoie de acest lucru. Trebuie să-i permiți minții tale să proceseze totul, ca până îți revii să știi ce simți.” Lauren Conrad

8.Nu are rost să suferi. Când cineva te părăsește, pe lângă faptul că ți-e dor de el, a faptului că tot microcosmosul pe care l-ați creat împreună se prăbușește și că tot ceea ce faci, vezi sau auzi îți aduce aminte de el, cel mai rău lucru este gândul că el doar te-a încercat și pe tine și că la final ți-a pus eticheta de RESPINS, deși tu l-ai iubit.” Helen Fielding „Bridget Jones's Diary”

9.Câteodată am impresia că dragostea moare, dar speranța rezistă pururi. Câteodată am impresia că speranța moare și dragostea persistă. Câteodată am impresia că sex + vină = iubire și câteodată cred doar că sex + vină = sex. Câteodată am impresia că dragostea este cel puțin la fel de naturală precum valurile mării și alteori cred că ea este doar un produs al voinței noastre. Uneori cred că unii oameni iubesc mai bine și câteodată cred că toată lumea se preface. Uneori am impresia că dragostea este esențială și uneori cred că singurul motiv pentru care dragostea este indispensabilă e pentru că altfel ne-am petrece tot timpul căutând-o.” Nora Ephron „Heartburn”

10.La începutul despărțirii noastre, oamenii îmi spuneau că va trece jumătate din timpul pe care l-am alocat relației până mă voi simți mai bine și îmi doream să le dau una în față, pentru că desigur, eu eram în agonie și ultimul lucru la care voiam să mă gândesc era că mă voi simți mizerabil atât de multă vreme. Însă ceea ce este interesant e că noi am fost împreună 8 ani de zile și acum, după patru ani de la despărțire pot spune cu mâna pe inimă că în sfârșit sunt în regulă, mă simt bine.” Uma Thurman în cartea „Redbook” a lui Ethan Hawke

11.Dacă ne era scris să fim împreună, am fi împreună cu adevărat și acum.” Leo „The Vow”

12.Încep să cred că singurul mod în care poți să treci cu adevărat peste o despărțire de cineva la care ai ținut foarte mult este să începi un nou capitol din viața ta.” Mindy „The Mindy Project„

13.A fost foarte greu și nici acum nu știu dacă mi-a trecut. Cred că sunt într-un cu totul alt stadiu și că fiecare dintre noi a luat-o în mod categoric pe propriul său drum. O iubesc și vreau ca ea să fie persoana minunată care știu că poate fi, dar sunt lucruri care îmi aduc aminte de ea.” Justin Bieber despre Selena Gomez

14.Nu iubi niciodată pe cineva care te tratează ca pe un oarecare.” Oscar Wilde

15.Nu ești o peroană îngrozitoare pentru că vrei să te desparți de cineva la care ții, nu ai nevoie de un motiv ca să pleci, această dorință e suficientă. Dacă pleci nu înseamnă că ești incapabil să iubești cu adevărat sau că nu vei mai iubi niciodată pe nimeni altcineva. Nu înseamnă că ai o problemă psihică sau că ești nimfomană, înseamnă doar că vrei să schimbi o anumită relație. Fii suficient de curajoasă încât să-ți frângi singură inima.” Cheryl Strayed „DEAR SUGAR: Tiny Beautiful Things”

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian