14 fraze pe care chiar vrei să le auzi de la cei dragi

De în Dezvoltare personala 20 mar 2019

Indiferent cât de puternică este o persoană, întotdeauna vrea să audă vorbe de încurajare de la cei dragi, dar din nefericire, uneori, rudele și prietenii nu știu exact ce cuvinte avem nevoie să auzim.

Iată 14 fraze pe care cu siguranță ai vrut și tu cel puțin o dată să le auzi de la cei dragi, dar nu ai făcut-o niciodată sau nu la momentul potrivit oricum.

1. Ești frumoasă chiar și când plângi, ești obosită sau bolnavă, așa că nu te mai gândi la acest aspect.

2. Nu ne-ar fi ușor fără tine, pentru că tu nu ești o problemă pentru noi, nu distrugi totul în jurul tău și nu ești o greșeală. Avem nevoie de tine și nu vrem să pleci.

3. Nu trebuie să te dai peste cap ca să fii ca ceilalți. Sunt milioane de oameni pe lume care te-ar considera interesantă și atrăgătoare exact așa cum ești. Nu-ți pierde timpul cu cei care nu văd cât de specială ești!

4. Dacă cineva nu te iubește, nu poți face nimic în această privință decât să accepți acest lucru și să găsești pe cineva care chiar te iubește. Este inutil să te chinui să demonstrezi că meriți dragostea cuiva. Nu te enerva degeaba!

5. Nimeni nu are dreptul să te jignească. Nici măcar tu.

6. Toate eforturile tale merită recunoștință. Nu ai nevoie în viața ta de oameni care nu pot spune „mulțumesc” și care te iau ca pe ceva garantat.

7. Nimeni nu va fi dezamăgit de tine dacă nu reușești să faci un lucru perfect. Nimeni nu va fi dezamăgit de tine dacă nu poți să faci un lucru deloc. Nu ești o mașinărie care trebuie să îndeplinească dorințele tuturor.

8. Dacă relația ta trebuie salvată, în majoritatea cazurilor, înseamnă că nu are nici un rost să te chinui. Nu pierde timpul încercând să căptușești ceva. Construiește o relație nouă.

9. Ești minunată, frumoasă și talentată, așa că vei face față tuturor problemelor tale, vei avea o viață minunată și nu vei muri singură. Ți-o promit!

10. Dacă te simți rău, trebuie să faci ceva în acest sens. Nu îndura până când se înrăutățește situația. Nu trebuie să aștepți ca să ceri ajutorul cuiva.

11. Nu vei scădea în ochii nimănui dacă nu poți face un anumit lucru singură. Nu trebuie să porți tu toată povara și nici nu trebuie să fii responsabilă pentru viața altora.

12. Sunt mereu alături de tine, chiar dacă sunt supărat/ă și chiar dacă tu greșești. Nu te voi părăsi doar pentru că nu suntem de acord într-o anumită privință.

13. Nu sunt aici ca să te judec, vreau doar să fiu alături de tine și să te ajut să treci peste orice problemă.

14. Iartă-mă...!

Nu este foarte greu să spui aceste cuvinte, dar lumea nu le spune suficient de des. Lasă-ți gândurile și sentimentele să iasă la iveală și poate le vei auzi mai mult.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi