Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

10 antrenamente care-l au pe "vino-ncoace"

De în Sport 21 ian 2010
Oauu, ori mintea mea s-a incins de tot, ori numai gandul la sport nu imi sta atunci cand spun dans la bara, exoticul lap dance sau cardio striptease ca metode de a-ti redefini silueta. De ce gandul ma duce in cu totul alte parti decat sala de gym si ma indreapta spre... dormitor?! Hmm, oare de ce? Dar avem si antrenamente mai "soft", pentru cele care nu fac fata unor asemenea experiente, sporturi care il au pe vino'ncoace intr-un mod total amuzant: zumba, hula hoop sau kangoo jumps fiind remediile perfecte impotriva unei zile proaste! Iar caloriile scad fara a le acorda o prea mare atentie!

Cum sa fac sa pun putina sare si foarte mult piper in antrenamentul pe care-l practic acasa sau la sala? Caci in mod clar m-am plictisit ingrozitor de banalele abdomene, de alergatul pe banda si chiar si de orele de aerobic in care muzica intalneste sportul in rezultate eficiente... Spune-mi ceva nou, caci pe acestea le-am testat, mi-au placut, nu zic nu, dar interesul meu pentru ele nu mai este atat de crescut... anul asta vreau sa ma distrez atunci cand fac sport! Am gasit sporturi care nici cu gandul nu gandeam ca mi-ar putea oferi o silueta sexy, pentru ca mintea nu-ti mai este la activitatea sportiva, ci la... rezultatul ei.

Descopera 10 antrenamente care adauga sarea si piperul unui "meniu" de care esti satula pana peste cap! Cand simti ca te plictisesti de ceea ce faci, umbla la "condimente" pana cand tonusul tau nu numai ca reintra in normal, dar depaseste orice asteptari! Nu crezi ca e posibil asa ceva in sport? Te inseli amarnic! Eu am descoperit cateva antrenamente care mi-au facut cu ochiul doar la prima vedere, insa deja imaginatia mea o luase usor pe taramuri indepartate cu mult de ceea ce inseamna sport. Va las sa descoperiti sub ce forme fitnessul intalneste exaltarea, si mai ales la ce taramuri imaginative ma refer!

Distractie maxima si silueta... minima!


Sa incepem cu partea soft! Mai intai sa radem putin cu antrenamente, unele mai noi, altele mai vechi, care ne-ar putea prinde cu totul in plasa lor in acest an!

Zumba - pune silueta pe repede-nainte!

O noua revolutie in 2010 se asterne prin toata lumea, chiar daca nu este un antrenament nou, dar pare-se ca nevoia de distractie este un lucru pe care-l cauti la orice in aceasta perioada in care nu totul e tocmai roz, chiar si atunci cand faci sport. Cuvantul zumba vine din columbiana si inseamna "repede". Programul de antrenament imbina dansuri latino cu alte dansuri internationale intr-un program la care se adauga si miscari usoare de body-sculpting, totul terminandu-se cu o super distractie.

Nu rata in paginile urmatoare antrenamente inedite care au in vizor nu numai silueta, ci si sex-appeal-ul: cardio striptease, lap dance, sau Pole Fitness (dans la bara)!

Hula Hoop - un vis devenit realitate: talia subtire!

Nu este chiar un sport in sine, dar este o miscare care ti-ar putea transpune in realitate un vis: o talie de viespe! De fapt e visul meuuuuuuuuuuuu!:(( Dar oricum, nimanui nu-i strica putina distractie cumulata cu ceva straturi de grasime "cheltuite" intr-un mod cu adevarat profitabil si eficient. Hula Hoop a facut senzatie in anii '50, fiind cel mai popular dans. Insa de cand prima doamna a Americii si-a aratat interesul pentru aceasta metoda, fiind fotografiata in timp ce practica hula-hooping alaturi de copii, acesta este cel mai la "moda" si distractiv sport!

Nu iti trebuie antrenor, nu iti trebuie prea mult talent, iti trebuie un cerc de gimnastica si multe incercari de a mentine in miscare cat mai mult timp cercul  respectiv. Efort mult, calorii arse, dar distractia este maxima. Mai ales daca faceti aceasta activitate in familie se poate transforma intr-un adevarat joc!

Kangoo - Jumps - te sculpteaza fara sa stii!

Zambesc, numai cand ma gandesc, dar daca l-as mai pune si in practica? O adevarata distractie ar fi!  Kangoo-jumps redefineste banalul antrenament sportiv si te introduce intr-o noua stare, departe de cea monotona de la sala. Nu il vezi ca un antrenament, ci ca o metoda amuzanta de a-ti petrece timpul liber, ceea ce este inedit, avand in vedere ca ea isi face traeba si prin diferitele zone ale corpului tau, sculptandu-te. Jukari Fit to Fly - Zoboara, silueta, zboara... spre 90-60-90, sau pe-acolo!

Oau, super idee creata si promovata de cei de la Cirque de Soleil in colaborare cu Reebook pentru femei. Ideea crearii acestui progarm face obiectul articolului nostru; aceea de a-i da fitnessului un "vino'ncoa" care sa le atraga mai mult pe femei catre sport si mai ales, sa afac astfel pasi spre sanatate, intr-un mod extrem de distractiv.

Astfel, in acest program silueta este la propriu in aer, pentru ca antrenamentul imbina miscarile sportive cu delicatetea si flexibilitatea acrobatilor in aer. Acest program presupune si o recuzita deosebita, necesitand un echipament special numit "FlySet" prin care se realizeaza o serie de miscari care dau senzatia ca zbori in timpul lor, distanta fata de sol nefiind una foarte mare. Ideea este ca trupul fiecarei femei sa fie trecut prin mai multe tipuri de miscari acre fortifica, intind si lucreaza tot trupul, totul sub supravegherea stricta a unui instructor specializat.

Programul a fost lansat in marile orase ale lumii, cu promisiiunea ca va aparea si in Romania, insa pana la ora actuala nu am gasit nicio informatie conform careia a luat nastere un astfel de centru sau ca metoda a fost implementata in vreo sala de fitness.

Exergaming sau noua revolutie Wii Fit - duce slabitul pe culmile distractiei!

Cea mai noua si atractiva metoda de a te antrena este sa te si joci facand asta. Cam asa se traduce acest Exergaming lansat in strainatate si implementat cu succes si la noi. Aceasta metoda s-ar mai putea numi si Wii Fitness, reusindu-se astfel introducerea miscarilor reale de fitness in spatiul virtual. Prin aceasta combinatie de joc si sport, ai la picioarele tale orice fel de antrenament, in cel mai distractiv mod cu putinta: poti practica tot ceea ce doresti prin diversele accesorii si jocuri care se pot achizitiona si adauga consolei Wii.

Ce poate fi mai fun decat sa te joci si sa slabesti in acelasi timp?! Yoga Anti-gravitationala - sau joaca cu "hamacul"

Arta Yoga capata un nou sens si o noua: Aerul! Cum e sa faci yoga in aer? E "anti-gravitational"! Ha? Ce mai e si asta? O combinatie inedita de miscari de yoga si acrobatii de circ, executate intr-un soi de hamuri legate de tavan, conform indicatiilor trainerilor specializati in asa ceva. Va dati seama cat de distractiv trebuie sa fie atunci cand te incurci in respectivele hamuri, sau cazi chiar in... cap! Cel putin interesant!

Dansuri orientale, tribale, etc


In urma cu ceva timp a aparut dansul ca forma de modelare corporala, acesta fiind imbunatatit pentru a se adapta scopului cu diverse miscari specifice tonifierii si sculptarii trupului. Acesta idee a luat nastere pentru a scoate antrenamentul din conventional, din rutina si pentru a-i da o forma mai atragatoare. Asa au luat nastere dansurile africane, belly dance, sau diverse mixuri de dansuri, fiecare avand partea ei de distractie in functie de preferintele personale. It's getting hot in here or what?!

Cardio Striptease
- slabeste in timp ce il seduci!

Trecem la artileria grea in materie de silueta hot... dar si la  ganduri la fel de fierbinti. Inveti si lucruri noi in materie de seductie, dar si slabesti, astfel ca  la 45 de minute de exersat cardio striptease, poti arde pana la 500 de calorii. Inedit si extrem de atractiv, mai ales ca dezvaluie o latura salbatica a propriei persoane, acest tip de antrenament creste si stima de sine odata cu descresterea in numar de kilograme. La astfel de ore, participantele sunt incurajate sa isi aduca un "echipament" inedit: pantofi cu tocuri cui sau imbracaminte care sa le ajute sa intre in starea specifica.

Pole (Dance) Fitness - Slabitul pe culmile dansului la bara!

Asemanator striptease-ului, dar cu niscaiva diferente, dansul la bara s-a implementat printre britanicii atat de bine incat au infiintat o academie numita "Pole Academy Uk". Aceasta academie se prezinta ca oferind participantelor partea de Fitness a senzualului dans la bara, adica miscari care sa le mentina in forma, care sa sculpteze silueta, sa le tonifice, dar sa le si invete miscari senzuale si pasionale ale unui "sport" care incinge mintea oricarui barbat.

Si sa nu aveti impresia ca se adreseaza doar femeilor care fac obiectul celor mai sexy fotografii de revista: din contra, orice femeie, de orice varsta si cu orice fel de silueta este invitata sa patrunda in misterele unui dans care transforma viata sexuala, dar si normala a oricarei femei. Motto-ul lor este "Sporeste-ti increderea in sine, mentine-te in forma si simte-te bine in pielea ta in timp ce te antrenezi".

Sub "instructia" clara si profi a unor specialisti, o sesiune de PoleFitness arde mai multe calorii decat o ora de gym la sala, plus bonus-uri incluse intr-o singura metoda: tonifiere, fermitate, o postura corecta, flexibilitate, coordonare, putere, stabilitate, etc.

LapDance (Dansul in poala sau pe scaun)

De aici incolo atmosfera se incinge rau! Include una bucata scaun, sau una bucata partener de viata! O prelungire a streaptease-ului, dar cu mai multe accente erotice, specialistii spun ca acest dans in poala, sau pe scaun poate fi o modalitate excelenta de a-ti tonifia si sculpta musculatura, ca sa nu mai spun de beneficiile unei alte laturi a vietii personale. Ai ocazia sa te dezlantui intr-un ritm incendiar pe toate planurile. Miscarile senzuale, dar mai ales provocatoare pe ritmurile unei piese specifice pot fi o forma distractiva de a te antrena, dar cu mult sex-appeal. Si daca este sa punem la socoteala si caloriile arse ulterior dansului, adica o super partida de sex incendiar, atunci metoda se justifica.
Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar