armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

10 alimente la-ndemana pentru o partida de sex la superlativ

De în Sport 24 aug 2009
Doresti sa ai parte de cea mai tare partida de sex din viata ta si ai deja in minte imaginea unui astfel de scenariu: inedit, neobisnuit, salbatic, energic..ce sa mai, un "raliu" la superlativ. Nu ai reusit pana acum si ai vaga retinere si impresie ca nu ai face fata unor partide repetate si intense de amor care sa te tina conectata ore intregi in "creierul" problemei. Nici nu ti s-a propus si deja esti reticenta, dar daca puterea si energia sunt intr-adevar probleme in implinirea acestei fantezii, noi te ajutam sa le rezolvi. Solutia se afla chiar in...frigiderul tau. Delecteaza-te cu x alimente la-ndemana care sa te conduca catre cea mai tare partida de sex.
Poate ca nici nu visezi la asta, poate ca acea persoana capabila sa te aduca pe culmile orgasmice ale placerii este chiar langa tine, dar nu i-ai lasat niciodata cale libera catre asa ceva, tocmai din lipsa de vlaga, energie si chef de care ai dat dovada uneori in pat. Este posibil ca tu sa fii singura care ti-ai pus piedici unei placeri sexuale orgasmice date de cele mai energice, salbatice, devoratoare si chiar ireale pozitii pe care le-ai putea trai cu adevarat? Ok, poate ca irealul nu se tranforma asa cu una cu doua in fapte concrete, dar niciodata sa nu spui niciodata cand vine vorba de sex.
 
Asadar,  raspunde-ti la cateva intrebari: simti ca iubitul tau are potential sa iti realizeze cele mai ametitoare dorinte legate de sex? Simti ca este in stare sa te aduca in al 9-lea cer prin tot atatea reprize intense de sex intr-o singura noapte? Simti ca de multe ori ai pus tu capat acestui indelung sir de dorinte si satisfactii din cauza ca nu mai faceai fata? Ca erai poate prea obosita? sau stresata? Sau lipsita de vlaga? Simti ca partenerul tau tanjeste la mai mult decat atat, dar iti face tie pe plac? Daca raspunsul la majoritatea acestor intrebari este "da", atunci in mod clar tu esti singura care pune piedici in calea propriului vis. De ce? Din cauza oboselii, stresului, lipsei de energie si de vlaga care sunt de fapt rezultatele fiecarei zi de munca, shopping, platit facturi, gatit si facut curatenie. Nu apela la pastile, droguri sau alte metode extrem de periculoase si distrugatoae de vieti, pentru ca solutia se afla chiar in frigiderul tau.
 
Noi iti oferim cateva alimente gata sa produca senzatii tari in pat si care sa scoata tot ce-i mai bun din tine, prin energia pe care ti-o ofera si apetitul sexual de care vei simti ca nu mai scapi. Si nu numai atat, dar sunt alimente care nu necesita gatire, aspect care ar putea ruina o intreaga seara romantica prin mirosul de ceapa prajita din parul tau, mirosul de fum care-ti acopera pielea mai ceva ca o crema de corp si asa mai departe. Sunt alimente si bauturi la-ndemana, care functioneaza ca nivel de energie ca o pastila in totalitate compusa de vitalitate.
 
O bautura energizanta

 
Stiu, stiu poate ca nu este cea mai sanatoasa bautura posibila si poate nici recomandata de medici, dar cand situatia o cere apelam si noi la ce avem la-ndemana si la ce isi face efectul foarte rapid caci libidoul nu poate astepta pana ce consum eu un sac de legume pentru a face fata celei mai intense si salbatice nopti de sex din viata mea. Nu am dreptate, fetelor? Asadar, achizitioneaza rapid o astfel de bautura si...pune-te pe treaba.
 
O cafea mica pentru efecte mari...
 
Numai in cazul in care la tine functioneaza cafeaua ca energizant, chiar si psihologic vorbind sau placebo. O ceasca de cafea, fie ea chiar si pe seara, de ce nu, la o adica ai nevoie de o noapte alba, poate face minuni cu viteza, forta si energia, iar partenerului tau nu ii va parea rau, si sunt aproape sigura ca nici tie.
 
Un suc mare de portocale...natural 100%

 
Stoarce rapid cateva portocale si bea rapid sucul de la ele. Te va mentine in forma toata noaptea prin aprotul de minerale si mai ales de vitamina C, care te va face sa nu cedezi nicio clipa din ritm si intensitate. O gura de energie pentru ore intregi de placere!

Strugurii
 
Ii ai acolo in frigider si ce mai pui ca acum e si sezonul lor, si mai si stii acum de la noi ca au efect energic extrem de consistent, deoarece contin magneziu, minerala care este implicata in procesul de transformare a glucozei din sange in energie. Prin urmare, strugurii te vor umple de energie, eliminand in acelasi timp si toxinele din organism si creaandu-ti cale libera catre infaptuirea unei fantezii cu urlete si trambite.
 
Spanac
 
Hmm, nu-i asa ca parca acum il aveti in fata pe Pepeye Marinaru' cu muschii si puterea lui "hranite" de o singura conserva de spanac. Ei bine, desen animat sau fictiune, acesta avea un graunte de adevar de nimeni combatut pana acum: spanacul ca sursa de energie interminabila. Nu, nu trebuie sa stai sa il gatesti, pur si simplu o salata din spanac proaspat rezolva problema,
 
Cereale

 
Ok, sigur ai in casa cereale, sunt cele mai utilizate produse la micul dejun, iar laptele nu ar trebui sa iti lipseasca nicicum din frigider. Zici ca ai mancat deja de dimineata lapte cu cereale, iar aventura ta incepe diseara. ei bine, daca micul-dejun ti-a oferit energie pentru toata ziua, de ce nu ti-ar oferi si pentru toata noaptea?

Daca nu ai chef de asa ceva, poti incerca un baton energizant din cereale integrale, e mai rapid si s-ar putea sa fie mai de efect in acest sens. Oricum ar fi, ai doua variante pe cinste, care sa-ti “tureze” motoarele la maximum.
 
Bananele
 
Bananele sunt o sursa rapida si la-ndemana de energie si drept dovada uitati-va la sportivii care sunt supusi unor perioade lungi de joc (de exemplu tenismenii), ca savureaza de-a lungul partidei mai multe banane si suc de portocale pentru sursa rapida de energie pe care o ofera. Asadar, tu de ce nu ai profita de urma acestui efect direct in ..pat, pentru a-ti amplifica performantele sexuale.
 
Ciocolata
 
Toata lumea stie ca cicolata este o sursa de energie, nu mai are nevoie de nicio explicatie si lamurire; plus de asta poate fi extrem de apetisanta consumand-o direct in timpul actului sexual alaturi de partenerul tau; incitant, energizant si de ce nu, excitant.
 
Mustarul
 
Nici prea romantic si nici excitant acest produs, dar cu efecte surprinzatoare asupra amplificarii potentei sexuale. Daca ai reusi sa ii faci loc intr-un fel sau altul in meniul tau, ar fi perfect, oentru ca s-a demonstrat ca stimuleaza actiunea glandelor sexuale.
 
Vanilia

 
Ei bine, nici eu nu stiam desi o adoram. este una dintre aromele cu care ma delectez cel mai bine atat in bauturi, prajituri dar si alte produse. Creeaza un efect ametitor, combate inhibitiile din timpul actului sexual lasandu-te sa te dezlantui in voie in cel mai natural act uman si prin aroma si mireasma ei extrem de placuta, stimuleaz apetitul sexual.

Nu rata articolul saptamanii!

Ai aflat de flexitarianism, ortorexie, „dieta pantofilor motivationali”, hipnodieta si altele? Inca nu? Ei bine, nu poti sa nu stii despre ele, acestea trebuie, fara doar si poate sa faca parte din cultura ta "dietetica”, de aceea te invitam sa Vorbesti aceeasi limba cu „diet addicts”!

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr