Zodiile, aşa cum nu le-ai mai văzut: Eşti NOROCOS dacă fac ASTA în preajma ta

Fiecare nativ are slăbiciunea lui, latura ascunsă pe care nu o lasă să iasă la iveală decât în preajma oamenilor care contează cu adevărat pentru el. Ştii că relaţia voastră a ajuns la un alt nivel când observi anumite aspecte în comportamentul lui. Află care sunt aceste semne ce trădează o legătură puternică, în funcţie de zodie.

Berbec

Eşti norocos dacă vezi un Berbec plângând. Dacă simte că se poate deschide complet în compania ta, ştii că l-ai câştigat pentru tot restul vieţii. Are încredere în tine şi ştie că nu îl vei judeca şi că nu vei încerca să profiţi de pe urma slăbiciunii lui.

Taur

Dacă auzi un Taur recunoscând că a greşit, vei şti cu siguranţă că eşti o persoană importantă în viaţa lui.

Gemeni

Dacă un nativ din Gemeni insistă să rămâi prin preajmă pentru mai mult timp, e clar că relaţia voastră este mai strânsă decât oricând şi că nu va renunţa prea curând la prezenţa ta.

Rac

Dacă un Rac îşi arată latura puternică şi protectoare în compania ta, e clar că i-ai intrat pe sub piele şi eşti tare norocos.

Leu

Ai prin preajmă un Leu care a recunoscut că se simte nesigur? Ezitarea nu este un cuvânt din dicţionarul acestui nativ, aşa că dacă are îndoieli şi te lasă să afli asta, eşti norocos.

Fecioară

Ajungi să însemni cu adevărat ceva pentru o Fecioară atunci când te lasă să pătrunzi în mintea ei, în învălmăşeala de gânduri ce contrastează cu firea ei organizată.

Balanţă

Dacă o Balanţă reuşeşte să renunţe la diplomaţia excesivă în preajma ta, e clar că relaţia voastră e specială. Nu mulţi sunt aceia care văd o Balanţă spunând ce are pe suflet fără a îndulci adevărul doar pentru a nu-i deranja pe cei din jur.

Scorpion

Un Scorpion ţi-a împărtăşit un secret? Eşti norocos, fiindcă rare sunt momentele în care acest nativ lasă garda jos şi îţi permite să vezi dincolo de norii de mister care îl înconjoară.

Săgetător

Dacă un nativ din Săgetătorului stă locului de dragul tău, vei şti cu siguranţă că însemni foarte mult pentru el. Acest semn zodiacal nu se împacă prea bine cu statornicia, aşa că relaţia voastră este una specială dacă reuşeşte să îl domolească pe veşnicul rătăcitor din zodia Săgetătorului.

Capricorn

S-a întâmplat să întrevezi o rază de lene în viaţa nativului din zodia Capricornului? E clar că se simte altfel în compania ta, motiv pentru care nu mai simte nevoia constantă de a-şi dovedi perseverenţa şi competenţa.

Vărsător

În momentul în care un Vărsător te lasă să îi vezi latura sensibilă, e clar că relaţia voastră este una specială. Acest nativ recunoaşte cu greu că îi pasă cu adevărat de cineva, aşa că dacă te-a lăsat să te apropii suficient de mult cât să vezi dincolo de masca de gheaţă, consideră-te norocos.

Peşti

Un nativ din zodia Peştilor ţi-a împărtăşit un vis pe care vrea să-l transforme în realitate? Asta înseamnă că are suficientă încredere în tine încât să îţi dezvăluie asta fără teama că îi vei distruge speranţele.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...pe care nu o lasă să iasă la iveală decât în preajma oamenilor care contează cu adevărat pentru el. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 mai