Nu te-a mai sunat? Iată explicaţia: Ce vor, de fapt, BĂRBAŢII de la o femeie

De în Dragoste & Sex 26 mai 2016

Probabil că ţi s-a întâmplat şi ţie să te întâlneşti cu un bărbat şi să crezi că totul merge ca pe roate, ca mai apoi să observi o schimbare de comportament sau chiar să constaţi că a dispărut complet din peisaj.

Evan Marc Katz, expert în materie de relaţii, arată că acesta este principala problemă pe care clientele lui o ridică în cadrul şedinţelor de consiliere.

Dacă nici tu nu înţelegi de ce mulţi dintre bărbaţii care îţi plac îşi iau tălpăşiţa, specialistul vine cu o altă perspectivă, venită din experienţa lui ca bărbat, dar şi din cea acumulată în calitate de consilier pentru femei şi bărbaţi.

În urma unor discuţii cu tot soiul de bărbaţi care la prima vedere par dispuşi să aibă o relaţie, Evan a aflat ce i-a determinat pe aceştia să renunţe, în ciuda faptului că femeia era, poate, pe placul lor.

Motivele sunt aceleaşi mereu.

Şi dacă ai în vedere şi tendinţa femeilor de a nu se mulţumi cu puţin, lucrurile se complică, spune specialistul.

Dacă ţi-ai făcut vreodată o listă cu trăsături pe care bărbatul ideal ar trebui să le aibă, ţi-ai dat seama, probabil, cât de puţini bărbaţi le deţin pe toate.

Bărbatul inteligent... nu e mereu şi amuzant. Bărbatul amuzant... nu este neapărat un om de succes. Un om de succes... nu este neapărat şi disponibil din punct de vedere emoţional, iar cel car este disponibil... ar putea să ţi se pară plictisitor. Tipul care nu e plictisitor... nu e mereu constant, iar tipul care este constant s-ar putea să nu ţi se pară suficient de provocator. Din păcate, lista nu se opreşte aici.

Aşadar, din moment ce poţi mereu să găseşti acea calitate pe care el nu o are, nu prea merită să te bazezi pe o astfel de listă, pentru că există şanse mari să nu găseşti pe cineva care să le îndeplinească pe toate.

Te-ai gândit, vreodată, care sunt motivele pentru care bărbaţii renunţă la ideea de a avea o relaţie cu o femeie? Vei fi surprinsă ce trăsături - şi mai ales câte - se află pe lista lor.

Evan arată că de cele mai multe ori, motivele pentru care un bărbat alege să nu mai iasă la o a doua întâlnire cu o femeie sunt următoarele:

1. "Nu mă atrage din punct de vedere fizic."

2. "Nu e amuzantă şi relaxată."

Cât bea, cum conduce, cum se îmbracă - niciuna dintre acestea nu intră în ecuaţie.

Practic, unui bărbat îi pasă de numai două aspecte, susţine specialistul:

"Eşti atrăgătoare?"

"Eşti o companie plăcută?"

Dacă ai răspuns afirmativ la ambele, bărbatul va reveni pentru o a doua întâlnire.

Deşi este uşor deranjant, ar însemna că toate celelalte calităţi ale unei femei nu prea contează, dacă el nu poate răspunde afirmativ la următoarele două întrebări:

"Vreau să mă culc cu tine?"

"Mă simt bine în pielea mea când petrec timp cu tine?"

De ce se întâmplă asta? Pentru că pe bărbaţi nu îi preocupă neapărat ce ai realizat, ci mai degrabă cum îi faci să se simtă.

Dacă eşti atrăgătoare, un bărbat se va simţi încrezător în preajma ta. Va simţi că a cucerit ceva ce merită cucerit. Dacă eşti relaxată şi ai simţul umorului, el va aprecia timpul petrecut împreună cu tine şi nu va tânji după ieşirile cu băieţii. Astfel, îşi va dori să te aibă prin preajmă pentru tot restul vieţii.

Evan subliniază că bărbaţii apreciază inteligenţa, dar îşi doresc o parteneră de la care pot obţine ceea ce nu le oferă, de exemplu, partenerii de la locul de muncă.

Bărbatul are nevoie de căldură, afecţiune şi lejeritate.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...merge ca pe roate, ca mai apoi să observi o schimbare de comportament sau chiar să constaţi că a dispărut complet din peisaj. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 mai