Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

INTERVIU Andreea Raicu: "Un lucru la care nu renunţ este..."

De în Exclusiv 5 iul 2016

Andreea Raicu a acceptat să vorbească pentru feminis.ro despre cum arată o zi din viaţa unei femei care reuşeşte să îmbine cu succes latura personală cu sfera profesionala, dar a dezvăluit şi câteva lucruri care o fac fericită şi o ajută să se bucure din plin de viaţă. Cititoarele care vor să ştie cum reuşeşte Andreea Raicu să se menţină într-o formă excelentă vor afla ce sporturi practică şi ce ritualuri îi protejează frumuseţea şi silueta în fiecare zi.

Ești tolerantă, open minded, frumoasă și cel mai important, extrem de atentă și rezervată cu viață personală. Cum reușește Andreea Raicu să fie femeie, om de afaceri, ambasador Mindfulness, gospodină (pentru că știm că îți place să gătești) și nu în ultimul rând sportivă?

Cu foarte mult echilibru în tot ceea ce fac! Am înțeles cât de important este să faci lucrurile în concordanță cu tine, cu cine ești tu, lucrurile care îți fac plăcere, care îți aduc bucurie. Nu îmi mai consum energia în ce nu este important. Alte lucruri care mă ajută să trăiesc frumos sunt: toleranța, flexibilitatea, acceptarea și disciplina care poate părea un termen rigid și în contradicție cu ceea ce am spus mai sus, dar fără acesta din urmă nu poți avea o viață echilibrată. 

Povesteşte-mi un pic despre a doua călătorie în India și despre vacanță (vacanță a fost, nu?) în America.

A fost cea de a treia călătorie pe care am făcut-o în India. De această dată am fost invitată de Osho Internațional Resort să colaborez pentru un proiect. A fost o onoare incredibilă și m-am bucurat că am putut să merg. E un loc extem de special pentru mine în care am învățat foarte mult și în care am început un nou capitol din viața mea. Osho a fost mereu o insipratie pentru mine și cred că oricine deschide orice carte a lui se regăsește în cele scrise.

America este unul dintre locurile în care mă reîntorc cu mare plăcere. Așa că am acceptat cu bucurie invitația la Las Vegas de a reprezenta România împreună cu alți 85 de influenceri din industria frumuseții aduși din întrega lume la cea mai mare lansare din istoria brandului Benefit Cosmetics.

A fost întradevăr un eveniment incredibil și am petrecut acolo câteva zile minunate.  Si pentru că tot eram în America am decis să merg și să vizitez niște prieteni în San Francisco, oraș de care m-am îndrăgostit.

În ultimul an, tot mai mulți oameni îmi povesteau cât de frumos e acest oraș. Când am ajuns acolo am înțeles ce voiau să spună. Un loc incredibil cu o energie fantastică, restaurante minunate, atâtea lucruri de văzut și de făcut. Sper să mă reîntorc curând.
 
Sunt sigur că există un loc special, o persoană remarmacabilă sau ambele care să te fi impresionat în călătoriile tale – spirituale indrazneznesc să le numesc. Care ar fi acestea?
 
Ador să călătoresc pentru că fiecare călătorie și fiecare om pe care l-am întâlnit m-a învățat ceva nou. Cred cu certitudine că a călătorii este cel mai prețios lucru pe care banii îl pot cumpără.

Am cunoscut oameni minunați care mi-au influențat viața, oameni cu povești incredibile, de la șoferi de taxi până la cei din interiorul ashramului. Fiecare poveste, fiecare experiență mi-a adus ceva nou. Există o conversație pe care am avut-o cu un șofer de taxi din India care m-a marcat atât de tare și care m-a făcut să privesc viață dintr-o cu totul și cu totul altă perspectivă: să mă concentrez și să mă bucur de ceea ce am, în loc să mă uit mereu la ce îmi lipsește, obicei atât de împământenit în cultura noastră. Din acel moment viața a arătat complet altfel…doar pentru că am început să o privesc diferit.

4. Pe scurt, cum decurge o zi pentru Andreea Raicu?

Sunt o persoană matinală și profit din plin de orele dimineții. Îmi place să-mi încep ziua devreme, astfel am mai mult timp pentru mine și pentru lucrurile care mă încărca cu energia atât de necesară pe tot parcursul zilei. Nimic nu-mi este mai de ajutor pentru a fi eficientă într-o zi decât să-mi încep dimineață cu meditație și exerciții de yoga.
Îi dau să mănânce lui Efi! Cățelul meu e un leneș și se trezește mai târziu! Și sigur că după ce se trezește așteaptă să fie hrănit, alintat și răsfățat :-)

Apoi îmi fac un shake. E micul-dejun fără de care aș fi mult mai lipsită de energie. Fie că merg la sală, fie că merg în parc să alerg, sportul este una din activitățile mele zilnice. Întoarsă acasă, fac un dus și plec spre birou, nu înainte da a lua gustarea de dimineață. 

La masa de prânz ca să echilibrez dietă și să îmi păstrez stilul de viață activ, energic și cât mai sănătos, adaugă și suplimentele alimentare.

După o zi plină la birou îmi fac timp pentru o vizită la mamă și apoi o ieșire cu prietenii. Încerc să nu pierd nopțile și îmi încarc bateriile cu 8 ore de somn.

Nicio zi nu seamănă cu altă. Uneori am ședințe foto care țin o zi întreagă. Alteori sunt plecată din țară. Mă adaptez constant în funcție de proiectele mele, dar mereu am grijă să echilibrez balanța dintre viața profesională și cea personală. 

Preconizezi o întoarcere pe sticlă? Regreți că ai plecat de la tv, îți lipsește ceva din fața camerelor de luat vederi sau ești împlinită cu viața și cu business-ul din prezent?
 
În acest moment focus-ul meu este în totalitate către site-ul andreearaicu.ro, colecțiile de haine  si bijuteriile Andreea Raicu și toate proiectele care țin de partea de dezvoltare personală  pe care le dezvolt împreună cu echipa mea. Sunt extrem de fericită că toate proiectele pe care le creem de la agendă, carte de colorat, conferințe, weekend-urile de meditație și yoga au fost atât de bine primite de publicul nostru dornic să învețe cum să traiesca o viaţă mai liniştită şi mai frumoasă. Ador ceea ce fac mai cu seamă că pot inspira atâţia oameni să trăiască frumos.

În legătură cu televiziune mă gândesc întotdeauna cu drag la perioada în care am crescut şi am învăţat atât de multe. Viaţa este atât de inprevizibila şi dacă o să mă direcția aceea am să văd la momentul respectiv. Dacă voi alege mă întorc, cu siguranţă va avea legătură cu ceea ce fac acum.      

De ori pe faci sport ( şi unde) şi cât timp petreci la salonul de înfrumusețare?

În fiecare zi fac sport într-un fel altul. Am înțeles cât de important este să te miști şi cât poate să îți îmbunătățească viaţa. Alerg, înot, fac yoga, ore de funcțional. Ador să fac sport. Este activitatea care îmi dă energie.

La saloanele de înfrumusețare petrec atâta timp cât simt că am nevoie. Nici prea mult, nici prea puţin . Dar un lucru la care nu renunț este masajul săptămânal. Corpul meu are nevoie de acest răsfăț.

În materie de makeup și îngrijirea părului ai niște tips&tricks pe care le poți împărtăși cu cititoarele feminis.ro?
 
Am câteva lucruri esențiale de la care încerc să nu mă abat: dorm 8 ore pe noapte, consum cel puțin 2 litri de apă pe zi, am un regim alimentar echilibrat, dimineața mă spăl cu apă termală rece, întotdeauna folosesc protecție solară pe față și nu folosesc  foarte mult fard. Lucruri extrem de simple, la îndemână tuturor. Când mă întreabă cineva care sunt tratamentele cele mă bune pentru piele spun: somnul, apa și alimentația echlibrata. J Interiorul și starea noastră au o influența foarte mare asupra felului în care arătăm. Nicio cremă sau machiaj nu funcționează dacă nu ai lucrurile de bază.

Au apărut recent în presă niște zvonuri cum că ai fi însărcinată, dar ai evitat elegant să le combați. Te deranjează, sau doar te amuză? În același timp, cum ai descrie în câteva cuvinte viață ta de familie?

Din când în când oamenii mă sună să mă felicite, uneori vânzătoarele mă întreabă direct lucruri auzite la colț de stradă sau în ziare și așa aflu ce se mai scrie în presă. Prefer să-mi direcționez energia  către alte lucruri care contează cu adevărat decât să combat lucrurile care se spun sau se scriu despre mine. De câțiva ani am încetat să citesc presă și să mă uit la televizor așa ca într-un fel m-am izolat de aceste informații.

Familia este una din cele mai importante valori pentru mine. Am crescut într-o familie mare și extrem de unită. Suntem în continuare mereu unii pentru alții acolo când avem nevoie, iar mama este cea mai bună prietenă a mea. Sunt extrem de recunoscătoare și norocoasă pentru asta.
 
Pe final, câteva vorbe de duh pentru cititoarele feminis.ro…
 
Să se bucure de cine sunt ele cu adevărat, să nu încerce să fie altcineva, să fie curajoase și să își trăiască viața în funcție de dorințele lor ci nu de ceea ce vor ceilalți. Vă doresc din suflet să aveți curajul să trăiți cum simțiți. Viață e prea scurtă să o irosiți cu ce nu contează pentru voi.

Galerie foto
Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...un dus și plec spre birou, nu înainte da a lua gustarea de dimineață. Citeşte interviul integral pe feminis.ro Sursa ...
...personală cu sfera profesionala, dar a dezvăluit şi câteva lucruri care o fac fericită şi o ajută să se bucure Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Exclusiv
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar