Horoscop IUNIE 2016 - BUCURII neaşteptate pentru Gemeni,...

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

Nu abdomenele te scapă de grăsimea nedorită, ci...

Citeste mai mult»

TOT ce ştiai despre uleiul de măsline este GREŞIT

Citeste mai mult»

Adevăratul MOTIV pentru care NU ai noroc în dragoste,...

Citeste mai mult»

Omul care a zguduit planeta: CANCERUL poate fi vindecat...

Citeste mai mult»

Horoscop MAI 2016 - Evenimente NEPLĂCUTE pentru Fecioare,...

Citeste mai mult»

Ce sunt demisexualii: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul

Citeste mai mult»

Când devine otrăvitor SPANACUL

Citeste mai mult»

Bărbaţii vor doar sex: Adevărul NEAŞTEPTAT din spatele...

Citeste mai mult»

Ai citit horoscopul GREŞIT până acum - Cum afli, de fapt,...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă - Dieta garantată de o...

Citeste mai mult»

NUMEROLOGIE: Povestea din spatele datei tale de naștere

Citeste mai mult»

Ai zdrobit usturoiul GREŞIT - Iată cum se face, de fapt!

Citeste mai mult»

A slăbit 89 de kilograme schimbând COMPLET alimentaţia:...

Citeste mai mult»

De ce să-i dai partenerului să mănânce SEMINŢE de pin

Citeste mai mult»

Metoda rapidă prin care poţi împăca partenerul, în...

Citeste mai mult»

Horoscop: De ce te INVIDIAZĂ cei din jur, în funcţie de...

Citeste mai mult»

Horoscopul atracţiei: MAGNETUL care te ajută să atragi...

Citeste mai mult»

Horoscopul secretelor: Ce SEMNE îl dau de gol atunci când...

Citeste mai mult»
idele lui marte

Idele lui Martie, ziua în care Cezar a fost ucis - De ce...

Citeste mai mult»

Băutura SACRĂ misterioasă din India antică: "Am băut...

Citeste mai mult»

Ce sursă de stres te doboară în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Ghinionul te pândeşte la tot pasul? Aceste 7 plante aduc...

Citeste mai mult»

Testul UMBRELEI te descrie scurt şi la obiect

Citeste mai mult»
Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, prima dietă la 14 ani: "Ajunsesem să...

Citeste mai mult»

Testul MASCOTEI personale te dă de gol: Pe tine care te...

Citeste mai mult»

De ce NU e bine să mănânci banane la micul dejun

Citeste mai mult»
pufuleti hrana bebe

De ce nu e bine să dai pufuleţi şi cereale copiilor mici

Citeste mai mult»

Ce se întâmplă dacă îţi masezi axila cu o felie de lămâie

Citeste mai mult»

HOROSCOP: Cel mai negru coşmar al zodiei tale

Citeste mai mult»
dermatolog

Ani de zile a crezut că avea o aluniţă pe spate - Apoi...

Citeste mai mult»

TEST: Cu ce te ALEGI, în funcţie de ce CULEGI

Citeste mai mult»

Interviu emoţionant cu Andreea Mantea, despre micul...

Citeste mai mult»

Testul AMPRENTEI: Ai curaj să afli ce spune despre tine?

Citeste mai mult»

Horoscopul TRISTEŢII: Cum se manifestă supărarea, în...

Citeste mai mult»
alzheimer

Test ocular pentru depistarea bolii Alzheimer, cu 20 de...

Citeste mai mult»
longevitate

Secretul longevităţii: Nu a băut niciodată APĂ, dar a...

Citeste mai mult»

HOROSCOP CHINEZESC: Cumpenele din Anul Maimuţei de Foc,...

Citeste mai mult»

INTERVIU Andreea Bănică, despre ambiţie, fericire şi gelozie: "Asta, pentru mine nu merge, nu ţine!"

De în Dragoste & Sex 7 mar 2016

Andreea Bănică, îndrăgită artistă autohtonă, mămică şi soţie dedicată, a vorbit deschis pentru feminis.ro despre secretul care a ajutat-o să aibă parte de realizări pe toate planurile, dar şi despre relaţia cu fiica ei Sofia şi soţul ei, Lucian, care i-a fost alături încă din adolescenţă, de la vârsta de 16 ani.

Andreea Bănică ne-a dezvăluit în exclusivitate ce crede despre oamenii care aleg să facă numeroase compromisuri pentru a obţine succesul în carieră, de ce îl apreciază pe soţul ei, Lucian, dar şi despre rolul geloziei în relaţia de cuplu.

Din punct de vedere profesional, ai ţeluri pe care ţi le-ai propus şi au rămas, încă, pe lista de aşteptare?

Niciodată. Tot ce mi-am propus, aia am realizat. Sunt, să zic aşa, un om norocos şi realizat din toate punctele de vedere. Un om norocos şi fericit, împlinit.

Care a fost cel mai mare dezavantaj pe care l-ai avut în industria muzicală? Ţi s-a spus vreodată că nu ai şanse să reuşeşti în acest domeniu?

Nu mi-a spus nimeni niciodată acest lucru, nu avea de ce să mi-l spună. Îţi spune cineva o chestie de genul acesta numai atunci când nu ai un potenţial. Dar dacă potenţialul tău este văzut, remarcat, n-o să-ţi spună nimeni niciodată că nu vei reuşi. Dacă îţi spune cineva că nu ai şanse sau că nu crede că vei reuşi, atunci înseamnă că nu ai potenţial.

Ce gen de muzică nu ai putea aborda nici dacă ai şti că de asta depinde succesul carierei tale muzicale?

Eu aş putea să cânt orice gen, nu am nicio problemă, de la operetă până la jazz şi populară. Pot să cânt orice. Am vrut să studiez, să fac Conservatorul la operă, dar nu îmi permite timpul să fac asta, din păcate. Mi-ar fi plăcut să fac lucrul acesta, nu este o pasiune neapărat, e o dorinţă de-a mea pe care aş fi vrut să mi-o îndeplinesc, doar că timpul meu este limitat. Asta presupune foarte multă muncă şi dăruie. Dacă eu nu dispun de timp ca să pot să mă dăruiesc, nu prea am cum să fac.

A existat vreun moment în care ai regretat că ai ales cariera în defavoarea vieţii de familie? Dar viceversa?

Nu, niciodată! Dacă ai ambiţie, poţi le faci pe ambele. Nu poţi să le faci pe toate, nu am o sută de meserii. Ideea este că trebuie să ştiu să-mi organizez timpul şi încerc să-l organizez aşa cum spun eu. Şi când aud astfel de oameni care spun că, vai, am lăsat cariera în favoarea familiei sau invers, mi se pare că spui că nu ai ajuns unde ţi-ai propus şi găseşti o scuză. Asta, pentru mine nu merge, nu ţine. În concepţia mea nu există aşa ceva. E ca la un om care lucrează, are un job stabil, să zic o funcţionară în bancă sau o contabilă, care merge la job şi pleacă la 8 dimineaţa, vine la 4 acasă şi se ocupă şi de familie şi asta este. Şi mama mea a muncit, a fost contabilă, pleca dimineaţa la 7 şi venea la 4 şi am avut parte şi de mama, adică nu se pune problema aşa. Este un job al meu, pe care mi l-am ales, e o pasiune, practic am făcut asta din pasiune, ulterior a devenit job stabil şi e normal să încerc să le îmbin pe amândouă. Că, într-adevăr, uneori îmi doresc să stau cu Sofia mai mult şi nu mă mai duc la vreo emisiune, da, se întâmplă şi lucrul acesta sau invers, sunt compromisiuri de genul acesta.

Recent ai ales ca destinaţie de vacanţă Thailanda, unde ai călătorit împreună cu soţul tău. Din peisajul exotic a lipsit, însă, fiica voastră. Cum i-ai explicat Sofiei că mami şi tati pleacă în vacanţă fără ea?

Nu trebuie să îi dau explicaţii Sofiei pentru că a crescut de la început în familia aceasta, nu a simţit niciodată lipsa noastră foarte puternic pentru că am fost tot timpul lângă ea şi este un copil destul de matur şi inteligent încât să îşi dea seama, şi ştie foarte bine, ce fac eu, cu ce mă ocup eu. Şi atunci, ea de mică a fost obişnuită cu plecările mele de acasă. Nu am făcut-o niciodată să plângă pentru că nu o vede pe mama, în sensul că mama se întorcea întotdeauna la momentul potrivit, cum trebuia şi poate că eram foarte foarte obosită şi aş fi vrut să dorm, dar mă ridicam în picioare şi poate trebuia să dansez cu ea, în momentele acelea, pentru că aşa îşi dorea copilul şi o făceam să nu simtă lipsa. Crescând într-un astfel de mediu, copilul şi-a dat seama ce meserie am şi ce presupune asta, că trebuie să plec tot timpul de acasă, iar atunci când vin mă aşteaptă cu nerăbdare. Sunt bunicii, părinţii lui Lucian, care ne-au sprijinit în permanenţă şi care au fost non-stop, când a trebuit să plecăm, lângă ea. Sofia este foarte ataşată de bunici şi atunci nu simte lipsa părinţilor atât de mare. Normal că ne aşteaptă şi ne duce dorul şi este fericită când vorbeşte cu noi tot timpul. Are şi un program foarte, nu aglomerat neapărat, dar un program bine pus la punct, în ceea ce priveşte educaţia şi atunci nu prea are timp să respire. După părerea mea şi nu numai a mea, şi a soţului meu, copilul rămâne în viaţă cu o educaţie, nu cu bani neapărat sau cu alte lucruri materiale. Se ştie foarte bine că trebuie să investeşti în copilul tău pentru a-i oferi o educaţie bună.

Care sunt lecţiile pe care ai vrea ca fiica ta să le înveţe de la tine, în ceea ce priveşte cariera şi relaţia cu sexul opus?

Nu ştiu dacă neapărat trebuie să înveţe de la mine, dar eu văd în ea deja ambiţia pe care o am şi eu şi tatăl ei. Văd în ea nişte calităţi pe care şi eu le am şi poate le are mai mari decât mine şi mai accentuate, văd talent în ea. Ea face dansuri sportive, moderne, la profesionişti şi văd cât de mult munceşte ca să câştige o medalie şi un loc întâi. E foarte ambiţioasă, ceea ce nu mă îngrijorează absolut deloc; copilul este exact ce trebuie. Normal că lucrăm la mici părţi pe care trebuie să le îndrepţi în viaţa unui om, dar cu siguranţă se rezolvă uşor uşor în viaţă, pentru că nu poţi să le înveţi pe toate şi copilul nu trebuie să fie perfect, pentru că nici noi nu suntem perfecţi.

Care este motivul pentru care îl apreciezi cel mai mult la soţul tău, Lucian?

Pentru că s-a îndrăgostit de mine şi a rămas îndrăgostit de mine. Şi pe parcurs mi-am dat seama de toate calităţile lui frumoase, normal, şi de defecte, pentru că nu suntem perfecţi, dar, ca fiecare familie, încercăm să trecem peste anumite problemuţe din viaţa oricărui cuplu şi să vedem partea frumoasă a lucrurilor, tot ce e mai frumos şi împlinirile noastre. Iar iubirea este atât de mare încât trecem peste absolut orice. Acum ne certăm, acum ne iubim, e o chestie de a fi compatibil cu cel de lângă tine

Când ţi-ai dat seama că el este partenerul alături de care vrei să-ţi petreci tot restul vieţii?

La 16 ani. Atunci l-am cunoscut şi am spus că omul cu care îmi voi începe viaţa sexuală va fi soţul meu. Viaţa sexuală a început la 18 ani, dar acesta a fost momentul care m-a făcut să fac această alegere. Aşa am fost crescută, aşa am fost educată, în acest spirit, deşi am avut foarte multă libertate.

Cum se manifestă gelozia în cazul tău? Dar al lui?

Da, au existat la începuturi, dar în timp şi în ani, el muncind alături de mine şi invers, nu prea au mai existat momente de genul acesta, deşi câteodată îi mai atrag atenţia la anumite lucruri, „Iubirea mea...!”, aşa, doar ca să înteţesc flacăra, să nu creadă că nu sunt atentă. Da, gelozia, din partea ambilor parteneri, este un semn de iubire.

Ce sfat le poţi oferi cititoarelor feminis.ro care se străduiesc să găsească un echilibru între viaţa de familie, carieră şi propriile nevoi?

Nu ştiu dacă poţi da sfaturi unui om căruia poate îi lipseşte ambiţia. Pentru că sfaturi poţi să dai oricum, să vorbeşti în neant şi să nu te asculte nimeni. Ideea este că dacă eşti ambiţios în tot ceea ce ţi-ai propus să faci, rezultatele vor veni cu siguranţă şi pe măsură. Dacă nu ai un pic de ambiţie, nu ai ce să faci, nu ai cum să ajungi mai departe, unde ţi-ai propus. 

Galerie foto
Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...moment în care ai regretat că ai ales cariera în defavoarea vieţii de familie? Dar viceversa?  Vezi continuarea pe feminis.ro. ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mai