Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop OCTOMBRIE 2016 - Schimbări DRAMATICE pentru Balanţă, Capricorn şi...

Horoscopul lunii octombrie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna octombrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Luna octombrie este pentru nativul din zodia Berbec o lună în care guvernează confuzia. Nu ştii prea bine ce vrei, încotro să mergi şi cum să procedezi. Trebuie să conştientizezi de cât eşti în stare pentru a nu te întinde mai mult decât ţi-e plapuma. Dacă exagerezi din dorinţa de a face cât mai multe, strele te vor pedepsi şi îţi vor lua tot câştigul. Fii prudentă şi nu vei avea de pierdut.

Pe plan profesional, luna octombrie nu aduce schimbări majore. Totul va merge conform planurilor tale, nu vei excela în nicio direcţie, însă nici nu vei avea de pierdut. Nu te subestima şi nu îţi pierde încrederea în tine. Orice perioadă proastă este urmată de una reuşită, în care lucrurile se aşază. Sub nicio formă nu trebuie să te grăbeşti în a lua decizii pentru că vei da greş. Asta nu înseamnă că trebuie să stai ca o legumă şi să laşi lucrurile să vină de la sine, ci că trebuie să cântăreşti cu atenţie orice hotărâre iei.

Pe plan sentimental lucrurile merg mult mai bine decât pe plan profesional. Reuşeşti să ajungi pe linia de plutire şi te relaxezi complet. Eşti lipsită de griji şi mulţumită cu deciziile luate.Orice problemă de cuplu se rezolvă rapid şi simplu, însă nu trebuie să uiţi imp0ortanţa pe care comunicarea o are. Nu te îndepărta de prietenii tăi, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să faci eforturi pentru a-ţi face timp pentru asta. Nu încerca să pari altfel decât eşti, păstrează-ţi principiile şi valorile şi oamenii te vor aprecia pentru asta.

Taur

Luna aceasta Taurul se simte precum Peştele în apă. Toate lucrurile par să decurgă aşa cum trebuie, iar eforturile depuse nu rămân nerăsplătite. Ar trebui totuşi să acorzi mai multă atenţie sănătăţii tale pentru că ar putea apărea câteva probleme. Nu le ignora, tratează-le imediat ce apar pentru a evita complicaţiile.

Pe plan financiar, prima parte a lunii octombrie este cât se poate de reuşită. Reuşeşti să termini tot ce ai de făcut pe plan profesional şi răsplata vine la timp aşa că au suficienţi bani pentru shoppingul de toamnă. Ai face bine însă să păstrezi ceva bănuţi şi pentru zile negre, mai ales că în a doua jumătate a lunii, câştigurile financiare vor suferi un blocaj. E posibil să te simţi puţin copleşită de atenţia pe care lumea ţi-o oferă, însă ai putea să te bucuri de ea.

Pe plan sentimental, Taurii trebuie să îşi folosească toate armele pentur a întoarce lucrurile în favoarea lor. Înlătură obstacolele ce îţi apar în cale imediat ce acestea apar, nu le lăsa să se instaleze. Înlocuieşte, pentru o perioadă, sinceritatea cu viclenia. Astfel, vei reuşi să ieşi în câştig. Nu te grăbi, analizează bine lucrurile înainte de a acţiona pentur că ştii deja că graba strică treaba.

Gemeni

Cea de-a doua lună a toamnei nu este deloc favorabilă pentru nativii din zodia Gemeni. Nu trebuie însă să fii descurajată ci, din contră, ar trebui să fii motivată de dezavantajul pe care îl ai, şi să faci faţă oricărei situaţii. Păstrează-ţi calmul, nu te lăsa influenţată de părerile celor din jur şi urmează-ţi calea.

Pe plan profesional, obstacolele vor fi la ordinea zilei în luna octombrie. Dacă ai proria afacere, rivalii îţi vor pune beţe în roate aşa că trebuie să ai ochi şi la ceafă. Nu te culca pe o ureche şi nu face niciun pact cu duşmanul. Dcaă, pe de altă parte, lucrezi pentru cineva, trebuie să fii atentă la colegii care ar putea să te "înjunghie" pe la spate. Fii vigilentă şi nu vei pierde teren.

Partenerul de viaţă sau o rudă apropiată îţi poate da bătăi de cap luna aceasta. E posibil să aveţi nevoie de o pauză pentru ca lucrurile să se aşeze. Prietenii îţăi vor fi aproape în această perioadă dificilă, aşa că nu ezita să le ceri ajutorul. Alege-ţi cu atenţie cuvintele atunci când te cerţi cu partenerul de viaţă pentru că e posibil să îţi scape cuvinte grele.

Rac

Luna octimbrie este una de succes pentru Raci. Trecutul te bântuie, însă reuşeşti să întorci lucrurile în favoarea ta aşa că ai numai de câştigat. O persoană din anturajul tău încearcă să te convingă să i te alături într-o luptă nedreaptă. Păstrează distanţa şi nu te implica în discuţii suspecte.

Pe plan profesional, luna octombrie este una liniştită pentru Raci. Dacă îţi păstrezi demnitatea şi integritatea, vei avea numai de câştigat, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Dacă munceşti din greu ai şanse foarte mari să fii promovată, lucru la care visai de mult. Trebuie să fii foarte atentă la oportunităţile ce apar şi să nu ratezi nicio ocazie de a te face remarcată.

Pe plan sentimental, apare o a treia persoană care te face să îţi pui întrebări. Apără ce e al tău, însă nu judeca oamenii pe nedrept. Oferă celor implicaţi şansa de a oferi explicaţii. La petrecerile la care participi vei fi sufletul petrecerii, iar asta automat te va face să te alegi cu câteva antipatii. Fii amabilă, diplomată şi nu jigni pe nimeni, indiferent de circumstanţe.

Leu

Cuvântul cheie al lunii octombrie este, pentru Lei, haos. Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, nu reuşeşti să te stabilizezi bine iar situaţia ia o nouă turnură neaşteptată. Nu trebuie să renunţi la luptă şi să te retragi. Îndreaptă-ţi energia într-o singură direcţie şi vei reuşi să faci faţo provocărilor. Nu uita să măsori de două ori înainte de a tăia o dată. Nu te lăsa forţată de nimeni să faci sau să spui lucruri pe care sau în care nu crezi.

Pe plan financiar, antreprenorii din zodia Leu ar trebui să fie foarte precauţi. Nu te grăbi să semnezi acte, să închei contracte sau să baţi palma cu colaboratori pe care abia îi cunoşti. Nu uita că, oricât de experimentat ai fi, poţi avea zile proaste şi îţi pot scăpa din vedere aspecte importante. Fii atentă ca subalternii tăi să îşi facă treaba, însă nu sări calul în această privinţă. Nu uita că o relaţie de prietenie cu angajatul îţi asigură succesul. Dacă lucrezi pentru cineva, păstrează-ţi loialitatea şi vei avea numai de câştigat.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, e posibil ca luna octombrie să vină la pachet cu o doză zdravănă de melancolie. Nu tânji după lucrurile la care ai renunţat în mod voit la un moment dat. Aminteşte-ţi de ce ai luat anumite decizii şi lucrurile îţi vor părea, brusc, mai clare. Nu uita de cei dragi pentru că e posibil să se simtă neglijaţi şi nu ţi-ai dori asta.

Fecioară

Luna octombrie este, pentru Fecioare, una liniştită. Astrele îţi oferă putere de convingere aşa că vei reuşi să îi determini pe cei din jur să procedeze aşa cum îi îndemni. Nu profita de puterea de care dispui pentru a manipula oamenii dragi. Chiar dacă ţi se pare că nu ai nevoie, nu uita că o pauză nu strică nimănui aşa că poate ar fi cazul să îţi iei măcar 1 zi, 2 libere.

Din punct de vedere finhanciar, te bucuri de o stabilitate la care de multă vreme visai. Dacă nu eşti antreprenor, acum e momentul să te gndeşti tot mai serios la modul în care să obţii încă o sursă de venit. Poate fi vorba despre o slujbă part-time sau de o colaborare de acasă, important este să îţi depăşeşti limitele. Dacă ai un buget pe care ai vrea să îl investeşti, poţi chiar să te gândeşti la o mică afacere, care să îţi genereze un venit suplimentar.

Pe plan sentimental, în luna octombrie te răscoleşte o serie de trăiri bizare. Dacă nu eşti implicată într-o relaţie, îţi pică cineva cu tronc şi cu greu te mai poţi concentra să faci ceva. Încearcă să joci puţin rolul indiferentei pentru a nu îl face să creadă că e de neînlocuit. Pe de altă parte, dacă eşti deja implicată într-o relaţie, simţi nevoia să treceţi la următoarea etapă. Vrei să te muţi cu iubitul, să vă logodiţi sau să faceţi un copil... important este să evoluaţi împreună. Ai nevoie de stabilitate, iar faptul că bateţi pasul pe loc te face să te simţi uşor nesigură.

Balanţă

Octombrie va fi o lună plină de dezamăgiri pentru Balanţe, mai ales în ceea ce priveşte planurile cu o istorie lungă şi "bogată". Performanţa Balanţelor va fi una scăzută în această perioadă, însă nu vor avea neapărat probleme serioase la locul de muncă. Cu toate acestea, dacă vrei să îţi îndeplineşti obiectivele, va trebui să depui ceva mai mult efort şi să iei în considerare nuanţe relevante pentru una dintre sferele vieţii tale de zi cu zi.

Pe plan profesional, programul îţi va fi încărcat până la refuz cu evenimente, însă nu vor fi evenimentele pe care contai. Trebuie musai să colaborezi eficient cu membrii echipei, fiindcă nu vei face faţă de una singură. De asemenea, ar trebui să îţi dai seama dacă judecata ta este corectă. Mai exact, ar trebui să îţi mai domoleşti puţin ambiţia. Concentrează-te asupra obiectivelor, însă nu te grăbi. Totul e în mâinile tale, iar unele soluţii pe care le-ai putea trece cu vederea din motivele greşite ar putea fi tocmai cele porivite pentru a te scoate din impas.

Nici pe plan amoros astrele nu îţi oferă prilej de relaxare. Nu este vorba despre probleme serioase, însă vor exista dileme şi situaţii controversate. Dacă apar probleme în relaţia cu partenerul de cuplu, ar trebui să te întrebi mai întâi dacă merită să te agiţi. Dacă nu ai un răspuns clar şi dubiile nu îşi dau pace, atunci ar trebui să analizezi situaţia în profunzime. Şi nu uita să ţii cont şi de nuanţe, adică de opiniile celor din jur, iar în cazul de faţă, de cea a partenerului. Ştii foarte bine, deşi nu vrei să recunoşti prea uşor, că nu poţi trăi în societate şi să funcţionezi totuşi în afara ei, să fii scutită de reguli şi de consecinţele acţiunilor tale.

Scorpion

Astrele îţi rezervă o perioadă destul de liniştită, cu o dinamică redusă considerabil comparativ cu etapele anterioare. Este indicat să înaintezi cu îndrăzneală către obiectivele stabilite, făcând mici pauze, pentru a te odihni şi a-ţi reîncărca bateriile.

La locul de muncă te aşteaptă o atmosferă ternă, din care nu prea poţi distinge şansele unui viitor strălucit. Depresia pare să îţi dea târcoale în prima parte a lunii octombrie. Nu trebuie să iei măsuri speciale, ci pur şi simplu să te laşi purtată de val, fiindcă totul se schimbă din a doua decadă a lunii. Ar fi bine să ai, totuşi, pus la punct un plan de acţiune. Tactica este arma ta secretă în această perioadă pe plan profesional. Înarmează-te cu eficienţă, fiindcă este calitatea care te scoate din impas. Încearcă să nu te grăbeşti, deşi îţi stă în fire să fii mult prea zeloasă. Procedează după cum este necesar, în baza contextului.

Pe plan amoros nu vei avea prea mari probleme, deşi astrele recomandă să acorzi mai multă atenţie familiei. Evită conflictele pe cât posibil şi implică-te în discuţii în contradictoriu doar dacă eşti foarte sigură că ai dreptate şi ai argumente solide. Altfel, e mult mai bine să te abţii, să gândeşti bine înainte să vorbeşti şi să îţi analizezi cu atenţie acţiunile. Gândeşte-te bine ce vrei şi ce poţi lăsa pe planul doi, astfel încât să te debarasezi de elementele nesemnificative şi nepractice. Mizează pe metode analitice, raţionale, acolo unde sentimentele şi intuiţia dau greş. Astfel vei reuşi să acumulezi experienţe emoţionale semnificative.

Săgetător

În luna octombrie, Săgetătorul va trebui să îşi reevalueze relaţiile personale, însă va fi productiv la locul de muncă, în ciuda atmosferei tăcute, ce aduce a liniştea de dinaintea furtunii. Astrele nu anunţă, însă, evenimente furtunoase, aşa că îţi poţi vedea de drum aşa cum ai plănuit. Important este să îţi păstrezi calmul, orice ar fi. S-ar putea ca unii din anturaj să te provoace neintenţionat, iar un comportament agresiv din partea ta nu numai că ar fi contraproductiv, dar îţi poate face ţie însăţi mult rău. Aşadar, în primele zece zile ale lunii fereşte-te de înţepăturile aparent neintenţionate ale colegilor, fiindcă dacă le dai apă la moară nu faci decât să îi ajuţi să câştige.

Pe plan financiar, în octombrie vei câştiga fix cât ai nevoie. Totul va decurge firesc, iar dacă ţi se pare un curs mult prea previzibil, poţi agita puţin apele, de dragul confortului tău psihic. De exemplu, îţi poţi schimba ţinuta pe care o porţi de obicei la locul de muncă. Astrele recomandă să verifici, luna aceasta, de şapte ori rezultatele calculelor făcute şi proiectele finalizate.

Nici pe plan amoros nu se anunţă schimbări majore. Cu toate acestea, astrele te îndeamnă să acorzi o mai mare atenţie relaţiei tale atunci când te afli cu partenerul în compania unor noi cunoştinţe. Vor apărea teste neaşteptate pentru relaţia voastră şi e important să încerci să fii mai degrabă un observator atent în loc să acţionezi impulsiv. Spre binele tău şi al partenerului, este recomandat să reacţionezi după ce ai un plan bine pus la punct.

Capricorn

Va fi o perioadă strălucită plină de realizări pentru Capricorn. Va trebui să acorde o atenţie sporită aspectelor ce ţin de planul personal, lăsând latura profesională pe plan secund.

Dinamica la locul de muncă va fi redusă, iar situaţiile excepţionale vor lipsi. Cu toate acestea, trebuie să fii atentă, mai ales dacă şeful tău este exigent. S-ar putea să ai senzaţia că nu poţi ţine pasul aşa cum ar trebui cu tot ce se întâmplă la birou. Vei avea parte de un oarecare disconfort, însă sub nicio formă nu este cazul să te gândeşti la o schimbare în carieră. Vei avea parte luna aceasta de experienţe care se vor dovedi benefice pe viitor.

Pe plan sentimental se anunţă schimbări dramatice în luna octombrie. Ai şanse mari să îţi întâlneşti sufletul pereche în această perioadă, mai ales dacă ai trecut de pragul de 30 de ani. De asemenea, nu te aştepta să îţi dai seama imediat că el este alesul. În octombrie s-ar putea pune numai bazele unei relaţii ce se va dovedi promiţătoare până la finalul sezonului. Ai grijă să nu forţezi nota în familie, unde vei avea impresia că nu te mai înţelegi cu niciunul dintre cei dragi. Poate că e mai bine să laşi lucrurile aşa cum sunt, în loc să încerci să faci pe detectivul şi să rezolvi problema când nimeni nu ţi-a cerut să faci asta. Mai bine îi laşi să se răcorească şi lucrurile vor reveni la normal de la sine.

Vărsător

În octombrie, Vărsătorul se va găsi într-o situaţie dificilă, care îi va da multe bătăi de cap. Astrele îl cam lasă de izbelişte, aşa că ar trebui să se concentreze asupra dezvoltării personale. Încearcă să renunţi la vicii şi la unele trăsături negative pe care le cunoşti foarte bine. Nu te aştepta la situaţii negative, fiindcă vei avea parte de o perioadă destul de calmă în octombrie. Cu toate acestea, trăsăturile negative sunt cele care te trag în jos şi îşi fac de cap toamna aceasta, fiind sursa tuturor necazurilor care te pasc. Depune eforturi pentru a-ţi revizui comportamentul dacă vrei să obţii rezultatele dorite. Crezi că a te lăsa de fumat e greu? Ia încearcă să îţi reinventezi întregul fel de a fi şi apoi să îndrăzneşti! Încetează să mai fii propriul duşman.

La locul de muncă nu îţi va fi mai greu decât de obicei, aşa că nu vei avea prea multe bătăi de cap. Acordă o mai mare atenţie aspectului financiar. Deşi nu vei fi strâmtorată, nici nu vei avea bani de aruncat pe fereastră. Nu te grăbi să iei decizii importante. Toate resursele, atât fizice cât şi psihice, ar trebui să fie canalizate către anumite arii pe care nu vei avea dificultăţi în a le defini. Nu încerca să ţinteşti prea sus luna aceasta, fiindcă nu vei reuşi decât să pierzi timpul inutil. Succesul în această perioadă depinde strict de perseverenţa de care dai dovadă.

Pe plan sentimental, nu vei avea probleme serioase, însă pot apărea situaţii neobişnuite. În încercarea de a te reinventa, aspectul dezvoltării personale îţi va influenţa şi relaţia cu partenerul. Dacă te susţine în acest sens, relaţia voastră nu va avea de suferit. Dacă, în schimb, nu beneficiezi de sprijinul lui, este cazul să apară o serie de schimbări în cuplu. Singura care decide ce e mai bine pentru tine eşti tu însăţi.

Peşti

Pentru nativii din zodia Peştilor, luna octombrie va fi o perioadă surprinzător de strălucită şi pozitivă. Este surprinzător pentru că zodiile de apă au, de regulă, stări depresive în această perioadă. Vei putea face totul după pofta inimii, fără a te teme de consecinţe. În plus, vei putea obţine ceea ce ţi-ai dorit cu efort minim. Instinctul matern îţi este ceva mai ascuţit în această perioadă.

Pe plan profesional şi financiar, vei avea o poziţie favorabilă. Toată lumea vrea ceva de la tine, fie că este vorba de şefi, colegi, parteneri şi subordonaţi. Extraordinar este că vei avea suficiente resurse pentru a le oferi tuturor ceea ce au nevoie. Nu vei avea, însă şi timpul necesar pentru a-i mulţumi pe toţi. Vei fi nevoită să faci unele alegeri, însă ai grijă să nu alegi numai cu inima. Nu pierde timpul lamentându-te că nu le poţi face pe toate. Profită de orice oportunitate şi rezolvă tot ce poate fi rezolvat, fără a te epuiza, însă.

Culori noi, strălucite, se anunţă şi pe plan amoros, însă în această sferă va trebui să depui ceva efort dacă vrei să culegi laurii. Încearcă să nu amesteci planul profesional cu cel personal. Alege să nu discuţi problemele de la locul de muncă în sânul familiei. Nu-ţi va fi uşor, pentru că eşti sensibilă, însă dacă nu îţi poţi stăpâni emoţiile, le vei face rău celor dragi. Aşadar, nu vărsa energia negativă în familie. Discută deschis cu cei pe care îi ştii mai "rezistenţi", însă alege-ţi cu grijă argumentele. În relaţia cu cei care caută sămânţă de scandal, însă, ai voie să apelezi la coarda lor sensibilă sau la alte trucuri care te pot ajuta să neutralizezi energia negativă.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...octomrie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro




...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar