Horoscop: De ce să NU te căsătoreşti cu el, în funcţie de zodie

Înainte de a-ţi uni destinul de cel al partenerului, ai face bine să ştii în ce te bagi, iar astrele îţi vin în ajutor, dezvăluindu-ţi care sunt minusurile fiecărui nativ într-o căsnicie.

Berbec

Din fericire, rareori vei avea parte de momente plictisitoare alături de un Berbec. Pe de altă parte, însă, cam are tendinţa de a face lucrurile numai după bunul plac, este cam egoist şi de cele mai multe ori autoritar peste măsură.

Taur

Vestea bună? Este loial, munceşte din greu şi cel mai probabil vine acasă în fiecare zi la aceeaşi oră. E genul de om pe care te poţi baza. Trebuie să ai în vedere şi faptul că apreciază luxul. Pe de altă parte, însă, se aşteaptă să fie răsplătit cu aceeaşi monedă. Aşadar, vrea ca tu să fii la fel de devotată şi să se poată baza pe tine oricând e nevoie. Dacă eşti un spirit liber, creativ, căsnicia cu un Taur ţi se va părea o colivie strâmtă şi plictisitoare.

Gemeni

Avantajul şi în acelaşi timp dezavantajul unei relaţii cu un nativ din Gemeni constă în darul conversaţiei. E inteligent şi interesant, însă nu prea ştie să asculte, tocmai pentru că s-a obişnuit să fie mereu cel care povesteşte. De asemenea, apreciază varietatea, aşa că s-ar putea să sufere de o teamă de angajamente.

Rac

Grijuliu şi înţelegător, nativul din zodia Racului îţi va satisface cu succes nevoile emoţionale. Pe de altă parte, are mari aşteptări şi o dispoziţie extrem de schimbătoare.

Leu

Efervescent şi maestru în arta divertismentului, Leul nu te va lăsa să te plictiseşti. E o companie extrem de plăcută, însă trebuie să te pregăteşti bine pentru momentele în care se supără că nu e în centrul atenţiei. În plus, este extrem de impulsiv şi uneori mult prea superficial.

Fecioară

Dacă îţi place organizarea şi stai bine cu gestionarea unui buget, Fecioara este partenerul potrivit pentru tine. Este dedicat şi cu picioarele pe pământ, însă exagerează adesea cu privire la regulile după care ar trebui să se desfăşoare totul. Scoate-l din rutină şi vei vedea o cu totul altă latură a acestui nativ. Vei constata că este extrem de pretenţios şi că îi lipseşte încrederea în sine.

Balanţă

E sociabil, plăcut, romantic şi dulce, însă trebuie să ştii că el este aşa cu aproape oricine îi taie calea, nu numai cu tine. Ar trebui să te obişnuieşti că decide cu greu să încline într-o direcţie sau alta şi că de multe ori îşi lasă o portiţă de scăpare. Chiar dacă nu este genul de bărbat care să alerge după fuste, farmecul lui îţi va da bătăi de cap de multe ori.

Scorpion

Loial, pasional, direct şi determinat, Scorpionul este un partener excelent în dormitor, dar şi în afara lui. Pe de altă parte, are de multe ori gânduri ascunse şi nu vei şti niciodată cu adevărat cu cine stai de vorbă. În plus, cuvintele lui sunt ascuţite ca un cuţit atunci când îşi propune.

Săgetător

Dornic de aventură şi călător înnăscut, Săgetătorul este inteligent, însă are momente în care nu ştie să piardă. Nu te poţi contrazice cu un Săgetător, fiindcă îşi va afişa atitudinea de atotştiutor şi va fi adesea lipsit de tact.

Capricorn

Este muncitor şi dornic să obţină succesul pe toate planurile, ceea ce îl recomandă drept stâlp al unei familii. Este loial şi independent, însă extrem de încăpăţânat. În plus, uneori este prea autoritar şi un pic cam prea detaşat din punct de vedere emoţional.

Vărsător

Spirit tânăr, mereu pus pe distracţie, atât în dormitor, cât şi în afara lui, Vărsătorul caută mereu să vadă aspectele deosebite ale vieţii. Dezavantajul acestui nativ este acela că nu te prea poţi baza pe el şi tinde să fie rebel de dragul schimbării. Când simţi că te-ai acomodat cu el, fii sigură că pune la cale o schimbare radicală.

Peşti

Un ascultător excelent, romantic şi pasional, nativul din zodia Peştilor îţi va oferi pe tavă inima lui. Cu toate acestea, are o dispoziţie schimbătoare, iar viaţa alături de el îţi oferă una caldă, alta rece. Cel mai rău este că niciodată nu ştii ce te aşteaptă.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...iar astrele îţi vin în ajutor, dezvăluindu-ţi care sunt minusurile fiecărui nativ într-o căsnicie. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro
...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 oct