Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop DECEMBRIE 2016 - NEPLĂCERI în dragoste pentru Balanţe, Vărsători şi...

Horoscop decembrie 2016: Astrele prevăd schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit pentru luna decembrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Luna decembrie este luna în care agitația care te cuprinde îți afectează activitatea profesională. Așadar, nu ar strica să faci eforturi pentru a te tempera. Gândește-te de două ori înainte de a lua o decizie și nu reacționa, sub nicio formă, impulsiv. Luna aceasta mai bine ai regretul de a nu face anumite lucruri, decât regretul că ai dat greș și răul făcut nu poate fi remediat.

Pe plan profesional, lucrurile trebuie să meargă ca la carte, fiind luna cu care se încheie anul. Asta înseamnă că nu ai voie să clachezi, nu ai voie să petreci prea mult și să mergi mahmură la birou și, în niciun caz, nu ai voie să amâni lucrurile de pe o zip e alta. Dacă ai propria afacere, nu te grăbi să implementezi toate strategiile pe care le ai în plan. Graba strică treaba așa că mai bine ai lăsa unele schimbări și pe anul care vine.

În ceea ce privește viața amoroasă, finalul de an vine cu o mulțime de provocări. Comportamentul schimbător al partenerului te scoate din minți, însă faci eforturi pentru a-l suporta pentru că înțelegi că e o perioadă dificilă pentru el și vrei să fii alături de el.  Profită de perioada sărbătorilor de iarnă pentru a te revedea cu rudele care îți sunt dragi, dar care nu îți sunt aproape din varii motive. Fă pace cu tine și apoi cu cei din jur.

Taur 

Luna decembrie îl favorizează pe nativul născut în această zodie într-un mod total neașteptat. Astrele te vor susține să obții lucruri la care abia îndrăzneai să te gândești. Dacă îți vei uni puterile cu cele ale persoanelor dragi, ești pur și simplu de neînvins. Adaptează-te în orice situație te-ai afla și lucrurile vor veni de la sine. 

Pe plan profesional, luna decembrie este complet diferită.  Nu te alarma, te vei obișnui rapid cu schimbările produse și, pe măsură ce noul an se apropie, te vei simți chiar în largul tău. Dacă ai propria afacere, ai grijă să nu pui prea multă presiune pe umerii angajaților tăi. Amintește-ți că sărbătorile se apropie și pentru ei și nu ai vrea să ai pe conștiință un Crăciun nereușit din pricina frustrărilor acumulate la locul de muncă.

Pe plan sentimental, Taurii vor acționa neașteptat de rapid. Vor lua decizii la minut și lucrurile vor lua o turnură neașteptată în cel mai scurt timp. Faptele vorbesc de la sine așa că te hotărăști să acționezi, nu să vorbești despre ce ai de gând să faci. Relația cu partenerul de viață trebuie analizată în amănunt. Ia o pauză și răspunde-ți sincer: această relație te face fericită? Acum e momentul potrivit să faci ceva î acest sens. Discută cu partenerul tău și luați cea mai bună decizie pentru amândoi. Nu asculta sfaturile celor din jur, ci ascultă-ți inima – astfel, nu ai cum să greșești!

Gemeni 

E musai ca acești native să se relaxeze și apoi să se distreze în luna decembrie a acestui an. Meriți asta după lunile grele, în care ai muncit intens. Astrele te vor susține pentru că o meriți. Dacă apar mici probleme, nu da vina pe nimeni, karma este cea care îți dă de furcă la final de an. Tot ce poți face este să te resemnezi, să accepți lucrurile care ți se întâmplă și să mergi mai departe bineânțeles, după ce ți-ai învățat lecția. 

Pe plan profesional, nativul din această zodie va culege roadele muncii sale. Dacă ai muncit intens, rezultatele nu vor întârzia să apară, însă dacă te-ai culcat pe o ureche și ai cam lenevit… rezultatele vor fi pe măsură. Un coleg sau un collaborator apropiat te va dezamăgi în prag de 2017, însă trebuie să privești partea bună a lucrurilor: mai bine mai târziu decât niciodată.  E bine să știi cum sunt, de fapt, oamenii din jurul tău, pentru a acționa în consecință.

Viața sentimentală va fi cel puțin interesantă în luna decembrie. Apar probleme în relațiile cu cei din jur, însă numai cu cei foarte apropiați, cum ar fi părinții, frații sau partenerul de viață. Nu dramatiza și nu reacționa impulsiv. Lururile se vor așeza de la sine și, la finalul acestei perioase, vei fi mai puternic decât ai fost vreodată.

Rac

Pentru Raci, luna decembrie va fi precum un test. Nu te teme, nu este acel gen de test pe care îl poți pica. Ambiguitatea specifică acestei perioade te va pune pe gânduri și te va provoca să ieși din zona de confort. Tu ești cea care hotărăște ce atitudine vei avea față de ce se întâmplă. Nu te lăsa cuprinsă de gânduri și emoții negative, fii opimistă și lucrurile vor veni de la sine.

Pe plan profesional, luna decembrie vine cu o serie de evenimente fericite pentru nativii din această zodie. Racii vor fi promovați, vor primi o mărire de salariu sau li se va propune un job de nerefuzat – important este să te bucuri de fiecare moment fără să anticipezi ce e mai rău. Lucrurile nu sunt niciodată atât de înfricoșătoare pe cât pot părea la început. Trebuie să înveți să citești printre rânduri pentru a înțelege cum stau lucrurile, de fapt.

Pe plan sentimental eforturile îți vor fi, în sfârșit, răsplătite. Fie că atragi atenția cuiva pe care ai pus ochii de mult, fie că ai deja un partener de viață și acesta observă eforturile făcute de tine – lucrurile sunt în favoarea ta. De sărbători, te vei strădui să te faci plăcută de toate rudele partenerului de viață, însă nu e cazul să te dai peste cap pentru asta. Cei care te iubesc, te iubesc așa cum ești.

Leu

Luna decembrie va fi una plină de surprise pentru nativii din zodia Leului. Te vei lovi de situații neașteptate, dar le vei face față cu brio. Misterul te incită și curiozitatea te determină să încerci să îl elucidezi – e posibil să nu îți placă ce vei afla, însă adevărul este întotdeauna de preferat.  Simți nevoia să fii liber, dar ai grijă că libertatea vine cu un preț - ești dispusă să îl plătești?

Pe plan financiar, luna decembrie este un success. Căștiguri bine meritate te vor lua prin surprindere, dar nu trebuie să te lași luată de val, ci să îi gestionezi cu înțelepciune. În ceea ce privește situația de la locul de muncă, acum ai șansa de a te afirma. Dă tot ce e mai bun din tine și nu ai cum să dai greș. Cere ajutorul colegilor atunci când simți că ai nevoie, nu te încăpățâna să rezolvi lucrurile pe cont propriu. 

Pe plan sentimental, ai face bine să fii mai atentă la sentimentele tale și să nu te lași acaparată de gândurile pe care le ai. Concentrează-te mai mult asupra lucrurilor care te fac fericită și totul va părea mai simplu. Nu te ambala mai mult decât e cazul. Relația cu părinții tăi necesită mai multă atenție în perioada sărbătorilor, așa că ai grijă să nu îi neglijezi.

Fecioară

Luna decembrie este o lună de success pentru nativele din această zodie. Trebuie să ții cont de faptul că atitudinea optimist atrage lucruri pozitive și să încerci să mai lucrezi puțin la mentalitate. Nu bate din picior dacă lucrurile nu se întâmplă peste noapte, ci înarmează-te cu răbdare. 

Pe plan profesional, indicat ar fi să îți iei inima în dinți și să iei atitudine. Nimic nu se întâmplă din inerție, ci trebuie să lupți pentru a obține lucrurile după care tânjești.  Învață să te obișnuiești cu tensiunile din jur și renunță la ideea potrivit căreia ai putea aduce armonia oriunde. Unii oameni sunt conflictuali și nu poți face nimic în sensul asta. Acceptă-i pe cei din jur așa cum sunt și îți va fi mult mai ușor să te adaptezi oriunde.

În ceea ce privește viața amoroasă, nu ar strica să ai mai multă încredere în tine. La final de an încearcă să lași în urmă lucrurile rele și să privești cu încredere și optimism către viitor. Bineînțeles, trebuie să ai mai multă încredere și în partener, altfel se vor isca o serie de conflicte inutile. Sărbătorește Crăciunul în compania celor dragi și finalul de an va fi unul memorabil.

Balanţă

În luna decembrie, Balanţele se vor confrunta cu o situaţie oarecum dificilă. Nu e neapărat un punct negativ al vieţii lor, întrucât cu muncă susţinută, vor obţine rezultate extraordinare la final de an. Complexitatea situaţiei constă în faptul că te vei confrunta cu o uşoară instabilitate emoţională, iar ambiţia ta va spori considerabil. Va trebui să îţi impui limite pentru a reuşi să duci la bun sfârşit proiectele curente. Oferă prioritate raţiunii în faţa raţiunii în luna decembrie, neapărat!

La locul de muncă, nativii din zodia Balanţei nu se vor simţi tocmai confortabil, în ciuda faptului că nu se arată probleme evidente la orizont. Nimeni nu va cere nimic de la tine, totul va decurge cu o viteză medie într-o oarecare direcţie, cu rezultate cât se poate de fireşti. Însă deodată vei simţi că parcă vrei mai mult, ba chiar vei face paşi în această direcţie, ajungând, însă, la acelaşi rezultat. Întrebarea este cât orz, adică timp şi energie, vei irosi pentru a-ţi da seama de acest lucru. Important în luna decembrie este să nu priveşti, pe cât posibil, înapoi. Ce s-a întâmplat în trecut nu poţi schimba, aşa că nu îţi irosi energia în acest sens. De asemenea, dacă nu eşti într-o poziţie de conducere, abţine-te de la a lua iniţiativa. Vei fi mai productiv dacă respecţi ritmul dictat de superiorul direct.

În dragoste, se anunţă energie pozitivă, iar totul va depinde de cât de repede şi cu câtă acurateţe eşti capabil să te adaptezi circumstanţelor care se schimbă într-un ritm alert. Nu vei fi liniştit din punct de vedere emoţional şi îţi vei face multe griji. Astfel nu ai şanse prea mari să reuşeşti să te concentrezi asupra unor situaţii dinamice, vibrante. Te vei împiedica, însă, de momente care nu prezintă interes pentru cei din jur, pentru că nu atrag prea mult atenţia. Tu vei simţi că este important, însă, pentru tine, să te opreşti şi să cugeţi puţin. Ai timp, aşa că nu te grăbi. Dacă ţi-ai pierdut busola, cere ajutorul cuiva în care ai încredere. În această etapă, în mod special, opinia prietenilor este mai valoroasă decât cea a rudelor, însă ai face bine să asculţi cât mai multe variante şi să iei o decizie echilibrată, aşa cum îţi stă în fire.

Scorpion

Nativii din Scorpion îşi duc la bun sfârşit toate activităţile la final de an, iar succesul depinde numai de ei, nu de circumstanţe sau alţi factori. Vei avea parte de numeroase oportunităţi şi vei avea suficiente resurse la dispoziţie pentru a implementa absolut orice plan, indiferent de direcţia sau amploarea acestuia. Cu alte cuvinte, luna decembrie este unul dintre acele momente rare în care dorinţele pot beneficia de baza solidă necesară pentru a deveni realitate. Ar fi păcat să nu profiţi din plin de o astfel de şansă unică, dar trebuie să acorzi atenţie şi unor nuanţe pe care poate la prima vedere nu le sesizezi.

La locul de muncă, Scorpionii se vor confrunta cu prejudecăţi venite din partea colegilor şi şefilor. Nu este prima oară când ţi se întâmplă acest lucru şi ai abilitatea de a identifica rapid şi clar detaliile esenţiale ale unui eveniment, aspecte pe care cei din jur le sesizează mult mai târziu. Important este să nu îţi fie frică să spui cuiva că greşeşte, indiferent de poziţia pe care persoana respectivă o ocupă. Nu este de ajuns, însă, să vorbeşti, ci trebuie să aduci dovezi concrete care să îţi susţină punctul de vedere. Aici s-ar putea să întâmpini probleme, însă nimeni nu a specificat că decembrie va fi neapărat o lună lipsită de nori. Da, va fi o perioadă de succes, dar nu neapărat şi una uşoară. Succesul, în orice situaţie, depinde de o bază solidă.

În ceea ce priveşte latura emoţională, decembrie va fi o etapă vitală, în sensul că deciziile pe care le iei te vor surprinde şi pe tine însuţi. Ai grijă să nu te grăbeşti să judeci evenimentele şi să te evaluezi pe tine prin prisma unor stereotipuri general acceptate. În relaţia cu partenerul de cuplu, încearcă să arăţi că eşti dispus să te implici cât mai mult. Unele decizii ai putea să le iei şi chiar ar fi indicat să le iei, chiar dacă nu ai toate informaţiile necesare. Nu trebuie neapărat să îţi asumi riscuri din impuls, ci mai degrabă să îţi urmezi instinctul şi să fii atent la propriile dorinţe. Vei găsi sprijin în cercul de prieteni, întrucât aceştia îţi vor fi de mare ajutor în cazul unor ambiguităţi pe plan personal.

Săgetător

Pentru cei născuţi sub semnul Săgetătorului, luna decembrie va fi o perioadă volatilă, însă nu neapărat negativă. Vei avea parte de dileme fundamentale dificile. Încearcă să nu iei decizii pripite, indiferent de circumstanţe.

În sfera profesională, Săgetătorii vor avea succes, dacă ţin cont de volatilitatea energiei de fundal. Vei reuşi să duci, totuşi, la bun sfârşit tot ce îţi propui să realizezi, chiar dacă proiectul îţi depăşeşte cu mult competenţele. Vei învăţa să asimilezi rapid informaţia şi experienţa necesară în acel context. Nu te supăra dacă nu obţii din prima rezultatele dorite. Concentrează-te mai bine asupra problemei şi n-o lăsa din mână, indiferent de circumstanţe. În acelaşi timp, ţine minte că nu există cu adevărat momente care să nu conteze absolut deloc. Fiecare situaţie este valoroasă ca experienţă, aşa că tratează pierderile şi proiectele eşuate ca atare! Pentru a avea succes, poţi reduce puţin ritmul şi încearcă să eviţi stereotipurile în gândire. Aceste aspecte sunt mai importante decât rezultatele la final de an. Încearcă, de asemea, să faci ce ţi se spune, chiar dacă nu trebuie neapărat să asculţi orbeşte ordinele şefului.

Pe plan amoros, vei avea parte de multă experienţă. Evită, însă, agitaţia şi exploziile emoţionale inutile. Dacă ajungi la concluzia că vrei să rupi o relaţie, nu te grăbi să faci asta. Analizează mai bine situaţie, fiindcă sentimentele poate că nu te înşală, însă s-ar putea să ai o gândire uşor greşită referitor la subiect. Poate că problemele nu sunt tocmai insurmontabile. Ar fi o greşeală majoră să ceri ajutorul prietenilor, fiindcă nu au toate informaţiile necesare pentru a analiza corect situaţia. Acordă o atenţie sporită mediului înconjurător. Poate că vei găsi o soluţie urmând exemplu cuiva din cercul de cunoştinţe. Fiecare situaţie are un mod unic de a se dezvolta. Nu e niciodată prea târziu să te opreşti şi să te gândeşti mai bine, însă nu mereu poţi să îţi schimbi situaţia curentă.

Capricorn

Cei născuţi în zodia Capricornului vor fi puşi în faţa unor situaţii neobişnuite şi controversate, cu o încărcătură negativă aparentă. Însă nu va fi totul atât de negru. Situaţii dintre cele mai amuzante pot avea consecinţe de o amploare considerabilă în această perioadă. Va fi, per total, o lună pozitivă pentru tine, în care şi înfrângerile vor fi întâmpinate cu un zâmbet, nu numai din partea ta, ci şi din partea celor din jur.

Pe plan profesional, se poate arăta ocazia de a obţine un nou job. Dacă se întâmplă, cu siguranţă noul post îl va depăşi pe cel actual din toate punctele de vedere. E important să te gândeşti la viitor şi la o sursă permanentă de venit. Fii mai atent cu investiţiile. Nu te lăsa tentată de nimicuri gratuite, chiar dacă oameni în care ai încredere îţi spun să profiţi de ocazie. Astrele te vor ajuta într-o situaţie dificilă, însă numai dacă nu cumva ai ajuns în acea situaţie din propria prostie. Nu te agăţa de prea multe responsabilităţi şi concentrează-te, pe rând, asupra fiecărei sarcini. Fii mai flexibilă şi nu te limita la ţelul propus. Analizează obiectiv ce se întâmplă şi cere, la nevoie, chiar şi opinia competiţiei. O mişcare majoră îţi poate aduce rezultate excepţionale.

Pe plan sentimental, însă, situaţia stă fundamental diferit. Ai nevoie de regularitate şi decizii echilibrate. Ai grijă când vrei să faci un pas înainte şi nu poţi încă să defineşti clar unde vrei să ajungi. Cu toate acestea, un pas în necunoscut nu este neapărat o greşeală. Depinde de circumstanţe şi de propria percepţie. E momentul perfect pentru a vacanţă, aşa că propune-i partenerului să luaţi o pauză de la rutina cotidiană. Orice eveniment pe care în planifici pentru această perioadă va deveni o experienţă memorabilă. Încearcă, însă, să nu abuzezi prea mult de alcool sub pretextul relaxării. Dincolo de acest aspect, însă, poţi să îţi faci de cap fără griji.

Vărsător

Pentru cei născuţi în zodia Vărsătorului, decembrie va fi o lună relativ stabilă şi o etapă cu un dinamism moderat. Într-o atmosferă favorabilă, vei face bilanţul deciziilor, acţiunilor şi realizărilor din 2016. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu ai şi motive de îngrijorare. Încearcă să te concentrezi asupra unor concluzii logice, fiindcă vei avea niscaiva bătăi de cap cu privire la sfera emoţională.

La locul de muncă astrele îţi recomandă să încetineşti ritmul, să o laşi mai moale. Până şi cele mai evidente soluţii se pot dovedi, în decembrie, ca fiind cel puţin îndoielnice. Aşadar, renunţă la impulsivitate când reacţionezi la evenimentele petrecute în jurul tău şi, cel mai important, nu semna documente doar pentru că vrei să scapi de gura lumii. E important să nu ratezi detalii care îţi vor complica viaţa în următorul an. Va fi o perioadă decisivă nu atât pentru tine, cât pentru cercul restrâns de cunoştinţe. Aşadar, nu îţi lăsa planurile baltă pe ultima sută de metri, dar nici nu încerca să le faci pe toate în acelaşi timp. Acţionează încet şi în conformitate cu propria ta fire. Nu acorda atenţie opiniei colegilor şi partenerilor, ci mai degrabă ghidează-te în situaţiile critice după adversarii care au succes. Nu imita, însă soluţiile găsite de aceştia, ci construieşte-le de la zero, după bunul plac, ţinând cont de informaţiile acumulate. Strategia câştigătoare în cazul tău va fi cu siguranţă unică, în ciuda faptului că nu este soluţia ideală. Important este să fie originală!

Pe plan sentimental, Vărsătorul se va confrunta cu situaţii mult mai dificile. Principala problemă vor fi momentele imprevizibile, situaţiile care apar spontan, în care trebuie să acţionezi rapid şi "legat la ochi". Astrele recomandă să oferi prioritate minţii, nu simţurilor. Oricât de tentat ai fi să te implici într-o relaţie în această perioadă, ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a călca pe acest drum. Vezi ce îţi spune conştiinţa. Oricum, problemele majore vor fi cauzate de circumstanţe nu tocmai ideală, aşa că nu e cazul să îţi faci griji, întrucât vor trece aşa cum au sosit.

Peşti

În luna decembrie, Peştii vor primi un bonus de energie utilă pentru lărgirea orizonturilor în mod radical şi irevocabil. Un singur dezavantaj vor avea aceşti nativi: odată ce ai decis să abordezi această problemă, nu vei putea renunţa prea uşor din cauza unor factori externi şi va trebui să duci la bun sfârşit tot ce ai început. Pe de altă parte, toate acţiunile tale din această perioadă vor avea o inerţie proprie. Multe situaţii se vor finaliza în mod pozitiv, însă vei avea parte şi de perioade în care primeşti ba una caldă, ba alta rece.

La locul de muncă s-ar putea să ai câteva momente care îţi vor provoca o reacţie instinctivă, internă, de respingere. Acordă o atenţie sporită colegilor şi nu te gândi, sub nicio formă, că ceea ce se întâmplă nu te priveşte, mai ales dacă eşti într-o poziţie de conducere. E timpul să te implici în jocurile şi intrigile de culise, de care te-ai ferit mereu fiindcă ai avut numai intenţii bune. Va fi necesar să faci asta şi nu-ţi fie teamă că vei deranja pe unul sau pe altul. În schimb, acţionează fără să dai dovadă de fanatism şi concentrează-te asupra propiilor nevoie. Fii foarte atent când simţi că ai vrea să lupţi pentru "tabăra întunecată", fiindcă nativii din acest semn zodiacal riscă să îşi piardă toate calităţile pozitive odată intraţi în horă. Acţionează constant, perseverează, ai încredere în tine şi nu te abate prea mult de la propriile convingeri.

În sfera emoţională, luna decembria va fi una mai stabilă decât cele de până acum. Dacă ai un partener, finalul de an te va găsi fericit şi poate plănuiţi chiar şi o nuntă! Ascultă-ţi inima, dar ai grijă ca nu cumva să priveşt lumea prin ochelari cu lentile roz. Nu uita să analizezi activităţile şi evenimentele din jurul tău, fiindcă poţi pica de prost sau chiar să ajungi într-o situaţie periculoasă. Concentrează-te asupra rezultatelor dorite şi nu te grăbi să îţi sacrifici propriile idealuri de dragul fericirii familiei. Este o iluzie, mai ales în zilele noastre. Nu e vorba de egoism, dar de confort, fiindcă şi sacrificiul de sine trebuie făcut cu măsură. Fanatismul nu a adus nimic bun nimănui.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar