Ghid de flirt pentru un bărbat TIMID: 6 trucuri să o cucereşti

De în Coltul barbatului 9 mar 2016

Bărbatul timid se lasă guvernat de îndoială şi de lipsă de încredere în sine. Noi am încercat să facem un ghid de flirt pentru acest tip de bărbat, în speranţa că sfaturile date de femei sunt nepreţuite. 

1. Fii sigur pe tine!

Cred că ai auzit-o de o mie de ori, dar încrederea în sine este într-adevăr cheia. Ştim că nu îţi iese natural, însă trebuie să faci nişte eforturi pentru a sparge gheaţa odată pentru totdeauna. E un musai pentru universul populat de femei. Încearcă să bei un shot de alcool, îţi va da acel strop de vitejie de care ai atâta nevoie la început. Prinde curaj, socializează până ce ego-ul tău va depăşi frica aceasta. 

2. Nu te teme să fii respins!

Dacă ţi-e mereu teamă că vei fi respins, nici măcar nu vei mişca un deget. Ia-ţi inima în dinţi şi du-te să o saluţi. "Încercarea moarte nu are". Renunţă la întrebările care te bântuie: "Dacă nu va merge?" "Dacă nici nu se uită la mine?" "Dacă mă ruşinez?" "Dacă mă bâlbâi?" Toate aceste gânduri negative o să-ţi strice seara înainte ca ea să înceapă. Nu sta pe gânduri prea mult, îţi vei înceţoşa mintea cu tot felul de prostii care nu te vor ajuta în niciun caz să treci peste blocajul timidităţii. "Just do it" pur şi simplu, chiar dacă te refuză, este ok, nu e sfârşitul lumii. Cum nici ea nu e ultima femeie de pe pământ.

3. Fură-i un zâmbet şi fă-o să râdă!

Femeile iubesc să râdă. Femeile adoră bărbaţii care le fac să râdă. Acesta nu e un secret care iese acum de la naftalină. Tu ştii foarte bine că umorul le face pe femei să tresalte şi nimic nu se compară cu abilitatea de a fura zâmbetul unei femei. Dacă ai talent la glumiţe şi haz, aceasta e cea mai importantă armă pentru tine. Foloseşte-o de fiecare dată când ieşi la vânătoare!

4. Ascultă!

Arată că eşti cu adevărat interesat de lucrurile pe care ţi le spune. Ascultă. Pune întrebări şi ciuleşte urechea atunci când îţi răspunde. Deschide-te şi tu la rândul tău, împărtăşeşte câteva gînduri cu ea. Fii atent totuşi să nu exagerezi, ai putea să pari fals şi ea să se prindă. 

5. Fă pe inabordabilul!

Dacă eşti într-un grup, nu e indicat să vorbeşti doar cu cea pe care o doreşti. Fă-i câteva complimente cât s-o vezi un pic interesată şi evită să flirtezi prea mult cu restul, altfel îi transmiţi semnale greşite şi nu va mai înţelege nimic.

6. Nu ezita să-i ceri a doua întâlnire!

Dacă totul merge strună, n-ai niciun motiv să te temi, trebuie să îndrăzneşti să-i ceri a doua întâlnire. Spune-i că te-ai simţit foarte bine şi că ai fi încântat să continuaţi conversaţia la o cină sau o plimbare.

 

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Coltul barbatului
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 mai