De Dragobete, fiecare cuplu ar trebui să citească asta - Cele mai bune sfaturi despre căsătorie

De în Dragoste & Sex 24 feb 2016

Fie că eşti căsătorită, fie că urmează să faci pasul cel mare anul acesta, cuplurile longevive, care au un istoric lung, ţi-au pregătit o serie de sfaturi despre ce înseamnă un mariaj de succes.

mariaj

Un jurnalist de la self.com mărturiseşte că de-a lungul anilor, a colectat unele dintre cele mai bune sfaturi în materie de căsătorie, de la alte cupluri cu un trecut mai amplu.

Dacă vei decide să aplici aceste principii pe care ţi le redăm mai jos în relaţia ta, aceste sfaturi s-ar putea să îţi schimbe viaţa şi să facă diferenţa dintre un mariaj trist şi un mariaj extraordinar.

1. Alegeţi să vă iubiţi reciproc, chiar şi în acele momente în care vă luptaţi ca să vă placă unul de celălalt. Dragostea este un angajament, nu un simplu sentiment.

2. Întotdeauna răspunde la telefon atunci când soţul tău / soţia ta te sună. Atunci când este posibil, încearcă să îţi ţii telefonul închis atunci când eşti împreună cu partenerul tău.

3. Faceţi o prioritate din timpul petrecut împreună. Stabiliţi un buget pentru o seară consistentă în care ieşiţi la întâlnire. Timpul este "moneda relaţiilor", aşa că e important să investeşti timp în mariajul tău.

4. Înconjoară-te cu prietenii care vor întări mariajul vostru. Stai departe de oamenii care te pot tenta şi te pot face să îţi compromiţi caracterul.

5. Râsul trebuie să fie melodia căsătoriei voastre. Împărtăşiţi cât mai multe momente de bucurie. Chiar şi în momentele dificile, încercaţi să găsiţi motive pentru a râde.

6. La fiecare ceartă, aminteşte-ţi că nu va exista un învingător şi un pierzător. Partenerul tău este aliatul tău în toate aspectele, aşa că fie veţi câştiga împreună, fie veţi pierde împreună. Munciţi cot la cot pentru a găsi o soluţie.

7. Realizează că un mariaj puternic rareori are în ecuaţie doi oameni puternici în acelaşi timp. De obicei, soţul şi soţia fac cu schimbul, fiecare este pe rând "cel puternic" pentru celălalt.

8. Fă o prioritate din ceea ce se întâmplă în dormitor. Aveţi nevoie de mai multe lucruri pe lângă sex pentru a construi un mariaj puternic. Dar este aproape imposibil să construiţi un mariaj puternic fără pic de sex.

9. Aminteşte-ţi că mariajul nu înseamnă 50/50 – divorţul înseamnă să împărţiţi totul la doi. Căsătoria nu înseamnă ca ambii parteneri să împartă totul la doi, ci înseamnă ca ambii soţi să ofere tot ceea ce au.

10. Dă tot ce ai mai bun celuilalt, nu îi lăsa "resturile" lui sau ei după ce ai dat altcuiva tot ce ai avut mai bun. Sursa.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 iun