De ce trebuie să CONGELEZI şi apoi să RAZI lămâile

De în Casa & Gradina 5 iul 2016

Lămâia are o mulţime de beneficii pentru sănătatea noastră, însă sunt sigură că nu ţi-a trecut prin cap vreodată să îngheţi lămâile, iar apoi să le dai pe răzătoare - Iată ce se întâmplă!

Zeama de lămâie este bogată în nutrenţi valoroşi pentru organismul nostru, însă pulpa, seminţele şi coaja de lămâie sunt de 5-10 ori mai bogate în vitamine şi minerale.

Lămâia nu numai că previne apariţia cancerului, însă ajută şi la detoxifierea organismului, reglează tensiunea arterială, elimină paraziţii intestinali şi este un excelent antidepresiv natural.

Pentru a te bucura de toate calităţile nutritive şi tămăduitoare ale lămâii, e indicat să o consumi cu tot cu pulpă, coajă şi seminţe, nu numai zeama.

O metodă ingenioasă care te va ajuta să consumi integral lămâia constă în congelarea acesteia apoi folosirea răzătoarei pentru a o transforma în topping pentru salate, supe, deserturi şi băuturi.

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mai