Cum să îi arăţi fără vorbe că îl iubeşti: 10 moduri comune, dar la care nu te-ai fi gândit

De în Dragoste & Sex 27 mar 2017

Cu toţii avem câteva moduri speciale de a ne arăta iubirea şi în continuare aveţi doar câteva dintre aceste sugestii. Lista poate fi şi trebuie îmbogăţită permanent, în funcţie de fiecare relaţie în parte.

În cadrul unui cuplu, ne arătăm iubirea în diverse moduri, în fiecare zi, sau cel puţin aşa ar fi normal. Gesturi precum oferirea ultimului fursec, o mângâiere neaşteptată pe umăr sau o vorbă bună sunt la indemâna oricui. De asemenea, încurajări de genul: "Să ai o zi bună, iubire!", "Să nu-ţi uiţi umbrela, pui!", "O să fie totul bine." şi "Te iubesc!" sunt gratuite, dar în inima partenerului valoarează mai mult decât orice.

1. Fă lucrurile pe care niciunul dintre voi nu doreşte să le facă!

Cineva trebuie să cheme odată instalatorul pentru caloriferul ăla care se încălzeşte doar când vrea el, altcineva trebuie să-şi dea seama de unde vine acea cheltuială imensă de pe card şi cu atât mai puţin plăcut este să faci curat în frigider, printre produsele cumpărate din impuls şi uitate de când lumea acolo. Dacă vei face asta îi vei arată cât de mult eşti dispusă să-ţi calci pe orgoliu pentru a vă fi amândurora bine.

2. Nu-l cicăli!

Cu toţii uităm unele lucruri, pierdem câte ceva sau stricăm mai rău un lucru atunci când încercăm metode inedite de a-l repara. Astea nu sunt motive de ceartă. Încercaţi împreună să remediaţi lucrurile şi încurajează-l să îşi refacă traseul pentru a vedea dacă îşi aduce aminte unde şi-a lăsat de exemplu verigheta!

3. Flirtrează!

Este greu de crezut că a face ochi dulci cuiva te poate ajuta în relaţie, dar asta te va face să te simţi bine în pielea ta, îţi va aminti de ce s-a îndrăgostit de tine şi vei putea astfel să te porţi mai drăgăstos cu el. În plus, cine spune că trebuie să o faci cu altcineva, fă-i lui ochi dulci şi recucereşte-l constant. Dragostea nu este garantată, ea trebuie întreţinută.

4. Fii răbdătoare!

Chiar dacă de obicei eşti mai colerică şi dai totul din casă, încearcă în relaţia cu el să te stăpâneşti, fără a fi falsă însă. Lămureşte orice problemă ai avea la momentul respectiv, nu aduce în discuţie probleme din trecut şi încearcă pe cât posibil să nu vă duceţi la culcare supăraţi, dar nici să iei vreo decizie majoră la supărare. Ia câteva guri de aer, relaxează-te şi nu-i reproşa niciodată că îi ia prea mult să se îmbrace sau să îţi zică ceva.

5. Fii atentă!

Bărbaţilor le place să fie în centrul atenţiei. Le place ca femeile să râdă la glumele lor, să îi întrebe cum le-a fost ziua şi practic le place să vorbească despre ei. Însă nu le place să repete. Aşadar fii atentă la partenerul tău şi ascultă-l cu adevărat, pentru că nu este doar un zgomot de fond.

6. Fă curăţenie!

Chiar dacă nu este un leneş notoriu, cu siguranţă nici nu-i face o foarte mare plăcere să-ţi ia lenjeria intimă din pat ca să pună la spălat sau să îţi strângă ţie toate rujurile de pe masa din sufragerie doar pentru că tu te grăbeai să pleci la muncă. Strânge în urmă ta şi dacă găseşti cumva o cană de cafea care nu stă pe suport şi nici nu e a ta ia-o la spălat, că nu te doare mâna să-i arăţi că poţi strânge după amândoi. Reciproca este evident valabilă.

7. Relaxează-te!

Oricărui bărbat îi place să vadă că femeia lui se simte bine lângă el şi nu e tot timpul crispată. Aşa că vorbeşte şi fără să te gândeşti înainte şi fii cu adevărat tu însăţi în prejma lui. Chiar dacă îţi stă miraculos machiată, uneori e bine să îi arăţi şi adevărata ta faţă. În plus, spune-i ce te supără, povesteşte-i viaţa ta, împărtăşeşte cu el gândurile cele mai intime şi fă-l astfel parte din viaţă ta.

8. Primeşte cu bucurie atenţiile lui!

Cele mai fericite cupluri sunt acelea în care partenerii îşi fac mici atenţii zi de zi şi se bucură de ele. Un simplu "mulţumesc" sau doar un zâmbet sunt de cele mai multe ori suficiente, pentru a-l face să se simtă apreciat.

9. Lasă benzină în rezervorul maşinii, apă caldă pentru duşul lui şi destul lapte în frigider pentru cereale

Asta îi va demonstra că te gândeşti mereu la el, chiar şi în cele mai mici activităţi pe care le faci. Dacă locuiţi (încă) separat şi doar i-ai împrumutat maşina cu atât mai mult îi poţi face un plin, aşa îi arăţi şi că îl iubeşti făcându-i o surpriză plăcută şi că apreciezi faptul că ţi-a împrumutat maşina când aveai nevoie.

10. Pregăteşte cina!

Nu trebuie sa fii Jamilla ca să pregăteşti o masă pentru persoana iubită. Da, te poţi inspira din reţetele ei, dar dacă găteşti ceva simplu e în regulă. Gestul contează. Te poţi gândi la ce îi place lui cel mai mult sau poţi face doar ceva neutru, care nu are cum să nu placă oricui. Exceptând cazul în care ar fi vegan, poţi pregăti ceafă de porc cu cartofi prăjiţi, alături de o salată de roşii şi vei face oricum senzaţie. Cu atât mai mult îmbrăcată în ceva sexy.

Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...!important; padding-left:px !important; padding-right:px !important; }

img#wpstats{display:none}...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 iun