Cum sa deveniti Maestrii Destinului

De în Recenzie 26 mai 2012
Scrisa de Aurora Sitarus, care si-a dobandit cunostintele alaturi de entitati conascrate in domeniul cunoasterii si meditatiei, precum Dalai Lama, Eric Berglund, Linda si Jeff Hope, cartea Maestrii Destinului ilustreaza intreaga esenta a cunoasterii.

Scrisa pentru a ne impulsiona sa renuntam la frica si sa devenim maestrii propriului destin, cartea reprezinta un ghid de dezvoltare personala, un manual de auto-ajutorare, ce se adreseaza celor care doresc sa isi transforme intr-un mod creator viata, prin a ramane cat mai constienti si liberi fata de tot ceea ce este limitat si conditionat.


Aurora Sitarus ne invata cum sa respectam legile universului in care traim, pentru a dobandi o relatie cordiala cu vointa divina. Ne ghideaza, in ceea ce reprezinta cea mai semnificativa actiune a omului tulburat de traseul sinuos al vietii: dezvoltarea intuitiei si transformarea ei in principala forta calauzitoare. Cel de-al saselea simt constituie acea misterioasa forta, acea tainica putere pe care o cautam pretutindeni, desi ea mocneste latent in inima noastra si ne sta in permanenta la dispozitie.


Cartea ofera solutii comprimate in ceea ce priveste vesnicele probleme cu partenerul de viata, cu parintii sau copiii si ne ajuta sa identificam principalele obstacole care ne impiedica sa fim noi insine in sfera acestor relatii.


Universul se conduce dupa propriile legi, care actioneaza indiferent daca le recunoastem ca astare sau nu. Cand viata ne provoaca prin intamplarile sale, mai mult sau mai putin placute, existenta ne arata masura in care noi respectam aceste legi. Nerecunoasterea lor nu ne scuteste de consecinte, pentru ca, in mod constient sau inconstient, cu totii trebuie sa ne supunem aceluiasi ritm al creatiei.

De aceea Maesterii Destinului ne inspira sa gasim noi strategii prin intermediul carora sa ne transformam viata intr-o calatorie spre descoperirea de sine.
   
Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Recenzie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 mai