Uranus in conjunctie cu planetele transpersonale

De în Monden 28 dec 2012
In continuare vorbim despre Uranus in conjunctie cu planetele transpersonale.

Uranus in conjunctie cu Uranus natal

Acest tranzit este caracterizat de detasarea de obiectele materiale si eliberarea de responsabilitatile mondene. In mod normal el apare la varsta de aproximativ 84 de ani cand  fiinta manifesta interes pentru subiecte stiintifice, spirituale sau mistice si uneori pentru organizatii ce se ocupa de activitati stiintifice, spirituale sau mistice. Puteti patrunde intuitiv in sfera realitatilor spirituale avand experiente intuitive referitoare la viata dupa moarte si reincarnare.

Uranus in aspecte tensionate cu Punctele importante ale temei astrale

Uranus in conjunctie cu Neptun natal  

Acest tranzit este caracterizat de intensificarea perceptiilor intuitive si de confruntari neasteptate cu subconstientul. Va puteti imagina sau puteti intui modurile in care sa va atingeti telurile. Schimbari rapide pot apare in viata dv. personala, privata uneori ca un rezultat al schimbarilor in exercitarea controlului dv. asupra vietii sociale, economice sau politice.

Se lega prietenii cu oameni talentati artistic, intuitivi filozofi. Este o excelenta perioada pentru cei angrenati in domeniile artistic si stiintific datorita stimularii in acest tranzit a intuitiei si imaginatiei.

Implicarea in grupari si organizatii oculte este foarte posibila in acest timp. Puteti fi angrenat(a) in prietenii, grupari sau organizatii stiintifice, mistice sau oculte. Va puteti dezvolta adesea interesul pentru astrologie sau parapsihologie. Puteti manifesta interesul de a va cunoaste vietile anterioare. Puteti exprima adesea profetii pentru tendintele culturale viitoare.

Pot apare circumstante neobisnuite sau particulare in ceea ce priveste corporatiile financiare, jonctiunile monetare, taxele, asigurarile sau mostenirile. Puteti primi cadouri, burse sau mosteniri. Daca conjunctia este afectata de alte planete in sens dizarmonios, puteti fi angrenat(a) in culte neortodoxe sau grupari dubioase.

Neptun in tranzit in conjunctie cu Uranus Natal are aceeasi semnificatie ca si Uranus in tranzit in conjunctie cu Neptun Natal. Ambele tranzite dureaza un an sau mai mult si marcheaza o perioada sustinuta de transformari launtrice.

Uranus in sextil cu Luminariile

Uranus in conjunctie cu Pluto Natal

Acest tranzit este caracterizat de cresterea vointei pentru realizarea unor importante schimbari in viata. Puteti avea o dorinta puternica de a schimba sau a reface conditiile existente. in cazuri extreme aceasta poate conduce la revolutionarea sentimentelor si actiunilor.

Forta realitatii poate spulbera instantaneu falsa dv. protectie si conceptele dv. gresite. Puteti incepe sau reface experiente de clarvedere in acest timp. Puteti fi interesat(a) de viata dupa moarte, reincarnare sau de subiecte parapsihologice. In timpul acestui tranzit este posibil sa rupeti vechi prietenii sau grupuri de asociati si sa inchegati altele noi, mai apropiate noilor dv. interese si ierarhii valorice. Acest tranzit poate indica aparitia brusca a unor talente si disponibilitati neobisnuite.

Schimbari drastice pot fi realizate prin forta in domeniile cultural, politic, social. in cazuri extreme acestea pot determina razboaie, revolutii, dezastre naturale sau haos ecomonic. Daca acest tranzit este dizarmonios, este important sa se evite situatiile cu potentiale pericole. Schimbari drastice, rapide pot afecta in bine sau in rau asigurarile, taxele, pensiile alimentare, corporatiile bancare, afacerile sau bunurile mostenite.

Pluto in tranzit in conjunctie cu Uranus Natal are aceeasi semnificatie ca si Uranus in tranzit in conjunctie cu Pluto Natal. Amandoua tranzite dureaza mai mult sau mai putin de un an si indica o perioada sustinuta de schimbari drastice in telurile si obiectivele personale, in stilul de viata si mediul cultural.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
01 dec