Uranus in conjunctie cu planetele de legatura

De în Monden 28 dec 2012
Vedem aici cum este caracterizat Uranus in conjunctie cu planetele de legatura.

Uranus in conjunctie cu Jupiter Natal

Acest tranzit este caracterizat de toleranta marita pentru toate punctele de vedere si stilurile de viata. In aceasta perioada va pot fi stimulate, deseori, facultatile intuitive latente si de clarviziune. Puteti avea viziuni profetice, intuitive, referitor la tendintele viitoare si evolutie. Puteti deveni interesat(a) de ocultism si puteti aborda ezoteric religia si astrologia. In timpul acestui tranzit, unele persoane au un punct de vedere stiintific asupra religiei sau a subiectelor mistice. Puteti fi interesat(a) de viata de dupa moarte, de reincarnare si de experientele de dedublare.

Uranus in conjunctie cu planetele transpersonale

Acest tranzit este insotit de facilitati deosebite, neasteptate, in afacerile financiare si castiguri financiare neprevazute, prin daruri, joint-uri financiare, succesiuni, impozite pe beneficii, asigurari, afaceri comune sau fonduri guvernamentale si donatii.

Puteti avea o mai mare libertate de a calatori, de a va continua studiile superioare. Deseori va pot apare oportunitati neasteptate pentru calatorii si studii superioare. Pe parcursul acestui tranzit va puteti face prieteni neobisnuiti, straini sau oameni aflati la distanta. Atat prieteniile personale cat si asociatiile sunt deseori stimulate in plan cultural si sustinute intuitiv. Puteti avea prieteni noi si angrena asociatii organizationale noi. Manifestati frecvent dorinta umanitara de a-i ajuta pe cei aflati in necaz. Acest tranzit va poate stimula deseori tendintele umanitariste sau reformiste prin organizatii religioase, educative, culturale, stiintifice, ezoterice sau mistice.

Tranzitul lui Uranus in conjunctie cu Jupiter natal are aceeasi semnificatie ca si tranzitul lui Jupiter in conjunctie cu Uranus natal; totusi dureaza mai mult si indica o perioada sustinuta pentru evolutie personala si dezvoltare prin instruire culturala, stiintifica, umanitarista si intelegere ezoterica. Acest tranzit apare numai o data intr-o perioada de viata medie.

Uranus in conjunctie cu Saturn natal

Acest tranzit se caracterizeaza prin cresterea responsabilitatilor fata de prieteni, grupuri si organizatii. Adesea veti putea fi angrenat(a) in grupuri si organizatii profesionale si veti putea manifesta interesul pentru integrarea unor noi metode si a unor tehnologii moderne in activitatea profesionala. in timpul acestui tranzit, activitatea profesionala poate fi legata de constructie, fabricatie sau cercetare si dezvoltare, in special in industria electronica. Puteti deveni preocupat de organizarea si managementul afacerilor si profesiei. Este posibil sa fiti ambitios in realizarea scopurilor si obiectivelor profesionale. Puteti avea fie succes personal sau dimpotriva ghinion, in functie de actiunile din trecut. Aceste consecinte apar prin circumstante karmice bruste, neasteptate.

Uranus in sextil cu Luminariile

Perioada este favorabila proiectelor stiintifice importante sau matematicii, pentru aplicarea practica a ideilor originale si a intuitiei. Tranzitul lui Uranus in conjunctie cu Saturn Natal are aceeasi semnificatie ca tranzitul lui Saturn in conjunctie cu Uranus Natal, totusi dureaza de obicei mai mult si indica o perioada sustinuta de activitate de grup si schimbari radicale in afacerile profesionale. El apare o data la 84 de ani.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian