Uranus in aspecte tensionate cu Punctele importante ale temei astrale

De în Monden 28 dec 2012
In acest material vorbim despre Uranus si Punctele importante ale temei astrale.

Uranus in conjunctie cu Nodul Nord Natal

Fiintele cu acest tranzit tind sa fie implicate in ultimele experiente sociale si culturale. In anumite cazuri, ei se revolta impotriva tiparelor culturale predominante. Puteti face afaceri sau sa va ocupati de design pentru a folosi hobbyurile la moda. Nodul Nord in tranzit in conjunctie cu Uranus si Nodul Sud in opozitie cu Uranus Natal au aceeasi semnificatie ca si Uranus in tranzit in conjunctie cu Nodul Nord Natal si in opozitie cu Nodul Sud Natal. Oricum ele sunt de o durata mai scurta.

Uranus in sextil cu planetele de legatura

Uranus in conjunctie cu Mijlocul Cerului natal

Acest tranzit este caracterizat de schimbari rapide in reputatie si statut social, adesea sub forma recunoasterii sau anuntarii publice a acestora. Puteti adopta puncte de vedere politice progresiste sau chiar radicale. Este posibil sa va schimbati profesia sau serviciul intr-un mod drastic in acest tranzit. Oportunitati noi de angajare pot veni prin prieteni, grupuri sau organizatii sau acestea pot fi angrenate in munca dv. profesionala. Pot apare angrenari ale profesiei pe scara larga in concerne industriale sau agentii nationale. Activitatile profesionale sunt adesea legate de domeniile stiintific, umanitar, astrologic sau spiritual. Puteti manifesta interesul pentru a utiliza metode noi si tehnici stiintifice in afaceri si profesie.

Uranus in sextil cu Nodul Nord Natal

Acest tranzit este caracterizat de constientizarea modului de a folosi valorile culturale populare actuale intr-un mod original si constructiv. Puteti beneficia prin experimentarea unui stil de viata nou, inteligent. Puteti avea o influenta transformatoare asupra valorilor culturale in lumea in care se gasesc. In orice caz, fiintele cu acest tranzit sunt capabile sa discearna inteligent valorile culturale actuale. Nodul Nord in tranzit in sextil cu Uranus Natal si Nodul Sud in trigon cu Uranus Natal au aceeasi semnificatie ca si Uranus in tranzit in sextil cu Nodul Nord Natal si in trigon cu Nodul Sud Natal. Oricum ele sunt de scurta durata.

Uranus in sextil cu Luminariile

Uranus in sextil cu Mijlocul Cerului

Acest tranzit este caracterizat de ghidarea intuitiva si oportunitati neasteptate in afaceri, in profesie si treburile obisnuite. Este o perioada favorabila pentru utilizarea inovatiilor tehnologice in activitatea profesionala si curenta. Este un timp bun pentru a va schimba resedintei sau pentru a va face imbunatatiri in casa. Activitatile placute, atragatoare din casa pot angrena prieteni, grupuri si organizatii. Puteti fi influent(a) in sau sa beneficiati prin grupari si organizatii profesionale.

Uranus in trigon cu Nodul Nord Natal

Acest tranzit este caracterizat de constientizarea modului de a folosi valorile culturale populare actuale intr-un mod original si constructiv. Puteti beneficia prin experimentarea unui stil de viata nou, inteligent. Puteti avea o influenta transformatoare asupra valorilor culturale in lumea in care se gasesc. in orice caz, fiintele cu acest tranzit sunt capabile sa discearna inteligent valorile culturale actuale. Exista o evaluare mai critica a valorilor traditionale culturale si o mai mare usurinta de a experimenta noi moduri de viata.

Nodul Sud in tranzit in sextil cu Uranus Natal si Nodul Nord in tranzit in trigon cu Uranus Natal au aceeasi semnificatie ca si Uranus in tranzit in sextil cu Nodul Sud Natal si in trigon cu Nodul Nord Natal. Oricum ele sunt de scurta durata.

Uranus in trigon cu Mijlocul Cerului

Acest tranzit este caracterizat de ghidarea intuitiva si oportunitati neasteptate in afaceri, in profesie si treburile obisnuite. Este o perioada favorabila pentru utilizarea inovatiilor tehnologice in activitatea profesionala si curenta. Este un timp bun pentru a va schimba resedintei sau pentru a va face imbunatatiri in casa. Activitatile placute, atragatoare din casa pot angrena prieteni, grupuri si organizatii. Puteti fi influent(a) in sau sa beneficiati prin grupari si organizatii profesionale. Exista o mai mare usurinta in activitatile profesionale originale si o apropiere in comunicare si in intelegere in familie si treburile domestice.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec